Dresser στο μπάνιο: συμπαγή έπιπλα μεγάλης σημασίας (24 φωτογραφίες)

Τα μπάνια σε μοντέρνα σπίτια μπορούν να είναι εντελώς διαφορετικά: μικρά και μεγάλα, μεσαία και μη τυποποιημένα μεγέθη, αλλά ένα πράγμα παραμένει το ίδιο, ένα μπάνιο δεν είναι μόνο ένας χώρος για γρήγορες διαδικασίες ύδρευσης, μερικές φορές είναι ένας χώρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να φροντίσετε το σώμα σας.

Λευκό συρτάρι στο μπάνιο

Προκειμένου όλες οι καλλυντικές διαδικασίες που αγαπάμε να πραγματοποιηθούν με τη μέγιστη άνεση και όφελος, να αποκτήσουμε εκατοντάδες διαφορετικά βάζα και μπουκάλια, κατάλληλα πλυντήρια και βούρτσες. Και όλα αυτά τα μικρά πράγματα χρειάζονται μια θέση. Βέλτιστα, όταν όλα τα προϊόντα υγιεινής βρίσκονται κοντά στον καθρέφτη στο μπάνιο, τότε δεν χρειάζεται να κάνετε περιττές ενέργειες που μετακινούνται από το μπάνιο στο τραπέζι του κρεβατιού στην κρεβατοκάμαρα, για παράδειγμα.

Ξύλινο συρταριέρα

Μπουρνούζια με συρτάρια

Ήταν να δημιουργηθούν τέτοιες άνετες συνθήκες που εφευρέθηκαν οι κομμωτές για το μπάνιο. Αυτά τα στοιχεία επίπλων έχουν συμπαγείς διαστάσεις και πολλούς λειτουργικούς χώρους με τη μορφή ράφια και συρτάρια, τα οποία σας επιτρέπουν να τοποθετείτε όλα τα προϊόντα υγιεινής τόσο μέσα όσο και πάνω.

Συρταριέρα στο μπάνιο με καλάθι

Σκελετοί συρταρι

Έπιπλα μπάνιου: Χαρακτηριστικά

Οι ντουλάπες μπάνιου, όπως και άλλα έπιπλα για αυτές τις συνθήκες, είναι μικρού μεγέθους, υδατοαπωθητική επίστρωση, λειτουργικά χαρακτηριστικά και ελκυστική εμφάνιση. Φυσικά, τέτοιες αποθήκες επιλέγονται κυρίως για ευρύχωρα μπάνια, διότι ουσιαστικά το κομμωτήριο στο μπάνιο δεν παίζει σημαντικό ρόλο όταν υπάρχουν πολλές επιφάνειες που τοποθέτουν το τοίχωμα που εξοικονομούν χώρο. Ένα συρταριέρα είναι μάλλον μια ευχάριστη προσθήκη, παρέχοντας άνετη αποθήκευση όλων των πράξεων που χρειάζονται στο μπάνιο.

Art Nouveau συρταριέρα

Θωρακισμένο συρτάρι βελανιδιάς

Ναι, όπως αναφέρεται παραπάνω, στα καταστήματα επίπλων υπάρχουν κυρίως συρταριέρες για ευρύχωρα δωμάτια, αλλά πρόσφατα οι σχεδιαστές έχουν εισαγάγει μικρά μοντέλα που ταιριάζουν τέλεια σε μπάνια περιορισμένα κατά τετραγωνικά μέτρα. Αυτά τα σχέδια έχουν συνήθως μία σειρά συρταριών και είναι επιμήκεις σε ύψος. Επίσης, οι σχεδιαστές ανέπτυξαν ένα στενό υπόστεγο για την τουαλέτα, το οποίο σας επιτρέπει να οργανώσετε το χώρο ενός ήδη μικρού δωματίου.

