Ρουστίκ εσωτερικό (60 φωτογραφίες): όμορφη διακόσμηση της κουζίνας και των δωματίων

Ο κόσμος αναπτύσσεται γρήγορα, εμφανίζονται νέα καινοτόμα και όμορφα υλικά, βελτιώνονται οι τεχνολογίες, αλλά οι άνθρωποι δεν έχουν ακόμα χάσει την επιθυμία τους για οικογενειακή εστία, οικιακή άνεση, φύση, φυσικότητα και απλότητα. Η ενσάρκωση όσων αναφέρονται στο εσωτερικό του σπιτιού, χωρίς αμφιβολία, είναι ρουστίκ στυλ. Φυσικά, πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα ρουστίκ εσωτερικό στο σπίτι. Θεωρητικά, το εσωτερικό ενός σπιτιού του χωριού υποδηλώνει αφθονία διακοσμητικών φυτών, φυσικού ξύλου, ρουστίκ ντεκόρ, αλλά στην πράξη αποδεικνύεται ότι το ρουστίκ στυλ στο εσωτερικό έχει ορισμένες ποικιλίες.

Φωτεινό σαλόνι με ρουστίκ τζάκι

Καταγράφει ένα ρουστίκ εσωτερικό

Ρουστίκ ντεκόρ

Ξύλινα έπιπλα σε εσωτερικό χώρο

Ρουστίκ σπίτι

Έτσι μεταξύ αυτών μπορεί να διακριθεί η αγγλική και αμερικανική χώρα, το ρωσικό ρουστίκ στυλ ή η σύγχρονη γαλλική Προβηγκία. Κάθε ένα από αυτά τα στυλ έχει χαρακτηριστικά που πρέπει να ληφθούν υπόψη προκειμένου να δημιουργηθεί ένας συγκεκριμένος τύπος εσωτερικού χώρου. Αυτό το σχέδιο, διακόσμηση, έπιπλα, πιάτα και άλλα εσωτερικά στοιχεία. Ως αποτέλεσμα, έχοντας μελετήσει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του καθενός, μπορείτε να επιλέξετε ένα έργο που είναι βέλτιστο για εσάς.

Ρουστίκ εσωτερικό στυλ της Προβηγκίας

Στους εσωτερικούς χώρους της Προβηγκίας, τα χαρακτηριστικά της συσκευής, η διακόσμηση, η διακόσμηση και η επίπλωση αγροτικών κατοικιών που βρίσκονται στη νότια Γαλλία αναπαράγονται πιο συχνά. Ο εσωτερικός σχεδιασμός σε αυτό το ύφος περιλαμβάνει τη χρήση ειδικών χρωμάτων. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά είναι απαλά παστέλ χρώματα (σαν να καίγονται στον ήλιο):

 • ανοιχτό πορτοκαλί και ελαφρύ τερακότα.
 • ανοιχτό μπεζ και κρέμα?
 • λεβάντα και απαλό μπλε?
 • καμένη ακουαμαρίνα, καθώς και ανοιχτό πράσινο.

Αν και συχνά τα έπιπλα, τα δάπεδα και οι τοίχοι σε εσωτερικούς χώρους της Προβηγκίας είναι λευκοί. Το δάπεδο ολοκληρώνεται με πλακάκια από τερακότα. Μπορεί επίσης να είναι δάπεδα δαπέδου, τα οποία καλύπτονται, για παράδειγμα, με λευκή βαφή πετρελαίου.

