Διακόσμηση διαδρόμου
Ντουλάπα στο διάδρομο - μέγιστη άνεση σε μια ελάχιστη περιοχή (123 φωτογραφίες) Ντουλάπα στο διάδρομο - μέγιστη άνεση σε μια ελάχιστη περιοχή (123 φωτογραφίες)
Πριν αγοράσετε ένα ντουλάπι στο διάδρομο, θα πρέπει να αποφασίσετε για τις κύριες παραμέτρους του. Τα ντουλάπια έρχονται σε διαφορετικά σχέδια, διαστάσεις, υλικά και μεθόδους ανοίγματος.
Σχεδιασμός διαδρόμου: πώς να το κάνετε όμορφο, μοντέρνο και λειτουργικό (56 φωτογραφίες)Σχεδιασμός διαδρόμου: πώς να το κάνετε όμορφο, μοντέρνο και λειτουργικό (56 φωτογραφίες)
Ο σχεδιασμός του διαδρόμου θα πρέπει να μελετηθεί τόσο προσεκτικά όσο η διακόσμηση του υπνοδωματίου, του καθιστικού ή της κουζίνας. Η πρώτη εντύπωση του σπιτιού και της ατμόσφαιρας που επικρατεί σε αυτό σχηματίζεται από τους καλεσμένους εδώ, στο διάδρομο.
Διακοσμητική πέτρα στο διάδρομο: ένα εντυπωσιακό σχέδιο της περιοχής εισόδου (57 φωτογραφίες)Διακοσμητική πέτρα στο διάδρομο: ένα εντυπωσιακό σχέδιο της περιοχής εισόδου (57 φωτογραφίες)
Η πέτρα στο διάδρομο συμβάλλει στη δημιουργία ενός ειδικού καθεστώτος στέγασης, και γι 'αυτό είναι σε ζήτηση σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους διαφόρων στυλ.
Πώς να φτιάξετε ένα πλαίσιο στο πέλμα: επαγγελματικές συμβουλές (23 φωτογραφίες)Πώς να φτιάξετε ένα πλαίσιο στο πέλμα: επαγγελματικές συμβουλές (23 φωτογραφίες)
Οι κορνίζες από την οροφή θα εξοικονομήσουν πολλά χρήματα, ειδικά αν είστε αρχάριος φωτογράφος ή ερασιτέχνης καλλιτέχνης. Και αν θεωρήσετε ότι σήμερα οι καθρέφτες, για παράδειγμα, πωλούνται συχνά χωρίς πλαίσια, τότε ...
Πίνακες από ύφασμα: απλές ζωγραφιές σε εξαιρετικά έργα τέχνης από τους Ιάπωνες καλλιτέχνες (26 φωτογραφίες)Πίνακες από ύφασμα: απλές ζωγραφιές σε εξαιρετικά έργα τέχνης από τους Ιάπωνες καλλιτέχνες (26 φωτογραφίες)
Λόγω της εκλεπτυσμένης υφής τους, οι πίνακες υφάσματος είναι σε θέση να γεμίσουν το εσωτερικό με μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Μοναδικά οικόπεδα και εξελιγμένες τεχνικές απόδοσης μιλούν για την άψογη γεύση των νοικοκυριών.
Αποκατάσταση πόρτας εισόδου σε μια σύγχρονη είσοδο: ενδιαφέρουσες ιδέες (20 φωτογραφίες)Αποκατάσταση πόρτας εισόδου σε μια σύγχρονη είσοδο: ενδιαφέρουσες ιδέες (20 φωτογραφίες)
Η διακόσμηση της μπροστινής πόρτας βοηθά όχι μόνο να κρύβει τα scuffs και τα ελαττώματα που προκύπτουν κατά τη λειτουργία, ο σχεδιασμός μπορεί να μεταμορφώσει ριζικά το βλέμμα ενός διαμερίσματος ή ενός εξοχικού σπιτιού.
Μάρμαρο στο εσωτερικό: αντίκες κλασικά στην καθημερινή ζωή (25 φωτογραφίες)Μάρμαρο στο εσωτερικό: αντίκες κλασικά στην καθημερινή ζωή (25 φωτογραφίες)
Το μάρμαρο στο εσωτερικό έχει μακρά ιστορία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ανακαλύφθηκαν νέες φυλές και συνδυασμοί. Είναι σημαντικό να βρείτε το δικό σας και να διακοσμήσετε το διαμέρισμα σωστά.
Εικόνες στο διάδρομο: μια νέα λύση σχεδίασης (22 φωτογραφίες)Εικόνες στο διάδρομο: μια νέα λύση σχεδίασης (22 φωτογραφίες)
Πρωτότυπες και κομψές ζωγραφιές ματιά στο διάδρομο. Μπορεί να είναι τοπία, πορτρέτα φιλοξενουμένων ή φωτογραφίες των αγαπημένων σας πόλεων. Είναι σημαντικό να καθορίσετε το οικόπεδο και τη θέση της εικόνας στον τοίχο.
Ανεμιστήρας στον τοίχο: διακόσμηση Feng Shui (21 φωτογραφίες)Ανεμιστήρας στον τοίχο: διακόσμηση Feng Shui (21 φωτογραφίες)
Σύμφωνα με την ανατολική διδασκαλία, ο ανεμιστήρας στον τοίχο φέρνει θετική ενέργεια, τύχη σε ερωτικές υποθέσεις και οικογενειακή ευημερία στο σπίτι. Η σωστή θέση του θα επιτρέψει όχι μόνο να αυξήσει αυτή την ενέργεια, αλλά και να κάνει ...
Διακοσμήσεις γύψου: γλυπτά στην καθημερινή ζωή (56 φωτογραφίες)Διακοσμήσεις γύψου: γλυπτά στην καθημερινή ζωή (56 φωτογραφίες)
Ιδέες για το πώς να μεταμορφώσετε το δικό σας χώρο διαβίωσης, πάρα πολλοί. Ένας από αυτούς είναι διακοσμητικό γύψο. Μπορείτε ακόμη και να φτιάξετε κοσμήματα από αυτό το υλικό με τα χέρια σας, αρκεί να δείξετε φαντασία και να είστε υπομονετικοί.
Μεταλλική διακόσμηση: ομορφιά, σκλήρυνσης στη φωτιά (22 φωτογραφίες)Μεταλλική διακόσμηση: ομορφιά, σκλήρυνσης στη φωτιά (22 φωτογραφίες)
Το μέταλλο είναι ένα πολύ ανθεκτικό υλικό γνωστό στην ανθρωπότητα από την αρχαιότητα. Η ζωή μας είναι γεμάτη με μεταλλικά προϊόντα, αλλά η διακόσμηση του μετάλλου κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην ανθρώπινη ζωή. Στολισμένοι φράχτες από σφυρήλατο σίδερο και ασυνήθιστες ...
Φορτώστε περισσότερο

