Μπλε μπάνιο (19 φωτογραφίες): φρέσκο ​​σχέδιο και όμορφους συνδυασμούς

Το μπλε λουτρό θεωρείται κλασική επιλογή. Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν το εσωτερικό σε αυτό το στυλ ξεπερασμένο, γι 'αυτό επιλέγουν κάτι άλλο. Αυτό είναι λάθος. Ήρθε η ώρα να μάθετε ποιες επιλογές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το σπίτι σας για να καταστρέψετε εσφαλμένες κρίσεις.

Μπλε πλακάκια στο μπάνιο

Μπλέ μπανιέρα σε μοντέρνο στιλ

Αρχικά κεραμίδια και όμορφα έπιπλα - αυτό είναι που πρέπει να αλλάξετε το δωμάτιο. Ο πλοίαρχος του σκάφους του θα αλλάξει κάθε λεπτομέρεια, καθιστώντας τον ελκυστικό και ζωντανό. Για αυτόν, ακόμη και η κουρτίνα είναι μέρος της μεγάλης εικόνας, έτσι αξίζει να σημειώνουμε τις βασικές λεπτότητες με τις οποίες θα πρέπει να δουλέψει.

  • Αντιθέσεις
  • Έπιπλα;
  • Τέλος;
  • Διακόσμηση

Μοντέρνο μπλε και λευκό μπάνιο

Το εσωτερικό του μπάνιου είναι ένα πολύπλοκο σύστημα. Θα χρειαστεί το σωστό ντουλάπι και άλλα έπιπλα, αλλά αυτό είναι μόνο μέρος της συνολικής δουλειάς. Τα στοιχεία πρέπει να περιγραφούν λεπτομερώς για να δείξουν τι μπορεί να επιτευχθεί προσεγγίζοντας σοβαρά το ζήτημα.

Μοντέρνο μπλε μπάνιο

Αντιθέσεις

Κάνοντας ένα δωμάτιο σε φωτεινά χρώματα, πρέπει αμέσως να ψάξετε για αντιθέσεις. Οι επαγγελματίες επιλέγουν ένα αξεπέραστο χρώμα στο εσωτερικό, ικανό να εισαγάγει κάτι νέο και απροσδόκητο. Μπορείτε να εξετάσετε μερικούς ενδιαφέροντες συνδυασμούς που χρησιμοποιούνται συχνότερα σε έργα.

Το μπλε και μπλε εσωτερικό είναι μια απλή και απαλή λύση. Αυτό το σχέδιο σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το ίδιο χρώμα, αλλάζοντας την ένταση του. Τα κεραμικά πλακίδια ή τα ψηφιδωτά λαμβάνονται ως βάση, και ένα ανώτατο όριο τέντωμα τονίζει τη γενική ιδέα. Αυτή η τεχνική κάνει τους τοίχους μόνο μέρος της συνολικής εικόνας.

Μπλε θαλάσσιο στυλ θαλάσσης

Μπεζ-μπλε εσωτερικό - μια μη τυποποιημένη λύση. Χρησιμοποιείται από ειδικούς που μετατρέπουν ακόμη και το χαλί σε μέρος του σχεδίου. Σε αυτή την περίπτωση, οι τοίχοι, το δάπεδο και η οροφή γίνονται μπλε και προστίθενται μπεζ-μαύρες λεπτομέρειες στο έπιπλο ή στο ντεκόρ. Μια τέτοια λεπτομέρεια μπορεί να είναι μια κουρτίνα που ξεχωρίζει ενάντια στο γενικό υπόβαθρο.

Μπεζ και μπλε μπάνιο

Το καφέ-μπλε εσωτερικό είναι η καλύτερη επιλογή για τους λάτρεις του φυσικού ξύλου. Σε αυτή την περίπτωση, τα έπιπλα και ιδιαίτερα το ντουλάπι παραμένουν φυσικά. Τα κεραμικά πλακίδια για τοίχους και δάπεδα συμπληρώνονται από ένα δεύτερο τόνο και η οροφή μετατρέπεται σε πολύπλοκο συνδυασμό διαφόρων χρωμάτων. Ναι, η εργασία με μια τέτοια τεχνική είναι δύσκολη, αλλά το αποτέλεσμα καθίσταται απρόβλεπτο.

Καφέ Μπλε Μπάνιο

Το κίτρινο και το μπλε εσωτερικό είναι μια φωτεινή λύση. Τέτοιες πλούσιες αποχρώσεις στους τοίχους και το πάτωμα θα σας βοηθήσουν να φέρετε το ψηφιδωτό. Αφήστε την οροφή να παραμείνει κλασική, οι υπόλοιπες λεπτομέρειες θα μετατρέψουν το χρώμα σε αμετάβλητο μέρος του περιβάλλοντος χώρου. Επιπλέον, η κουρτίνα και τα έπιπλα θα λάβουν επιπλέον θερμότητα, και ο νεροχύτης θα ξεχωρίσει στο φόντο ενός πανέμορφου χαλιού.

