Σχεδιασμός μπάνιου 7 τμ m (50 φωτογραφίες): διάταξη και εσωτερικό

7 m² δωμάτιο μπάνιο m - ένας αρκετά μεγάλος χώρος για αυτές τις ανάγκες, αλλά πώς να διαθέσει κάθε μετρητή έτσι ώστε το έργο να φαίνεται επαρκώς εξοπλισμένο και σύγχρονο;

Σχεδιασμός μπάνιου 7 τμ m με μωβ τόνους

Λευκό λουτρό 7 τ.μ. m

Σκυρόδεμα 7 τ.μ. m

Μαύρο μπάνιο 7 τ.μ. m

Μπάνιο με ξύλινα πλακάκια 7 τ.μ. m

7 τ.μ. σχεδιασμός δαπέδου μπάνιου m

Μπάνιο με στυλ Provence 7 τ.μ. m

Απαλλαγείτε από την υπέρβαση

Πρώτον, με αυτό, θα πρέπει να αρχίσετε να σχεδιάζετε το μπάνιο με ένα συνδυασμένο μπάνιο των 7 τετραγωνικών μέτρων. m είναι να απαλλαγούμε από όλα τα περιττά:

 1. Καλάθι για βρώμικα ρούχα. Στο μπάνιο, η αυξημένη υγρασία διατηρείται πάντα, είναι προτιμότερο να μην αποθηκεύονται τα σεντόνια σε αυτό, όταν αποθηκεύονται σε ένα υγρό δωμάτιο και σε άμεση επαφή με το νερό, τα πράγματα αρχίζουν να ξεθωριάζουν και να καλουπώνονται.
 2. Ένα πλυντήριο ρούχων. Τα μεγάλα μπάνια είναι συχνά το προνόμιο μεγάλων ιδιωτικών κατοικιών, όπου υπάρχει πλυντήριο ως συνήθως, οπότε είναι προτιμότερο να μετακινείστε το πλυντήριο εκτός του μπάνιου, αν είναι δυνατόν, αλλά εάν είναι αδύνατο να καταλάβετε πώς να το κρύψετε, έτσι ώστε να μην προσελκύει την προσοχή.
 3. Ένα ντουλάπι για χιλιάδες βάζα, μπουκάλια, σαμπουάν και πηκτές ντους. Θα είναι πολύ πιο ευχάριστο να είσαι στο μπάνιο, αν ο χώρος είναι πιο ευρύχωρος, δεν θα καταλάβει κανείς πολλά μπουκάλια. Αφήστε μόνο αυτό που χρησιμοποιείτε πραγματικά, το υπόλοιπο θα πρέπει να αφαιρεθεί και να αφαιρεθεί, όπως είναι απαραίτητο. Αυτό ισχύει και για στεγνωτήρες μαλλιών, σίδερα και άλλα εργαλεία styling - η αποθήκευση τους στο μπάνιο δεν είναι μόνο απαραίτητη, αλλά και όχι ασφαλής. Αυτό το στοιχείο είναι επίσης κατάλληλο για διακοσμητικά καλλυντικά.
 4. Mop, κουβάδες και αντικείμενα για τον υγρό καθαρισμό ενός σπιτιού ή διαμερίσματος. Αυτά τα οικιακά αντικείμενα πρέπει να αποθηκεύονται στο κελάρι ή σε άλλο χώρο που προορίζεται για αυτό το σκοπό - δεν είναι καθόλου διακοσμητικό και σχεδιαστικό διάλυμα για μπάνιο 7 τετραγωνικών μέτρων. m

Καλό καφέ-μπεζ μπάνιο

Κομψό ασπρόμαυρο μπάνιο

Μπεζ και λευκό μπάνιο

Μοντέρνο ευρύχωρο μπάνιο

Μπάνιο με ντουζιέρα 7 τ.μ. m

Μπάνιο με νεροχύτη 7 τ.μ. m

Ρετρό στυλ 7 τμ λουτρό m

Τα μυστικά της επέκτασης του οπτικού μπάνιου

7 τμ λουτρό m δεν είναι τόσο μεγάλο δωμάτιο, αλλά με μια ικανή και μελετημένη με τη μικρότερη λεπτομέρεια, μπορεί να γίνει πολύ καλύτερα από άποψη σχεδιασμού από ένα σαλόνι με δερμάτινους καναπέδες και τζάκι. Χρησιμοποιήστε κάποια μυστικά για να επεκτείνετε οπτικά το χώρο στο μπάνιο.