Ενδιαφέρουσα διακόσμηση για την είσοδο: πώς να συναντήσετε τους επισκέπτες

Ο κύριος σκοπός του διαδρόμου είναι ότι αυτό το δωμάτιο θα πρέπει να είναι λειτουργικό και όμορφο ταυτόχρονα. Χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση εξωτερικών ενδυμάτων, παπουτσιών και αξεσουάρ όλων των μελών της οικογένειας που ζουν στο διαμέρισμα, επομένως πολύ συχνά τα διακοσμητικά στοιχεία του διαδρόμου ταυτόχρονα με το διακοσμητικό στοιχείο εκτελούν ορισμένες χρηστικές λειτουργίες. Επιπλέον, σε ένα τέτοιο δωμάτιο επιτρέπεται η χρήση ολόκληρου του οπλοστασίου των τεχνικών διακόσμησης.Το κύριο πράγμα είναι ότι τέτοια αντικείμενα σχεδιασμού και είδη αξεσουάρ συνεχίζουν αρμονικά τη γενική απόφαση στυλ των άλλων δωματίων στο σπίτι.

Πώς μπορώ να διακοσμήσω μια αίθουσα;

Για να φέρετε ένα στοιχείο προσωπικότητας στο διάδρομο και να τονίσετε τη διακοσμητική πλευρά του σχεδίου, δεν είναι πλέον αρκετό να επιλέξετε κατάλληλες ταπετσαρίες, επενδύσεις δαπέδου και οροφής. Όλο και περισσότερο, ο χώρος εισόδου γίνεται αρμονική συνέχεια του στυλ των υπόλοιπων δωματίων στο σπίτι. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας διακόσμηση:
 • γυψοκονίαμα χύτευση, το οποίο χρησιμοποιείται όχι μόνο ως οροφή πλίνθο, αλλά μπορεί να διακοσμήσει τους τοίχους και την οροφή του διαδρόμου?
 • Υποσταθμοί ανοιχτού τύπου από σφυρήλατο μέταλλο για ομπρέλες, ράφια για βιβλία, πλάτες επίσημων δεξιώσεων, κρεμάστρες για ρούχα.
 • κλασικές τοιχογραφίες ή νέες ποικιλίες ζωγραφικής και γκράφιτι, που γίνονται με σύγχρονες στυλιστικές κατευθύνσεις.
 • γκαλερί τύπους διακόσμησης των τοίχων του διαδρόμου, χρησιμοποιώντας μια σειρά από πίνακες ζωγραφικής ή διακοσμητικά πάνελ από μια μεγάλη ποικιλία υλικών, τα οποία μπορεί να έχουν το ίδιο μέγεθος ή να ποικίλουν σε σχήμα και μέγεθος.
 • ειδικά αυτοκόλλητα βινυλίου που δεν μπορούν να ακολουθήσουν μόνο το γενικό θέμα του σχεδιασμού του δωματίου, αλλά συχνά γίνονται μια έντονη χρωματική έμφαση.
 • διακοσμητικά στοιχεία από φυσικές ή τεχνητές ποικιλίες πέτρας.
 • φωτιστικά, λάμπες, κηροπήγια, από διάφορα υλικά, διαφορετικά στυλ και κατευθύνσεις.
 • κάτοπτρα διαφόρων σχημάτων σε πλαίσια κατασκευασμένα από φυσικά ή τεχνητά υλικά.
Υπέροχα μπιχλιμπίδια, πορσελάνες και ξύλινες φιγούρες, αγγεία, βιβλία, ζωντανά ή τεχνητά φυτά μπορούν να φέρουν θετική συγκίνηση και πρωτοτυπία στην ατμόσφαιρα της αίθουσας.