Αρθρωτό συρτάρι στο μπάνιο

Πλαστικό συρτάρι στο μπάνιο

Σχεδιαστικά πλεονεκτήματα

Όπως κάθε άλλο λειτουργικό έπιπλο, τα συρταριέρια έχουν αρκετά πλεονεκτήματα που πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε:

 • υψηλής ποιότητας υλικά. Όλα τα έπιπλα στο μπάνιο θα πρέπει να έχουν υψηλή αντοχή στην υγρασία, έτσι ώστε τα συρτάρια είναι συνήθως κατασκευασμένα από υλικά που δεν φοβούνται τα πιτσιλίσματα νερού.
 • συμπαγείς διαστάσεις. Τις περισσότερες φορές, τα σχέδια δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο και δεν έχουν διογκωμένα τμήματα που θα δυσκολευτούν να κινηθούν γύρω από το μπάνιο. Επιπλέον, μια ποικιλία μηχανισμών ανοίγματος σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα μοντέλο με τις απαραίτητες πόρτες, οι οποίες θα εξοικονομήσουν δαπανηρό χρησιμοποιήσιμο χώρο.
 • συνοπτικό στυλ. Δεδομένου ότι αυτά τα έπιπλα δεν είναι πάντα ένα υποχρεωτικό χαρακτηριστικό σε ένα μπάνιο, οι κατασκευαστές συχνά επενδύουν περισσότερο στο σχεδιασμό του από ό, τι σε οτιδήποτε άλλο. Οι ντουλάπες κατασκευάζονται σε όλα τα στυλ και τις κατευθύνσεις του εσωτερικού και είναι κατάλληλα για κάθε μπάνιο.

Τα υπόλοιπα αξίζει να προσέξετε την ποιότητα των τελειωμάτων και εξαρτημάτων, τη δύναμη ολόκληρης της δομής και τις εγγυήσεις που παρέχονται. Τα ποιοτικά κατασκευασμένα έπιπλα μπάνιου θα πρέπει να παρουσιάζουν τα υψηλότερα αποτελέσματα για όλες αυτές τις απαιτήσεις.

Ντουλάπα στο μπάνιο με ράφι

Χαρακτηριστικά σχεδιασμού

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για ταξινομήσεις, σύμφωνα με τις οποίες μπορείτε να διαιρέσετε τα κομμωτήρια στην αγορά επίπλων. Όλα αυτά είναι σχεδιασμένα λαμβάνοντας υπόψη τη δομή των σύγχρονων μπάνιων, οπότε υπάρχει πάντα η ευκαιρία να βρείτε το σωστό μοντέλο για τον εαυτό σας.

Ανά τύπο κατασκευής

Ανάλογα με το σχεδιασμό και την εμφάνιση των ταμιευτήρων, υπάρχουν δύο βασικοί τύποι:

 • άμεση?
 • γωνιακό.

Απευθείας ντουλάπια - αυτό το παραδοσιακό σχέδιο, το οποίο είναι παρόμοιο με τις ντουλάπες που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση των αντικειμένων στην κρεβατοκάμαρα. Τέτοια έπιπλα βρίσκονται κατά μήκος ενός ελεύθερου τοίχου, έχουν διάφορα συρτάρια και διάφορα μεγέθη σε βάθος, πλάτος και ύψος. Οι άμεσοι περιβαντολίνες για το μπάνιο μπορούν εκτός από τα συρτάρια να έχουν κενές κόγχες στις οποίες είναι βολικό να αποθηκεύονται τα καλάθια πλυντηρίων ρούχων ή διάφορες οικιακές χημικές ουσίες.

Οι γωνιές, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι χτισμένες στη γωνία και έχουν ένα πιο πρωτότυπο σχέδιο του εσωτερικού χώρου. Αυτός ο σχεδιασμός χρησιμοποιείται σε μπάνια, όπου όλοι οι τοίχοι είναι κατειλημμένοι και δεν υπάρχει ακόμη αρκετός αποθηκευτικός χώρος.

Provence συρταριέρα μπάνιου

Ξυλόγλυπτο ξύλινο συρτάρι στο μπάνιο

Ανά τύπο τοποθέτησης και τοποθέτησης

Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του διαθέσιμου χώρου στο μπάνιο, υπάρχουν δύο επιλογές για τοποθέτηση ενός συρταριού:

 • υπαίθρια?
 • εξωλέμβια.

