Έπιπλα στο σοφίτα - βιομηχανικό chic (55 φωτογραφίες)

Τα έπιπλα στυλ σοφίτας είναι μια μεγάλη ιδέα για όσους θέλουν να συνδυάσουν την αρχαιότητα και τον νεωτερισμό. Αυτή η κατεύθυνση σας επιτρέπει να κάνετε το εσωτερικό διαφορετικό, ασυνήθιστο και μοναδικό. Στο στυλ σοφίτας, οποιαδήποτε γρατσουνιά ή τραχύτητα των επίπλων δεν θα είναι ελάττωμα, αλλά θα συμπληρώσει τέλεια ολόκληρη την εικόνα.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Μπαρ πατάρι μπαρ

Σκαμπό bar σκαμπό

Έπιπλα από μαύρο σοφίτα

Καναπές σοφίτας

Για την κατασκευή εσωτερικών αντικειμένων σε αυτό το στυλ, το δέρμα, το πλαστικό, το ξύλο και διάφορες κλωστοϋφαντουργικές επιλογές χρησιμοποιούνται συχνότερα. Όλα τα έπιπλα είναι εντυπωσιακά σε μέγεθος, κάτι που αποτελεί χαρακτηριστικό στυλ. Ένα άλλο χαρακτηριστικό στοιχείο είναι οι τροχοί, υπάρχουν σε τραπέζια, πολυθρόνες, καναπέδες και άλλα εσωτερικά αντικείμενα.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Σχεδίαση επίπλων

Κουζίνα σοφίτα

Έπιπλα στο εσωτερικό της σοφίτας

Συρταριέρα

Πρέπει να υπάρχουν χονδροειδή στοιχεία, για παράδειγμα, ένα τραπέζι για τα σιδερένια πόδια, το οποίο θα συνοδεύεται από έναν παλιό, γρατζουνισμένο καναπέ. Οι λεπτομέρειες "do-it-yourself" θα ταιριάζουν απόλυτα με τον στιλιστικό σχεδιασμό του δωματίου. Αυτό μπορεί να είναι ένα κάλυμμα για μια καρέκλα ή μια ζωγραφισμένη στο χέρι εικόνα.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Καρέκλα πατάρι

Τι θα χωρέσει τέλεια στο εσωτερικό;

Ως έπιπλα καθιστικού, ένα τραπέζι σαλονιού από ξύλινες παλέτες είναι τέλειο. Επίσης, μια καλή επιλογή θα ήταν τα έπιπλα από παλιές ακατέργαστες σανίδες. Από αυτά μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ράφι ή ένα ντουλάπι, το κεφαλάρι ενός κρεβατιού ή ενός καναπέ. Το στυλ πατάρι χαρακτηρίζεται από ασυνήθιστα αντικείμενα, για παράδειγμα, ένα ράφι ή ράφια που δεν έχουν πόρτες. Μπορούν να κατασκευαστούν από οτιδήποτε, είτε είναι ξύλο είτε μέταλλο.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Κουζίνα σοφίτα

Φωτιστικό πατάρι

Πίνακας σοφίτας σοφίτας

Μεταλλικό σοφίτα επίπλων

Επικαλυμμένη σοφίτα επίπλων

Στην περίπτωση αυτή, τα προσωπικά αντικείμενα αποθηκεύονται σε χωριστά δωμάτια. Μπορείτε να κάνετε ένα μικρό ντουλάπι ή dressing room. Μια μεγάλη λύση θα ήταν να αποθηκεύσετε τα πράγματα σε κασέλες ή βαλίτσες. Το τελευταίο, παρεμπιπτόντως, ταιριάζει με επιτυχία στο συνολικό ύφος του δωματίου.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Τραπέζι τραπεζαρίας

Γραφείο επίπλων

Ράφια πατάρι

Ντουλάπι νιπτήρα ντουλάπι

Bench Loft

Τύποι στυλ σοφίτας

Κατά την επιλογή αυτού του στυλ, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις διαθέσιμες ποικιλίες: φυσικό σοφίτα και τεχνητό.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Τραπέζι σοφίτας

Τραπεζαρία Έπιπλα Loft

Καρέκλες Loft

Οθωμανική σοφίτα

Ντουλάπα πατάρι

Φαίνεται, ποια είναι η διαφορά; Αλλά είναι σημαντικό.

