Σχεδιασμός μπάνιου 2019: συμβουλές μόδας (26 φωτογραφίες)

Η ποικιλία επιλογών σχεδιασμού για μπάνια το 2019 ικανοποιεί με τη φωτεινότητα, την πρωτοτυπία και την παρουσία πρόσθετων μοντέρνων στοιχείων. Όποια και αν είναι η αίθουσα του μπάνιου, ανάλογα με την περιοχή, χαρακτηριστικά της διάταξης και της θέσης, υπάρχει μια βέλτιστη λύση που λαμβάνει υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά του επισκευασμένου χώρου. Οι εξελίξεις των μοντέρνων σχεδιαστών σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε όχι μόνο όμορφα, αλλά και πρακτικά δωμάτια.

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Οι πιο μοντέρνες τάσεις στο σχεδιασμό των λουτρών

Το μοντέρνο ντιζάιν μπάνιο του 2019 παίρνει την απλότητα, τη συνοπτικότητα και τη σαφήνεια των γραμμών ως βάση. Η ιδανική λύση για αυτή την τάση στην εσωτερική διακόσμηση του μπάνιου είναι ο μινιμαλισμός που είναι μοντέρνος αυτή τη σεζόν. Κατά τη διακόσμηση ενός δωματίου σε αυτό το ύφος, εφαρμόστηκαν με επιτυχία οι ακόλουθες τεχνικές σχεδίασης:

  • πολυλειτουργικότητα χρησιμοποιημένων επίπλων και αντικειμένων διακόσμησης ·
  • συνδυασμός λείων και ομαλών επιφανειών.
  • ελάχιστες αντιθέσεις ·
  • προτίμηση για ήρεμα χρώματα και συνδυασμό ημίτονο.

Δημιουργώντας ένα εσωτερικό με το στυλ του μινιμαλισμού, μπορείτε να είστε σίγουροι για την απλότητα και την ταχύτητα της διαδικασίας φινιρίσματος. Λόγω της παρουσίας μιας ποικιλίας υλικών, μεταξύ των οποίων είναι δυνατόν να βρεθεί αρκετά οικονομική, η επισκευή ενός δωματίου δεν θα απαιτήσει εντυπωσιακό οικονομικό κόστος, ούτε θα χρειαστεί πολύς χρόνος.

Ο σχεδιασμός του μπάνιου 2019, σύμφωνα με τους κανόνες του μινιμαλισμού, είναι ιδανικός για σχεδόν οποιοδήποτε στυλ ενός διαμερίσματος ή ενός σπιτιού στο σύνολό του.

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Χαρακτηριστικά των σετ επίπλων για μπανιέρες

Ένα πραγματικό χτύπημα τα τελευταία χρόνια έχει γίνει κρεμαστά έπιπλα για το μπάνιο. Οι τελευταίες συλλογές έπιπλα μπάνιου το 2019 δεν αποτελούν εξαίρεση. Αυτή η επιλογή τοίχου για την τοποθέτηση ντουλαπιών έχει πολλά πλεονεκτήματα:

  • επιτρέπει την επέκταση του χώρου.
  • εξαλείφει την επίδραση της συμφόρησης του χώρου με τα έπιπλα.
  • υπογραμμίζει απόλυτα μία από τις κύριες τάσεις της εποχής - τον συνδυασμό του φωτεινού χρώματος του δαπέδου στο μπάνιο με τα ήρεμα χρώματα των τοίχων και της οροφής.

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Το χρώμα των επίπλων, όπως το υλικό που χρησιμοποιείται, μπορεί να είναι το πιο διαφορετικό. Μην ξεχνάτε ότι τα επιλεγμένα έπιπλα θα πρέπει να συνδυάζονται ιδανικά με το αναπαραγόμενο εσωτερικό του δωματίου. Όποια και αν είναι η σχεδίαση ή ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, η αντίθεση ή η κυριαρχία των παστέλ χρωμάτων, όλα τα έπιπλα θα πρέπει ιδανικά να ταιριάζουν στο εσωτερικό και να αλληλοσυμπληρώνονται προσεκτικά. Επιτρέπεται η χρήση αρκετών φωτεινών τόνων, αλλά κατά κανόνα είναι προτιμότερο να επιλέγετε φωτεινά στοιχεία της διακόσμησης και όχι το χρωματικό σχέδιο του φινιρίσματος.

Ιδιαίτερα δημοφιλή είναι τα σετ επίπλων για το μπάνιο από φυσικά υλικά, συμπεριλαμβανομένου του ξύλου.

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Τα ειδικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία επιφανειών από ξύλινα έπιπλα αποκλείουν περαιτέρω παραμόρφωση, παρέχουν αυξημένη προστασία από την υγρασία και προστατεύουν επίσης τα έπιπλα από εξωτερικές μηχανικές βλάβες. Δεδομένου ότι η αρμονία και το οικολογικό στυλ έχουν γίνει οι κύριες τάσεις στο σχεδιασμό του μπάνιου, η κυριαρχία υλικών όπως η πέτρα και το ξύλο, που χρησιμοποιούνται τόσο για τη διακόσμηση όσο και για τον εξοπλισμό του μπάνιου, έχουν γίνει οι κύριοι κανόνες στην ανακατασκευή του πραγματικού χώρου του δωματίου.