Η επιλογή δαπέδου για καταλύματα είναι κατάλληλη για μεγάλα μπάνια και είναι η πιο κοινή επιλογή για την εγκατάσταση τέτοιων επίπλων στο μπάνιο. Το συρτάρι για το μπάνιο μπορεί να βρίσκεται κάτω από τον νεροχύτη, δίπλα σε αυτό ή ακόμα και σε διαφορετική γωνία. Το σχέδιο μπορεί τελικά να σταθεί στο πάτωμα, το οποίο δεν είναι πολύ ασφαλές για το μπάνιο, γιατί κάτω από ένα τέτοιο συρτάρι θα συσσωρευτούν νερό ή χώμα, η παρουσία των οποίων θα επηρεάσει αρνητικά την υγεία των νοικοκυριών. Για να αποφύγετε τέτοια προβλήματα, μπορείτε να αγοράσετε ένα μοντέλο στα πόδια από μέταλλο, πλαστικό ή καουτσούκ. Είναι βολικό να πλένετε κάτω από ένα τέτοιο συρτάρι, και αν κάποιο από τα αγαπημένα σας μπουκάλια κυλάει κάτω από αυτό, δεν θα είναι δύσκολο να το πάρετε.

Ροζ συρτάρι στο μπάνιο

Οι αναρτημένες κατασκευές είναι τοποθετημένες στον τοίχο και εγκαθίστανται πιο συχνά κάτω από τον νεροχύτη, ώστε να μην κρύβουν μόνο όλες τις τεχνικές επικοινωνίες, αλλά επίσης να σας επιτρέπουν να κρύβετε τα οικιακά χημικά και άλλα απαραίτητα μικροσκοπικά μικροσκοπικά υλικά. Φυσικά, υπάρχουν τέτοιες επιλογές σχεδίασης για το σχεδιασμό του δωματίου, όταν κρεμασμένα ντουλάπια βρίσκονταν απλά κατά μήκος του ελεύθερου τοίχου. Τις περισσότερες φορές, σε τέτοιες περιπτώσεις, κάτοπτρα κρεμασμένα πάνω τους, που είναι βολικό να κοιτάξουμε, προσεγγίζοντας ένα τέτοιο συρταριέρα, επειδή ο ελεύθερος χώρος κάτω από το χαμηλότερο ράφι σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τα πόδια σας άνετα και να απολαύσετε τις συνεχείς καλλυντικές διαδικασίες.

Γκρι συρτάρι στο μπάνιο

Σύμφωνα με τον μηχανισμό ανοίγματος

Το κλασικό συρτάρι συρταριών περιλαμβάνει αρκετά συρτάρια τοποθετημένα οριζόντια. Ωστόσο, αρκετά συχνά υπάρχουν και μοντέλα που χωρίζονται σε δύο τμήματα: ένα τμήμα περιέχει συρτάρια, ενώ το άλλο μισό είναι κατάλληλο για ένα καλάθι πλυντηρίου και έχει μια συμπαγή πόρτα με πλήρες ύψος που μπορεί να ανοίξει με διαφορετικούς τρόπους.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα ήταν περιττό να εξεταστούν πιθανές επιλογές σχεδίασης για τον εξωτερικό πίνακα του συρταριού. Σύμφωνα με τον μηχανισμό πρόσβασης, τα αποδυτήρια για μπάνια μπορούν να είναι:

 • ανασυρόμενη;
 • αρθρωτό?
 • αναδίπλωση;
 • coupe.

Το κλασικό συρτάρι συρταριών, φυσικά, αντιπροσωπεύεται από ανασυρόμενα σχέδια που σας επιτρέπουν να τραβάτε τα συρτάρια με ό, τι χρειάζεστε στις λαβές. Οι σύγχρονες ράγες, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με συρταριέρες, κάνουν την κίνηση των κουτιών ομαλή και σιωπηλή, απαιτώντας ελάχιστη προσπάθεια. Αν φαίνεται ότι οι χειρολαβές στα συρτάρια γεμίζουν το χώρο ή δεν ταιριάζουν στο εσωτερικό, μπορείτε να επιλέξετε μοντέλα χωρίς λαβές.