Υπνοδωμάτιο στυλ Provence

Ξύλινο σαλόνι

Πέτρα στην ρουστίκ κουζίνα

Καθιστικό με ρουστίκ τζάκι

Ρουστίκ κουζίνα

Το ρουστίκ στιλ στο εσωτερικό της Προβηγκίας χαρακτηρίζεται από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Στεγασμένοι τοίχοι. Σκωτίας σε πραγματικά προβηγκιακά σπίτια ήταν πάντα αδέξια και τραχύ. Σήμερα, όταν δημιουργείται στυλ Provence σε ένα εξοχικό σπίτι, χρησιμοποιείται έγχρωμος ή λευκός σοβάς.
 • Επίσης, η κουζίνα μπορεί να έχει διακοσμήσεις τοίχων με τη μορφή ενός σκάφους που κάνει το ντεκόρ και καλύπτει και στη συνέχεια ζωγραφίζει.
 • Η κουζίνα γίνεται συχνά χρησιμοποιώντας απομιμήσεις τοιχοποιίας. Ένας σχεδιασμός κουζίνας μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση γυαλισμένων τούβλων ή πλακιδίων από τούβλα.
 • Ο σχεδιασμός και ο σχεδιασμός δωματίων σε ρουστίκ στυλ περιλαμβάνει τη χρήση ξύλινων επίπλων από τον εαυτό σας. Ωστόσο, σπάνια παραμένει με το αρχικό χρώμα του ξύλου - σε εσωτερικό στυλ της Προβηγκίας, τα έπιπλα είναι συχνά ζωγραφισμένα σε παστέλ χρώματα. Συχνά, βαμμένα ξύλινα έπιπλα είναι διακοσμημένα με λουλούδια ζωγραφική. Για να φέρει το πνεύμα της αρχαιότητας στο ύφος της Προβηγκίας, χρησιμοποιείται τεχνητή γήρανση της επιφάνειας.
 • Ταπετσαρία των επικαλυμμένων επίπλων έχει ένα σχέδιο παστέλ, χρησιμοποιούνται λουλούδια, μερικές φορές μια λωρίδα.
 • Τα αξεσουάρ, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και η διακόσμηση είναι επίσης συνήθως κατασκευασμένα σε λουλούδια, σε μερικές περιπτώσεις σε καρό και ριγέ. Ο εσωτερικός σχεδιασμός περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό κλωστοϋφαντουργικών στοιχείων από δαντέλες με τα χέρια σας: χαρτοπετσέτες, κουρτίνες, μαξιλαροθήκες, καλύμματα καναπέδων, καλύμματα καρεκλών, τραπεζομάντιλα. Επιπλέον, ένα δωμάτιο στο στιλ της Προβηγκίας συχνά περιέχει σφυρήλατα και ψάθινα στοιχεία.
 • Το ρουστίκ εσωτερικό στο στιλ της Προβηγκίας τονίζει τον μινιμαλισμό, την ψυχρότητα, μια ορισμένη συγκράτηση που προκαλείται από το ζεστό κλίμα στη νότια Γαλλία. Ως εκ τούτου, εσωτερική διακόσμηση περιλαμβάνει την επίδραση των κενών τοίχων, ελαφρότητα και μια σημαντική ποσότητα του λευκού.

Μεγάλη κουζίνα στυλ Provence

Ευρύχωρο υπνοδωμάτιο στυλ στην Προβηγκία

Σαλόνι με στυλ Provence με θέα στον κήπο

Κρεβατοκάμαρα στιλ της Προβηγκίας με πασχαλιά

Σαλόνι Provence στυλ με τούβλο τοίχο

Μπάνιο με στυλ Provence

Καλαίσθητο σαλόνι σε στυλ provence

Ρουστίκ έπιπλα

Ρουστίκ πανοραμικά παράθυρα

Ρουστίκ ανώτατο όριο

Έπιπλα στυλ χώρας

Οι εσωτερικοί χώροι σε ύπαιθρο χαρακτηρίζονται από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • απλό και ελαφρώς τραχύ τελείωμα του δαπέδου και των τοίχων.
 • η χρήση μόνο φυσικών υλικών: υφάσματα, πέτρα, ξύλο?
 • ακατάλληλη χρήση πλαστικών, συνθετικών υφασμάτων, χρωμίου και αφρώδους μετάλλου.
 • τα πλαστά έπιπλα, ο ορειχάλκινος αντίκας και ο χαλκός επιτρέπονται στο εσωτερικό.
 • φυσικά χρώματα χωρίς φωτεινά σημεία.
 • ο σχεδιασμός παίρνει απλές γραμμές χωρίς περιττή διακόσμηση, έπιπλα - μασίφ ξύλο?
 • υφάσματα: πολυάριθμα τραπεζομάντιλα, κουρτίνες, χαρτοπετσέτες, χαλιά και χαλιά.
 • ο εσωτερικός σχεδιασμός σε ένα στυλ της χώρας περιλαμβάνει τη χρήση μικρών διακοσμητικών λουλουδιών, μικρών μπιζελιών και κλουβιών.
 • do-it-yourself προϊόντα και αξεσουάρ, μοναδική σχεδίαση σκάφη είναι ευπρόσδεκτη.

