Σχεδιασμός κουζίνας 9 τ.μ. m: συμβίωση λειτουργικότητας και άνεση (59 φωτογραφίες)

Με τη διάταξη της κουζίνας 9 τετραγωνικών μέτρων. m μπορείτε να συνειδητοποιήσετε τολμηρές ιδέες σχεδιασμού, χρησιμοποιώντας ορθολογικά τις δυνατότητες του χώρου. Ένα σύνολο ελαφρών αποχρώσεων συνοπτικής εκτέλεσης είναι κατάλληλο εδώ. Προτιμώνται επιφάνειες με αντανακλαστικό αποτέλεσμα · οι οπτικές ενδείξεις με τη μορφή φωτεινών εξαρτημάτων είναι σχετικές.

Κουζίνα 9 τμ με μπαλκόνι

Κουζίνα 9 τ.μ. με μπαρ για πρωινό

Κουζίνα 9 τ.μ μπεζ

Κουζίνα 9 τ.μ. μαύρη

Η κουζίνα είναι 9 τ.μ. κλασική

Πώς να οργανώσει ένα χώρο κουζίνας των 9 τετραγωνικών μέτρων. m

Η διάταξη της κουζίνας είναι 9 τετραγωνικά μέτρα. m εκτελείται λαμβάνοντας υπόψη τους παράγοντες σχεδιασμού.

Το σχήμα του δωματίου

Στο εσωτερικό μιας τετραγωνικής διαμόρφωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σε σχήμα U σετ ή γωνιακό έπιπλο. Κατά την τοποθέτηση ενός επιμήκους χώρου, είναι σχετικές γραμμικά μοντέλα και δομές σχήματος L. Σχεδιασμένη γωνιακή κουζίνα 9 τ.μ. m περιλαμβάνει τη χρήση μη τυποποιημένων λύσεων.

Κουζίνα 9 τ.μ. με πλακάκια

Κουζίνα 9 τ.μ. ξύλο

Κουζίνα 9 τ.μ. με κρεμαστά ντουλάπια

Κουζίνα 9 τ.μ. με ράφια

Συνολικά χαρακτηριστικά

Υψηλή οροφές στην κουζίνα των 9 τετραγωνικών μέτρων. m σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε ευρύχωρα κρεμαστά ντουλάπια χωρίς να διακυβεύετε την αρμονική οπτική αντίληψη του χώρου. Εάν υπάρχει μια θέση στον τοίχο, είναι απαραίτητο να επιλέξετε μια μονάδα επίπλων ή εξοπλισμό κατάλληλων μεγεθών.

Κουζίνα 9 τ.μ. σε ρουστίκ στιλ

Κουζίνα 9 τ.μ. με καναπέ

Κουζίνα 9 τ.μ.

Κουζίνα 9 τ.μ.

Κουζίνα 9 τ.μ. στο σπίτι

Χαρακτηριστικά πόρτας και παραθύρου

Κατά την οργάνωση της κουζίνας, λαμβάνεται υπόψη η θέση της πόρτας και η μέθοδος ανοίγματος. Το επίπεδο φυσικού φωτισμού του δωματίου εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά του παραθύρου. Αν το παράθυρο βλέπει βόρεια, το εσωτερικό της κουζίνας χρησιμοποιεί μια εξαιρετικά φωτεινή παλέτα από ζεστούς τόνους. Η επιφάνεια εργασίας παρέχεται από προβολείς, τα διαμερίσματα κεφαλής είναι εξοπλισμένα με οπίσθιο φωτισμό LED. Η διακόσμηση οροφής του κεντρικού πολυελαίου συμπληρώνεται με κατευθυντικά φώτα.

Κουζίνα 9 τ.μ. ημικυκλική

Κουζίνα 9 τετραγωνικών μέτρων provence

Κουζίνα 9 τ.μ. άμεση

Κουζίνα 9 τετραγωνικών μέτρων

Κουζίνα 9 τ.μ.

Η παρουσία ενός μπαλκονιού

Κουζίνα 9 τ.μ. m με μπαλκόνι έχει επιπλέον χαρακτηριστικά που αυξάνουν το δυναμικό του χώρου. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορείτε να μονώσετε τη δομή του μπαλκονιού και να αφαιρέσετε την πόρτα. Είναι καλό να οργανώσετε ένα ευρύχωρο σύστημα αποθήκευσης αφαιρώντας το φορτίο από την κουζίνα. Στο μπαλκόνι μπορείτε να εξοπλίσετε μια τραπεζαρία, να εξοπλίσετε μια πλατφόρμα για δημιουργικότητα ή να δημιουργήσετε ένα θαυμάσιο θερμοκήπιο.