Πώς να διακοσμήσετε μια αίθουσα εισόδου των διαφόρων στυλ σχεδιασμού

Μελετώντας τον κατάλογο πιθανών επιλογών για τη διακόσμηση του χώρου εισόδου, γίνεται σαφές ότι σε ένα δωμάτιο οποιουδήποτε μεγέθους, μπορείτε να δημιουργήσετε τόσο κλασικά όσο και μοντέρνα σχέδια. Κάθε στυλ περιλαμβάνει τη χρήση ενός συνόλου τεχνικών και ορισμένων σχεδιαστικών στοιχείων:
 • τα κλασικά χαρακτηρίζονται από τη χρήση στρωμάτων από γυψομάρμαρο, έπιπλα από φυσικό ξύλο με επιχρυσωμένα εξαρτήματα, καθρέφτες σε ακριβά σκαλιστά κορνίζες. Σφυρηλατημένοι ανοιχτοί κρεμάστρες και σουβέρ για παπούτσια ή ομπρέλες, ταπετσαρίες για οθωμανούς από μετάξι ή βελούδο θα είναι κατάλληλες.
 • Πλεκτά ή ελαφρώς ηλικιωμένα κομμάτια επίπλων ταπετσαρισμένα σε φυσικά βαμβακερά υφάσματα με φυτικές εκτυπώσεις ταιριάζουν καλύτερα σε ένα άνετο στυλ της χώρας ή στην Προβηγκία. Μια αρμονική προσθήκη θα είναι συστήματα αποθήκευσης με τη μορφή καλάθια και καλάθια, πίνακες ζωγραφικής με αγροτικό τοπίο, καθρέφτες σε απλά πλαίσια από φυσικό ξύλο, καπέλα από άχυρο,
 • Στυλ σοφίτας περιλαμβάνει τη χρήση αντικειμένων σχεδιασμού στο στυλ της βιομηχανικής. Αυτό το στυλ χαρακτηρίζεται από τη χρήση μεταλλικών κατασκευών ως κρεμάστρες, απλών βιομηχανικών λαμπτήρων στη μορφή, παλαιών ξύλινων κιβωτίων και βαρελιών αντί των οθωμανών, απλών κατόπτρων χωρίς πλαίσια και μεγάλου αριθμού ασυνήθιστων γλυπτών, σύγχρονων έργων ζωγραφικής και φωτεινών εθνοτικών υφασμάτων.
 • Σκανδιναβικό στιλ σε σύγκριση με άλλες περιοχές σχεδιασμού θεωρείται πολύ απλή και ταυτόχρονα ζεστή. Βασίζεται στις μινιμαλιστικές αρχές της διακόσμησης. Χαρακτηρίζεται από ορθογώνιες μορφές επίπλων από φυσικό ξύλο με ταπετσαρία από φυσικά λινά ή από βαμβακερά υφάσματα φυσικών χρωμάτων, τη χρήση ξύλινων πλαισίων από ελαφρύ ξύλο για πίνακες που απεικονίζουν τη φύση και καθρέφτες απλού σχήματος.
Επιλέγοντας τρόπους για να διακοσμήσετε το διάδρομο, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι αυτό το δωμάτιο φέρει ένα σοβαρό λειτουργικό φορτίο στο σπίτι, οπότε μην ξεχνάτε ότι τα ράφια για καπέλα, ντουλάπες για εξωτερικά ρούχα, παγκάκια και οθωμανούς θα πρέπει επίσης να αντιστοιχούν στη γενική στιλιστική γραμμή. Η προσεκτική αναθεώρηση των επίπλων διαφόρων κατευθύνσεων, η επιλογή των αξεσουάρ και των αντικειμένων διακόσμησης που αντιστοιχούν στο γενικό στυλ, θα βοηθήσουν στην είσοδο στην είσοδο μιας άνετης και ταυτόχρονα βολικής ζώνης, στην οποία μπαίνουν όλοι όσοι έρχονται σε σπίτι ή διαμέρισμα για πρώτη φορά.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)