Ο μίξερ με ένα συρόμενο πότισμα μπορεί: το προοδευτικό εργαλείο κουζίνας για ενεργούς χρήστες (22 φωτογραφίες)

Χάρη στην κινητικότητα, αυτή η υδραυλική συνιστώσα έλαβε βελτιωμένη λειτουργικότητα, η οποία τελικά χρησίμευσε ως το κλειδί για την υψηλή της ζήτηση στους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους. Με τη βοήθεια ενός μεγάλου εύκαμπτου σωλήνα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε χειρισμούς με νερό σε άνετες συνθήκες: από το πλύσιμο των πιάτων, των λαχανικών και των φρούτων για την ταχεία πλήρωση των δοχείων που βρίσκονται σε απόσταση. Μια καινοτόμος βρύση κουζίνας με ένα κουτί για το πότισμα μπορεί να είναι ιδανική για όσους χρησιμοποιούν μεγάλους ή τμηματικούς νεροχύτες.

Αναμικτήρας αλουμινίου με δοχείο ποτίσματος

Μαύρο μίξερ με δοχείο ποτίσματος

Ουσία προϊόντων

Οι κανονικές βρύσες κουζίνας μπορούν να έχουν υψηλή ή μεσαία θέση στομίου, για ευκολία μπορούν να περιστραφούν ανάλογα με τις ανάγκες - ίσως όλα αυτά να είναι λειτουργικά πλεονεκτήματα. Η χρήση τους συνοδεύεται από ισχυρό ψεκασμό νερού, που υποβαθμίζει την ποιότητα και την άνεση της εργασίας.

Σχεδιασμός μίξερ με εξαγωγή από το πότισμα μπορεί

Αναμίκτης μεγάλης εμβέλειας

Οι βρύσες με ανασυρόμενο πότισμα δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Σας επιτρέπουν να εκτιμήσετε την άνεση του ντους, σχεδιασμένου για το μπάνιο, στην κουζίνα, με τη βοήθεια των οποίων μπορείτε να επεξεργαστείτε γρήγορα τις δυσπρόσιτες περιοχές του νεροχύτη, ξεπλύνετε απαλά τα μαλακά μούρα, τα οποία απλά θα συνθλίβονται όταν χρησιμοποιείτε ένα κανονικό τζετ.

Βρύση μίξερ ντους

Διπλό συσσωρευτή συρταριού

Πλεονεκτήματα της προηγμένης υγιεινής

Τα μοντέλα είναι, καταρχήν πρακτικά, παρουσιάζονται σε μια μεγάλη ποικιλία αγορών στην αγορά προφίλ. Οι κατασκευαστές συμπληρώνουν συνεχώς νέες σειρές προϊόντων με στοιχεία για εργονομική λειτουργία. Πολλές μάρκες χρησιμοποιούν μια ειδική επίστρωση που εμποδίζει τον σχηματισμό πλάκας σε μεταλλικές επιφάνειες, γεγονός που βελτιώνει σημαντικά τα υγιεινά χαρακτηριστικά των προϊόντων.

Το μήκος του ανασυρόμενου εύκαμπτου σωλήνα στους αναμίκτες μπορεί να φτάσει τα 120 cm, υπάρχει πάντα ένας παρατεταμένος μηχανισμός ελατηρίου. Οι ερωμένες έχουν πρόσβαση στην επιλογή αντίστροφης δέσμης, η οποία μετατρέπει την κανονική ροή στη ροή του ντους και αντιστρόφως. Ο εύκαμπτος σωλήνας μπορεί να έχει νάιλον πλεξούδα, πράγμα που αυξάνει τη διάρκεια ζωής του.

Ένα άλλο αποτελεσματικό προστατευτικό στοιχείο είναι ένας αεριστήρας σιλικόνης, ο οποίος δεν επιτρέπει τη συσσώρευση κατά την πτήση, ελαφρά θραύση του ρεύματος. Χάρη στις πρωτοποριακές τεχνολογίες παραγωγής, εξασφαλίζεται σταθερή στερέωση του σώματος και του στομίου εκροής, γεγονός που εξαλείφει την οσμή και τις διαρροές στις αρθρώσεις. Η κρυφή βίδα που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση εξασφαλίζει την αισθητική του προϊόντος.