 1. Ένας μεγάλος καθρέφτης διευρύνει και επεκτείνει το χώρο στο μπάνιο.
 2. Φωτισμός "φως της ημέρας" αυξάνει επίσης την περιοχή, αλλά δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στο πάνω φως - μπορείτε να κάνετε τον οπίσθιο φωτισμό για τον καθρέφτη.
 3. Το ανοιχτόχρωμο μπάνιο κάνει το μπάνιο ευρύχωρο και ευρύχωρο, αλλά μην παρασυρθείτε με λευκά λουλούδια - με την περίσσεια του λευκού στο δωμάτιο καθίσταται αφόρητη.
 4. Όλοι γνωρίζουν ότι οι ρίγες είναι σε θέση να "παίζουν" με ελαττώματα στο σχήμα, αλλά αυτός ο κανόνας λειτουργεί επίσης όταν σχεδιάζετε ένα επιτυχημένο μπάνιο: οι οριζόντιες ρίγες θα διευρύνουν το δωμάτιό σας και οι κάθετες λωρίδες θα κάνουν το μπάνιο υψηλότερο.
 5. Για μπάνιο σχεδίασης 7 τ.μ. m ιδανικό σχεδιασμό στο στυλ του μινιμαλισμού.
 6. Για να εξοικονομήσετε χώρο και να το αναπτύξετε οπτικά, δώστε προτίμηση στα ενσωματωμένα έπιπλα.
 7. Μην κάνετε μια πόρτα που ανοίγει προς τα μέσα - θα τρώει αμέσως το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής σας.

Όμορφο γκρίζο και λευκό μπάνιο

Μπάνιο με μπλε και λευκά πλακάκια

Μωσαϊκό στο σχέδιο του μπάνιου 7 τ.μ. m

Ξύλινο τοίχο στο σχεδιασμό του μπάνιου

Μπάνιο με διακοσμητικές πόρτες 7 τ.μ. m

Μπάνιο με ντουζιέρα 7 τ.μ. m

Πλακάκι στο μπάνιο 7 τετραγωνικά μέτρα. m

Γκρίζο μπάνιο 7 τ.μ. m

Εξάγωνο μπάνιο 7 τ.μ. m

Σχέδιο, σχεδιασμός και διάταξη

Το σχέδιο σχεδιασμού εξαρτάται εντελώς από την επιθυμία του πελάτη, και στη συνέχεια από τον σχεδιαστή που θα λύσει τα καθήκοντα. Και φυσικά, όλα αυτά συνοδεύονται από την επιθυμητή διάταξη και οργάνωση των επισκευών. Μην ξεχνάτε ότι οι σωλήνες είναι πολύ δύσκολο να ανακατασκευαστούν, και μερικές φορές οι επικοινωνίες δεν μπορούν να τροποποιηθούν καθόλου. Για το σχέδιο σκίτσου του έργου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά προγράμματα γραφικών ή να χρησιμοποιήσετε ένα καλό παλιό κομμάτι χαρτί και ένα απλό μολύβι.

Μινιμαλιστικό μπάνιο 7 τ.μ. m

Πέτρινα πλακάκια στο μπάνιο 7 τετραγωνικά μέτρα. m

Στυλ εξοχικού στυλ 7 τ.μ. m

Σοφίτα στυλ 7τμ m

Μπάνιο με πολυελαίους 7 τετραγωνικών μέτρων. m

Μπάνιο συνδυασμένο 7 τετραγωνικών μέτρων. m

Φωτεινό μπάνιο 7 τ.μ. m

Εξετάστε μερικές από τις επιλογές διάταξης:

Οικολογικό μπάνιο. Όταν σχεδιάζετε σε αυτό το στυλ, θα πρέπει να τηρείτε τις φυσικές υφές και τα χρώματα, καθώς και τον μινιμαλισμό με λεπτομέρειες και τις ομαλές καμπύλες μορφές. Για παράδειγμα, σε ένα μπάνιο των 7 τετραγωνικών μέτρων. m δίπλα στο παράθυρο μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα μπάνιο και μια καμπίνα ντους απέναντι. Δίπλα στη καμπίνα ντους, τοποθετήστε τον νιπτήρα με έναν καθρέφτη και ένα ντουλάπι για διάφορα εξαρτήματα, στη συνέχεια, κρύψτε το πλυντήριο και άλλο εξοπλισμό στην ενσωματωμένη ντουλάπα σε όλο το ύψος. Κοντά στο μπάνιο μπορείτε να εγκαταστήσετε μια κρεμαστή τουαλέτα, η οποία λόγω της συμπαγής της δεν θα "φάει" πολύ χώρο. Το φινίρισμα ενός μπάνιου συνδυάζει συνήθως ένα συνδυασμό κρύου πέτρας και ζεστού ξύλου: ο τοίχος κοντά στο μπάνιο μπορεί να τελειώσει με ένα πλούσιο χρώμα ξύλου ή ένα υλικό που θυμίζει αυτό, και το δάπεδο με πλακάκια από πορσελάνη με την ίδια ξύλινη υφή. Ο άλλος τοίχος μπορεί να τελειώσει με φυσική πέτρα. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός μιας χιονισμένης πέτρας με πλούσιο δέντρο - με αυτό το παράλληλο, το λευκό δεν πιέζει και το δέντρο δημιουργεί άνεση. Λάβετε υπόψη σας, όταν φωτίζετε καλώδια, ότι σε μια τέτοια περιοχή μπορείτε να συνδυάσετε ζεστό και κρύο φωτισμό. Επιπλέον γοητεία θα δώσει το φως από το παράθυρο, αν υπάρχει. Ο σχεδιασμός θα ολοκληρωθεί με σωστά επιλεγμένα αξεσουάρ σε οικολογικό στυλ.