Τέτοια συρταριέρια είναι εξοπλισμένα με ειδικές διατρήσεις, με το τράβηγμα που μπορείτε να τραβήξετε έξω από το συρτάρι ή με ένα σύγχρονο μηχανισμό που σας επιτρέπει να ανοίξετε το συρταριέρα με μια ελαφριά αφή - το συρτάρι αφήνει μόνο του.

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο εντελώς, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή με κουβέρτες. Αυτό το συρταριέρα είναι το λιγότερο παρόμοιο με τα κλασικά και δεν έχει συρτάρια, ωστόσο, η σύνθεση αποθήκευσης παραμένει η ίδια. Τα κιβώτια κινούνται κατά μήκος των ράβδων που είναι στερεωμένα σε ράφια και παρέχουν πρόσβαση στα πράγματα χωρίς να καταλαμβάνουν επιπλέον χώρο.

Ο μηχανισμός ανοίγματος με δυνατότητα αναδίπλωσης και περιστροφής είναι κατάλληλος ειδικά για εκείνα τα μοντέλα στα οποία εκτός από το συνηθισμένο σύνολο συρταριών υπάρχει επίσης ένα τμήμα για ένα καλάθι πλυντηρίου. Οι θύρες ενός τέτοιου τμήματος μπορούν να ανοίγουν σαν τις πόρτες ενός συμβατικού ντουλαπιού, το οποίο θα είναι αποδεκτό για ευρύχωρα μπάνια. Για τα μικρά δωμάτια, τα πτερύγια είναι κατάλληλα όταν το φύλλο πόρτας στο κάτω μέρος παραμένει στην ίδια θέση και στην κορυφή πρύζει πίσω στην απαιτούμενη απόσταση.

Η επιλογή ενός μηχανισμού ανοίγματος θα πρέπει να βασίζεται στο μέγεθος του μπάνιου σας, επειδή, όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, πολλοί από αυτούς απαιτούν επίσης ελεύθερο χώρο.

Shabby Chic συρτάρι μπάνιου

Με λειτουργικά χαρακτηριστικά

Αυτή η ταξινόμηση είναι η πιο εκτεταμένη και είναι δύσκολο να εντοπιστούν οι κύριες επιλογές για απόδοση, επομένως θα μιλήσουμε μόνο για τα πιο δημοφιλή.

Έτσι, για παράδειγμα, πιο συχνά στα αστικά διαμερίσματα μπορείτε να βρείτε ένα συρταριέρα με ενσωματωμένο νεροχύτη. Τέτοια έπιπλα φαίνονται βιολογικά στο μπάνιο, δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο, κρύβουν όλες τις υδραυλικές επικοινωνίες και παρέχουν ένα μέρος για την αποθήκευση των απαραίτητων λεπτομερειών. Στον πάγκο δίπλα στον νεροχύτη, μπορεί να υπάρχουν χρήματα τα οποία χρησιμοποιούν οι ιδιοκτήτες συχνότερα και κάτω από το πάγκο τα οικιακά χημικά και οι αφαιρούμενες πετσέτες θα βρουν τη θέση τους. Εάν οι διαστάσεις και ο σχεδιασμός του στήθους επιτρέπουν, τότε κάτω από το νεροχύτη μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε ένα καλάθι για την αποθήκευση ρούχων.

Στεγνό συρτάρι από πεύκο στο μπάνιο

Οι απλοί πάγκοι είναι επίσης πολύ συνηθισμένοι, αλλά χρησιμοποιούνται συνήθως σε μεγάλα μπάνια. Σε αυτό το συρτάρι είναι ωραίο να τοποθετείτε όλες τις επιλογές για προϊόντα μακιγιάζ και άλλα προϊόντα υγιεινής. Ένας μεγάλος ανοιχτός χώρος θα σας επιτρέψει να οργανώσετε τα προβλήματα επιλογής και την ευκολία χρήσης των απαραίτητων σωλήνων και βάζων. Επίσης, πολλοί λάτρεις των οικολογικών στυλ της εσωτερικής διακόσμησης αγαπούν να τοποθετούν ζωντανά φυτά ή μικρά ενυδρεία σε countertops. Οι εκπρόσωποι της χλωρίδας καθαρίζουν απόλυτα τον αέρα μέσα στο δωμάτιο και κάνουν την ατμόσφαιρα πιο χαλαρή και η κίνηση των ψαριών στο ενυδρείο θα συμβάλει στη χαλάρωση κατά τις διαδικασίες κολύμβησης το βράδυ.

