Μεγάλο μπάνιο στο διαμέρισμα: δημιουργήστε τη δική σας γωνιά σπα (121 φωτογραφίες)

Ένα μεγάλο μπάνιο για πολλούς ιδιοκτήτες τυποποιημένων διαμερισμάτων είναι ένα όνειρο σωλήνων. Όταν μια μέρα το όνειρο γίνει πραγματικότητα, δημιουργείται ένα άλλο πρόβλημα - πώς να οργανώσετε το διάστημα σε αυτό το τεράστιο δωμάτιο και να σχεδιάσετε τα πάντα.

Μεγάλο μινιμαλιστικό μπάνιο

Μεγάλο αρ νουβό μπάνιο

Μεγάλο μονόχρωμο μπάνιο

Μεγάλο μπάνιο με μπλε μωσαϊκό

Μεγάλο μωσαϊκό μπάνιο Μεγάλο μωσαϊκό μπάνιο

Μεγάλο μπάνιο με καφέ μάρμαρο

Μεγάλο μαρμάρινο μπάνιο

Μεγάλο μπάνιο με φυσικά υλικά

Μεγάλο μπάνιο με μια θέση

Σχεδιάζουμε το χώρο και επιλέγουμε υλικά

Ο σχεδιασμός ενός μεγάλου λουτρού δεν πρέπει να ξεκινά με μια επιλογή χρωμάτων και στυλ εσωτερικού χώρου, αλλά με τις επικοινωνίες. Σε αυτό το στάδιο, θα πρέπει να καταλάβετε πώς να τεντώσετε καλύτερα τις καλωδιώσεις, πώς θα βρεθούν οι σωλήνες, όπου μπορείτε να τοποθετήσετε το λουτρό και το νεροχύτη. Κάθε είδος υδραυλικών έχει τα δικά του χαρακτηριστικά εγκατάστασης, τόσο πολύ πριν από την έναρξη της επισκευής, πρέπει να καταλάβετε: θα βάλετε ένα γωνιακό λουτρό ή ένα πρότυπο λουτρό. Αξίζει επίσης να αποφασιστεί πού θα κρεμάσει ο καθρέφτης στο μπάνιο, και να φέρει τα καλώδια κάτω από τα φώτα εκ των προτέρων. Ίσως, με τη βοήθεια του φωτισμού, θα θελήσετε να αφήσετε μια ξεχωριστή ζώνη για χαλάρωση σε ένα τόσο ευρύχωρο δωμάτιο, όπου να τοποθετήσετε ένα ντουλάπι, ένα ξύλινο πάγκο - αυτό θα πρέπει επίσης να προγραμματιστεί αμέσως.

Μεγάλο μπάνιο με αντίκες

Μεγάλο μπάνιο σε ασιατικό στιλ

Μεγάλο μπεζ μπάνιο

Μεγάλο μπάνιο με λευκό μωσαϊκό

Μεγάλο λευκό μπάνιο

Μεγάλο μπάνιο με πλακάκια

Μεγάλο λουτρό απλό

Μεγάλο μπάνιο με παράθυρο

Μεγάλη διακόσμηση μπάνιου

Μεγάλο μπάνιο

Μεγάλο μπάνιο με πάνελ

Μεγάλο μπάνιο με πανοραμικό παράθυρο

Μεγάλο μπάνιο με χωρίσματα

Μεγάλη αναδιαμόρφωση του μπάνιου

Μεγάλη διάταξη μπάνιου

Μεγάλο μπάνιο με πλακάκια

Μεγάλο μπάνιο κάτω από το δέντρο

Μεγάλο μπάνιο με φως

Μεγάλη ζωγραφική στο μπάνιο

Μεγάλο μπάνιο με ξύλινο πάτωμα

Μεγάλο απλό μπάνιο

Το μεγάλο μπάνιο είναι ευρύχωρο

Το εσωτερικό ενός μεγάλου μπάνιου μπορεί να δημιουργηθεί με διαφορετικά υλικά φινιρίσματος. Το κυριότερο είναι ότι δεν φοβούνται την υγρασία και τελικά ανέχονται τα άκρα της θερμοκρασίας. Έτσι, για να σχεδιάσετε ένα μεγάλο μπάνιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

 • πλακάκι
 • ξύλινα πλαίσια;
 • φυσική πέτρα;
 • πλαστικό.
 • βινυλίου ταπετσαρία?
 • γυαλί?
 • ακρυλικό χρώμα.