Οικολογικό μπάνιο

Στενό οικολογικό μπάνιο

Οικολογικό μπάνιο με διακοσμητική πέτρα

Μπάνιο μωσαϊκού 7 τετραγωνικών μέτρων m

Μαρμάρινο μπάνιο 7 τετραγωνικών μέτρων. m

Μπάνιο με ντους βροχής 7 τ.μ. m

Μπάνιο με γωνιακό ντους 7 τ.μ. m

Μπάνιο με καθρέφτη 7 τετραγωνικών μέτρων. m

Μπάνιο με δύο νιπτήρες. Το μπάνιο και το ντους βρίσκονται στο πλάι ενός τοίχου, από την άλλη υπάρχει ένας πάγκος με δύο νιπτήρες, ένα άνετο μπωλ, ένα ντουλάπι και μια ενσωματωμένη τουαλέτα στο άκρο του μπάνιου. Αυτή η διάταξη παρατείνει το δωμάτιο και δύο νιπτήρες με μεγάλο καθρέφτη μειώνουν σημαντικά τον χρόνο συλλογής για την οικογένεια. Μπορείτε να ολοκληρώσετε με επιτυχία το σχέδιο σχεδιασμού επιλέγοντας ένα τελείωμα με τη μορφή συνδυασμού σκούρου γκρι (ή άλλων σκούρων χρωμάτων) και ελαφριάς πέτρας ή υλικά που μοιάζουν με την υφή αυτού του φυσικού στοιχείου. Σε αυτή την περίπτωση, ο φωτισμός πρέπει να επιλέγεται κρύος, αλλά εάν υπάρχει παράθυρο, ο φωτισμός από αυτόν θα επεκτείνει περαιτέρω το χώρο.

7 τμ λουτρό m με δύο νιπτήρες

Μπεζ-καφέ μπάνιο 7 τετραγωνικών μέτρων. m με δύο νιπτήρες

Μπεζ και λευκό μπάνιο 7 τετραγωνικών μέτρων. m με δύο νιπτήρες

Νεοκλασικό μπάνιο 7 τ.μ. m

Μπάνιο 7 τ.μ. m με κόγχες

Μπάνιο 7 τ.μ. m

Μπάνιο με παράθυρο 7 τετραγωνικών μέτρων. m

Μοντέρνο μπάνιο. Μια πολύ καλή επιλογή είναι να περιορίσετε τον εαυτό σας σε ένα γωνιακό μεγάλο μπάνιο, και στη συνέχεια να εγκαταστήσετε ένα μικρό ντουλάπι για αξεσουάρ και πετσέτες. Απέναντι από την ενσωματωμένη τουαλέτα και νιπτήρα, κάτω από την οποία θα υπάρχει ένα άλλο ντουλάπι. Μην ξεχάσετε τον καθρέφτη και τον φωτισμό. Ο χρωματισμός μπορεί να είναι σχετικός αυτή τη στιγμή - είναι ένας συνδυασμός σκούρων χρωμάτων με φωτεινό, για παράδειγμα, η μπροστινή πλευρά του μπάνιου μπορεί να γίνει λαμπερό κίτρινο, σμαράγδι ή μανταρίνι και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την επιλεγμένη σκιά για να διακοσμήσετε άλλα συστατικά του μπάνιου. Ο φωτισμός σε ένα τέτοιο μπάνιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους, τόσο οροφή, τοίχο, όσο και δάπεδο, ωστόσο το φως θα πρέπει να γίνει κρύο. Αξίζει να θυμάστε ότι όταν επιλέγετε αυτό το σχέδιο του δωματίου αξίζει να κολλήσετε στον μινιμαλισμό, τότε θα φανεί επωφελής και θα σας ευχαριστήσει.

Μοντέρνο μπάνιο με γωνιακή μπανιέρα

Κομψό μοντέρνο μπάνιο με γωνιακή μπανιέρα

Τελειώνοντας στο μπάνιο 7 τ.μ. m

Διαχωριστικά στο μπάνιο 7 τετραγωνικά μέτρα. m

Πλακάκι στο μπάνιο 7 τετραγωνικά μέτρα. m

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)