Ευέλικτος αναμικτήρας

Χρωμιωμένος αναμικτήρας με δοχείο ποτίσματος

Τα κιβώτια και τα φυσίγγια με βατόμουρα έχουν εντυπωσιακό λειτουργικό πόρο - περίπου 500 χιλιάδες ανοικτούς / κλειστούς χειρισμούς. Ο αναμικτήρας με ανασυρόμενο δοχείο ποτίσματος είναι ανθεκτικός σε υψηλή πίεση και απότομη πτώση της θερμοκρασίας, όλοι οι δείκτες ύδρευσης εδώ μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν. Επίσης, οι χρήστες είναι ικανοποιημένοι με την ταχύτητα και την ευκολία εγκατάστασης των εξεταζόμενων μοντέλων.

Βρύση Chrome με το στόμιο εξαγωγής

Συρόμενος αναμικτήρας πέτρας

Απαιτούμενες τροποποιήσεις των μίκτη

Ο συνηθέστερος τύπος προϊόντος είναι ένας ανασυρόμενος εύκαμπτος σωλήνας που εκτείνεται από το στόμιο μέχρι ένα προκαθορισμένο μήκος. Η δεύτερη δημοφιλής κατηγορία είναι ο τύπος του μίκτη, το πρόσθετο στοιχείο του οποίου είναι εγκατεστημένο στα δεξιά ή στα αριστερά της βρύσης. Ένα ακροφύσιο με έναν εύκαμπτο σωλήνα τοποθετείται σε αυτό το συγκεκριμένο τμήμα (το τελευταίο, παρεμπιπτόντως, μπορεί να τοποθετηθεί σε πάγκο ή νεροχύτη).Αυτές οι παραλλαγές είναι αρκετά συμπαγείς επειδή ο εύκαμπτος σωλήνας επιστρέφει στην αρχική του θέση μετά τη χρήση. Το νάιλον πλέγμα ή η προστασία από καουτσούκ αυξάνει τη δύναμη αυτού του τμήματος.

Βρύση μίξερ κουζίνας

Βρύση μίξερ κουζίνας ορείχαλκο

Οι ημι-επαγγελματικές βρύσες κουζίνας, οι οποίες διαφέρουν από άλλες κινητές συσκευές στις ιδιαιτερότητες της εγκατάστασης, θεωρούνται ξεχωριστή κλάση. Εδώ το ντους βρίσκεται πολύ κοντά στο κύριο στόμιο, ενώ είναι εγκατεστημένο ένα ειδικό μεταλλικό ελατήριο στήριξης, το οποίο στερεώνει το δοχείο ποτίσματος πάνω από τον πάγκο ή το νεροχύτη. Η πρόσληψη νερού στα προϊόντα αυτά είναι αξιοσημείωτα ισχυρότερη σε σχέση με τα συνηθισμένα, επομένως χρησιμοποιούνται ενεργά όχι μόνο στην καθημερινή ζωή αλλά και στην επιχείρηση εστιατορίων.

Μίξερ κουζίνας με ψεκασμό

Συστάσεις για την επιλογή του βέλτιστου τύπου μίξερ με ένα δοχείο ποτίσματος

Για τον εξορθολογισμό του κόστους των εγκαταστάσεων υγιεινής, οι ειδικοί συμβουλεύουν να λάβουν υπόψη τους ακόλουθους παράγοντες που βοηθούν στην επιλογή της πιο κατάλληλης επιλογής:

  • Εάν ο χώρος εργασίας είναι περιορισμένος ή η κουζίνα έχει ένα συμπαγές νεροχύτη, είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα μικρό μίξερ κουζίνας για αυτό με ένα ελάχιστο σύνολο λειτουργιών. Το μεσαίο ή μικρό μήκος του σωλήνα σας επιτρέπει να πλύνετε ακόμη και μεγάλα αντικείμενα με ευκολία. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ένα τέτοιο μοντέλο είναι σε θέση να εξυπηρετήσει πλήρως ένα και πολλά κύπελλα ταυτόχρονα.
  • Εάν η κουζίνα έχει μεγάλους ή τμηματικούς νεροχύτες, κάτω από τέτοιες συνθήκες ένας ημι-επαγγελματικός μίκτης με ανασυρόμενο ποτιστήρι είναι σαφώς χρήσιμος. Ένας μακρύς σωλήνας είναι απαραίτητος για την πλήρη επεξεργασία σημαντικών όγκων τροφίμων και σκευών, διατηρώντας την καθαριότητα των μπολ, λόγω της έντονης πίεσης που μπορείτε γρήγορα να απαλλαγείτε από άμμο, βρωμιά.

