Eurolining σε ένα εσωτερικό: χαρακτηριστικά του προσώπου (23 φωτογραφίες)

Πολλοί κάτοικοι των μεγαλουπόλεων ονειρεύονται να βρίσκονται στην αγκαλιά της φύσης, ζώντας σε μια ξύλινη καμπίνα, το μικροκλίμα της οποίας βελτιώνει τον ύπνο και ανακουφίζει από το άγχος. Για τους περισσότερους, είναι δυνατόν να εκπληρώσετε μια επιθυμητή επιθυμία μόνο σε διακοπές ή συνταξιοδότηση, αλλά η προσέγγιση πιο κοντά στο όνειρό σας είναι πραγματική για όλους. Αρκεί να δώσουμε προσοχή σε τέτοιου είδους τελειωτικά υλικά όπως η ευρω-επένδυση, που δημιουργήθηκε από φυσικό ξύλο. Χρησιμοποιείται για την επένδυση τοίχων και οροφών οικιακών χώρων, λότζες και μπαλκόνια, λουτρά και σάουνες. Εφαρμόζοντας την επένδυση του ευρώ στο εσωτερικό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό μικροκλίμα σε ένα κανονικό διαμέρισμα πόλης με ελάχιστο κόστος.

Eurolining στο λουτρό

Λευκή επένδυση ευρώ στο εσωτερικό

Τι είναι η επένδυση του ευρώ και από τι αποτελείται;

Eurolining - στενά πλαίσια από φυσικό δέντρο, με το σύστημα εγκατάστασης "αυλάκι αγκάθι". Στην κατασκευή των ακόλουθων τύπων ξύλου χρησιμοποιούνται:

  • πεύκο?
  • λειχήνες
  • ερυθρελάτης?
  • άσπρος?
  • ελάτη δέντρο?
  • δρυς.

Το πλάτος των φύλλων μπορεί να κυμαίνεται από 60 έως 120 mm, το πάχος είναι 12,5-16 mm. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται σε ένα ξύλινο κιβώτιο, με αποτέλεσμα να σχηματίζεται μια τελείως επίπεδη επιφάνεια. Το φινίρισμα της επένδυσης Euro σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα μοναδικό εσωτερικό, καθώς κάθε πίνακας έχει το δικό του ειδικό σχέδιο υφής ξύλου.

Eurolining στο εσωτερικό ενός ιδιωτικού σπιτιού

Μαύρη επένδυση ευρώ

Πού χρησιμοποιείτε την επένδυση του ευρώ;

Παραδοσιακά, η επένδυση της ευρω-επένδυσης χρησιμοποιείται για μπάνιο: ένα δέντρο δεν εκπέμπει βλαβερές ουσίες όταν θερμαίνεται, έχει καλή θερμότητα. Ο τοίχος και η οροφή είναι επενδυμένα με αυτό το υλικό και συνιστάται να χρησιμοποιείτε διαφορετικούς τύπους ξύλου για το ατμόλουτρο και το δωμάτιο του δωματίου. Φυλλοβόλα είδη φυσικού ξύλου έχουν μια πιο χαλαρή δομή, επομένως τα προϊόντα από αυτά δεν θερμαίνονται πολύ.

Επένδυση

Eurolining στον τοίχο του παιδικού σταθμού

Το καλύτερο υλικό για ένα ατμόλουτρο είναι η τσαλαπετεινή επένδυση του ευρώ, έχει ένα ευχάριστο κίτρινο-ροζ χρώμα και υπό την επίδραση της θερμοκρασίας εκπέμπει ένα μοναδικό άρωμα. Η επένδυση αυτού του υλικού δεν υπερθερμαίνεται και δεν καίγεται σε υψηλές θερμοκρασίες. Μια εναλλακτική λύση για την λεύκα, η οποία έχει υψηλό κόστος, μπορεί να είναι ασβεστωμένη επένδυση, χαρακτηριστικό της οποίας είναι το λευκό χρώμα και η ασθενώς έντονη υφή.

