Σχεδιασμός μπάνιου 9 τετραγωνικών μέτρων. m (54 φωτογραφίες): ιδέες διαρρύθμισης και επιλογή στυλ

9 τ.μ. μπάνιο m - αυτό είναι ένα αρκετά ευρύχωρο δωμάτιο, μπορεί να φιλοξενήσει όχι μόνο τα πιο απαραίτητα - υδραυλικά και πλυντήριο, αλλά και ένα μεγάλο ντουλάπι σεντόνια, ράφια, ντους, και άλλα έπιπλα (αν θέλετε, ένα μικρό καναπέ και κομοδίνα).

Λευκό και μπεζ μπάνιο

Μπεζ μπάνιο 9 τετραγωνικών μέτρων. m

Μαύρο μπάνιο 9 τ.μ. m

Ασπρόμαυρο μπάνιο 9 τετραγωνικών μέτρων. m

Μπάνιο 9 τ.μ. m με ψηφιδωτό μαρμαρυγία

Εάν νωρίτερα ήσασταν ο ιδιοκτήτης ενός μικρού μπάνιου, για παράδειγμα, στον Χρουστσόφ, τότε μπορεί να έχετε αμφιβολίες: πώς να εφοδιάσετε ένα δωμάτιο, το οποίο ντουλάπι να επιλέξει, πώς να τοποθετήσετε έπιπλα με στυλ; Πρώτα απ 'όλα, δεν πρέπει να φοβάστε τον κενό χώρο. Μην γεμίζετε το δωμάτιο! Θέλετε να εγκαταστήσετε ένα άλλο ντουλάπι; Πριν κάνετε αυτό, σκεφτείτε γιατί το χρειάζεστε. Αναθεωρήστε τη στάση σας σε κομψή σχεδίαση: αφήστε το μπάνιο σας να έχει 9 τετραγωνικά μέτρα. m θα είναι ελεύθερος χώρος. Φαίνεται πολύ μοντέρνο και δίνει αίσθηση ελευθερίας. Τα μινιμαλιστικά στυλ μπάνια είναι ακόμα στο ύψος της μόδας. Με την ευκαιρία, η ιδέα της ευρυχωρίας, του εσωτερικού αέρα χρησιμοποιείται επίσης για να σχεδιάσει ένα συνοπτικό και άνετο υπνοδωμάτιο.

Ευρύχωρο, φωτεινό μπάνιο

Μπάνιο 9 τ.μ. m στο σπίτι

Μπάνιο 9 τ.μ. m με ντους

Μπάνιο 9 τ.μ. m σε εθνοτικό ύφος

Μπάνιο 9 τ.μ. m με γυαλιστερά πλακάκια

Μην ξεχνάτε τη διαμόρφωση των ζωνών

Στον κόσμο του σχεδιασμού δωματίων, η ιδέα της χωροθέτησης εξακολουθεί να είναι σχετική. Η περιοχή του μπάνιου σας είναι 9 τετραγωνικά μέτρα. m σας επιτρέπει να διακρίνετε διάφορες ζώνες - για να δημιουργήσετε μια άνετη περιοχή χαλάρωσης, μια λειτουργική περιοχή πλυσίματος, μια υγιεινή ζώνη, καθώς και μια οικονομική ζώνη (πλυντήριο ρούχων και ντουλάπι).

Λευκό και γκρίζο μπάνιο 9 τ.μ.

Μπάνιο 9 τ.μ. m με πέτρινη επένδυση

Μπάνιο 9 τ.μ. m χώρα στυλ

Μπάνιο 9 τ.μ. m με κεραμίδι από πορσελάνη

Μπάνιο 9 τ.μ. m με τούβλο

Έχετε παράθυρα στο μπάνιο σας; Αυτό είναι μόνο ένα πλεονέκτημα: ιδανικά, θα πρέπει να τοποθετούνται σε μια περιοχή αναψυχής, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον παιχνίδι του φωτός και μια αίσθηση της ζωής, της κίνησης. Το συνολικό ύφος του δωματίου θα επηρεάσει το σχεδιασμό των παραθύρων και την επιλογή επίπλων - εδώ, εστιάστε στις προτιμήσεις σας, οι επιλογές είναι αποδεκτές από τον περιορισμένο μινιμαλισμό, δημοφιλές τις τελευταίες δεκαετίες, στην ενσάρκωση των ρομαντικών ιδεών. Ο χώρος μιας συγκεκριμένης ζώνης μπορεί να είναι πιο ενδιαφέρουσα αν προσθέσετε τόνους στο έργο - ένα κομψό ντουλάπι, ράφι ή άλλα έπιπλα.

Με την ευκαιρία, οι ιδέες ζωνών είναι επίσης σχετικές με τον εσωτερικό σχεδιασμό σε ένα μοντέρνο σαλόνι ή υπνοδωμάτιο, ακόμη και στον Χρουστσόφ.

