Χρωματιστές μπανιέρες στο εσωτερικό (20 φωτογραφίες): μια φωτεινή προφορά στην καθημερινή ζωή

Όλοι όσοι βρισκόταν σε ένα κατάστημα που πωλούσε προϊόντα επισκευής, φυσικά, έδιναν προσοχή στις έγχρωμες μπανιέρες, στις τουαλέτες και σε άλλες υδραυλικές εγκαταστάσεις, οι οποίες ξεχωρίζουν ως ένα φωτεινό σημείο έναντι των αμέτρητων λευκών σειρών τυποποιημένων μοντέλων. Κάποιος είχε σίγουρη σκέψη - και να μην μου έδινε χρωματιστό λουτρό - και πολλοί έχουν ήδη εφαρμόσει με επιτυχία αυτήν την ιδέα. Χάρη στα σύγχρονα χρώματα και τις τεχνολογίες επεξεργασίας των υλικών, οι μπανιέρες - όπως νιπτήρα, λεκάνη τουαλέτας και όλα τα άλλα υδραυλικά - μπορούν να κατασκευαστούν από οποιοδήποτε υλικό, να έχουν οποιοδήποτε σχήμα και χρώμα, ακόμα και τα πιο απροσδόκητα και εξωτικά. Στο άρθρο, θα εξετάσουμε ποια χαρακτηριστικά διαφέρουν στις έγχρωμες μπανιέρες και πώς να διαλέξετε αυτό το ενδιαφέρον και ασυνήθιστο μοντέλο λουτρών για μπάνιο.

Ροζ λουτρό

Τα οφέλη

Εξετάστε τα πλεονεκτήματα των χρωματιστών ειδών υγιεινής, ιδιαίτερα - των μπανιέρων, σε σύγκριση με τους λευκούς "αδελφούς" τους.

Οι χρωματιστές μπανιέρες - τόσο από χυτοσίδηρο όσο και από χυτό μάρμαρο - μπορούν να ρυθμίσουν τη διάθεση για ένα δωμάτιο. Εάν η λευκή κλίμακα είναι κρύα και ουδέτερη, τότε το χρώμα μπορεί να κάνει το δωμάτιο ζεστό, ζεστό, μοντέρνο και γοητευτικό. Πολλές επιλογές σχεδιασμού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το κύριο πλεονέκτημα των μοντέλων χρωμάτων είναι οι απεριόριστες δυνατότητες εξωτερικού σχεδιασμού. Μπορεί επίσης να είναι καθίσματα τουαλέτας, ολόκληρη η τουαλέτα και ο σχεδιασμός του χώρου υγιεινής εντελώς.

Κομψή μπλε μπανιέρα στο εσωτερικό

Οι χρωματιστές μπανιέρες από χυτό μάρμαρο και χυτοσίδηρο θα σας ενημερώσουν για τους ιδιοκτήτες του σπιτιού ως ένα εξωφρενικό και έκτακτο άτομο. Μια τέτοια αρχική επιλογή δείχνει άμεσα ότι ο ιδιοκτήτης χρησιμοποιείται για να σκέφτεται έξω από το κουτί, και τα πρότυπα είναι αλλοδαπός σε αυτόν. Επιπλέον, μια έγχρωμη μπανιέρα, καθώς και νεροχύτες, καθίσματα τουαλέτας, καλύμματα καπακιών και μια τουαλέτα είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για άτομα με δημιουργική νοοτροπία με λαχτάρα για τέχνη και ζωγραφική.

Κίτρινο λουτρό

Το χρώμα μπορεί να επηρεάσει ωφέλιμα ορισμένα όργανα. Επομένως, για παράδειγμα, εάν ένα άτομο είναι παθητικό και τεμπέλης, τότε μια φωτεινή κόκκινη μπανιέρα και καθίσματα τουαλέτας θα έρθουν στη διάσωση, ενεργοποιώντας τη ζωτικότητά του. Και αν αντίθετα ένα άτομο έχει αγχωτική δουλειά, τότε η μπανιέρα και ο νεροχύτης των ήπιων παστέλ τόνων θα ηρεμήσουν μετά από μια εργάσιμη μέρα και θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης. Μια πορτοκαλί χροιά θα μετατρέψει το μπάνιο σε ένα συμπαγές, ζεστό μικρό κόσμο, και μια έγχρωμη μαρμάρινη τουαλέτα θα κάνει το δωμάτιο πολυτελές και ευφάνταστο.

Φούξια βυθίζεται στο μπάνιο

Μια ποικιλία από αποχρώσεις επιτρέπει σε κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού να επιλέξει ένα κατάλληλο λουτρό χρώματος, καθώς και κρεμαστά ντουλάπια, νεροχύτες, καπάκια για την τουαλέτα κλπ. Για το εσωτερικό σας - ακόμα και αν το μέγεθος του μπάνιου είναι πολύ συμπαγές.