Κουζίνα 9 τ.μ μωβ

Κουζίνα 9 τ.μ. με ένα σετ

Η κουζίνα είναι γυαλιστερή 9 τ.μ.

9 τ.μ. κουζίνα υψηλής τεχνολογίας

Σχεδιασμός κουζίνας 9 τ.μ. m ανάλογα με το σχήμα του δωματίου

Για να εξασφαλιστεί υψηλή λειτουργικότητα και σωστή άνεση στη διαρρύθμιση του εσωτερικού χώρου, είναι απαραίτητο να επιλέξετε εξοπλισμό και έπιπλα κατάλληλου σχεδιασμού. Η γεωμετρία του ακουστικού, οι μέθοδοι τοποθέτησης των ενδυμάτων και του εξοπλισμού εξαρτώνται από το σχήμα του δωματίου.

Σχεδίαση ορθογώνιας κουζίνας

Κουζίνα 9 τ.μ. m επιμήκης διαμόρφωση είναι πιο συχνά εξοπλισμένο με ένα ακουστικό σε σχήμα l. Αυτό εξασφαλίζει ένα εργονομικό τρίγωνο εργασίας. Μια απόσταση τουλάχιστον 30 cm διατηρείται μεταξύ της εστίας και του νεροχύτη. Το ψυγείο μπορεί να εγκατασταθεί μεταξύ των μονάδων ή κοντά στον τοίχο κοντά στη σόμπα και το νεροχύτη.

Κουζίνα 9 τ.μ. με δέρμα

Κουζίνα 9 τ.μ. με πάγκο

Κουζίνα 9 τμ τραπεζαρία

Κουζίνα 9 τ.μ. σε διαμέρισμα στούντιο

Στο εσωτερικό μιας ορθογώνιας κουζίνας, σχεδιαγράμματα επίπλων γραμμικής διαμόρφωσης είναι επίσης σημαντικά. Κατά μήκος απέναντι τοίχους, οι μονάδες ακουστικών με ενσωματωμένες συσκευές εγκαθίστανται, μια ζώνη για μια τραπεζαρία ομαδοποιείται στο παράθυρο. Μπορείτε να επιλέξετε ένα συμπαγές σετ μικροφώνου-ακουστικού που καταλαμβάνει χώρο μόνο σε έναν από τους τοίχους. Σε αυτή την περίπτωση, η αντίθετη περιοχή πρέπει να είναι εξοπλισμένη με ένα μπαρ.

Κουζίνα 9 τ.μ. ενσωματωμένη

Κουζίνα 9 τ.μ. με κουκούλα

Κουζίνα 9 τμ Zebrano

Κουζίνα 9 τ.μ. κίτρινο

Εάν θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε ένα μοντέλο σχήματος U, το οποίο βοηθά στην αύξηση της λειτουργικότητας του συστήματος παραθύρων. Το περβάζι περνάει σε πάγκο, παρέχει μια άνετη επιφάνεια εργασίας. Με τέτοια τοποθέτηση επίπλων στη διακόσμηση παραθύρων, οι ρέουσες κουρτίνες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται. Μια αποτελεσματική λύση είναι τα blinds. Ρωμαϊκά κουρτίνες είναι επίσης ευπρόσδεκτες.

Βιομηχανικό στυλ κουζίνα 9 τετραγωνικών μέτρων

Κουζίνα 9 τ.μ. στο εσωτερικό

Κουζίνα 9 τ.μ. με έπιπλα γραφείου

Σφυρηλατημένη κουζίνα 9 τ.μ.

Κουζίνα 9 τ.μ.

Όμορφη κουζίνα 9 τετραγωνικών μέτρων

Η διαμόρφωση του δωματίου επιτρέπει την οργάνωση χώρου για τη χρήση οποιουδήποτε τύπου ακουστικού. Εάν είστε ικανοποιημένοι με το σχεδιασμό μικρής λειτουργικότητας, μπορείτε να περιορίσετε τον εαυτό σας σε ένα συμπαγές γραμμικό μοντέλο. Ταυτόχρονα, οι νοικοκυρές χρησιμοποιούν το τραπεζάκι ως πρόσθετο χώρο εργασίας εάν υπάρχει έλλειμμα επιφάνειας. Η γωνιά της κουζίνας ταιριάζει απόλυτα στο χώρο κοντά στο παράθυρο της πλατείας κουζίνας, 9 μέτρα.

