Επισκόπηση τουαλέτας με λειτουργία bidet (20 φωτογραφίες)

Τώρα υπάρχουν πολλά κατασκευαστικά καταστήματα και κατασκευαστές που προσφέρουν υδραυλικά διάφορα σχήματα και χρώματα, καθώς και για κάθε γούστο. Υπάρχει επίσης ένα bidet διαφόρων μεγεθών και σχεδίων. Αλλά αν το μέγεθος της τουαλέτας δεν μπορεί να ρυθμιστεί ταυτόχρονα, τότε η τουαλέτα σε συνδυασμό με ένα μπιντέ είναι η καλύτερη επιλογή. Έχει το σχεδιασμό μιας συμβατικής τουαλέτας με ενσωματωμένο ντους υγιεινής και έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • Εξοικονόμηση χώρου εάν είναι περιορισμένη.
 • Για τους ηλικιωμένους που δυσκολεύονται να κάνουν μπάνιο και τις έγκυες γυναίκες, βοηθά στην παρακολούθηση της προσωπικής τους υγιεινής.
 • Είναι εύκολο να διατηρούνται και να διατηρούνται καθαρά.
 • Είναι καλύτερα από μια συμβατική τουαλέτα επειδή οι κατασκευαστές τους παράγουν με την καλύτερη ποιότητα.
 • Επίσης διατίθενται ηλεκτρονικά ελεγχόμενα, αερισμένα και θερμαινόμενα μοντέλα.

Μπάνι μπανιέρα

Μπάνι μπανιέρα

Φυσικά, ο καθένας προσπαθεί να κάνει το μπάνιο να φανεί όμορφο και άνετο. Για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητο όλες οι λεπτομέρειες του εσωτερικού να έχουν το ίδιο στυλ. Ως εκ τούτου, οι κατασκευαστές τους παράγουν διαφορετικά στυλ και χρώμα.

Τοίχου κρεμασμένη τουαλέτα

Γωνιά τουαλέτας

Η χρήση του μπιντέ τουαλέτας και των τρόπων λειτουργίας

Κάθε χρόνο, οι κατασκευαστές προσπαθούν να απελευθερώσουν μια τουαλέτα με ένα μπιντέ, το οποίο χρησιμοποιεί νέες τεχνολογίες.

 1. Τρόπος απόπλυσης. Μπορεί να κυματίζει, παλλόμενο, με δόνηση ή φως.
 2. Θέση τοποθέτησης. Μπορεί να σταθεροποιηθεί ή να επεκταθεί αυτόματα. Η δεύτερη όψη αρχίζει να λειτουργεί αφού πατήσετε το κουμπί "Έναρξη" και αρχίσει να τροφοδοτεί νερό με κάποια θερμοκρασία. Βασικά, εξυπηρετείται όχι περισσότερο από σαράντα βαθμούς. Επίσης στο ανασυρόμενο ακροφύσιο, παρέχει νερό υπό διαφορετικές πιέσεις και σε μερικά μοντέλα υπάρχουν επτά βήματα.
 3. Ο βαθμός επέκτασης έχει επτά βήματα. Χάρη σε αυτό, ο καθένας μπορεί να επιλέξει την απαραίτητη θέση για τον εαυτό του. Χρησιμοποιείται καλά για ιατρικούς σκοπούς, προσθέτοντας φάρμακα ή αφέψημα βοτάνων.
 4. Μια τουαλέτα με λειτουργία μπιντέ καλείται επίσης δύο σε ένα, μόνο και μόνο επειδή ταυτόχρονα απολυμαίνει την επιφάνεια και εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές. Μετά από κάθε χρήση, τα ακροφύσια καθαρίζονται με ειδικό διάλυμα απολύμανσης.
 5. Θερμαινόμενο νερό. Για να ζεστάνετε το νερό, είναι ειδικά τοποθετημένος ένας θερμαντήρας, ο οποίος αρχίζει να θερμαίνει το νερό αφού καθίσετε στην τουαλέτα.
 6. Το κάλυμμα της συσκευής και τα καθίσματα. Τα πιο πρόσφατα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ένα μικρό ανελκυστήρα, και ορισμένα αρχίζουν να ανεβαίνουν ομαλά όταν εμφανίζεται ένα άτομο. Σε αυτήν την περίπτωση, το αυτόματο ξεπλύνετε αρχίζει να λειτουργεί αφού κλείσει το καπάκι.
 7. Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν οπίσθιο φωτισμό και στεγνωτήρα μαλλιών, το οποίο είναι εξοπλισμένο με λειτουργία ξήρανσης.

Εκτός από το γεγονός ότι η επίστρωση είναι ανθεκτική στη βρωμιά, είναι επίσης αντιβακτηριακή λόγω της χρήσης του αργύρου.