Φυσική σοφίτα περιλαμβάνει το σχεδιασμό μιας πρώην αποθήκης ή βιομηχανικών χώρων, δηλαδή, δεν υπάρχουν αλλαγές, τα έπιπλα που γίνονται και τοποθετούνται σε γυμνούς τοίχους. Η κύρια έμφαση ενός τέτοιου χώρου τοποθετείται ακριβώς στην ουσία του δωματίου, και όχι στις λεπτομέρειες του.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια τεχνητή σοφίτα στον εαυτό σας. Μπορεί να εκδοθεί σε οποιοδήποτε διαμέρισμα ή σπίτι. Αυτό θα απαιτήσει ειδικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν με το επιλεγμένο στυλ.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Έπιπλα μπάνιου

Ενσωματωμένη σοφίτα επίπλων

Σαλόνι έπιπλα από σίδερο

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του στυλ είναι το μέγεθος. Το δωμάτιο πρέπει να είναι μεγάλο και ευρύχωρο: ψηλά ταβάνια και μεγάλα παράθυρα. Συνήθως συντάσσεται στο σύνολό του, ενώ χρησιμοποιεί το ζωνισμό, το οποίο διακρίνει το μπάνιο, το υπνοδωμάτιο και τα βοηθητικά δωμάτια. Ως "διαχωριστικό" είναι εσωτερικά αντικείμενα, οθόνες και πολλά άλλα.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Ξεχωριστά, μπορείτε να επισημάνετε την κουζίνα στο στυλ σοφίτας. Συνήθως συνδυάζεται με την τραπεζαρία και το σαλόνι. Μια καλή λύση θα ήταν να χτιστεί ένας διάδρομος όπως μια κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι. Για τον καθορισμό ζωνών χρησιμοποιείται συνήθως ένας μετρητής ράβδων. Τα έπιπλα κουζίνας σε σοφίτα πρέπει να έχουν μεταλλικές κορνίζες, σωλήνες, πλάκες, αντικείμενα αντίκες και ακόμη και χυτοσίδηρο.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Αυτό το στυλ μπορεί να συγκριθεί με τον μινιμαλισμό. Ωστόσο, μια σημαντική διαφορά είναι η μεγάλη πολυπλοκότητα που διαθέτει η σοφίτα. Στο σαλόνι μπορείτε να βάλετε μόνο έναν καναπέ, αλλά ήδη θα προσελκύσει τη γενική προσοχή με την ασυνήθιστη σχεδιαστική του απόφαση.

Τα έπιπλα στο στυλ σοφίτας πρέπει απαραίτητα να συνδυάζουν διάφορες στυλιστικές τάσεις της νεωτερικότητας και της αρχαιότητας. Πρέπει να συνδυάσετε ξύλο, γυαλί, μέταλλο και πολλά άλλα. Χωρίς τέτοια πράγματα, είναι δύσκολο να δημιουργηθεί ένα φωτεινό και μοναδικό σχέδιο. Εκεί βρίσκεται ολόκληρη η σοφίτα.

Ο σχεδιασμός απαιτεί την παρουσία ανοιχτού χώρου, γυμνού χώρου. Οι τοίχοι δεν χρειάζεται να βαφτούν και να καθαριστούν από τη σκόνη, μπορείτε να καλύψετε μόνο με άχρωμο βερνίκι ή να διακοσμήσετε με τούβλα. Οι διάδρομοι συνδυάζονται συνήθως με το καθιστικό και είναι ένα ολόκληρο δωμάτιο. Μερικές φορές μπορούν να τοποθετηθούν σε ζώνες με οποιοδήποτε αντικείμενο, για παράδειγμα, ένα ράφι ή ένα ράφι.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να συνδυάσουμε επιδέξια το παλιό και το νέο, να τονίσουμε την απλότητα και τη μοναδικότητα του στυλ. Δεν είναι πολύ εύκολο να συγκρίνετε τα παλιά έπιπλα με το κομψό και το νέο, αλλά μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αναδημιουργήσετε το εσωτερικό των ονείρων σας. Τα έπιπλα σχεδιαστών μπορούν επίσης να χωρέσουν καλά στο εσωτερικό. Εδώ μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές τόσο σε χρώμα όσο και σε αντικείμενα.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Πώς να επιλέξετε έπιπλα για το στυλ σοφίτας;