Country στυλ σαλόνι σε εξοχική κατοικία

Η πιο περιορισμένη και αυστηρή ποικιλία ρουστίκ στυλ είναι το αγγλικό στυλ της χώρας.

Το έργο αυτό εκφράζεται από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • το σχέδιο είναι κορεσμένο κυρίως με χρώματα σε σκούρα χρώματα, αποχρώσεις καφέ, σκούρο πράσινο και κόκκινο επικρατούν.
 • τα έπιπλα στην αγγλική χώρα είναι συμπαγή, τεράστια, κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο σε σκούρους τόνους, για παράδειγμα, μαόνι ή κερασιά. Ένας στερεός ξύλινος ή δερμάτινος καναπές, ένας σκωτσέζος κλωβός με τη μορφή ενός τραπεζομάντιλου, κουρτίνες, χαλιά, καθώς και μικρά διακοσμητικά λουλουδιών θα είναι κατάλληλα εδώ.
 • η κουζίνα δεν περιλαμβάνει απλούς βαμμένους τοίχους. Ωστόσο, η αγγλική κουζίνα είναι πλούσια σε κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα.
 • ένα πρόγραμμα εξοχικών σπιτιών πραγματοποιείται με φωτιστικά, πορσελάνη, παλαιά σκεύη από ορείχαλκο. Ο εσωτερικός σχεδιασμός σε στυλ της χώρας ολοκληρώνεται με έργα ζωγραφικής με σκηνές κυνηγιού, ποικίλες αντίκες και τοπία.
 • ένα σχέδιο σε επίπεδο χώρας δεν συνεπάγεται τέλεια τάξη και μινιμαλισμό. Ως εκ τούτου, η ελαφρώς φθαρμένη δερμάτινη ταπετσαρία, η αφθονία χαριτωμένων σουβενίρ, πολλές φωτογραφίες και πίνακες ζωγραφικής στους τοίχους θα προσθέσουν μόνο μια ζεστή ατμόσφαιρα σε ένα δωμάτιο σε εξοχικό στιλ.

Κουζίνα χώρα στυλ

Όμορφη κουζίνα εξοχικού στυλ

Σαλόνι σε στιλ εξοχικής κατοικίας σε συνδυασμό με κουζίνα και τραπεζαρία

Χώρος τραπεζαρίας

Μεγάλο σαλόνι σε εξοχικό στιλ

Μικρό υπνοδωμάτιο εξοχικού στυλ

Γραφείο στυλ χώρας

Εσωτερικό στυλ της Προβηγκίας

Ρουστίκ εσωτερικό στυλ

Ρουστίκ υπνοδωμάτιο

Ρωσικό ρουστίκ ύφος

Το ρωσικό στυλ διακρίνεται από την έλλειψη επιείκειας στα στοιχεία. Τα δωμάτια χαρακτηρίζονται από απλότητα σε όλα. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η χρήση υλικών από ξύλο. Οι τοίχοι και η οροφή, που είναι επενδυμένα με σανίδες, δίνουν ιδιαίτερη ζεστασιά και ζεστασιά. Τα έπιπλα είναι επίσης απλά και όχι διακοσμητικά. Στο εσωτερικό του ρωσικού στυλ, το στήθος είναι ένα κοινό έπιπλο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κομοδίνα ή για την αποθήκευση ρούχων.

Το σύγχρονο ρωσικό ύφος πρέπει να έχει στέγες και οροφές δοκού. Τα δάπεδα είναι κατασκευασμένα από ξύλο. Ένα υποχρεωτικό χαρακτηριστικό είναι επίσης μια ρωσική σόμπα - ή τουλάχιστον μια ελάχιστη υπόδειξη για αυτό. Για παράδειγμα, μπορείτε να εξοπλίσετε ένα τζάκι στυλιζαρισμένο ως ρωσική σόμπα. Η παρουσία ενός κορμού ξύλου, μιας σέσουλας και του πόκερ σε μια σφυρηλατημένη βάση υπογραμμίζουν την πρωτοτυπία του στυλ.