Eurolining στο εσωτερικό του σπιτιού

Eurolining σε κομψό στυλ

Κωνοφόρα είδη μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το μπάνιο μόνο στο δωμάτιο χαλάρωσης ή dressing room. Σε υψηλές θερμοκρασίες, η επένδυση πεύκου εξελίσσει ρητίνη, η οποία προσκολλάται στα μαλλιά και το δέρμα, γεγονός που δημιουργεί δυσφορία. Σε δωμάτια με κανονική θερμοκρασία, πάνελ ξύλου κωνοφόρων μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού. Έχουν πλούσια υφή, τονίζουν το άρωμα που χαρακτηρίζει ένα πευκοδάσος, έχουν μια προσιτή τιμή. Τέτοιες ευρω-επένδυση για εσωτερική διακόσμηση χρησιμοποιείται σε γραφεία, σαλόνια, υπνοδωμάτια, σαλόνια. Χρησιμοποιείται για την ευθυγράμμιση των τοίχων και των οροφών, τη δημιουργία διαμερισμάτων και κόγχων.

Eurolining στο σαλόνι

Eurolining στο γραφείο

Η επένδυση του μπαλκονιού με την ευρω-επένδυση είναι πολύ δημοφιλής, το υλικό αυτό δεν φοβάται τις αλλαγές θερμοκρασίας και την υψηλή υγρασία. Τα φυσικά ξύλινα πλαίσια έχουν μεγάλη αντοχή, μπορείτε εύκολα να σφυρίσετε ένα καρφί ή να τα βιδώσετε, το οποίο είναι σε ζήτηση σε μπαλκόνια και λότζες. Η επένδυση στο μπαλκόνι χρησιμοποιείται για την κάλυψη του παραπέτου από το εσωτερικό, τους τοίχους και την οροφή.

Η γήινη επένδυση στο εσωτερικό της σοφίτας

Euro-επένδυση σε στυλ πατάρι

Για εργασίες επένδυσης εκτός του κτιρίου, χρησιμοποιείται επένδυση από φύλλα φοίνικα, αντέχει εύκολα όχι μόνο τις αλλαγές θερμοκρασίας αλλά και την υψηλή υγρασία. Χρησιμοποιείται για τοποθέτηση τοίχων σε εξοχικές κατοικίες, περίπτερα κήπου, κληματαριά.Το ξύλο από λειμώνες έχει ένα ευγενές κόκκινο-καφέ χρώμα και εκλεπτυσμένη υφή. Σε ισχύ, αυτό το υλικό δεν είναι κατώτερο από δρυς. Η εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού μπορεί επίσης να γίνει με τη βοήθεια της λάρυκας, δημοφιλή σήμερα μεταξύ των Ευρωπαίων σχεδιαστών.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σχεδιασμό αίθουσας διδασκαλίας και βιβλιοθηκών αξιοπρεπών αρχοντικών από ξύλο ευκάλυψης, που χαρακτηρίζεται από άψογη εμφάνιση.

Χρησιμοποιήστε ενεργά τα φυσικά ξύλινα πλαίσια στη διακόσμηση των εστιατορίων, καφετεριών και μπαρ. Η καλύτερη επιλογή για εσωτερική εργασία σε αυτά τα καταστήματα είναι η επένδυση από σίδηρο, η οποία προσελκύει με τη ζεστή της σκιά και κομψή υφή. Οι πίνακες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διακόσμηση μετρητών μπαρ, οροφών και τοίχων καλοκαιρινών βεράντας, προσωπικών γραφείων.

Επένδυση στη σοφίτα

Επίσης, για την εσωτερική εργασία, επιλέγουν συχνά ένα υλικό όπως επένδυση τέφρας. Το ξύλο αυτού του δέντρου είναι ισχυρό και ελαστικό, έχει ισχυρή ενέργεια και επομένως δεν συνιστάται η χρήση πάνελ στο υπνοδωμάτιο.

Για πολλούς πιθανούς αγοραστές, το ερώτημα είναι επείγον: πώς να επιλέξετε μια επένδυση χωρίς κόμβους; Το πρόβλημα αυτό επιλύθηκε στο στάδιο της παραγωγής πάνελ: όλα τα προϊόντα υπόκεινται σε αυστηρή επιλογή, για κάθε πίνακα καθορίζεται ο βαθμός του. Το κύριο κριτήριο για την ταξινόμηση είναι ακριβώς ο αριθμός των κόμβων ανά γραμμικό μέτρο. Για υπεύθυνη δουλειά, είναι συνηθισμένο να χρησιμοποιείτε τους υψηλότερους βαθμούς, για παράδειγμα, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε "έξτρα" επένδυση ασβεστίου για το φινίρισμα του λουτρού. Για τα μπαλκόνια και τα μπαλκόνια που βλέπουν, τα τεχνικά δωμάτια, μπορείτε να επιλέξετε την ευρωστία 2 και 3 βαθμών.

