Μπεζ μπάνιο (59 φωτογραφίες): καθολικός σχεδιασμός

Το μπάνιο, διακοσμημένο σε μπεζ, έχει και τους οπαδούς και τους αντιπάλους. Το κύριο πλεονέκτημά του είναι η ευελιξία. Πολλά άλλα χρώματα φαίνονται ωφέλιμα σε ένα μπεζ φόντο, και το πεδίο για συνδυασμούς ανοίγει αληθινά ατελείωτες. Μπεζ φαίνεται υπέροχα μαζί με σκούρες αποχρώσεις, ποικιλίες καφέ, λευκό, ροζ και μπλε. Οι συνδυασμοί αυτοί φαίνονται κομψόι, αριστοκρατικοί και κομψοί, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι ενοχλητικοί, μην τα νεύρα, είναι χαλαρωτικοί.

Μπεζ καφέ Μπάνιο

Αντίκες μπεζ μπάνιο

Μπεζ μπάνιο με τυρκουάζ τοίχους.

Μεγάλο μπεζ μπάνιο

Μπεζ μπάνιο με σύνορα

Κλασικό μπεζ μπάνιο

Μπεζ μπάνιο με διακόσμηση

Το μπάνιο σε μπεζ χρώματα είναι ένα ζωντανό κλασικό στον τομέα του εσωτερικού σχεδιασμού. Αυτός είναι ένας χώρος στον οποίο θα χαλαρώσετε και θα γεμίσετε με ενέργεια. Το μικρό δωμάτιο θα επεκταθεί οπτικά, και τα μεγάλα θα φαίνονται αβλαβή και ευάερα.

Μπεζ και λευκό μπάνιο

Μπεζ σχεδιασμός μπάνιου

Μπεζ μπάνιο στο σπίτι.

Μπεζ μπάνιο με ντους

Μπεζ βότσαλο

Μπεζ μπάνιο με γυψοσανίδα

Μπεζ εσωτερικό μπάνιο

Ωστόσο, από την άποψη των οπαδών του φωτεινού και πιασάρικου σχεδιασμού, ένα γκρι-μπεζ εσωτερικό είναι μια στάνταρ επιλογή. Ίσως αυτό να ισχύει. Ωστόσο, αυτό το χρώμα είναι γεμάτο με τέτοιες ατελείωτες δυνατότητες που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ένα μπεζ μπάνιο δεν θα βαρεθεί ποτέ και τα φωτεινά χρώματα μπορούν πάντα να συμπεριληφθούν στο εσωτερικό με τη μορφή των πιασμένων λεπτομερειών των αντιθέτων χρωμάτων.

Για παράδειγμα, εάν το δάπεδο, η οροφή και τα κεραμικά πλακίδια στους τοίχους, καθώς και ο νεροχύτης έχουν ευγενές χρώμα κρεμ, μπορείτε να παίξετε με αποχρώσεις επίπλων και αξεσουάρ: σηκώστε μια λαμπερή κουρτίνα, αγοράστε ένα ροζ ή λευκό-μπλε χαλί, καφέ ξύλινο ράφι. Μια ενδιαφέρουσα επιλογή σχεδιασμού είναι ένα αφηρημένο μωσαϊκό μικρών πλακιδίων διαφορετικών υφών.

Μεγάλο μπεζ και λευκό μπάνιο

Μπεζ μπάνιο με πλακάκια

Μπεζ μπάνιο με πέτρινα πλακάκια

Μπεζ μπάνιο με κεραμικά πλακίδια.

Μπεζ μπάνιο με πλακάκια από πορσελάνη

Μπεζ μπάνιο με συνδυασμένα πλακάκια

Μπεζ μπάνιο από καφέ κεραμίδι

Καφέ παιχνίδι

Ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς στο σχεδιασμό των χώρων είναι ένας συνδυασμός μπεζ και καφέ στο εσωτερικό. Αυτή η συμμαχία είναι πάντα στην μόδα, καθώς είναι ευχάριστη στο μάτι και φαίνεται ευγενική και ήρεμη. Για παράδειγμα, μπορείτε να φτιάξετε ένα ανοιχτό καφέ δάπεδο, ενώ το χρώμα των τοίχων και της οροφής θα είναι μπεζ (στους τοίχους, συνδυασμοί πλακιδίων διαφόρων αποχρώσεων του μπεζ, καθώς και η χρήση μιας τέτοιας τεχνικής όπως ψηφιδωτά). Με την ευκαιρία, η λευκή οροφή μπορεί να φαίνεται αγενής, η ιδανική επιλογή είναι μια ελαφριά μπεζ σκιά.

Μεγάλο μπεζ και καφέ μπάνιο

Μπεζ μπάνιο με βαμμένους τοίχους

Μπεζ σοφίτα Μπάνιο

Μπεζ μοντέρνο μπάνιο

Η επιλογή των επίπλων σε καφέ τόνους είναι ένα αρκετά απλό έργο. Σε ένα τέτοιο υπόβαθρο, τα φυσικά ξύλα και τα καφέ πλαστικά στοιχεία θα φαίνονται εντυπωσιακά. Μια ανοικτή καφέ κουρτίνα θα προσθέσει ευγενείς νότες φυσικών αποχρώσεων στο εσωτερικό και το σκούρο χρώμα του χαλιού θα κάνει την εικόνα πιο εμπεριστατωμένη.