Μεγάλο μπάνιο με νεροχύτη από σκυρόδεμα

Μεγάλο μπάνιο από μπετόν

Μεγάλη τυρκουάζ μπανιέρα

Μεγάλο μπάνιο

Μεγάλο μπάνιο σε ιδιωτικό σπίτι

Το μεγάλο μπάνιο είναι μαύρο

Μεγάλο ασπρόμαυρο μπάνιο

Μεγάλο κλασικό μπάνιο με στήλες

Μεγάλο κλασικό μπάνιο

Μεγάλο μπάνιο Provence

Μεγάλο μπάνιο με νεροχύτη

Μεγάλη ανακαίνιση μπάνιου

Μεγάλο ρετρό μπάνιο

Μεγάλο ροζ μπάνιο

Μεγάλο ρουστίκ μπάνιο

Μεγάλο γκρίζο μπάνιο

Μεγάλο σαλέ μπάνιου

Μεγάλο μπάνιο στο στυλ του shabby chic

Ανάλογα με το επιλεγμένο εσωτερικό στυλ, ένα από αυτά τα υλικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επένδυση του μπάνιου, αλλά είναι καλύτερα να τα συνδυάσετε. Ο σχεδιασμός ενός μεγάλου μπάνιου συντονίζεται καλύτερα με όλα τα μέλη της οικογένειας και να βρει μια εσωτερική επιλογή που θα ταιριάζει σε όλους. Είναι επίσης απαραίτητο να καθοριστεί το χρωματικό σχέδιο του μπάνιου. Σήμερα δημοφιλή:

 • μπλε
 • κόκκινο
 • λευκό
 • πράσινο
 • μαύρο
 • φωτεινά χρώματα.

Αν θέλετε το μπάνιο να γίνει ένα ιδανικό μέρος για χαλάρωση, επιλέξτε μπλε, πράσινο και κάθε είδους φυσικές αποχρώσεις για το σχεδιασμό του. Για εσωτερικούς χώρους σε μοντέρνο στυλ, τα φωτεινά χρώματα είναι κατάλληλα.

Μεγάλο μπάνιο με λουλούδια

Μεγάλο μπάνιο Art Deco

Μεγάλο μπάνιο με διακοσμητικό καθρέφτη

Μεγάλο μπάνιο με διακόσμηση

Μεγάλο μπάνιο με ξύλινους τοίχους

Μεγάλο ξύλινο μπάνιο

Μεγάλο ρουστίκ μπάνιο

Μεγάλο σχεδιασμό μπάνιου

Μεγάλο μπάνιο στο σπίτι

Μεγάλο μπάνιο με ντουλάπα

Μεγάλο μπλε μπάνιο

Μεγάλο μπάνιο με διακόσμηση από χάλυβα

Μεγάλο μπάνιο σε μεσογειακό στιλ

Μεγάλο συνδυασμένο μπάνιο

Μεγάλο μπάνιο με γυάλινα πλακάκια

Μεγάλο μπάνιο με γυάλινες πλάκες

Μεγάλο μπάνιο με διακοσμητικό τοίχο

Μεγάλο φωτεινό μπάνιο

Επιλέξτε ένα στυλ σχεδιασμού

Μια ιδανική επιλογή για ένα μεγάλο μπάνιο είναι ένα στυλ της χώρας. Για να εφαρμοστεί αυτή η ιδέα, συνιστάται να χρησιμοποιείτε μόνο φυσικά υλικά. Χαρακτηρίζεται από την παρουσία μεγάλης ποσότητας αέρα, γι 'αυτό το στυλ είναι κατάλληλο για ένα μεγάλο μπάνιο με παράθυρο. Οι τοίχοι μπορούν να επενδυθούν με φυσικό ξύλο ή πέτρα, να τοποθετηθούν κεραμικά πλακάκια στο πάτωμα. Σε αυτό το εσωτερικό, τίποτα δεν πρέπει να παρεμποδίζει την εξάπλωση του φωτός, έτσι ώστε τα έπιπλα για ένα μεγάλο μπάνιο σε στυλ χώρας πρέπει να είναι κατασκευασμένα από μπαστούνι ή ξύλο - δεν πρέπει να υπάρχει πλαστικό εδώ. Τα στοιχεία διακόσμησης πρέπει επίσης να είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά και να σχεδιάζονται σε φυσικά χρώματα: ελιά, πράσινο, μπεζ, καφέ. Η τυπική έκδοση των υδραυλικών εγκαταστάσεων είναι κατάλληλη εδώ - είναι καλύτερο να τοποθετήσετε μια ορθογώνια μπανιέρα κοντά στο παράθυρο και ένα νεροχύτη τουλίπας κοντά σε έναν από τους τοίχους.