Eurolining σε ένα μινιμαλιστικό εσωτερικό

Εγκατάσταση και συντήρηση του Eurolining

Υπάρχουν διάφοροι τύποι μαρκαρίσματος, αλλά όλα αυτά χαρακτηρίζονται από τον ίδιο τύπο εγκατάστασης λόγω της παρουσίας του συστήματος "γλωττίδας-αυλάκωσης". Ο πίνακας είναι στερεωμένος στις ράγες χρησιμοποιώντας καρφιά που οδηγούνται μέσα στην αυλάκωση ή με ειδικά κλιπ. Η επόμενη επένδυση του ευρώ εισάγεται με ακίδα στο αυλάκι, κλείνοντας τους συνδετήρες. Ως αποτέλεσμα, σχηματίζεται μια συνεχής επιφάνεια στην οποία δεν υπάρχουν ίχνη νυχιών. Η επένδυση του ευρώ τοποθετείται τόσο οριζόντια όσο και κατακόρυφα. Για να λύσετε σύνθετα εσωτερικά προβλήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαγώνια εγκατάσταση.

Eurolining για ζωγραφική στο εσωτερικό

Eurolining στο ανώτατο όριο

Για όλους τους τύπους Eurolining, η ακίδα είναι κατασκευασμένη με ένα μικρό περίγραμμα, αυτό εξηγεί τη χαρακτηριστική εμφάνιση της επιφάνειας από αυτό το υλικό. Σε μερικές περιπτώσεις, η παρουσία μικρών αυλακώσεων περιπλέκει τη φροντίδα, οπότε αναπτύχθηκε η επένδυση "ηρεμία". Έχει μια μικρή ακίδα και στρογγυλεμένες άκρες, που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε συμπαγείς, λείες επιφάνειες. Τις περισσότερες φορές καλύπτουν το ανώτατο όριο αυτού του τύπου ευρωστρώματος. Οι πίνακες με το "ήρεμο" προφίλ χρησιμοποιούνται επίσης για το φινίρισμα των σοφίτων, επιλέγονται από τους ιδιοκτήτες ακινήτων για τους οποίους η τυποποιημένη ευρωστία συνδέεται με τη διακόσμηση του λουτρού.

Eurolining σε μια χώρα κατοικία

Eurolining στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Είναι ζωτικής σημασίας η επένδυση του ευρώ που απαιτείται; Αυτή η ερώτηση δεν ενδιαφέρει μόνο αυτούς που έχουν αγοράσει υλικό τελικής επεξεργασίας για το λουτρό. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, το πρόβλημα είναι σημαντικό, επειδή είναι συνηθισμένο να προστατεύεται το ξύλο από τις δυσμενείς περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Το σχεδιαστικό χαρακτηριστικό του πάνελ ευρω-επένδυσης είναι η μοναδική του υφή · είναι δυνατόν να το κρύψετε κάτω από ένα στρώμα χρώματος μόνο σε δύο περιπτώσεις:

  • απαιτεί εσωτερικό σχεδιασμό?
  • πρέπει να κρύψετε ένα μεγάλο αριθμό μεγάλων κόμβων.

Eurolining στο θολωτό ανώτατο όριο

Eurolining στο μπάνιο

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν διαφανή βερνίκια και λάδια με βάση το κερί. Δεν έχουν μόνο προστατευτικές ιδιότητες, αλλά είναι επίσης σε θέση να κάνουν την υφή του ξύλου πιο εκφραστική. Σήμερα έχουν αναπτυχθεί ακόμη και ειδικές συνθέσεις λουτρών που δεν εκπέμπουν βλαβερές ουσίες σε υψηλές θερμοκρασίες.

Eurolining στο εσωτερικό του μπάνιου

Eurolining στον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού

Το Eurolining είναι ο πιο προσιτός τρόπος να γίνει το εσωτερικό του δωματίου αποκλειστικό. Ταυτόχρονα, απαιτείται ελάχιστο κόστος και οποιοσδήποτε οικιακός πλοίαρχος που κατέχει το επίπεδο κατασκευής και το σφυρί μπορεί να πραγματοποιήσει επισκευές. Τα πάνελ που επεξεργάζονται με διαφανή ακρυλικά βερνίκια θα διαρκέσουν τουλάχιστον 15-20 χρόνια, δημιουργώντας μια μοναδική οικεία και ποιμενική ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Eurolining στο εσωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)