Ευρύχωρο μπεζ και καφέ μπάνιο

Οικολογικό Μπεζ Καφέ Μπάνιο

Μπεζ μωσαϊκό μπάνιο

Μπεζ μαρμάρινο μπάνιο

Μπεζ μπάνιο με φυσική πέτρα

Μπεζ μπάνιο με μια θέση.

Μπεζ φινίρισμα μπάνιου

Χρησιμοποιούμε και άλλες αποχρώσεις

Το εσωτερικό σε μπεζ χρώμα ταιριάζει με στοιχεία γκρι-μπλε, ροζ και ανοιχτό ροζ. Ένας απρόσμενος αλλά ευχάριστος συνδυασμός επιτυγχάνεται με το πράσινο.

Για παράδειγμα, ένα ανοιχτό πράσινο κουρτίνα ή ένα χαλί στο χρώμα του πράσινου ανοιξιάματος θα αραιώσει το λεπτό γκρι-μπεζ χρώμα και θα φανεί πιο ζωντανό και εορταστικό σε αυτό το υπόβαθρο. Τα μπλε κηλίδες (μεμονωμένα στοιχεία κεραμικών πλακιδίων σε ένα αφηρημένο μωσαϊκό, έπιπλα, κουρτίνα, νεροχύτες) θα προσθέσουν τρυφερότητα και βάθος. Το γκρι-μπεζ κεραμίδι επιτρέπει τον συνδυασμό με λευκά και ροζ λεπτομέρειες.

Μπεζ και γκρι λουτρό

Μπεζ μπάνιο με πλακάκια

Μπεζ μπάνιο με πλακάκια

Μπεζ μπάνιο Provence

Μπεζ μπάνιο με ορθογώνιο μωσαϊκό

Το πάτωμα είναι συνήθως πιο σκούρο από τους τοίχους, για παράδειγμα, σκούρο γκρι, αλλά είναι δυνατές νέες ιδέες, για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γκρίζα-μπεζ πλακάκια για το πάτωμα αλλά σε διαφορετική σκιά ή υφή. Το ροδοχρώμιο θα κάνει το εσωτερικό πιο αριστοκρατικό και μυστήριο.Το χρώμα του ελεφαντόδοντου για το χαλί φαίνεται επίσης ωφέλιμο - ειδικά για ένα σκοτεινό πάτωμα. Το δάπεδο, με πλακάκια με ελαφριά πλακάκια, απαιτεί ένα στρώμα με σκούρο σκιά, για παράδειγμα χρώμα καφέ.

Μπεζ μπάνιο με καφέ πινελιές.

Ο νεροχύτης παίζει σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό οποιουδήποτε μπάνιου. Σε ένα μπεζ μπάνιο, ένας καθαρός λευκός νεροχύτης μπορεί να μην είναι κατάλληλος, είναι προτιμότερο να επιλέξετε κεραμικές επιλογές σε κρέμες, ελαφριά μπεζ, γάλα και αποχρώσεις καφέ.

Είναι δυνατή μια παραλλαγή μεταλλικού κελύφους, αλλά σε αυτή την περίπτωση το χρώμα του μετάλλου παίζει σημαντικό ρόλο. Μια καλή επιλογή είναι ένα χάλκινο ή ασημένιο νεροχύτη.

Μπεζ μπάνιο με λευκά φωτιστικά

Μπεζ μπάνιο με νεροχύτη

Μπεζ ρετρό μπάνιο

Μπεζ γκρι μπάνιο

Μπεζ μοντέρνο μπάνιο

Μπάνιο με μπεζ τοίχους

Μπεζ μπάνιο με σκούρα έπιπλα.

Οι αποχρώσεις που συνθέτουν τον τέλειο συνδυασμό χρωμάτων με μπεζ:

 • λευκό
 • καφέ
 • καφέ
 • χρώμα ελεφαντόδοντου.
 • ροζ
 • γκρι
 • μπλε
 • ασήμι;
 • ροδάκινο ·
 • χάλκινο.

Η κλασική επιλογή σχεδιασμού είναι να δημιουργηθεί μια ομαλή μετάβαση κατά την τοποθέτηση των τοίχων με κεραμίδια. Το σκοτεινό μπεζ χρώμα τοποθετείται στο κάτω μέρος του τοίχου, όλες οι επακόλουθες σειρές τοποθετούνται από κεραμίδια ελαφρύτερης απόχρωσης. Η άνω ταινία που στενεύει τον τοίχο έχει ένα ελαφρύ μπεζ ή γαλακτώδες χρώμα.

