Στυλ σοφίτας
Κρεβατοκάμαρα - βιομηχανικός προφορά (24 φωτογραφίες) Κρεβατοκάμαρα - βιομηχανικός προφορά (24 φωτογραφίες)
Όπως όλα τα έπιπλα στο στυλ σοφίτας, το κρεβάτι θα πρέπει να έχει απλό σχεδιασμό, τεράστιες λεπτομέρειες και μια παλιά εμφάνιση. Μόνο ένας τέτοιος συνδυασμός θα καταστήσει δυνατή την επίτευξη αμέλειας και σπανιότητας αναγκαίων για μια πατάρι.
Πλακάκια στυλ σοφίτας: αυθεντικό εσωτερικό και μοντέρνα ευκολία (24 φωτογραφίες)Πλακάκια στυλ σοφίτας: αυθεντικό εσωτερικό και μοντέρνα ευκολία (24 φωτογραφίες)
Αν αποφασίσετε να σχεδιάσετε ένα διαμέρισμα στο στυλ σοφίτας - δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς κεραμικά πλακίδια. Χρησιμοποιώντας το πλακίδιο, μπορείτε να προσομοιώσετε οποιαδήποτε επιφάνεια και ταυτόχρονα να διατηρήσετε την ευκολία καθαρισμού.
Δημιουργία στυλ σοφίτας στο δωμάτιο ενός παιδιού και ενός εφήβου (23 φωτογραφίες)Δημιουργία στυλ σοφίτας στο δωμάτιο ενός παιδιού και ενός εφήβου (23 φωτογραφίες)
Το παιδικό δωμάτιο τύπου Loft είναι μια εξαιρετική λύση για μικρά και μεγάλα δωμάτια. Για αυτό το στυλ, πρέπει να τηρείτε τους βασικούς κανόνες που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια αίσθηση ενός χώρου.
Loft διάδρομο - βιομηχανικό κλασικό (29 φωτογραφίες)Loft διάδρομο - βιομηχανικό κλασικό (29 φωτογραφίες)
Το διάδρομο της σοφίτας, όπως και τα υπόλοιπα δωμάτια, θα πρέπει να παραμείνει ένα ευρύχωρο δωμάτιο χωρίς χωρίσματα και πολύπλοκες κατασκευές. Για να διατηρήσετε το ύφος του τείχους σε ένα τέτοιο διάδρομο, μπορείτε να τον καθαρίσετε σε σκυρόδεμα ή τούβλο ...
Σαλόνι με στυλ σοφίτας - ελευθερία δημιουργικής σκέψης με εργοστασιακή αφή (29 φωτογραφίες)Σαλόνι με στυλ σοφίτας - ελευθερία δημιουργικής σκέψης με εργοστασιακή αφή (29 φωτογραφίες)
Σαλόνι-σαλόνι-στυλ - μια επιλογή από δημιουργικούς ανθρώπους που είναι έτοιμοι για τις αντισυμβατικές προσεγγίσεις στο σπίτι διακόσμηση. Ταυτόχρονα, η σοφίτα είναι ένα από τα λιγότερο δαπανηρά εσωτερικά στυλ.
Γκαρνταρόμπα τύπου σοφίτας - συμπαγή και λειτουργικά έπιπλα με εργοστασιακό χαρακτήρα (23 φωτογραφίες)Γκαρνταρόμπα τύπου σοφίτας - συμπαγή και λειτουργικά έπιπλα με εργοστασιακό χαρακτήρα (23 φωτογραφίες)
Ένα ντουλάπι τύπου σοφίτας, όπως και άλλα έπιπλα σε αυτήν την περιοχή, θα πρέπει να είναι ελαφρώς βιομηχανικό, ηλικίας, αλλά συμπαγές και πολυλειτουργικό. Είναι αυτός ο συνδυασμός που όχι μόνο θα εξοπλίζει το δωμάτιο, αλλά και άνετα ...
Studio διαμέρισμα και σοφίτα στυλ: δημιουργήθηκε ο ένας για τον άλλο (34 φωτογραφίες)Studio διαμέρισμα και σοφίτα στυλ: δημιουργήθηκε ο ένας για τον άλλο (34 φωτογραφίες)
Στούντιο διαμέρισμα σε σοφίτα στυλ - είναι βολικό, κομψό και μοντέρνο. Μάθετε σχετικά με τις αποτελεσματικές τεχνικές διαχωρισμού ζωνών, τις λειτουργίες στυλ και τις τρέχουσες τελειώσεις.
Καρέκλες στυλ σοφίτας - μια κομψή βιομηχανική ατμόσφαιρα στο σπίτιΚαρέκλες στυλ σοφίτας - μια κομψή βιομηχανική ατμόσφαιρα στο σπίτι
Ένα δωμάτιο σε στιλ σοφίτας θεωρείται οργανικός συνδυασμός βιομηχανικών και οικιστικών, επομένως είναι πολύ σημαντικό όλα τα έπιπλα σε αυτό να ανταποκρίνονται σε αυτή τη διάθεση. Οι καρέκλες τύπου σοφίτας δεν πρέπει να είναι υπερσύγχρονες, ...
Τραπέζι τύπου σοφίτας: όλα είναι απλά και καλαίσθητα (29 φωτογραφίες)Τραπέζι τύπου σοφίτας: όλα είναι απλά και καλαίσθητα (29 φωτογραφίες)
Τα έπιπλα Loft είναι απλά και λειτουργικά. Είναι τόσο απλό που μπορεί να γίνει τραπεζαρία ή τραπεζάκι καφέ με το δικό του χέρι. Και αν δεν υπάρχει χρόνος για να δημιουργήσετε έπιπλα, τότε ...
Λάμπα του Edison: μαλακή λάμψη στο εσωτερικό (26 φωτογραφίες)Λάμπα του Edison: μαλακή λάμψη στο εσωτερικό (26 φωτογραφίες)
Ο καλός παλαιός λαμπτήρας του Edison βρίσκεται υπό αναγέννηση. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν τις σύγχρονες τεχνολογικές καινοτομίες.
Κάτοιμοι καναπέδες από παλέτες (παλέτες) (21 φωτογραφίες)Κάτοιμοι καναπέδες από παλέτες (παλέτες) (21 φωτογραφίες)
Τα πρωτότυπα χαρακτηριστικά επίπλων αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των εσωτερικών χώρων των διαφόρων δωματίων, των βεράντες, των υπαίθριων χώρων αναψυχής. Μια απλή και ανέξοδη επιλογή - ένας καναπές από παλέτες - μπορεί να παραγγελθεί ή να γίνει ανεξάρτητα.
Φορτώστε περισσότερο