Έπιπλα

Η αξιολόγηση του περιβάλλοντος θα κάνει το δωμάτιο υπέροχο. Ο σχεδιασμός του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την καμπίνα και τα έπιπλα, επειδή ο νεροχύτης και το λουτρό είναι μόνο τα λειτουργικά μέρη του εσωτερικού. Είναι εύκολο να επιτευχθεί άνεση. Τώρα οι κατασκευαστές βοηθούν σε αυτό, προτρέποντας την κουρτίνα και το κουβέρτα να είναι απλή διακόσμηση και ο χώρος θα πρέπει να γεμίσει με άλλα στοιχεία.

Λευκό και μπλε πλακόστρωτο μπάνιο

Μια καλή επιλογή είναι το ντουλάπι, στο οποίο είναι εγκατεστημένος ο νεροχύτης, ένα μικρό ντουλάπι και μια μολυβοθήκη. Ίσως αυτό να είναι αρκετό για να δημιουργηθεί ηρεμία και η παρουσία διαφόρων τόνων θα σας επιτρέψει να επιλέξετε ροζ-μπλε, μπεζ-μπλε και κίτρινο-μπλε σχεδιασμό.Κανείς δεν θα περιορίσει τους πελάτες, έτσι ώστε να μπορούν εύκολα να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιπλέον, αυτό απαιτεί μόνο τις προσωπικές ευχές και τα κεραμικά πλακάκια στην διακόσμηση.

Μπλε και πολύχρωμα μωσαϊκά στο μπάνιο

Γυαλιστερό μπλε πλακάκια στο μπάνιο

Τελειώστε

Το φινίρισμα είναι το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας. Ο σχεδιασμός χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας στο εσωτερικό κάθε στυλ. Οι σύγχρονες επιλογές είναι κεραμικά πλακάκια, ψηφιδωτά και ψευδοροφές. Είναι άριστα στα χαρακτηριστικά τους, επομένως, απαραίτητα σε έργα. Αξίζει να μελετήσετε ξεχωριστά το ανώτατο όριο, το δάπεδο και τους τοίχους για να προτείνετε έγχρωμες και αξιόπιστες λύσεις.

Μπλε και άσπρη διακόσμηση τοίχων μπάνιου

Το ανώτατο όριο είναι ένα σημαντικό κομμάτι, αν και οι άνθρωποι πιστεύουν ότι κανείς δεν θα το εξετάσει. Έτσι, το μπλε-μπλε εσωτερικό συμπληρώνεται τέλεια από σύννεφα, έτσι δεν μπορείτε να αρνηθείτε να συνεργαστείτε μαζί τους. Για το μπάνιο, η οροφή θα γίνει ο κύριος φορέας του χρώματος, οπότε το μπεζ και μπλε σχέδιο πρέπει να λάβει υπόψη αυτά τα στοιχεία.

Μπλε μπάνιο με σκοτεινή οροφή

Το πάτωμα πρέπει να είναι πρακτικό και όμορφο. Το μωσαϊκό είναι η πιο προσιτή και ελκυστική επιλογή. Θέλετε να πάρετε ένα ροζ και μπλε στυλ; Ή με ενθουσιασμό από κίτρινους-μπλε συνδυασμούς; Ήρθε η ώρα να προσεγγίσουμε σοβαρά την επιλογή για να βρούμε μια εκπληκτική εικόνα. Αφήστε το μέρος να κρύψει το χαλάκι, αυτό δεν θα παραβιάσει το συνολικό αποτέλεσμα.

Οι τοίχοι είναι παραδοσιακά καλυμμένοι με κεραμικά πλακίδια. Ναι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα για επισκευές, αλλά πρέπει να επιλέξετε το βέλτιστο χρώμα. Το μπλε και μπλε εσωτερικό είναι βασισμένο στους τοίχους, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε πολύπλοκες μεταβάσεις ανάμεσα στους τόνους. Το ψηφιδωτό πλαισιωμένο από πλακάκια φαίνεται επίσης ωραίο, θα γίνει ένα είδος εικόνας, μαγευτικό το μάτι, έχοντας λάβει πρόσθετες διακοσμητικές λειτουργίες.

Όμορφη τοίχο σε μπλε μπανιέρα

Διακόσμηση

Το τελευταίο βήμα στη δημιουργία εσωτερικού σχεδιασμού είναι η επιλογή διακόσμησης. Ένα πολύχρωμο χαλί και κουρτίνα σε τόνο θα μετατραπεί σε μια χρήσιμη λύση που μπορεί να ευχαριστήσει κάθε επισκέπτη με την ομορφιά του και την φανταστική απλότητα. Σε οποιοδήποτε στυλ, υπάρχει ένα μέρος για τέτοιες λεπτομέρειες, συνεπώς η εργασία μαζί τους σε μπλε και μπλε περιβάλλον παραμένει αναγκαιότητα. Ακόμη και τα έπιπλα δεν είναι τόσο σημαντικά όσο τα δευτερεύοντα στοιχεία που κρύβονται στο παρασκήνιο.