Μπεζ μπεζ μωσαϊκό μπάνιο

Συμπληρώνουμε το εσωτερικό με ενδιαφέροντα εξαρτήματα και τόνους

Ένα λεπτό μπεζ χρώμα απαιτεί τη χρήση συντροφικών χρωμάτων. Στο σχεδιασμό του μπάνιου, το στοιχείο που κερδίζει είναι ένα μωσαϊκό στον τοίχο. Το μωσαϊκό μπορεί να φτιαχτεί από μικρά πλακάκια με διάφορες αποχρώσεις του μπεζ: χρησιμοποιώντας γάλα, κρέμα και χρώματα καφέ.

Κομψό μπεζ μπάνιο

Επιπλέον, το αφηρημένο μωσαϊκό μπορεί να κατασκευαστεί από αντιθέσεις - πλακάκια ροζ, μπλε, καφέ και γάλα. Πολλές επιλογές! Σε αυτή την περίπτωση, το χαλί και η κουρτίνα δεν πρέπει να ξεχωρίζουν για να αποφευχθεί η διαφοροποίηση στο εσωτερικό. Τα έπιπλα θα πρέπει επίσης να είναι αρκετά ουδέτερα: στο χώρο του μπάνιου, η πιο αισθητή λεπτομέρεια θα είναι το μωσαϊκό.

Ευρύχωρο μπεζ μπάνιο

Αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μωσαϊκό; Η συμβουλή μας: απλά τοποθετήστε τα στοιχεία σε διαφορετικές αποχρώσεις του μπεζ σε ένα χαοτικό τρόπο! Αυτή η απλή επιλογή θα προσθέσει ύφος στο δωμάτιο.

Δεν γνωρίζουν όλοι ότι τα ψηφιδωτά μπορούν να τοποθετηθούν στο πάτωμα! Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να πειραματιστείτε με καφέ και μπεζ αποχρώσεις.

Κομψό μπεζ και λευκό μπάνιο

Σκούρο μπεζ μπάνιο

Μπεζ μπάνιο με τουαλέτα

Μπεζ μπάνιο με ένθετα

Μπεζ μπάνιο με καθρέφτη.

Επιλέγουμε υλικά για το ανώτατο όριο

Για ένα μπεζ μπάνιο, η επιλογή υλικού για την οροφή είναι πιο σημαντική. Η απλή λεύκανση μπορεί να καταστρέψει μια εξαίσια εμφάνιση, οπότε υπάρχουν πολλές επιλογές:

 • οροφή καθρέφτη?
 • χρώμα κρέμας?
 • αρθρωτά πάνελ σε μπεζ.

Μπεζ Μπάνιο

Εάν το μπάνιο σας είναι περιορισμένο σε μέγεθος, τότε θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα καθρέφτη οροφές. Πρόκειται για μια όμορφη λύση σχεδιασμού που θα διευρύνει το χώρο και θα προσθέσει φως, φρεσκάδα και τρυφερότητα στο χώρο του μπάνιου.

Μπορείτε να επιλέξετε την παραδοσιακή ζωγραφική της οροφής, αλλά στην περίπτωση αυτή αξίζει να αραιωθεί η λευκή βαφή με ένα μπεζ χρώμα.

Μπεζ μπάνιο με μεγάλο ντους

Η απλούστερη και πιο πρακτική επιλογή είναι η χρήση αρθρωτών πλαστικών πλαισίων. Το χρώμα τους θα εξαρτηθεί από τις αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται στο σχεδιασμό των τοίχων και του δαπέδου, αλλά σε κάθε περίπτωση, το χρώμα της κρέμας ή ελαφρού καφέ θα είναι κατάλληλο, θα συνδυάζεται τέλεια με το εσωτερικό.

Τι πρέπει να είναι ο φωτισμός; Καταρχήν, αποκλείονται αιχμηρές, φανταχτερες επιλογές. Το απαλό, απαλό φως θα κάνει την εικόνα του μπάνιου φως, στοργική. Για να γίνει αυτό, πρέπει να δώσετε προσοχή στους λαμπτήρες με ματ φινίρισμα.

Κλασικό μπεζ μπάνιο

Μικρό μπεζ μπάνιο με στυλ

Ζήστε τα φυσικά υλικά!

Το φυσικό ξύλο και η φυσική πέτρα είναι τα αγαπημένα στο σχεδιασμό μιας μπεζ μπανιέρας. Όλα τα έπιπλα από φυσικό ξύλο θα φαίνονται φυσικά και όμορφα.

Εάν το δωμάτιο είναι ευρύχωρο, μπορείτε να αγοράσετε έναν ξύλινο πάγκο, και ένα ντουλάπι από οξιά ή βελανιδιά θα είναι πάντα στη θέση του στο μπάνιο κάθε μεγέθους. Μια άλλη ιδέα είναι ένα λευκό ή το σετ γάλακτος. Το δάπεδο από φυσική πέτρα θα συμπληρώσει την εικόνα ενός ζεστού και πολυτελούς μπάνιου.

Μοντέρνο μπεζ και λευκό μπάνιο

Μπεζ και λευκό μπάνιο με μαύρο βάθρο

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)