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Κομψές καινοτομίες της εποχής άνοιξης-καλοκαιριού

Έχοντας εμφανιστεί στις συλλογές υλικών φινιρίσματος στο τέλος του έτους, μέχρι σήμερα κεραμικά και κεραμίδια με απομίμηση ακατέργαστων τοίχων από σκυρόδεμα συγκρατούν σταθερά τις θέσεις τους.Κατά κανόνα, τα διακοσμητικά στοιχεία γίνονται σε διάφορες αποχρώσεις του γκρι με επιτρεπόμενες δευτερεύουσες προσθήκες, διασκορπισμένες. Επίσης, ως προσθήκη, επιτρέπεται η χρήση διακοσμητικών ενθέτων και πλαισίων.

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Τα χρώματα και τα μεγέθη αυτών των συνθέσεων δεν εξαρτώνται μόνο από τις μεμονωμένες προτιμήσεις του ιδιοκτήτη, αλλά και από το μέγεθος του δωματίου. Οι υπερμεγέθεις εικόνες δεν πρέπει να προτιμώνται με συμπαγή μεγέθη μπάνιου.

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι διακοσμητικά ένθετα και εικόνες σε αυτή τη σεζόν είναι πιο δημοφιλείς από ποτέ. Η χρήση των τελευταίων τεχνολογιών κατά την παραγωγή κεραμικών και πλακιδίων σας επιτρέπει να πετύχετε απλά απίστευτα αποτελέσματα:

  • μακροοικονομική επίδραση εκτύπωσης και ρεαλιστικές εικόνες?
  • την εφαρμογή αυτών των φωτογραφιών και αποκλειστικών σχεδίων, που μιμούνται πλήρως τις ζωγραφιές, τα έργα τέχνης ή τις αρχαίες τοιχογραφίες.
  • ειδικά διακοσμητικά ένθετα με τη μορφή κειμηλίων ή αρχαιολογικών ευρημάτων, με αντίκες.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο μονόχρωμος σχεδιασμός των χώρων δεν έχασε τη σημασία του. Και πάλι, το γκρι είναι το πιο δημοφιλές. Κατά τη διάρκεια των εργασιών φινιρίσματος στο μπάνιο, είναι δυνατόν να συνδυαστούν όλες οι αποχρώσεις του γκρι: από ελαφρώς καπνιστές αποχρώσεις σε γραφίτη ή ανθρακίτη σκιά που αγαπήθηκαν τόσο από τους σχεδιαστές.

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Συχνά, το περιορισμένο μονόχρωμο εσωτερικό του μπάνιου μπορεί να αραιωθεί με φωτεινά ένθετα, τα οποία μπορεί να είναι είτε λεπτά περιγράμματα κατά μήκος ολόκληρης της περιμέτρου του δωματίου, είτε ατομικά έγχρωμα κεραμίδια που εισάγονται με χαώδη τρόπο σε ένα, δυο ή και στους τέσσερις τοίχους. Συχνά, φυσική ή τεχνητή πέτρα χρησιμοποιείται ως διακόσμηση, η οποία πηγαίνει καλά με σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα τοίχων, οροφής και υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Τόσο αγαπητό από τους ιδιοκτήτες σπιτιού και τους σχεδιαστές, το στυλ σοφίτας έχει μεταναστεύσει με επιτυχία στο μπάνιο. Η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα ενός πατάρι μπορεί εύκολα να επιτευχθεί με τη χρήση συνηθισμένου τούβλου ως ένα από τα υλικά φινιρίσματος ή ένα από τα απομιμήσεις του. Το τούβλο φαίνεται αρμονικά σε έναν από τους τοίχους του δωματίου. Με την παρουσία επιπρόσθετης επιφανειακής επεξεργασίας, ένας τέτοιος τοίχος αντιμετωπίζει αυξημένη υγρασία στο δωμάτιο, επιτρέπει τη στερέωση διαφόρων αντικειμένων και υπόκειται, αν είναι απαραίτητο, σε περαιτέρω βαφή.

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Μην ξεχνάτε ότι το μπάνιο θα πρέπει να είναι σε αρμονία με το υπόλοιπο του σχεδιασμού του διαμερίσματος και να έχει την απαραίτητη λειτουργικότητα. Τα σύγχρονα υλικά κατασκευής και τελειώματος σας επιτρέπουν να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας και μια ποικιλία μορφών και κατευθύνσεων στη διακόσμηση σας επιτρέπει να ικανοποιήσετε την πιο απαιτητική γεύση, παρέχοντας στους χώρους ένα ατομικό χαρακτήρα και πρωτοτυπία εκτέλεσης.

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Σχεδιασμός Μπάνιου 2019

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)