Στην περίπτωση των ακουστικών σχήματος L, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέρος του τοίχου με ένα παράθυρο, αντικαθιστώντας το περβάζι με ένα πάγκο. Ή, αντίθετα, οργανώστε μια τραπεζαρία κοντά στο άνοιγμα του φωτός με ένα μετρητή μπαρ και ρυθμίστε το έπιπλο στο γωνιακό χώρο απέναντι από το παράθυρο.

Κουζίνα 9 τ.μ.

Κουζίνα 9 τ.μ. στο διαμέρισμα

Η κουζίνα έχει εμβαδού 9 τετραγωνικών μέτρων

Κουζίνα 9 τμ σοφίτα

Εσωτερική κουζίνα 9 τ.μ. m ακανόνιστη γεωμετρία

Η παρουσία διάφορων κόγχων και προεξοχών στην επιφάνεια των τοίχων παρέχει τη διάταξη χρησιμοποιώντας μη τυποποιημένες λύσεις. Για να χρησιμοποιήσετε ορθολογικά τη χρησιμοποιούμενη περιοχή, επιλέξτε μονάδες με συμπαγείς διαστάσεις. Εάν το επιτρέπουν τα χαρακτηριστικά της περιοχής, μπορεί να εφαρμοστεί μία από τις ακόλουθες λύσεις:

 • κουζίνα 9 τ.μ. m με καναπέ σε μια θέση.
 • μια μπάρα που ταιριάζει απόλυτα στο χώρο της λανθασμένης γεωμετρίας.
 • ντουλάπα για σκεύη κουζίνας και οικιακές συσκευές, το οποίο είναι χτισμένο σε μια θέση.
 • κουζίνα 9 τ.μ. m με ψυγείο σε μια θέση.

Κατά τη διαμόρφωση μιας γωνιακής κουζίνας 9 τετραγωνικών μέτρων. m η προβληματική περιοχή δεν πρέπει να είναι εξοπλισμένη με πλυντήριο ρούχων ή ψυγείο. Οι στιλίστες συνιστούν να χρησιμοποιείτε ένα ενσωματωμένο μοντέλο ακουστικών στο εσωτερικό και να οργανώνετε ένα νεροχύτη στη γωνία της δομής. Επιλέξτε ένα τραπεζοειδές ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη και ένα κρεμαστό ντουλάπι παρόμοιας σχεδίασης.

Κουζίνα 9 τ.μ. με πλυντήριο ρούχων

Κουζίνα 9 τ.μ. με έπιπλα

Κουζίνα 9 τ.μ. στο ύφος του μινιμαλισμού

Κουζίνα 9 τ.μ. σε μοντέρνο στιλ

Η κουζίνα είναι 9 τ.μ.

Ιδέες σχεδιασμού κουζίνας 9 τ.μ. m: ποιο ύφος του εσωτερικού να επιλέξει

Στο σχεδιασμό δωματίων με μικρό χώρο, εργονομικά σχέδια, λακωνικές μορφές, περιορισμένα χρώματα έχουν σημασία. Πλούσια ανακούφιση και οδυνηρότητα δεν είναι κατάλληλα εδώ. Ταυτόχρονα, οι κομψές γραμμές, οι ευγενείς αποχρώσεις, οι μικρές προκρίσεις στη διακόσμηση οροφών και τοίχων αποτελούν προτεραιότητα. Οι προσόψεις των ντουλαπιών για μια μικρή κουζίνα σχεδιάζονται με τη μορφή ακτινικών γεωμετριών στις οποίες αποκλείονται αιχμηρές γωνίες.

Κατά την τοποθέτηση του χώρου της κουζίνας απαιτούνται οι ακόλουθες οδηγίες εσωτερικού:

 • μοντέρνα στυλ σχεδιασμού?
 • στυλ ρετρό.

Κουζίνα 9 τ.μ. φωτεινή

Η κουζίνα είναι σκοτεινή 9 τ.μ.

Κουζίνα 9τμ γωνιακό

Η κουζίνα είναι στενή 9 τ.μ.

Κουζίνα 9 τμ wenge

Μοντέρνα κουζίνα 9 τ.μ. m προτείνει:

 • απλή ταπετσαρία, ποδιά από πολυμερές πάνελ ή πλακιδωτό λακωνικό σχέδιο. Η απόχρωση των επενδύσεων τοίχων είναι ελαφρώς ελαφρύτερη από το χρώμα των επίπλων.
 • ο σχεδιασμός των οροφών της κουζίνας είναι 9 τετραγωνικά μέτρα. m είναι υφάσματα τεντώματος με γυαλιστερό αποτέλεσμα, κρέμονται δομές από πίνακες καθρέφτη, πλακάκια PVC?
 • λειτουργικά ακουστικά με ελάχιστη διακόσμηση. Κομψές προσόψεις με ημιδιαφανείς πόρτες, καμπίνες με ενσωματωμένα έπιπλα.