Μεγάλο μπάνιο με ντους

Μεγάλο μπάνιο με δύο νεροχύτες

Μεγάλο μπάνιο με τζακούζι

Μεγάλο μπάνιο σε εκλεκτικό στιλ

Μεγάλο μπάνιο με παράθυρο

Μεγάλο λουτρό εθνοτικής αισθητικής

Μεγάλο πορφυρό μπάνιο

Μεγάλο μπάνιο σε γαλλικό στιλ

Μεγάλο μπάνιο με γεωμετρικά πλακάκια

Μεγάλες τάσεις στο μπάνιο

Μεγάλες τάσεις στο μπάνιο

Μεγάλο μπάνιο με ντους ψιλής βροχής

Μεγάλο μπάνιο με τουαλέτα

Μεγάλο μπάνιο με γωνιακή μπανιέρα

Μεγάλο λουτρό στενό

Μεγάλο μπάνιο με clapboard

Μεγάλο μπάνιο 2019

Μεγάλο μπάνιο 2019 με μάρμαρο

Το ιαπωνικό μπάνιο θα είναι παρόμοιο με το στυλ της χώρας: μινιμαλισμός στα πράγματα και η παρουσία φυσικών υλικών. Στο ιαπωνικό μπάνιο, μπορείτε να κάνετε ανάπλαση χρησιμοποιώντας οθόνες. Για παράδειγμα, για να αποκλείσετε μαζί τους ένα μπάνιο, έναν πάγκο πάνω στον οποίο μπορείτε να χαλαρώσετε ή να κάνετε άλλες περιοχές. Μια στρογγυλή γραμματοσειρά από φυσική πέτρα ή ξύλο θα ταιριάζει σε ένα τέτοιο εσωτερικό - ένα ακριβό πράγμα, αλλά όμορφο.

Η χωροθέτηση του χώρου σήμερα πραγματοποιείται απαραίτητα στο εσωτερικό πολλών σύγχρονων μπάνιων. Δημιουργείται με τη βοήθεια φωτός, κινητών διαμερισμάτων, έγχρωμων λύσεων. Κάντε μια λεπτομερή αναδιαμόρφωση και διαιρέστε το χώρο με κενά τοίχους, δεν έχει νόημα, γιατί οποιαδήποτε υπερβολική κατασκευή θα μειώσει την περιοχή του δωματίου.

Μεγάλο μπάνιο με χωρίσματα γυψοσανίδας

Μεγάλο γυαλιστερό μπάνιο

Μεγάλο μπλε μπάνιο

Μεγάλο μπάνιο βιομηχανικού στιλ

Μεγάλο εσωτερικό μπάνιο

Μεγάλο μπάνιο με τεχνητή πέτρα

Μεγάλο μπάνιο με πλακάκια

Μεγάλο μπάνιο με πέτρινη επένδυση

Μεγάλο μπάνιο με τζάκι

Οι λάτρεις της πολυτέλειας μπορούν να σχεδιάσουν ένα μεγάλο μπαρόκ μπάνιο. Εδώ, όσο πιο πλούσια είναι τα υλικά και τα είδη διακόσμησης, τόσο το καλύτερο. Στο κέντρο του δωματίου μπορείτε να βάλετε μια μπανιέρα από χυτοσίδηρο στα στριμμένα πόδια και να επιλέξετε χάλκινες ή χρυσές βρύσες γι 'αυτό. Μπορείτε να κρεμάσετε έναν κρυστάλλινο πολυέλαιο στην οροφή, αρκετές πρωτότυπες λυχνίες στον τοίχο. Τα τείχη και τα δάπεδα μπορούν να διακοσμηθούν με φυσικό μάρμαρο. Σε αυτό το εσωτερικό, χύτευση στόκος, διακοσμητικά προϊόντα από πορσελάνη, φυσική πέτρα, καθρέφτες σε χρυσά πλαίσια πρέπει να είναι παρόντες.