Εάν οι μπανιέρες από μαντέμι ή ακρυλικό, ένα μπολ τουαλέτας και άλλα υδραυλικά είναι κατασκευασμένα σε ένα χρώμα - ο συνδυασμός αυτός δίνει μια μοναδική γοητεία στο δωμάτιο, καθιστώντας το κομψό και μοντέρνο. Το μικρό μέγεθος του δωματίου μπορεί ακόμη και να γίνει οπτικά μεγαλύτερο.

Τούρκικο μπάνιο με μωσαϊκό

Υδραυλικά σε ένα λουτρό φούξια

Κομψό κόκκινο λουτρό

Κόκκινο λουτρό μόδας

Υλικό

Ακρυλικό

Αυτό το σύγχρονο, πρακτικό και συμπαγές υλικό παρέχει το προϊόν με αντοχή και εξαιρετική εμφάνιση. Αυτά τα υδραυλικά διατηρούν αξιοσημείωτα θερμότητα - το νερό στο μπάνιο δεν ψύχεται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, οι ακρυλικές μπανιέρες, καθίσματα και νεροχύτες είναι ελαφρές και μπορούν να έχουν οποιοδήποτε μέγεθος και σχήμα. Οι χρωματιστές ακρυλικές μπανιέρες είναι ανθεκτικές σε μηχανικές βλάβες και είναι εύκολο να καθαριστούν.

Πράσινο ακρυλικό λουτρό

Το γεγονός ότι το ακρυλικό σας επιτρέπει να δημιουργείτε μπανιέρες και χρωματιστές τουαλέτες οποιασδήποτε τροποποίησης, μεγέθους και σχήματος έφερε αυτό το τεχνολογικό υλικό πολύ πιο μπροστά από τα υπόλοιπα. Τις περισσότερες φορές, οι πελάτες επιλέγουν τα τυποποιημένα οβάλ μοντέλα, δεδομένου ότι τα περισσότερα από τα μπάνια είναι στάνταρ. Ωστόσο, στρογγυλά και ακόμη και εξαγωνικά μοντέλα αποκτώνται μερικές φορές όταν η τουαλέτα δεν είναι τόσο συμπαγής.

Μπλε ακρυλικό λουτρό

Χυτοσίδηρος

Αυτό το υλικό είναι πολύ βαρύ, και οι μπανιέρες από αυτό είναι τεράστιες - στερεές και αξιόπιστες. Οι μπανιέρες από χυτοσίδηρο μπορούν επίσης να βαφτούν σε οποιοδήποτε χρώμα - η σύγχρονη τεχνολογία το επιτρέπει. Το υλικό δεν είναι πολύ συμπαγές - τα προϊόντα από αυτό είναι αρκετά ογκώδη, οπότε το μπάνιο θα πρέπει να είναι αξιοπρεπές σε μέγεθος. Ένα τέτοιο λουτρό φέρνει ένα αξιοσέβαστο άγγιγμα στο δωμάτιο, φαίνεται συμπαγές. Συχνά συμβαίνει σε μάλλον μαζικά πόδια, γεγονός που ενισχύει περαιτέρω την εντύπωση της ανίκανης και της αντοχής ενός τέτοιου προϊόντος.

Χυτοσίδηρος Μπλε Τζάκι

Προσοχή: είναι λογικό να εγκαταστήσετε ένα λουτρό από χυτοσίδηρο μόνο εάν κάνετε μεγάλες επισκευές στο μπάνιο. Εξάλλου, η τοποθέτηση και η τοποθέτησή του απαιτούν πρόσθετη στεγανοποίηση.

Οι εσωτερικοί σχεδιαστές συνιστούν ιδιαίτερα όταν επιλέγετε μια μαζική μπανιέρα χυτοσιδήρου, πολύ πιο πολύχρωμη - δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο φωτισμό του δωματίου. Είναι απαραίτητο να παρέχεται επαρκής εισροή φωτός, ώστε το μπάνιο ή η τουαλέτα να μην φαίνεται ζοφερή και ζοφερή.

Χυτοσίδηρος ασημένιος σωλήνας

Χάλυβα

Ένα λουτρό χάλυβα είναι μια πρακτική και φθηνή επιλογή. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα - τα δείγματα χάλυβα, αντίθετα, για παράδειγμα, από ακρυλικά προϊόντα ή από χυτό μάρμαρο, σκουριά και χάνουν την εμφάνιση τους ταχύτερα από άλλα. Αλλά αυτό είναι ένα πολύ συμπαγές υλικό - οι μπανιέρες μπορεί να είναι μικρές.

Το χαλύβδινο λουτρό και ο νεροχύτης βαμμένα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής του προϊόντος - επικαλύπτεται στην κορυφή με σμάλτο, το οποίο, με τη βοήθεια ειδικής σκόνης, έχει αποκτήσει αυτή ή εκείνη τη σκιά.