Loft στυλ στο εσωτερικό: χαρακτηριστικά του βιομηχανικού στυλ

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας σοφίτας περιλαμβάνουν:
 • Διατήρηση ή απομίμηση τοίχων από τούβλα.
 • Ανοικτές επικοινωνίες - σωλήνες, σύρματα, μεταλλικά πλαίσια γίνονται μέρος της εικόνας.
 • Η ενότητα του χώρου, η χρήση των ζωνών - μονόκλινα δωμάτια χωρίς χωρίσματα (βεβαίως, τοίχοι χρησιμοποιούνται στο μπάνιο και τουαλέτα)?
 • Φινίρισμα τελειότητας;
 • Απλότητα και συνοπτικότητα των επίπλων.
 • Διάστημα;
 • Βιομηχανικό φινίρισμα.
 • Συσχετισμός με το πάτωμα του εργοστασίου.
 • Η απουσία κουρτινών στα τεράστια παράθυρα που ανοίγουν την θέα σε μια όμορφη θέα.
Η νεωτερικότητα των τάσεων καθιστά το ύφος αρκετά τεχνολογικό, το οποίο αντανακλάται στον βιομηχανικό χαρακτήρα του σχεδίου.

Σχέδιο χρωμάτων στυλ

Η παλέτα χρωμάτων μπορεί να έχει διάφορες επιλογές, αλλά κυριαρχούν κυρίως τα χαρακτηριστικά χρώματα. Τα πιο δημοφιλή από αυτά:
 • Λευκό
 • Γκρι ή μαύρο.
 • Brown
 • Γραφίτη;
 • Μέταλλο.
 • Βουργουνδία;
 • Terracotta.
Για να τονίσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόκκινο, πορτοκαλί, μπλε και κίτρινο.

Διακόσμηση δωματίου

Κατά τη διακόσμηση των χώρων χρησιμοποιούνται τα ακόλουθα βασικά υλικά:
 • Σκυρόδεμα - τοίχοι, δάπεδα, άλλες κατασκευές. Οι αναφερόμενες επιφάνειες δεν απαιτούν πρόσθετη επεξεργασία.
 • Τούβλο - την κατασκευή χωρίσματα μεταξύ των δωματίων. Αυτό το υλικό είναι μια επαγγελματική κάρτα πατάρι.
 • Ξύλο - οροφή ή πάτωμα. Επίσης, το ξύλο χρησιμοποιείται στο σχεδιασμό επίπλων και διακόσμησης.
 • Γυαλί - παράθυρα και άλλες κατασκευές. Μπορεί να είναι ράφια ή χωρίσματα.
 • Το μέταλλο αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό μιας σοφίτας σε ένα εσωτερικό. Βασικά, η επεξεργασία μετάλλων χρησιμοποιείται στο διάδρομο ή την κουζίνα, καθώς και για την κατασκευή επίπλων.
Loft είναι η πολυτέλεια και η αγενότητα της βιομηχανικής επεξεργασίας. Το φινίρισμα δεν προκαλεί δυσκολίες, απλά πρέπει να τηρήσετε ορισμένα σημεία:
 • Τα δάπεδα από σκυρόδεμα που καλύπτονται με σανίδες ή πλακάκια για άνεση. Το παρκέ και το έλασμα δεν χρησιμοποιούνται.
 • Τούβλα ή τσιμεντένιοι τοίχοι, ασβεστωμένοι ή βαμμένοι. Ταπετσαρία δεν ισχύει καθόλου.
 • Βαμμένες ή λευκασμένες οροφές. Δεν υπάρχουν αιωρούμενες ή ψευδοροφές. Διακόσμηση - συνηθισμένες δοκοί.

