Αντικατάσταση προσόψεων στην κουζίνα

Αργά ή γρήγορα πολλοί άνθρωποι είναι μπερδεμένοι από την αντικατάσταση των προσόψεων κουζίνας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό το μάθημα: από ανεπαρκή κεφάλαια για να αγοράσετε ένα νέο ακουστικό σε πραγματικά "παιχνίδια σχεδιασμού". Ίσως το τζάμι των προσόψεων απαιτεί αντικατάσταση, ή θέλετε να ενημερώσετε τους countertops. Και αν είστε ήδη σταθερά εδραιωμένοι στην ιδέα να κάνετε αλλαγές στο πιο "νόστιμο" δωμάτιο του σπιτιού, σας συνιστούμε να εξοικειωθείτε με τις επιλογές για υλικά που ταιριάζουν καλύτερα στις σειρές κουζίνας.

Αντικατάσταση των λευκών προσόψεων της κουζίνας

Αντικατάσταση των τυρκουάζ προσόψεων της κουζίνας

Αντικατάσταση των μαύρων προσόψεων της κουζίνας

Επαγγελματικά εργαλεία

Υπάρχουν πολλά υλικά που μπορούν να ανανεώσουν τη νέα ζωή σε ένα νέο σύνολο επίπλων για την τραπεζαρία ή την κουζίνα.

Η πιο δημοσιονομική απόφαση είναι να αντικατασταθεί η παρωχημένη πρόσοψη του ακουστικού με μια ανθεκτική στη φθορά μοριοσανίδα. Ένα αρκετά κοινό υλικό είναι το MDF. Η χρήση του κατά την αντικατάσταση των επίπλων κουζίνας είναι σημαντική σε μια κατάσταση όπου υπάρχει ανάγκη να παραγγελθούν προσόψεις από μασίφ ξύλο, αλλά δεν υπάρχει καμία δυνατότητα.

Επίσης, τα κύρια και βοηθητικά μέσα αυτο-έκφρασης συχνά περιλαμβάνουν:

 • Σύγχρονη πλαστική?
 • Εκτύπωση φωτογραφιών.
 • Βαφή, βερνίκι.
 • Διακοσμητικό γυαλί.

Όσον αφορά την αντικατάσταση των υαλοπινάκων χωρίς την αλλαγή των προσόψεων της κουζίνας, η εργασία σε αυτή την περίπτωση θα είναι η πιο οικονομική και σύντομη. Και η παρέμβασή σας στη διαδικασία παραγωγής θα είναι ελάχιστη. Χρειάζεται μόνο να επιλέξετε τον τύπο υαλοπινάκων - με αφηρημένα μοτίβα ή θεματικά σχέδια, διαφανή ή ημι-ματ, κυματοειδή ή όχι. Σε οποιοδήποτε σενάριο αντικατάστασης προσόψεων στην κουζίνα, τα τεμάχια παραδίδονται σε κανονικό μέγεθος. Εάν είστε έτοιμοι να ξοδέψετε λίγο περισσότερα χρήματα και αν έχετε ένα μη τυποποιημένο σύνολο επίπλων, μπορείτε να παραγγείλετε επιλογές μεμονωμένων μεγεθών.

Αντικατάσταση των προσόψεων ενός κλασικού σετ κουζίνας

Αντικατάσταση προσόψεων κουζίνας σε ύπαιθρο

Οφέλη και αποτελέσματα της αντικατάστασης της πρόσοψης

Πριν και μετά την αντικατάσταση των προσόψεων, μόνο ένα πράγμα δεν αλλάζει - τη λειτουργικότητα του σετ κουζίνας. Εάν υπάρχει ανάγκη, τότε μπορεί να αυξηθεί σε νέο επίπεδο. Διαφορετικά, η απόδοση υπερβαίνει τις πιο δύσκολες προσδοκίες:

 • Η αρχική ενημέρωση για το χαμένο έφεση των θυρών και countertops?
 • Βελτίωση του στιλιστικού σχεδιασμού.
 • Βελτίωση της λειτουργίας μέσω κλείστρων.
 • Βελτίωση της αισθητικής απόδοσης με καλούπια, ποδιές τοίχων, άλεση και πολλά άλλα.

Όσον αφορά τους επαγγελματίες με εντυπωσιακή και ενδιαφέρουσα εμπειρία στον τομέα, εγγυώνται όχι μόνο την απόλυτη απόδοση της χρήσης του σετ κουζίνας, αλλά και την υψηλότερη κατηγορία καλλιτεχνικών επιδόσεων σε λογική τιμή. Στο τέλος όλων των εργασιών, μόνο εσείς και η γάτα θα γνωρίζετε ότι η κουζίνα δεν είναι καθόλου νέα, αλλά αποκατασταθεί.

Αντικατάσταση προσόψεων κουζίνας από μασίφ ξύλο

Αντικατάσταση σύγχρονων προσόψεων κουζίνας

Αντικατάσταση προσόψεων κουζίνας με νεροχύτη

Υλικά και τιμή

Η τιμή της αντικατάστασης των προσόψεων της κουζίνας εξαρτάται άμεσα από τα επιλεγμένα υλικά οδήγησης και υποβοήθησης. Το κύριο και καθοριστικό περιουσιακό στοιχείο είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το σχεδιασμό της υπόθεσης. Κατά την εκτέλεση της αποκατάστασης, η γενική εκτίμηση μπορεί να περιλαμβάνει τα έξοδα:

 1. Πλάκες πλακών. Το υλικό είναι φιλικό προς το περιβάλλον και εξαιρετικά ευχάριστο. Η διάρκεια ζωής είναι περίπου 10 χρόνια.
 2. MDF. Ελκυστική και σοβαρή. Θα διαρκέσει τουλάχιστον 7 χρόνια πιστά. Πρόκειται για μια εναλλακτική λύση στην μοριοσανίδα.
 3. Εκτύπωση φωτογραφιών με γυαλιστερό ή ματ αποτέλεσμα. Τέτοιες προσόψεις είναι εύκολο να καθαριστούν και απίστευτα ανθεκτικές στις εξωτερικές επιρροές.
 4. Πλαστικά Έχει εφευρεθεί (και εξακολουθεί να είναι σχετική) λόγω της ανυπέρβλητης αντοχής στη φθορά και της ανοχής σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω.
 5. Γυαλί ή πλεξιγκλάς.Η τελευταία επιλογή είναι πιο ελκυστική αν το σπίτι κατοικείται από παιδιά που δεν είναι πολύ προσεκτικοί σχετικά με νέα και εύθραυστα έπιπλα ή χρησιμοποιούν ανατριχιαστικό αταυρισμό ως ένα slingshot ως ψυχαγωγία. Η διάρκεια ζωής και των δύο υλικών τείνει στο άπειρο.
 6. Βαφή, βερνίκι, προστατευτική επίστρωση. Λαβές και αξεσουάρ. Πλευρικοί πίνακες και πλακοστρώσεις. Κορνίζες, ράγες οροφής και φωτισμός. Διακοσμητικά και διακοσμητικά στοιχεία ... Όλα εξαρτώνται από τη φαντασία και την οικονομική κατάσταση του πελάτη. Όλα, όπως λένε, είναι ενεργά και ευκίνητα. Υπάρχει φαντασία και υπάρχουν μέσα - για την υγεία! Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πραγματικό gastrodvorets όταν αντικαθιστάτε τις προσόψεις της κουζίνας. Αλλά το κόστος σε αυτή την περίπτωση θα αυξηθεί.

Οποιοδήποτε υλικό, κατά κανόνα, είναι γεμάτο με χρωματικές παραλλαγές: από την εξαίρετη απομίμηση μαρμάρου και πλινθοδομών σε τυποποιημένες αποχρώσεις από ξύλο και απλά σχέδια. Εάν αρκεί να περιορίσετε τον εαυτό σας στην αντικατάσταση των προσόψεων κουζίνας χωρίς τζάμι, το συνολικό ποσό όλων των εργασιών θα είναι σίγουρα εντός εύλογου πλαισίου. Είναι πιθανό ότι θα χρειαστεί να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε ένα νέο νεροχύτη ή να συμπιέσετε κάποια άλλα λειτουργικά στοιχεία στην κατάσταση, τότε το κόστος θα αυξηθεί. Κατά κανόνα, η τελική τιμή αντικατάστασης των προσόψεων διαμορφώνεται εκ των υστέρων και ελέγχεται πλήρως και λογοδοτεί στον πελάτη. Ο προκαταρκτικός σχεδιασμός του σχεδιασμού θα συμβάλει στη διασφάλιση της οικονομικής πολιτικής. Η ανατροφοδότηση από τους ειδικούς είναι το κλειδί για μια άνετη τιμή για την αντικατάσταση των προσόψεων στην κουζίνα.

Αντικατάσταση πορτοκαλί πρόσοψη κουζίνας

Αντικατάσταση ροζ προσόψεων κουζίνας

Μπλε κουζίνα

Πρόσθετες συστάσεις για αντικατάσταση προσόψεων κουζίνας

Επιλέγοντας το σωστό τύπο σχεδιασμού, πρέπει να λάβετε υπόψη ένα τόσο άσχημο χαρακτηριστικό, όπως τη δική σας τεμπελιά. Εάν δεν θέλετε να σκουπίζετε κάθε μισή ώρα, όπως φαίνεται, οι λαμπερές προσόψεις της κουζίνας με υαλοπίνακες, η εμφάνιση της οποίας σας ενδιαφέρει μετά την αντικατάστασή τους, τότε είναι προτιμότερο να επιλέξετε υλικά υψηλής στεγανότητας. Και είναι καλύτερα εκείνοι που ανέχονται επίσης τον καθαρισμό με λειαντικές ουσίες και άλλα οικιακά χημικά. Αυτοί οι τύποι ασθενών "αντιμετωπίζονται με ειδική προστατευτική επικάλυψη. Ακολουθεί αρκετός υγρός καθαρισμός:

 • Πλάκες από τσιμέντο και MDF.
 • Γυάλινα χιτώνια.
 • Αυτοκόλλητο φιλμ.

Οι επιφάνειες βερνικωμένες και ελασματοποιημένες πρέπει να καθαρίζονται με ένα στεγνό πανί. Οι κατασκευές από συμπαγές ξύλο είναι το πιο ευαίσθητο υλικό. Εάν έχετε επιλέξει απλά μια τέτοια πρόσοψη ακουστικών κατά την αντικατάσταση, απαιτείται φροντίδα καθαρισμού σε σχέση με αυτό με τη μορφή καθαρισμού με ένα μαλακό πανί με ειδικά προϊόντα χωρίς χλώριο. Ελπίζουμε ότι αυτές οι απλές προτάσεις θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την περίοδο της ενεργού λειτουργίας της ενημερωμένης κουζίνας και τη χαρά σας από τις ευχάριστες αλλαγές στο εσωτερικό.

Φωτεινή κουζίνα

Αντικατάσταση των γωνιακών προσόψεων της κουζίνας

Αντικατάσταση μετώπων κουζίνας με βανίλια

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)