Μπάνι μπανιέρα

Μπάνι μπανιέρα

Κατασκευή

Εξωτερικά, μια τουαλέτα με ενσωματωμένο μπιντέ διαφέρει από μια απλή μόνο στο μέγεθος της δεξαμενής αποστράγγισης. Λόγω του ενσωματωμένου ηλεκτρονικού συστήματος, είναι λίγο μεγαλύτερο. Ένα απλό υδραυλικό εξάρτημα μετατρέπεται σε ένα μοντέρνο μπιντέ με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μπάνι μπανιέρα

Η τουαλέτα με μπιντέ είναι εξοπλισμένη με μηχανισμό, ο οποίος βρίσκεται στο μπολ του. Αυτό είναι ένα ακροφύσιο ή μπιντέ τοποθετημένο στο χείλος της τουαλέτας. Μπορεί επίσης να είναι ένα ανασυρόμενο ή σταθερό εξάρτημα. Χάρη σε αυτό, η παρακολούθηση της προσωπικής σας υγιεινής είναι γρήγορη και εύκολη.

Μπάνι μπανιέρα

Χρησιμοποιώντας έναν ειδικό ρυθμιστή, πρέπει να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του νερού.Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία bidet, πρέπει να πατήσετε το κουμπί και στη συνέχεια να εκτείνεται το ακροφύσιο και να τροφοδοτηθεί νερό. Πρόσφατα, οι κατασκευαστές παράγουν ηλεκτρονικές τουαλέτες, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με πρόσθετες λειτουργίες που ενεργοποιούνται αυτόματα. Για να τα χρησιμοποιήσετε και να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του νερού, δεν απαιτείται παρέμβαση.

Μπάνι μπανιέρα

Είδη

Αυτό το υδραυλικό σύστημα χωρίζεται σε τρεις τύπους:

 • Εξωτερικά.
 • Εξωλέμβια.
 • Γωνία

Μια τουαλέτα με λειτουργία bidet ανήκει στα κλασικά μοντέλα. Είναι εγκατεστημένο απευθείας στο πάτωμα και διαφέρει από τα συνηθισμένα μόνο στο ότι διαθέτει παροχή νερού στον ψεκαστήρα και τον έλεγχο θέρμανσης.

Η συμπαγής τουαλέτα με ένα μικρό μπιντέ στο μπάνιο αποκτά λίγο χώρο. Σε αυτή την περίπτωση, η δεξαμενή αποστράγγισης είναι κρυμμένη στον τοίχο, η οποία δίνει επιπλέον χώρο σε ένα μικρό δωμάτιο.

Για να το εγκαταστήσετε, απαιτείται μια εγκατάσταση από ισχυρό υλικό που μπορεί να αντέξει ολόκληρη τη δομή μαζί με το άτομο. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, τα κουμπιά αποστράγγισης τοποθετούνται στον τοίχο, το ένα από τα οποία χρησιμεύει για να αδειάσει εντελώς τη δεξαμενή και το άλλο μερικώς και όπως όλα τα μοντέλα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Μπάνι μπανιέρα

Μπάνι μπανιέρα

Τα οφέλη

 • Είναι εύκολο να καθαριστεί.
 • Συμπαγές και καταλαμβάνει λίγο χώρο.
 • Λειτουργεί σιωπηλά.

Μειονεκτήματα

 • Σκληρή πρόσβαση στο σύστημα αποστράγγισης.
 • Απαιτεί πολλή προσπάθεια εγκατάστασης.

Μπάνι μπανιέρα

Μπάνι μπανιέρα

Γωνιά τουαλέτας

Η γωνιακή συμπαγής τουαλέτα με μπιντέ είναι κατάλληλη για πολύ μικρά μπάνια όπου δεν υπάρχει χώρος για ένα κλασσικό μοντέλο, επειδή χρειάζεται λιγότερος χώρος από μια τουαλέτα κρεμασμένη στο τοίχο. Τοποθετήστε το στη γωνία, έχει σχήμα τριγωνικής δεξαμενής και έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

Τα οφέλη

 1. Αναλαμβάνει λίγο χώρο.
 2. Το μπάνιο έχει ομαλές άκρες.
 3. Έχει ένα σιωπηλό έργο.

Μπάνι μπανιέρα

Μειονεκτήματα

 1. Για να το εγκαταστήσετε, απαιτείται ειδικό υλικό.
 2. Με κόστος είναι ακριβότερο από τα συμβατικά μοντέλα.