Στεγνωτήριο στο μπάνιο

Όχι λιγότερο συνηθισμένοι είναι τα κομμωτήρια για το μπάνιο με ενσωματωμένο καθρέφτη. Ένα τέτοιο σχέδιο, φυσικά, με την πρώτη ματιά φαίνεται λίγο δυσκίνητο, αλλά παρ 'όλα αυτά διαφέρει σε ένα προσεγμένο σχεδιασμό, διότι σας επιτρέπει να απολαύσετε τις καλλυντικές διαδικασίες χωρίς να μετακομίσετε σε έναν καθρέφτη αναρτημένο πάνω από το νεροχύτη.

Και η τελευταία επιλογή, η οποία δεν είναι τόσο κοινή όσο τα προηγούμενα τρία, αλλά επίσης λαμβάνει χώρα - ένα συρταριέρα με ένα μεταβαλλόμενο τραπέζι. Συνήθως, τέτοια σχέδια τοποθετούνται απευθείας στο παιδικό δωμάτιο, αλλά πολλές οικογένειες με παιδιά προτιμούν τη θέση τους στο μπάνιο. Το θέμα είναι ότι με μια τέτοια βολική τοποθεσία, οι γονείς έχουν την ευκαιρία να περιστρέφουν το παιδί μετά τις διαδικασίες του μπάνιου, καθώς και να εκτελούν τις απαραίτητες καθημερινές ενέργειες υγιεινής κοντά στην πρόσβαση στο νερό.

Τα υπόλοιπα πρόσθετα λειτουργικά χαρακτηριστικά μπορούν να γίνουν για παραγγελία για τις ατομικές ανάγκες των νοικοκυριών, οπότε δεν έχει νόημα η λίστα τους. Ωστόσο, ακόμη και οι επιλογές που έχουμε ήδη εκφράσει καθιστούν σαφές ότι η δομική ποικιλία των επίπλων του μπάνιου δεν γνωρίζει όρια και όλοι σίγουρα θα βρουν μια κατάλληλη επιλογή για τον εαυτό τους.

Dresser στο μπάνιο χρώμα wenge

Ντουλάπες σε δύσκολες συνθήκες

Όπως γνωρίζετε, οι συνθήκες στο μπάνιο απέχουν πολύ από το ιδανικό: υπάρχει σχεδόν πάντα υψηλή υγρασία, ανεπαρκής αερισμός, πιθανότητα μούχλας ή μούχλας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι σε πολλά παλιά σπίτια όπου οι συνθήκες των συστημάτων επικοινωνίας στα μπάνια παραβιάζονται, μπορεί να είναι πολύ κρύο το χειμώνα ή πολύ ζεστό από τις θερμαινόμενες συσκευές.

Με όλα αυτά, όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται σε ένα τέτοιο δωμάτιο θα πρέπει να έχουν υψηλά χαρακτηριστικά διαφόρων δεικτών, συμπεριλαμβανομένης της αντοχής στην υγρασία, και για αυτό το λόγο τα μπανιέρες είναι συνήθως κατασκευασμένα από δημοφιλή υλικά όπως:

 • πλαστικό.
 • ένα δέντρο?
 • μοριοσανίδες (μοριοσανίδες);
 • λεπτή πλάκα κλάσματος διασποράς (MDF).

Πλαστικά σεντόνια για μπάνιο

Από όλες αυτές τις επιλογές, το πλαστικό μπορεί δικαίως να ονομάζεται ηγέτης στην κατάταξη των πιο ανθεκτικών στην υγρασία υλικών. Ανυψώνει το νερό πολύ καλά, δεν παραμορφώνεται, δεν διογκώνεται. Διάφορες πιτσιλιές και λεκέδες αφαιρούνται από το πλαστικό με κανονικό πανί.