Η δεύτερη τροποποίηση ταιριάζει απόλυτα στο χώρο, διακοσμημένη σε μοντέρνο νεωτεριστικό ύφος.

Νικελίου κουζίνας με ψεκασμό

Αναδευτήρας νερού

Επισκόπηση των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων της ευέλικτης εκτέλεσης

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των υπό εξέταση βαλβίδων μπορούν να εντοπιστούν με βάση την ανατροφοδότηση από χρήστες που έχουν ήδη καταφέρει να αποκτήσουν υγιεινές υγιεινές συσκευές. Σύμφωνα με τη γνώμη των πραγματικών ιδιοκτητών του προϊόντος, έχουν τα ακόλουθα θετικά χαρακτηριστικά:

  • βρύση κουζίνας με το πότισμα έξω μπορεί να επεκτείνει την περιοχή της άμεσης πρόσβασης στο νερό?
  • μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε το ντους στο τζετ και την πλάτη, χωρίς να σας αποσπούν την προσοχή από πρόσθετους χειρισμούς.
  • οι παράμετροι παροχής νερού ρυθμίζονται πλήρως (από τη θερμοκρασία έως το ύψος του σωλήνα).
  • είναι δυνατή η πλήρωση πολλών δοχείων χωρίς να τοποθετούνται εναλλάξ στο νεροχύτη.

Βρύση κουζίνας με κουτί για πότισμα και πότισμα πόσιμου νερού

Μίξερ κουζίνας με ψεκασμό και φως

Ταυτόχρονα, δεν μπορούν να αγνοηθούν σημαντικά μειονεκτήματα:

  • αυτά τα είδη προϊόντων έχουν υψηλό κόστος, είναι πολύ πιο ακριβά από τους παραδοσιακούς "αδελφούς" τους.
  • ορισμένα μοντέλα είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθούν: οι χρήστες πέφτουν σε μια κατάπληξη, δεν ξέρουν πώς να καθαρίσουν ασβέστη, λίπος και βρωμιά, τα σωματίδια τροφίμων από την άνοιξη?
  • μια συγκεκριμένη εμφάνιση δεν είναι πάντα κατάλληλη (εδώ εννοούμε μια αντίφαση με το γενικό στυλ της κουζίνας).

Τα πλεονεκτήματα σαφώς αντισταθμίζουν, επειδή οι βελτιωμένοι μίκτες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς κάθε χρόνο.

Βρύση ανάμιξης με ελατήριο

Μονάδα αναμικτήρα μοχλού με ψεκασμό

Οι έμπειροι χρήστες υπογραμμίζουν ότι είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε απαλές συνθέσεις και πηκτές για καθαρισμό επιφανειών, οι υδραυλικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία με ένα μαλακό σφουγγάρι, οποιαδήποτε λειαντικά και σκληρά χημικά θα πρέπει να αποκλείονται. Όσο πιο συχνά γίνεται η εξυγίανση, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη επίστρωση.

Βρύση κουζίνας με αφαιρούμενο πότισμα

Ο αναμικτήρας με αφαιρούμενο δοχείο ποτίσματος και ο θερμοστάτης

Το κύριο σημάδι της άνεσης στην κουζίνα είναι η ευκολία της θέσης των βασικών εξαρτημάτων. Ένας από αυτούς είναι μια βρύση με ένα ανασυρόμενο ποτιστήρι, το οποίο αποφεύγει τέτοια φαινόμενα όπως η συσσώρευση βουνών από βρώμικα πιάτα, δυσφορία στο κάτω μέρος της πλάτης λόγω της χαμηλής θέσης της βρύσης. Αν επιλέξετε ανάμεσα στο χαμηλό κόστος των υδραυλικών εγκαταστάσεων και τη δική σας ευεξία, το πρώτο είναι σαφώς σημαντικότερο, οπότε ήρθε η ώρα να εισαγάγετε ένα βελτιωμένο στόμιο!

Μίκτης βρύσης υψηλής πίεσης

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)