Μπεζ καφέ Μπάνιο

Μιντ Λευκό Μπάνιο

Μπάνιο 9 τ.μ. m καφέ

Μπάνιο 9 τ.μ. m με ένα χαλί

Μπάνιο 9 τ.μ. m στο στυλ σοφίτας

Ακόμα στο ύψος της μόδας - κεραμίδι

Τις περισσότερες φορές, ο σχεδιασμός του μπάνιου περιλαμβάνει τη χρήση πλακιδίων. Αυτό είναι λογικό! Τα πλακάκια με υφή σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα ζεστό στυλ χωρίς να υπερφορτώσετε το χώρο. Στην τάση - ελαφρύ, παστέλ χρώματα. Ωστόσο, εάν είστε υπερβολικά, μπορείτε να εξετάσετε την επιλογή των σκοτεινών πλακιδίων, ζυγίζοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Το σκοτεινό χρώμα δημιουργεί ένα εσωτερικό σε ασυνήθιστο στυλ, αλλά δίνει έμφαση στην έλλειψη έντασης.

Λευκό ψηφιδωτό πλακάκι

Μπάνιο 9 τ.μ. m στη σοφίτα

Μπάνιο 9 τ.μ. m με έπιπλα

Στην υπηρεσία σας - ένα κεραμίδι κάτω από μια φυσική πέτρα, στυλιζαρίσματος κάτω από σκυρόδεμα ή ένα δέντρο. Το μέγεθος του λουτρού σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα μικρό κεραμίδι και, για παράδειγμα, να εκτελέσετε ένα φωτεινό μωσαϊκό στον τοίχο. Οροφή μπάνιο 9 τ.μ. m μπορεί επίσης να τεθεί με κεραμίδια της κατάλληλης απόχρωσης, είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε ένα ντουλάπι και άλλα έπιπλα για να ταιριάζει με το χρώμα του κεραμιδιού.

Μπάνιο και ντους στο δωμάτιο 9 τ.μ.

Καφέ σχεδιασμός μπάνιου

Μπάνιο 9 τ.μ. m Art Nouveau

Μπάνιο 9 τ.μ. m σε μονόχρωμη σχεδίαση

Μπάνιο 9 τ.μ. m με ροζ μωσαϊκό

Η Αρμονία έρχεται πρώτη

Οι αξιόπιστοι εμπειρογνώμονες στον τομέα της διακόσμησης δωματίου προτείνουν τη δημιουργία ενός κομψού και μοντέρνου χώρου στο μπάνιο. Για αυτό, μην ξεχνάτε την απλότητα: το σχέδιο χρωμάτων θα πρέπει να μελετηθεί, μην χρησιμοποιείτε περισσότερες από τέσσερις αποχρώσεις. Ένα μονόχρωμο μπάνιο είναι δυνατό, αλλά σε αυτή την περίπτωση, σκεφτείτε μεμονωμένους τόνους - λεπτομέρειες: μπορείτε να επιλέξετε ένα ασυνήθιστο ντουλάπι που προσελκύει προσοχή ή ένα πολυτελές μπάνιο στο κέντρο της αίθουσας.Αλλά σε αυτή την περίπτωση, το μπάνιο πρέπει να είναι ειδικό, για παράδειγμα, σε μεταλλικά πόδια. Είναι επιθυμητό να είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης που προσελκύει την καθολική προσοχή, σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να τοποθετηθεί περήφανα στο κέντρο της αίθουσας. Δώστε προσοχή στο μοντέρνο νεροχύτη: αυτή είναι μια πολύ όμορφη εσωτερική λεπτομέρεια που θα προσθέσει την ευγένεια και θα θέσει τον τόνο για την αριστοκρατία.

Στενό μπεζ μπάνιο

Μπάνιο 9 τ.μ. m με μαρμάρινα πλακάκια

Μπάνιο 9 τ.μ. m με ταπετσαρία

Μπάνιο 9 τ.μ. m με παράθυρο

Μπάνιο 9 τ.μ. m σε τόνους άμμου

Η ιδέα της μονόχρωμης αντηχεί το σχεδιασμό ενός μοντέρνου υπνοδωματίου. Επιπλέον, ένα μικρό μπάνιο επιτρέπει επίσης τη χρήση ενός μόνο χρώματος, αυτό θα αυξήσει οπτικά τον όγκο του.

Το χρώμα του μπάνιου είναι 9 τετραγωνικά μέτρα. m μπορεί να επικαλυφθεί με τις αποχρώσεις που κυριαρχούν στην κρεβατοκάμαρα ή στο σαλόνι: αυτό θα δημιουργήσει μια ενδιαφέρουσα ενότητα του χώρου του σπιτιού σας.