Το πιο σημαντικό είναι να διατηρηθεί ο ελεύθερος χώρος, όπως σε κάθε βιομηχανικό χώρο. Θα πρέπει να υπάρχει ένα ελάχιστο ποσό επίπλων, μόνο το πιο απαραίτητο, για το σαλόνι το πατάρι θα έχει έναν καναπέ, ένα ζευγάρι πολυθρόνες, ένα τραπέζι και ένα ράφι, αλλιώς, μπορείτε να τοποθετήσετε διακοσμήσεις εκεί.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Η σοφίτα κουζίνας πρέπει να είναι λειτουργική και οργανική. Είναι προτιμότερο να κατασκευάσετε τον εξοπλισμό, ώστε να μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερο ελεύθερο χώρο. Όσον αφορά το χρώμα, όλα πρέπει να είναι έγχρωμα: τόσο τα έπιπλα όσο και οι συσκευές. Μια εξαιρετική προσθήκη θα είναι ο μετρητής μπαρ, κοντά στο οποίο οι πλαστικές καρέκλες με μεταλλικό σκελετό θα φαίνονται ωφέλιμες. Μπορείτε να συνδυάσετε την κλασική και τη νεωτερικότητα.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Εάν το επιτρέπει ο χώρος, είναι καλύτερο να αποκτήσετε μεγάλα μεγέθη, όπως στα εστιατόρια. Η κουζίνα πρέπει να διαθέτει όσο το δυνατόν περισσότερα ανοιχτά ράφια και ντουλάπια.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Έπιπλα για το επιλεγμένο στυλ είναι της μεγαλύτερης σημασίας, είναι αυτή που δημιουργεί τις προθέσεις. Πολλοί αρχίζουν αμέσως να αναζητούν έπιπλα σχεδιαστών, χωρίς να σκέφτονται καν ότι μια αληθινή σοφίτα είναι ασυνήθιστη και συχνά γίνεται με τη διακόσμηση των δικών τους χεριών.

Τα εν λόγω έπιπλα πρέπει κατ 'ανάγκη να είναι παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται στις αποθήκες ή στους βιομηχανικούς χώρους. Το τραπέζι μπορεί να έχει μεταλλικά πόδια και ξύλινα υποβραχιόνια καναπέδων. Μπορείτε να επιλέξετε μοντέρνα ταπετσαρισμένα έπιπλα, τα οποία μπορούν να διακοσμηθούν με κάθε είδους χειροποίητα κλινοσκεπάσματα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι απολύτως ομοιόμορφο, μπορείτε να ράψετε αρκετά κομμάτια υφάσματος ή να κόψετε ένα κομμάτι υφάσματος.

Δεν είναι απαραίτητο όλα τα έπιπλα να είναι από ξύλο ή μέταλλο. Μερικά στοιχεία θα είναι αρκετά αρκετά, για παράδειγμα, για να χρησιμοποιήσετε γραφεία ή παλιά ντουλάπια, κασέλες ή βαλίτσες, αντίκες πολυθρόνες ή διάφορα εσωτερικά αντικείμενα.

Πολλή προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε αντικείμενα με τα οποία μπορείτε να ζωντανεύετε το δωμάτιο. Μπορεί να είναι ένας καναπές, ένα rack, ένα rack ή μια οθόνη. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι τα έπιπλα, πρώτα απ 'όλα, πρέπει να είναι λειτουργικά, και στη συνέχεια διακοσμητικά.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Διακόσμηση δωματίου

Σκυρόδεμα, τούβλο και ασβέστη - αυτό είναι το ιδανικό για αυτό το στυλ. Τα επιλεγμένα χρώματα πρέπει να είναι απλά: γκρι, λευκό, μπεζ. Έπιπλα χρώματος πρέπει να συνδυαστούν με διακόσμηση και δάπεδα. Μια ποδιά στην κουζίνα αξίζει ιδιαίτερη προσοχή, μπορεί να είναι ένα κεραμίδι με ψεκασμό στο χρώμα του χρώματος, καθώς και ένα τούβλο. Το δάπεδο και η ποδιά μπορούν να κατασκευαστούν από το ίδιο υλικό και την ίδια τοιχοποιία.

Το χρώμα πρέπει να είναι ελαφρύ, ώστε να μπορείτε να αυξήσετε οπτικά το χώρο. Η οροφή μπορεί να διακοσμηθεί με ξύλινα δοκάρια ή μεταλλικούς σωλήνες. Για το πάτωμα, ένα φύλλο πλαστικού ή παρκέ, κατά προτίμηση ένα ματ χρώμα, είναι κατάλληλο για να δημιουργήσει μια αίσθηση τραχύτητας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κεραμίδια παρόμοια με πέτρα.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Κουρτίνες ως συμπλήρωμα στο στυλ

Γενικά, η παρουσία κουρτινών είναι προαιρετική. Αλλά αυτό δεν είναι πολύ βολικό, έτσι ώστε για το στυλ σοφίτα μπορείτε να κάνετε μια μικρή εξαίρεση και να κρεμάσει ιαπωνικές κουρτίνες, μακριά μάτια ή ρολά.Ως υλικό για κουρτίνες, βαμβάκι, οργαντά, μετάξι. Το χρώμα πρέπει να είναι λευκό, γκρι ή οποιοδήποτε άλλο φως.

Έπιπλα στυλ σοφίτας

Το στυλ Loft είναι ένας συνδυασμός ασυνήθιστων, όπου μπορείτε ακόμα να συνδυάσετε κλασικό και μοντέρνο. Ένας τεράστιος χώρος, εντυπωσιακές διαστάσεις επίπλων και πολλές αποχρώσεις - αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του εσωτερικού που θα το κάνουν ατομικό.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)