Εάν το παράθυρο βλέπει νότια, προτιμούνται φρέσκα χρώματα στην παλέτα. Στο εσωτερικό με παράθυρο προς τα βόρεια, τα ζεστά χρώματα είναι σχετικά. Οι φίλοι των αντιθέσεων συνδυασμού θα εκτιμήσουν την μαύρη και λευκή κουζίνα των 9 τετραγωνικών μέτρων. m, στο σχεδιασμό του οποίου είναι απαραίτητο να παρατηρηθούν αναλογίες με την υπεροχή του λευκού.

Κατά το σχεδιασμό μιας άνετης κουζίνας σε στυλ ρετρό, χρησιμοποιείται ταπετσαρία με ένα μικρό μοτίβο. Ο σχεδιασμός είναι σχετικές ξύλινες επιφάνειες, απλές γραμμές, απλά σχήματα. Η λειτουργικότητα των επίπλων εξαρτάται από την ιδέα της πλήρωσης · ​​μια οπτικά συμπαγής μονάδα μπορεί να έχει εξαιρετική χωρητικότητα. Αξίζει να εξοπλίσετε ένα γεύμα στην ρετρό κουζίνα με τη μορφή άνετης περιοχής με στυλιζαρισμένο καναπέ.

Κουζίνα 9 τ.μ. σε μονόχρωμη σχεδίαση

Κουζίνα 9 τ.μ. με μάρμαρο

Κουζίνα 9 τ.μ. με ταπετσαρία

Κουζίνα 9 τ.μ. νησί

Αποτελεσματικές λύσεις για την οργάνωση της κουζίνας 9 τετραγωνικών μέτρων. m

Για να εξασφαλίσετε την εργονομία και τη λειτουργικότητα του χώρου της κουζίνας, χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες συστάσεις:

 • Για να αποθηκεύσετε την εύχρηστη περιοχή, επιλέξτε ένα σύνολο για την κουζίνα των 9 τετραγωνικών μέτρων. m με υψηλή κρεμαστά ντουλάπια στην οροφή.
 • θα πρέπει να προτιμούνται τα ενσωματωμένα έπιπλα ή τα μικρά σπονδυλωτά σχέδια.
 • να προτιμήσει τις ενσωματωμένες συσκευές και τις πολυλειτουργικές ηλεκτρικές συσκευές.
 • Είναι σημαντικό να τοποθετήσετε έναν κεντρικό πολυέλαιο φωτισμού πάνω από το τραπέζι. Πρόσθετες πηγές χρησιμοποιούνται στο σχεδιασμό φωτισμού του υπόλοιπου εσωτερικού: προβολείς, διατάξεις στίβου, απλίκες, φωτισμός πορτών LED,
 • σε υλικά διακόσμησης τοίχων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση χώρου σε μια μικρή κουζίνα είναι σχετικά. Η χρήση των περισσότερων μοντέλων πάνελ τοίχου απαιτεί ένα κιβώτιο, το οποίο είναι γεμάτο με απώλεια της περιοχής. Χρησιμοποιήστε τύπους ταπετσαρίας, πλακιδίων, πλαστικών πάνελ με προστασία από την υγρασία με στερέωση πάνω στην κόλλα.
 • μερική αναδιαμόρφωση, που σας επιτρέπει να συνδυάσετε την κουζίνα με μπαλκόνι, βοηθά στην επίλυση του προβλήματος του ελλείμματος χώρου.

Για να αποφευχθούν δυσκολίες με τις αρμόδιες αρχές, οι σχεδιαστές προτείνουν να αφαιρεθεί μόνο η πόρτα και το παράθυρο μπλοκ, με ποιοτική μόνωση δομή μπαλκόνι. Η πρόσθετη περιοχή είναι κατάλληλη για τη διευθέτηση μιας άνετης περιοχής αναψυχής. Ένα χαμηλό χωρίσμα σκυροδέματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λειτουργική επιφάνεια, για παράδειγμα, για να οργανώσει ένα μετρητή μπαρ στην κουζίνα των 9 τετραγωνικών μέτρων. m

Κουζίνα 9 τ.μ. με πάνελ

Κουζίνα 9 τ.μ. με πανοραμικό παράθυρο

Κουζίνα 9 τ.μ. με πατάρι

Κουζίνα 9 τ.μ. με διαμέρισμα

Κουζίνα 9 τ.μ.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)