Μεγάλο μπάνιο σε εξοχικό στιλ

Μεγάλο μπάνιο με πλακάκια από πορσελάνη

Μεγάλο μπάνιο

Μεγάλο καφέ μπάνιο με πλακάκια

Μεγάλο καφέ μπάνιο

Μεγάλο κόκκινο μπάνιο

Μεγάλο μπάνιο με στρογγυλό μωσαϊκό

Μεγάλο μπάνιο με στρογγυλό ντους

Μεγάλο μπάνιο στο διαμέρισμα

Για ένα μεγάλο μπάνιο, το στυλ Art Deco είναι επίσης κατάλληλο - τολμηρό, συγκλονιστικό, ουρλιάζοντας. Μαύρα και λευκά πλακάκια μπορούν να τοποθετηθούν στο πάτωμα και οι τοίχοι μπορούν να καλυφθούν με μαύρα πλακάκια. Η επιλογή του μεγέθους του μπάνιου δεν περιορίζεται εδώ - μπορεί να είναι απλά τεράστια. Μπανιέρες διαφόρων μορφών θα ταιριάζουν σε ένα τέτοιο εσωτερικό, και όσο πιο περίπλοκα είναι, τόσο καλύτερα. Εάν η διάταξη σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε ένα λουτρό σε σχήμα καρδιάς, τότε αυτή η πιθανότητα θα πρέπει να ληφθεί. Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις για ένα μεγάλο μπάνιο στο στυλ Art Deco θα πρέπει να επιλέγονται ανάλογα. Μπορεί να κατασκευαστεί σε χρυσό ή χαλκό, μπορεί να είναι vintage, γυαλισμένο σε λάμψη. Για να σχεδιάσετε ένα τέτοιο εσωτερικό, χρησιμοποιείται μια φωτεινή παλέτα χρωμάτων: κόκκινο, μπλε, χρυσό, μαύρο, πορτοκαλί. Το ανώτατο όριο μπορεί να είναι πολυεπίπεδο ή διακοσμημένο με αναπαραστάσεις σύγχρονων έργων ζωγραφικής.

Μεγάλο μπάνιο σε κομψή σχεδίαση

Μεγάλο μπάνιο με laminate δάπεδα

Μεγάλο μπάνιο με γυψομάρμαρο

Μεγάλη σοφίτα στο μπάνιο

Μεγάλο μπάνιο με πολυέλαιο

Μεγάλο σοφίτα μπάνιο

Μεγάλο μπάνιο με μηχανή

Μεγάλο στερεό μπάνιο

Μεγάλο μπάνιο με έπιπλα

Δημιουργώντας ένα εσωτερικό για ένα μεγάλο μπάνιο δεν είναι εύκολο έργο. Ένα άτομο σε αυτό το δωμάτιο ξοδεύει πολύ χρόνο, γι 'αυτό θα πρέπει να είναι άνετο και άνετο. Αναπτύσσοντας το σχεδιασμό του μπάνιου, πρέπει να το κάνετε λειτουργικό, αλλά συγχρόνως να μην γεμίζετε με περιττά αντικείμενα. Εκτός από το μπάνιο, τους νεροχύτες και τους καθρέφτες, αυτό το δωμάτιο θα πρέπει να διαθέτει συστήματα αποθήκευσης, διάφορα αντικείμενα διακόσμησης και τίποτα περισσότερο. Το κύριο πράγμα δεν είναι να μετατρέψετε ένα ευρύχωρο μπάνιο σε μια αποθήκη περιττών πραγμάτων, και στη συνέχεια θα είστε πάντα άνετοι.

Μεγάλο βικτοριανό μπάνιο

Μεγάλο vintage μπάνιου

Μεγάλο μπάνιο με βιτρό

Μεγάλο μπάνιο σε εξοχικό σπίτι

Μεγάλο πράσινο μπάνιο

Μεγάλο μπάνιο με πλακάκια καθρέφτη

Μεγάλο μπάνιο με καθρέφτη

Μεγάλο κίτρινο μπάνιο

Μεγάλο μπάνιο με χρυσόΣας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)