Μπάνι μπανιέρα

Τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρονικών συσκευών

Όταν επιλέγετε μια τουαλέτα ή ένα καπάκι-μπιντέ, είναι προτιμότερο να επιλέγετε μια ηλεκτρονική συσκευή - έχουν πολλά πλεονεκτήματα:

 • Μια μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών.
 • Εύκολη ρύθμιση για κάθε μέλος της οικογένειας.
 • Ενσωματωμένο φίλτρο για καθαρισμό, μέσω του οποίου περνάει το θερμό νερό, και μπορεί να προστεθεί υγρό σαπούνι σε αυτό, εάν είναι απαραίτητο.
 • Aero ή υδρομασάζ.
 • Χάρη στον ενσωματωμένο ανιχνευτή μικροφώνου, το καπάκι κλείνει ομαλά και μόνο μετά από αυτό το φλος είναι ενεργοποιημένο.
 • Έχει ένα υπεριώδες φως που απολυμαίνει, σκοτώνει τα μικρόβια και αποστειρώνει τον αέρα.

Οι γιατροί λένε ότι η μπιντέ τουαλέτας είναι ένα καλό προληπτικό μέτρο εναντίον πολλών ασθενειών.

Μπάνι μπανιέρα

Κάλυψη μπιντέ τουαλέτας

Εάν είναι πολύ νωρίς για να κάνετε επισκευές στο μπάνιο ή δεν υπάρχουν χρήματα για ένα νέο μπιντέ τουαλέτας, αλλά πραγματικά θέλετε να έχετε ένα ή απλά πρέπει να είναι, γι 'αυτό οι κατασκευαστές άρχισαν να παράγουν ένα καπάκι με μια λειτουργία bidet.

Όλα αναφέρθηκαν παραπάνω σχετικά με τις τουαλέτες με ένα ενσωματωμένο μπιντέ, οπότε θα είναι πολύ απλό να καταλάβουμε τι είναι ένα καπάκι τουαλέτας με μια λειτουργία bidet. Αυτή είναι η ίδια συσκευή με τις ίδιες λειτουργίες, ενσωματωμένη μόνο στο κάθισμα. Υπάρχει επίσης ένα εξάρτημα που εκτείνεται ανάλογα με τις ανάγκες, το νερό αναμιγνύεται και το κάθισμα θερμαίνεται.

Μπάνι μπανιέρα

Το πλεονέκτημά του είναι ότι δεν απαιτεί προσπάθεια εγκατάστασης. Είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθεί και τα απλά μοντέλα έχουν ένα μίκτη και χρειάζεται μόνο να συνδέσετε ζεστό και κρύο νερό.

Ένα ηλεκτρονικό καπάκι bidet κοστίζει πολύ περισσότερο από ένα απλό καπάκι επειδή ελέγχεται από ένα τηλεχειριστήριο ή μονάδα ελέγχου.

Μπάνι μπανιέρα

Είδη αποστράγγισης

Κάθε μοντέλο χωρίζεται από τη θέση του σωλήνα αποστράγγισης, ο οποίος συμπίπτει με τον αποχετευτικό αγωγό. Σύμφωνα με τις παραμέτρους χωρίζονται σε οριζόντια, κάθετη και πλάγια.

Μπάνι μπανιέρα

Η καλύτερη επιλογή με οριζόντιες παραμέτρους. Δεν απαιτεί πρόσθετες γωνιακές αρθρώσεις και αναφέρεται στα κλασικά μοντέλα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το σύστημα αποστράγγισης είναι οριζόντια στο πίσω μέρος και συνδέεται χρησιμοποιώντας ένα κυματοειδές σωλήνα.Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η γωνία κλίσης, έτσι ώστε το σύστημα παροχής νερού να μην φράσσεται.

Κατακόρυφη αποχέτευση συνδεδεμένη νωρίτερα σε παλιά κτίρια. Το σύστημα συνδέεται με το κατώτατο σημείο της τουαλέτας και κρύβεται στο δάπεδο, ενώ χρησιμοποιεί ένα άκαμπτο σύστημα συνδέσεων.

Μπάνι μπανιέρα

Πώς να κάνετε τη σωστή επιλογή όταν αγοράζετε ένα μπιντέ τουαλέτας;

Όταν αγοράζετε μια τουαλέτα με μπιντέ, θα πρέπει να προσέξετε τις κάρτες εγγύησης και τα πιστοποιητικά ποιότητας. Έχοντας μια κάρτα εγγύησης, σε περίπτωση θραύσης ή αν τα αγαθά δεν ταιριάζουν, υπόκειται σε δωρεάν αντικατάσταση.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα εμπορεύματα για ζημιές, οι οποίες στο μέλλον μπορούν να επηρεάσουν την εργασία και να μειώσουν τη διάρκεια ζωής τους.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)