Ψηλό συρτάρι στο μπάνιο

Η διαθεσιμότητα πλαστικού ως υλικού για συρταριέρα κάνει τέτοιους σχεδιασμούς επίσης το οικονομικότερο πλεονέκτημα. Τα πλαστικά μοντέλα είναι πολύ φτηνά και πωλούνται σε σχεδόν οποιοδήποτε κατάστημα επίπλων. Πρόκειται για πλαστικές ταπετσαρίες που βρίσκονται συχνότερα σε μικρά μπάνια και ακόμη και σε τουαλέτες, επειδή συνήθως έχουν πλάτος ενός συρταριού. Για τον ίδιο σκοπό - για να εξοικονομηθεί χώρος - οι ενδυματολόγοι αυτοί παράγονται συχνότερα σε φωτεινά χρώματα: λευκό, γκρι, μπλε και ανοιχτό κίτρινο. Αυτές οι αποχρώσεις δεν προσελκύουν την προσοχή, δεν τρώνε χώρο και πρακτικά συγχωνεύονται με τη γενική κατάσταση, αν βρίσκονται σε δωμάτια σχεδιασμένα σε παρόμοιους τόνους.

Το μόνο μειονέκτημα που μπορεί να έχει ένα πλαστικό συρτάρι με συρτάρια είναι η ευθραυστότητα του. Δεν συνιστάται να το φορτώνετε με βαριά αντικείμενα, να χτίζετε σε νεροχύτη και να τοποθετείτε καθρέφτη σε αυτό.

Θάλαμο συρταριών με συρτάρι

Έπιπλα από MDF

Οι πλάκες του λεπτώς διεσπαρμένου κλάσματος χαρακτηρίζονται από δείκτες υψηλότερης αντοχής από το πλαστικό, αλλά είναι κατώτεροι από τους τελευταίους σε αντίσταση στην υγρασία. Για την προστασία από το νερό, οι μανδύες MDF είναι επικαλυμμένοι με ειδικές συνθέσεις ή κολλημένοι με προστατευτικές μεμβράνες. Γι 'αυτό, όταν επιλέγετε συρτάρια από αυτό το υλικό, δώστε προσοχή σε όλα τα πιθανά σημεία πρόσδεσης, στροφές, αρμούς, περιοχές κοντά σε λαβές και βρόχους. Οποιοδήποτε μη κλεισμένο μέρος στο εγγύς μέλλον θα γίνει επικίνδυνος αγωγός υγρασίας, πράγμα που θα καταστήσει τα έπιπλά σας άχρηστα. Η προστατευτική μεμβράνη μπορεί επίσης να είναι οποιουδήποτε χρώματος, να έχει διακοσμητικά μοτίβα, αλλά οι αγοραστές συνήθως επιλέγουν λευκά και μπλε σχέδια, γιατί, προφανώς, τα θεωρούν κλασική έκδοση.

Ντουλάπα στο μπάνιο με συρτάρι

Πλαίσιο στο μπάνιο

Το υλικό αυτό είναι λιγότερο πιθανό να συμβεί στην κατασκευή επίπλων μπάνιου, καθώς έχει τη χαμηλότερη αντοχή στην υγρασία, αλλά έχει τους δικούς του θαυμαστές. Η ζήτηση για συρταριέρες σε μοριοσανίδες στη χαμηλή τιμή τους. Το ελαφρύ και προσιτό υλικό κοστίζει πολύ λίγα χρήματα και είναι κατάλληλο για προσωρινές επιλογές. Είναι, όπως και το MDF, επικαλυμμένο με ειδικά υδατοαπωθητικά συστατικά και προστατευτικές μεμβράνες. Υπάρχουν λευκές, μπλε, καφέ, μαύρο και κίτρινο - ανάλογα με την εμφάνιση του μπάνιου. Ωστόσο, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ακόμη και ένα στήθος συρταριών που προστατεύονται από την υγρασία αρχίζει να θρυμματίζεται και να διογκώνεται, έτσι αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη μόνο για προσωρινές λύσεις.