Εσωτερικός φωτισμός

Όπως κάθε στυλ, η σοφίτα δίνει μεγάλη προσοχή στα φωτιστικά. Σημαντικές παράμετροι κατά την επιλογή των εξαρτημάτων:
 • Στυλιστική ενότητα. Τις περισσότερες φορές, αυτές είναι συνήθεις αποχρώσεις από γυαλί ή μέταλλο, όχι ασαφείς με τη μορφή ουδέτερων αποχρώσεων.
 • Η έλλειψη κλασικών λαμπτήρων δαπέδου. Μια εναλλακτική λύση είναι οι λαμπτήρες σε ψηλά ρυθμιζόμενα πόδια. Μπορούν να εγκατασταθούν στο πάτωμα ή να χτιστούν σε τοίχους και οροφές.
 • Χρήση φανών σε μακριές αναρτήσεις. Αυτό οφείλεται στο ύψος των οροφών που χαρακτηρίζουν τη σοφίτα.
 • Λαμπτήρες υπό μορφή στύλων. Για δωμάτια με δεύτερο επίπεδο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δοκάρια με συνημμένους λαμπτήρες.
Χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερο φως, μπορείτε όχι μόνο να τονίσετε την ομορφιά του εσωτερικού, αλλά και να το χωρίσετε σε μερικές ζώνες.

Ποικιλίες στυλ

Σήμερα, το στυλ σοφίτας υποτίθεται ότι χωρίζεται σε τρεις ποικιλίες:
 • Βιομηχανική (αυτός ο τύπος αντιστοιχεί σε όλες τις οδηγίες που υποδεικνύονται - ένα πραγματικό εργοστάσιο.Οι μεταλλικοί σωλήνες, οι βαλβίδες, οι βαριές πόρτες και τα καλώδια κρέμονται πάνω από όλα τα δωμάτια περνούν από όλα τα δωμάτια.Οι τύποι αυτοί ονομάζονται βιομηχανικοί με άλλο τρόπο.Μεταλλικά ράφια για περιοδικά και καταλόγους είναι τυπικά στο εσωτερικό, Η βασική ιδιότητα είναι τα σωστά γεωμετρικά σχήματα, η λειτουργικότητα και ο μινιμαλισμός).
 • Glamorous (το στυλ είναι κατάλληλο για μοντέρνα άτομα από την υψηλή κοινωνία.Η ποικιλία χρωμάτων είναι χαρακτηριστική για αυτό το είδος.Πέρα από τα ουδέτερα χρώματα, χρησιμοποιούνται φωτεινές αποχρώσεις, οι οποίες δεν ισχύουν για τοίχους - παραμένουν αμεταποίητες.Φωτά ακριβά έπιπλα, μοναδικά χαλιά και ακριβοί πολυελαίοι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μιας λαμπερής σοφίτας) .
 • Βοημίας (χαρακτηριστικό της δημιουργικής προσωπικότητας - καλλιτέχνες, μουσικοί, καλλιτέχνες. Αυτός ο τύπος ανθρώπων δεν ανήκει στους πλούσιους, επομένως η εσωτερική όψη της κατοικίας του 20ού αιώνα μπορεί να παρατηρηθεί).
Έτσι, μια σοφίτα επιλέγεται συχνά με βάση τα χαρακτηριστικά του δωματίου · αρχικά, λίγοι άνθρωποι το σχεδιάζουν. Αυτό το στυλ είναι κατάλληλο για δημιουργικούς και έκτακτους ανθρώπους. Η κλασική σοφίτα δεν απαιτεί πολλά οικονομικά έξοδα, επομένως είναι κατάλληλη για τους περισσότερους ανθρώπους. Το στυλ δεν σημαίνει χωρίσματα, αλλά αν προκαλεί δυσφορία, τότε μπορείτε να τα κάνετε από γυαλί ή να βάλετε έπιπλα με ψηλές πλάτες.Με άλλα λόγια, ό, τι μπορεί να φανταστεί η φαντασία και το πορτοφόλι σας μπορεί να μεταφραστεί σε στυλ σοφίτας.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)