Γκρίζο λευκό μπάνιο

Σχεδιασμός πλακιδίων στο μπάνιο 9 τ.μ. m

Μπάνιο 9 τ.μ. m ρετρό στυλ

Είναι δυνατόν να σχεδιάσετε ένα μπάνιο 9 τετραγωνικών μέτρων. m πιο πολυτελή: το εσωτερικό μπορεί ακόμη και να μοιάζει με ένα υπνοδωμάτιο στο καταπληκτικό και την αφθονία των διακοσμητικών στοιχείων. Μπορείτε να συμπληρώσετε την περιοχή χαλάρωσης με ένα μικρό καναπέ ή να τοποθετήσετε μια κομψή ντουλάπα. Αν θέλετε να αφήσετε περισσότερο χώρο εδώ, τότε θα πρέπει να αποφασίσετε να μετακινήσετε το ντουλάπι σε υπνοδωμάτιο. Επίσης, σκεφτείτε το σύστημα φωτισμού, πολλά εξαρτώνται από αυτό!

Άνετο λευκό μπάνιο

Μπάνιο 9 τ.μ. m ροζ

Μπάνιο 9 τ.μ. m γκρι

Μπάνιο 9 τ.μ. m γκρι μπεζ

Μπάνιο 9 τ.μ. m με έναν καθρέφτη τον ήλιο

Μπορείτε να επιλέξετε:

  • κρεμαστά φώτα?
  • ενσωματωμένο;
  • να σκεφτούν τα συστήματα φυσικού φωτισμού.
  • επιλέξτε έναν μαζικό κεντρικό πολυέλαιο (με το κατάλληλο πολυτελές στυλ).

Γύρω μεγάλη μπανιέρα στο μπάνιο

Μπάνιο 9 τ.μ. m με βαμμένους τοίχους

Φωτιστικό μπάνιο 9 τ.μ. m

Λειτουργικότητα

Κατά την ανάπτυξη του σχεδιασμού των σύγχρονων διαμερισμάτων και σπιτιών, δεν πρέπει να ξεχνάμε την εργονομία του χώρου: η λειτουργικότητα του δωματίου είναι μια σημαντική τάση στον τομέα του σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού της κρεβατοκάμαρας. Αυτό ισχύει όχι μόνο κατά την ανάπτυξη ενός έργου μικρών λουτρών στο Χρουστσόφ, αλλά και κατά τη δημιουργία ενός εσωτερικού χώρου στο μπάνιο σε ένα ευρύχωρο σπίτι.

Καφέ accents σε ένα μπεζ μπάνιο

Μπάνιο 9 τ.μ. m με γωνιακό ντους

Μπάνιο 9 τ.μ. m στενό

Τα έπιπλα μπορούν να ενσωματωθούν ή, για παράδειγμα, να καταλαμβάνουν ένα γωνιακό χώρο. Κάτω από το υπουργικό συμβούλιο, για να οργανώσετε ελεύθερο χώρο, εγκαταστήστε ένα πλυντήριο ρούχων. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε την επιλογή μιας γωνιακής μπανιέρας.

Μπεζ και λευκό σχεδιασμό μπάνιου

Η οροφή στο μπάνιο είναι 9 τετραγωνικά μέτρα. m μπορεί να επικολληθεί με ειδική ταπετσαρία βινυλίου που δεν φοβάται την υγρασία. Μια άλλη κομψή επιλογή διακόσμησης οροφής είναι με πάνελ επικαλυμμένα με αδιάβροχο βερνίκι. Αλλά αυτό απαιτεί τη χρήση ξύλινων πάνελ στη διάταξη των τοίχων: γενικά, ένα ενδιαφέρον έργο σε ένα οικολογικό στυλ θα αποδειχθεί.

Πέτρινα πλακάκια στο εσωτερικό του μπάνιου

Μπάνιο 9 τ.μ. m με κεραμίδια καθρέφτη

Αναδιαμόρφωση του μπάνιου στο Χρουστσόφ

Οι κάτοικοι του Χρουστσόφ υποφέρουν από έλλειψη χώρου σε ένα μικρό μπάνιο. Για να λυθεί αυτό το ζήτημα, είναι δυνατό να ανακατασκευαστεί, να επεκταθεί το δωμάτιο, να δώσει μια δεύτερη ζωή και μια πιο κομψή εμφάνιση. Ένα μικρό μπάνιο προκαλεί πολλά προβλήματα: σε αυτή την περίπτωση, υδραυλικά, ένα ντουλάπι και άλλα έπιπλα, και ένα πλυντήριο τοποθετούνται σε ένα μικρό χώρο.

Σύγχρονο μαύρο και άσπρο λουτρό

Η καλύτερη ιδέα είναι να αυξηθεί η περιοχή, τότε οι ιδιοκτήτες του Χρουστσόφ θα έχουν τη δυνατότητα να γυρίσουν και να εμπλακούν σε διαδικασίες υγιεινής με άνεση. Αυτό θα σας επιτρέψει να εφοδιάσετε ένα δωμάτιο με μεγάλη γεύση και να δημιουργήσετε έναν όμορφο, αρμονικό χώρο σε ένα μοντέρνο στυλ, όπου θα είναι ωραίο να είστε και να χαλαρώσετε.

Κομψό ασπρόμαυρο μπάνιο

Υφή τελειώνει στο μπάνιο

Μπεζ-μαύρο σχεδιασμό μπάνιου

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)