Βαμμένο συρτάρι στο μπάνιο

Έπιπλα από ξύλο

Αυτό το υλικό θεωρείται η πιο ελίτ και ακριβή επιλογή για το μπάνιο, οπότε πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην επιθεώρηση της προστατευτικής επικάλυψης. Χάρη στον ειδικό εμποτισμό του δέντρου, οι δείκτες αντοχής και αντοχής στην υγρασία αυξάνονται, το κομμάτι από ξύλο φαίνεται ευγενές στο μπάνιο και δείχνει την καλή γεύση των ιδιοκτητών. Με την κατάλληλη προσοχή, τέτοια έπιπλα μπορούν να εξυπηρετήσουν για δεκαετίες, χωρίς να χάσουν τις πρωταρχικές τους ιδιότητες.

Η σκιά του wenge θεωρείται ότι είναι η πιο δημοφιλής σήμερα, η σκοτεινή και βαθιά υφή της πηγαίνει καλά με το εσωτερικό σε τόσο ελαφριά και σκούρα χρώματα, γεγονός που την καθιστά σχεδόν καθολική. Επιπλέον, τα έπιπλα σε χρώμα wenge φαίνονται λίγο αριστοκρατικά και ευγενή, γεγονός που αναμφίβολα θα επηρεάσει το συνολικό ύφος του δωματίου.

Τα έπιπλα βελανιδιάς θα είναι τα πιο ανθεκτικά, αλλά και τα πιο απαιτητικά στη φροντίδα. Οι μαλακότεροι βράχοι θα απαιτούν συνεχή παρακολούθηση της εσωτερικής υγρασίας.

Καθρέφτης συρτάρι στο μπάνιο

Συνδυασμένες επιλογές

Εκτός από τα υλικά που θεωρούνται για την κατασκευή, υπάρχουν επίσης συνδυασμένες επιλογές όταν τα μέρη από μέταλλο ή γυαλί περιλαμβάνονται στο σχέδιο. Το μέταλλο στην κατασκευή ενός συρταριού συνήθως χρησιμεύει ως πλαίσιο στο οποίο τοποθετούνται κουτιά από ξύλο ή πλαστικό. Δεδομένου ότι το μέταλλο είναι περισσότερο επιρρεπές σε διάβρωση υπό συνθήκες υγρασίας, επικαλύπτεται με ειδικές ενώσεις, αλλά αυτό δεν εγγυάται απόλυτη προστασία.

Θάλαμο συρταριών στο μπάνιο με διακοσμητικά καλάθια

Το γυαλί χρησιμοποιείται συνήθως μόνο ως διακοσμητικό στοιχείο. Για παράδειγμα, μπορούν να γίνουν εξωτερικές προσόψεις συρταριών, οι οποίες θα αυξήσουν την αισθητική αξία του συρταριού και θα διευκολύνουν την αναζήτηση των απαραίτητων αντικειμένων. Εάν δεν υπάρχει καμία επιθυμία να επιδείξετε το περιεχόμενο των κουτιών, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παγωμένο ή χρωματισμένο γυαλί στο σχέδιο. Η επιλογή αυτή δεν θα είναι λιγότερο ελκυστική από αισθητική άποψη. Γυαλί αντιμετωπίζει με υψηλή υγρασία στο μπάνιο, και τον καθαρισμό είναι μια ευχαρίστηση.

Είναι δυνατή η αποσυναρμολόγηση των περιβλημάτων σύμφωνα με όλες τις πιθανές παραμέτρους απεριόριστα, επειδή κάθε χρήστης προσθέτει κάτι από το σχεδιασμό του, βολικό γι 'αυτόν. Η κύρια ποιότητα των συρταριών για το μπάνιο είναι η λειτουργική τους ικανότητα. Σας επιτρέπουν να βάζετε όλα τα απαραίτητα εργαλεία στο μπάνιο, να κρύβετε τις ελκυστικές επικοινωνίες και ταυτόχρονα να παραμείνετε ένα όμορφο στοιχείο της διακόσμησης του μπάνιου.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)