Μια χαλύβδινη μπανιέρα και καθίσματα δίνουν στο μπάνιο μια φινετσάτη εμφάνιση, φέρνουν την ηρεμία και την αρμονία. Φαίνονται καλά με κεραμίδια - το πιο κοινό σχέδιο τοίχων μπάνιου.

Μπλε λουτρό χάλυβα

Μάρμαρο

Οι μπανιέρες είναι κατασκευασμένες από λεγόμενο "χυτό" μάρμαρο. Αυτό το υλικό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μπανιέρα οποιουδήποτε σχήματος, ακόμα και το πιο περίπλοκο. Αυτός είναι ο πιο ακριβός τύπος προϊόντος, αλλά ταυτόχρονα το πιο πολυτελές. Μια τέτοια μπανιέρα και νεροχύτη απαιτούν κατάλληλο εσωτερικό - δεν μπορείτε να τα εγκαταστήσετε σε ένα κανονικό μπάνιο. Ένα μαρμάρινο μπάνιο απαιτεί ένα πολυτελές και αρκετά ευρύχωρο δωμάτιο - μόνο στην περίπτωση αυτή η μαρμάρινη τουαλέτα θα φανεί καλή.

Εκτός από τα υλικά που παρατίθενται, χρωματιστές μπανιέρες, καθίσματα και νεροχύτες μπορούν επίσης να κατασκευαστούν από χρωματιστό γυαλί, πέτρα ή ακόμα και από ξύλο. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι μια τέτοια τουαλέτα είναι μια αρκετά δαπανηρή ευχαρίστηση, την οποία μέχρι στιγμής λίγοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά.

Μικρή μαρμάρινη μπανιέρα

Πραγματικά χρώματα

Υδραυλικά τι χρώμα θεωρείται σήμερα η πιο επιτυχημένη και σχετική λύση.

  • Μαύρο Αυτή η επιλογή θα κάνει τον χώρο του μπάνιου και τουαλέτας πραγματικά κομψό. Ειδικά αν η τουαλέτα και ο νεροχύτης έχουν το ίδιο χρώμα. Εφόσον το χρώμα είναι εξαιρετικά σκοτεινό, φροντίστε να έχετε καλό φωτισμό στο δωμάτιο, ώστε να μην το μετατρέψετε σε ένα θλιβερό θαμπό δωμάτιο.
  • Οι κόκκινες μπανιέρες - από χυτοσίδηρο ή από χυτό μάρμαρο - χαρακτηρίζουν τον ιδιοκτήτη τους ως παθιασμένο και εθισμένο. Ένα τέτοιο μπάνιο και τουαλέτα θα φορτίζει το πρωί με μια διάθεση για όλη την ημέρα, θα δώσει δύναμη, θα αναζωογονηθεί και θα ενεργοποιηθεί.
  • Η πράσινη σκιά της μπανιέρας, του καθίσματος, του νεροχύτη συμβάλλει στη χαλάρωση και χαλάρωση. Η σκιά του φυλλώματος είναι πλέον δημοφιλής - γυαλιστερή και μάλλον φως παρά σκούρο. Σε ένα τέτοιο μπάνιο, θα νιώσετε σαν στον κήπο ή στο δάσος, χαλαρώνοντας την ψυχή και το σώμα σας.
  • Μια κίτρινη μπανιέρα - από χάλυβα ή από χυτό μάρμαρο - μπορεί να μετατρέψει ακόμα και το πιο ζοφερό άτομο σε ένα πρόσωπο διασκέδασης.Δεδομένου ότι το κλίμα στα γεωγραφικά πλάτη μας δεν είναι το θερμότερο, πιο συχνά είναι θολό, η παρουσία ενός κίτρινου λουτρού θα συνεχίσει να χαμογελάει. Επιπλέον, το κίτρινο χρώμα στο μπάνιο δημιουργεί ένα ζεστό, συμπαγές μικρό κόσμο, άνετο στο μάτι.
  • Το μπλε χρώμα έχει ιδιότητες ηρεμίας. Το βαθύ σκούρο μπλε χρώμα είναι πλέον δημοφιλές. Φαίνεται καλός και ευγενής.
  • Η ήρεμη, συμπαγής και απαλή μπεζ σκιά είναι κατάλληλη για αξιοσέβαστους ανθρώπους που έχουν ήδη επιτύχει τα πάντα. Ένα ευγενές και αριστοκρατικό μπεζ θα γεμίσει το δωμάτιο με άνεση και τρυφερότητα, θα καταπραΰνει τα νεύρα και είναι καλό για όραση. Μονόκλινα ή απλά καθίσματα αυτής της σκιάς συμβάλλουν στην αποκατάσταση της ψυχικής ισορροπίας.

Κόκκινο λουτρό

Μεγάλο κίτρινο μπάνιο

Πολύχρωμο εσωτερικό μπάνιο

Οβάλ χρυσό λουτρό

Μωβ μπανιέρα

Μπεζ μπάνιο

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)