Εγκατάσταση θυροτηλεόρασης: ποιο είναι το κλειδί για την επιτυχία;

Οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν λανθασμένα ότι μια καλή επιλογή από μεταλλικά πλαστικά παράθυρα υψηλής ποιότητας αποτελεί εγγύηση μακροχρόνιας λειτουργίας. Εντούτοις, η ενίσχυση του πλαστικού και η διανοητική φόρμουλα ενός παράθυρου διπλού υαλοπίνακα δεν αποτελούν εγγύηση επιτυχίας.

Από πολλές απόψεις, το αποτέλεσμα εξαρτάται από τη σωστή εγκατάσταση του παραθύρου. Η χρήση υψηλής ποιότητας δομικών υλικών για την εργασία παίζει ιδιαίτερο ρόλο.

Εγκατάσταση πλαστικών παραθύρων

Η υψηλής ποιότητας εγκατάσταση είναι η βάση της αξιοπιστίας και της ασφάλειας

Η τοποθέτηση παραθύρων από PVC και οποιωνδήποτε άλλων κατασκευών θα πρέπει να πραγματοποιείται σε διάφορα στάδια:

 1. Προετοιμασία ανοίγματος παραθύρου για την τοποθέτηση νέου σχεδίου. Ένα αστάρι εφαρμόζεται στην επιφάνεια της κλίσης, η οποία βοηθά στη βελτίωση των κολλητικών ιδιοτήτων της ταινίας PSUL και της μόνωσης.
 2. Τοποθετήστε την εσωτερική μόνωση στο ίδιο το πλαίσιο του παραθύρου.
 3. Προστασία από την υγρασία στο εξωτερικό της κατασκευής του παραθύρου με το υλικό στεγανοποίησης PSUL.
 4. Εγκατάσταση παραθύρων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του GOST 30971-2012.
 5. Εξαγωγή και πλευρική επεξεργασία επαφής.
 6. Κατασκευή αφρού παραθύρου γύρω από την περίμετρο.
 7. Σφραγιστικό αφρό.
 8. Βελτίωση της ηχομόνωσης της απόρριψης με τη βοήθεια της ταινίας PSUL.

Η απόλυτα υψηλής ποιότητας απόδοση όλων των σταδίων εγκατάστασης μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη χρήση αποδεδειγμένων δομικών υλικών για την εγκατάσταση δομών παραθύρων.

Εγκατάσταση των Windows

PSUL ταινία

Πρόκειται για μια προ-συμπιεσμένη αυτο-επεκτεινόμενη ταινία στεγανοποίησης, χωρίς την οποία δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση δομών παραθύρου.

Μέχρι την εγκατάσταση, βρίσκεται σε συμπιεσμένη κατάσταση και κατά τη στιγμή της εγκατάστασης επεκτείνεται, γεμίζοντας όλο τον ελεύθερο χώρο μεταξύ του πλαισίου του παραθύρου και του ανοίγματος.

PSUL ταινία

Γιατί είναι αδύνατο να γίνει χωρίς PSUL; Γιατί:

 • Εξασφαλίζει την αξιόπιστη προστασία της ραφής από τις κλιματικές επιδράσεις.
 • Παρέχει ένα βέλτιστο επίπεδο διαπερατότητας ατμών.
 • Δεν αλλάζει την απόδοσή του με την πάροδο του χρόνου.
 • Παραμένει σταθερό και ταυτόχρονα ελαστικό.
 • Δεν φοβούνται "βιολογικές επιθέσεις" (μύκητες, μούχλα, άλλοι μικροοργανισμοί)?
 • Χρησιμοποιείται σε ευρεία κλίμακα θερμοκρασιών.
 • Δεν παραμορφώνεται κατά την επαφή με την υγρασία.
 • Ικανός να αντέχει σημαντικά φορτία.
 • Δεν είναι εύφλεκτο.
 • Δεν εκπέμπει τοξικές ουσίες.
 • Δεν αλλάζει κάτω από τις υπεριώδεις ακτίνες.

Το κύριο πλεονέκτημα της ταινίας PSUL είναι η πλήρης προστασία των αρθρώσεων (κινητή και σταθερή) από διάφορους επιθετικούς παράγοντες (νερό, υγρασία, θόρυβος, σκόνη, κρύο). Εάν παραμελούν τις απαιτήσεις του GOST 30971-2012 και δεν εγκαθιστούν το PSUL, όπως απαιτείται από την οδηγία, η υγρασία θα διεισδύσει στο εσωτερικό της σύνδεσης από έξω, καταστρέφοντάς την σταδιακά.

Διαφορές κορδέλας

Οι ταινίες PSUL μπορεί να διαφέρουν σε μήκος, πάχος και βαθμό τελικής επέκτασης. Οι ειδικοί λένε ότι όσο παχύτερο είναι η ταινία, τόσο καλύτερα είναι τα μονωτικά της χαρακτηριστικά.

Εγκατάσταση σύμφωνα με τους κανόνες

Ακόμη και τα υλικά υψηλής ποιότητας απαιτούν κατάλληλο χειρισμό. Η ταινία PSUL πρέπει να εγκατασταθεί λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της GOST, τηρώντας όλους τους κανόνες και τις συστάσεις.

Εγκατάσταση πλαστικού παραθύρου

Αφρός πολυουρεθάνης

Ο αφρός με βάση πολυουρεθάνη χρησιμοποιείται για να γεμίσει τα κενά μεταξύ του πλαισίου του παραθύρου και του ίδιου του τοίχου για να αντισταθμίσει τη μετατόπιση. Γι 'αυτό, ο αφρός τοποθέτησης έχει:

 • Εξαιρετικές ιδιότητες συγκόλλησης (κόλλες αφρού οποιουδήποτε τύπου και υφή υλικών).
 • Το υλικό είναι ανθεκτικό στην υγρασία, δεν εκτελεί ηλεκτρικό ρεύμα.
 • Γεμίζει ομοιόμορφα τυχόν ρωγμές, κενά, τρύπες.

Είναι βολικό να εργάζεστε με υλικό σε κάθε περίπτωση.Υπάρχουν ενώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και σε ακραίες χειμερινές συνθήκες (έως -12 βαθμούς Κελσίου).

Άγκυρα και πείρος

Τα νέα παράθυρα είναι ασφαλισμένα με πείρους και άγκυρες. Η πρώτη επιλογή είναι καλή, επειδή τα σχέδια είναι πιο σταθερά. Οι άγκυρες, με τη σειρά τους, σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε το σχέδιο χωρίς να παραβιάσετε την ακεραιότητα του πλαισίου. Επιπλέον, φαίνονται πιο αισθητικά ευχάριστα.

Τα υψηλής ποιότητας συνδετήρες και πλάκες είναι ευεργετικά για χρήση για πολλούς λόγους. Πρώτα απ 'όλα, είναι δυνατό να διατηρηθεί η ακεραιότητα του πλαισίου στο μέγιστο.

Εγκατάσταση παραθύρων στην άγκυρα

Επαγγελματική προσέγγιση σε όλα

Η σταθερή εμπειρία, η άψογη φήμη και ο προσεκτικός έλεγχος ποιότητας είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να απευθυνθείτε μόνο σε επαγγελματίες. Το καθήκον μας είναι να παρέχουμε ζεστασιά, άνεση και ασφάλεια σε όλους τους τομείς.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)