Μπλε διακόσμηση μπάνιου

Μια κουρτίνα είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για έναν σχεδιαστή. Η ροζ μπλε ή καφέ-μπλε σκιά του θα είναι μια μεγάλη επιλογή εάν πρέπει να σκιάσετε ένα βαρετό δάπεδο ή τοίχο. Σε πολλές περιπτώσεις, εξοικονομεί άπειρους ιδιοκτήτες που προσπαθούν να δημιουργήσουν ανεξάρτητα ένα περίπλοκο εσωτερικό, αν και για απλότητα είναι προτιμότερο να επιλέξετε μια απλή επιλογή.

Το χαλάκι θα βοηθήσει επίσης να συμπληρώσει τη γύρω περιοχή. Τα κεραμικά πλακίδια και τα πλακάκια δαπέδου θα γίνουν απλά, αλλά δίπλα τους θα υπάρξει ένας μη πραγματικός συνδυασμός χρωμάτων. Τα μοντέλα του συγγραφέα είναι ιδιαίτερα ευχάριστα. Δεν υπάρχει τίποτα τυποποιημένο σε αυτά, αλλά στο μπάνιο είναι απαραίτητο. Με τη μικρή του επιφάνεια, ένα τέτοιο στοιχείο είναι αξεπέραστο.

Αξεσουάρ για ένα μπλε μπάνιο

Οι λάμπες αξίζουν επίσης να θεωρηθούν ως διακόσμηση. Η θέση τους στο δωμάτιο είναι απαραίτητη, αλλά ένα τέτοιο βήμα υπαγορεύεται κυρίως από την ομορφιά και όχι από τη λειτουργικότητα. Εάν εγκαταλείψετε το γενικό φως, ένα μωσαϊκό θα ξεχωρίσει στον τοίχο ή η οροφή θα αποκτήσει μια μυστικιστική λάμψη. Στη συνέχεια, πρέπει απλά να απολαύσετε τη διαμονή σας στο μπάνιο.

Ενδιαφέρουσα διακόσμηση για ένα μπλε μπάνιο

Γιατί μπλε αποχρώσεις;

Προσπαθώντας να απομακρυνθεί από την παράδοση στο μπάνιο, οι άνθρωποι εγκαταλείπουν το μπλε χρώμα. Κάνουν ένα λάθος, διότι τα έπιπλα, ένα περίγραμμα, ένα χαλί και μια κουρτίνα μπορούν να μεταμορφώσουν ένα εσωτερικό. Κανείς δεν λέει ότι χρειάζεστε συνηθισμένα κεραμικά κεραμίδια και λευκασμένη οροφή, θα πρέπει να βρείτε τη βέλτιστη αντίθεση από την οποία μπορείτε να πιέσετε.

Μπλε πλακάκι στο σχεδιασμό του μπάνιου

Οι σχεδιαστές εν γνώσει κάνουν το εσωτερικό λίγο πρότυπο. Το γνωστό κρύο χρώμα έχει συναντήσει συνεχώς ανθρώπους για δεκαετίες, να εξοικειωθούν. Είναι προσβάσιμο, μόνο θα πρέπει να συμπληρώνεται προσεκτικά με ζεστές αποχρώσεις. Λόγω αυτών, το μπάνιο θα αποκτήσει μια δεύτερη ζωή, γεμάτη με άνεση και οικειότητα. Επιπλέον, δεν θα υπάρξουν επιπλέον έξοδα, διότι με τη βέλτιστη επιλογή το αποτέλεσμα θα είναι ιδανικό από όλες τις οπτικές γωνίες.

Μπλε τοίχο στο μπάνιο

Η απόρριψη των προτύπων είναι το κύριο βήμα που προσελκύει τους ανθρώπους στα σύγχρονα σχέδια μπάνιου. Θέλουν να βρουν το βέλτιστο χρώμα, ώστε να δώσουν προσοχή σε μια λευκή-μπλε ή καφέ-μπλε απόχρωση. Οι επαγγελματίες επεξεργάζονται προσεκτικά ακόμη και μικρές λεπτομέρειες, καθιστώντας τις σημαντικές. Στη συνέχεια καταφέρνουν να μετατρέψουν τον περιβάλλοντα χώρο σε ένα υπέροχο μέρος για κάθε μέλος της οικογένειας. Έτσι δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε εντελώς τις παραδόσεις, εάν θέλετε να απολαύσετε την ευχάριστη ατμόσφαιρα στο δικό σας διαμέρισμα.

Μπλε βάθρο στο μπάνιο

Μπλε και πράσινα πλακάκια στο μπάνιο

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)