Υπνοδωμάτιο σε ρωσικό στυλ

Καθιστικό με τζάκι σε ρωσικό στυλ ρουστίκ

Ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με γραφείο σε ρωσικό στιλ

Καθιστικό με διακοσμημένο τζάκι σε ρωσικό στιλ

Υπνοδωμάτιο με γωνιακό τζάκι σε ρωσικό στυλ ρουστίκ

Μεγάλο σαλόνι με τζάκι σε ρωσικό στιλ

Τραπεζαρία σε ρωσικό ρωσικό ύφος

Μεγάλη κουζίνα σε ρωσικό στιλ

Ρουστίκ Τραπεζαρία

Ρουστίκ μπάνιο

Ρουστίκ κουζίνα

Ένα σχέδιο κουζίνας σε ρουστίκ ύφος θα πρέπει να δημιουργήσει τη ζεστασιά και την άνεση ενός σπιτιού.

 • Η κουζίνα σε ρωσικό στιλ περιλαμβάνει μια κουκούλα, στυλιζαρισμένη ως ρωσική σόμπα, και ξύλινα δοκάρια στην οροφή. Το φινίρισμα περιλαμβάνει τοίχους από σοβά ή τούβλα. Το έργο συμπληρώνεται από σφυρήλατα ή ξύλινα ράφια, ζωγραφισμένες προσόψεις επίπλων, τραπεζομάντιλο με φρουτώδες ή λουλουδάτο σχέδιο στο τραπέζι.
 • Η κουζίνα σε μια χώρα χαρακτηρίζεται από ζεστές αποχρώσεις του ξύλου, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει πράσινο, ώχρα, κόκκινο και κίτρινο τόνο, τα χρώματα της σοκολάτας γάλακτος και του μελιού. Το τοπικό στυλ έχει τοίχους από διακοσμητική πέτρα ή τούβλο. Τα παράθυρα είναι κουρτίνα με κουρτίνες ή καρφίτσες. Ο εσωτερικός σχεδιασμός συμπληρώνεται με γάντια φούρνου τύπου μωσαϊκού, μαξιλάρια επί επίπλων και πετσετέ με σχέδια.
 • Η προβηγκιακή κουζίνα είναι χαρούμενη και φωτεινή.Τα τείχη είναι επενδυμένα με μεγάλα λουλούδια ή τελειωμένα με τούβλα. Το εσωτερικό χρησιμοποιεί παστέλ χρώματα: ελεφαντόδοντο, τιρκουάζ, λεβάντα, ελιά, τερακότα και λιλά. Ακόνες - αποχρώσεις πράσινου, μπλε, κίτρινου χρώματος. Η κουζίνα είναι επιπλωμένη με έπιπλα, λεύκανση με ακρυλικό χρώμα και στη συνέχεια τρίψιμο. Τα προεξέχοντα μέρη είναι διακοσμημένα με επιχρύσωση. Μια κουζίνα της Προβηγκίας αγαπά τα λουλούδια σε αγγεία, σε προσόψεις επίπλων, σε υφάσματα και σκεύη. Μπορεί να είναι σταφύλια, ελιές, ηλίανθος, λεβάντα. Αποδεκτή και θαλάσσια ζωή: κοράλλια, αστέρια, ιππόκαμποι, κοχύλια.

Φωτεινή ρουστίκ κουζίνα

Μικρή άνετη ρουστίκ κουζίνα

Ρουστίκ πέτρινη κουζίνα

Μεγάλη γκρίζα και λευκή ρουστίκ κουζίνα

Συνδυασμένη κουζίνα και τραπεζαρία σε ρουστίκ στιλ

Μοντέρνα ρουστίκ κουζίνα

Λευκή ρουστίκ κουζίνα

Ρουστίκ γκρίζα και λευκή κουζίνα

Κουζινική κουζίνα

Ρουστίκ κουζίνα με μπαρ για πρωινό

Ρουστίκ σαλόνι με τζάκι σε έναν τοίχο από τούβλα

Ξύλινο σαλόνι με μεταλλικό τζάκι

Ρουστίκ τραπέζι

Καθιστικό με μεγάλο ρουστίκ τζάκι

Ρουστίκ τραπεζαρία και καθιστικό

Ρουστίκ κρεβατοκάμαρα με κουρτίνες

Εξοχική κατοικία με ρουστίκ τζάκι

Απλή ρουστίκ κρεβατοκάμαρα

Γαλλικό ρουστίκ σαλόνι

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)