Ο σύζυγος για μια ώρα - άμεση βοήθεια και προσοχή στη λεπτομέρεια

Αν έχετε συσσωρεύσει μικρές ζημιές στα σπίτια σας, πρέπει να συνδέσετε νέο εξοπλισμό ή να επισκευάσετε παλιές συσκευές, η πρότασή μας θα είναι χρήσιμη. Η παραγγελία μιας αναχώρησης ενός ειδικού είναι εύκολη, γρήγορη, πολύ απλή.

Εγκατάσταση πόρτας

Συναρμολόγηση κουζίνας

Πότε να μην κάνετε χωρίς καθολικό βοηθό; Η υπηρεσία είναι ζήτηση μεταξύ των πολιτών που δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν προσωπικά ορισμένες κατηγορίες οικιακής εργασίας. Και όχι μόνο επειδή οι πελάτες μας δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να διορθώσουν ένα σκαμνί ή να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης.

Το υψηλό επίπεδο απασχόλησης, η απλή έλλειψη χρόνου ή η απουσία του εν λόγω συζύγου - μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι, το κύριο είναι ότι είναι δυνατόν να παραγγείλετε άμεση βοήθεια από ειδικούς με εγγύηση ποιότητας, επιπλέον σε πιστές τιμές.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Δασκάλου για μια ωριαία υπηρεσία;

Η κατάλληλη παρέμβαση στην επίλυση προβλημάτων εσωτερικού χαρακτήρα προβλέπει την αποτελεσματικότητα των μέτρων και εγγυήσεων για εργασία υψηλής ποιότητας. Στρέφοντας σε έναν αυτοδίδακτο γείτονα για βοήθεια, κινδυνεύετε όχι μόνο να υποφέρει από χάσιμο χρόνου, αλλά και από πιθανή ζημιά στην ιδιοκτησία. Αφού παραγγείλατε μια επίσκεψη σε έναν υπάλληλο κατοικιών και δημοτικών υπηρεσιών, θα πρέπει να περιμένετε απεγνωσμένα έναν ειδικό που δεν θα έρθει σύντομα και μπορεί να φαίνεται μεθυσμένος ή σε κακή διάθεση. Παραγγείλετε την υπηρεσία του πλοιάρχου για μια ώρα - αυτό είναι ένας αποτελεσματικός και δημοφιλής τρόπος για την επίλυση καθημερινών προβλημάτων ποικίλης πολυπλοκότητας.

Τοποθέτηση λινέλαιο

Μάστερ για μια ώρα

Ταπετσαρία

Θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • εξειδικευμένη βοήθεια από εξειδικευμένους ειδικούς ·
 • ένας εκτεταμένος κατάλογος υπηρεσιών, που κυμαίνονται από την αντικατάσταση των λαμπτήρων σε έναν πολυέλαιο με την εγκατάσταση σύνθετων οικιακών συσκευών.
 • εάν είναι επιθυμητό, ​​ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει μια υπηρεσία "κλειδί στο χέρι".
 • παρέχονται εγγυήσεις όσον αφορά την ποιότητα του έργου που έχει πραγματοποιηθεί ·
 • ο πλοίαρχος διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία, ανάλογα με τον τύπο των επερχόμενων γεγονότων.
 • το κόστος εργασίας χρεώνεται σε ένα προσιτό τμήμα.

Ο σύζυγος για μια ώρα είναι ένας υπάλληλος με χρυσά χέρια και ένα λαμπρό κεφάλι, ευγενικό στην επικοινωνία, μέτριο, ευγενικό, με μια τακτοποιημένη εμφάνιση. Οι υπηρεσίες των ακόλουθων περιοχών είναι πολύ δημοφιλείς:

 • ηλεκτρολόγος;
 • Υδραυλικές εργασίες.
 • εγκατάσταση κλειδαριών θυρών ·
 • εργασίες φινιρίσματος με το χέρι?
 • συναρμολόγηση επίπλων, αναδιάταξη των δομών ·
 • μικρές δουλειές όπου απαιτούνται ισχυρά χέρια, γνώσεις και εμπειρία.

Εάν είναι απαραίτητο, ο οδηγός θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το απαιτούμενο υλικό και να το παραδώσετε στο αντικείμενο. Όλοι οι χειρισμοί είναι προκαταρκτικά διαπραγματευμένοι με τον πελάτη, καθορίζονται λεπτομέρειες για τα γεγονότα.

Σύνδεση πλυντηρίου

Τοιχογραφία

Αποκατάσταση επίπλων

Τι δουλεύει ο πλοίαρχος για μια ώρα

Ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών παρέχεται στους πελάτες, καλύπτοντας σχεδόν όλες τις πτυχές της σύγχρονης ζωής:

 1. Επαγγελματική συναρμολόγηση επίπλων. Ο πλοίαρχος διαθέτει το απαραίτητο σύνολο εργαλείων για υψηλής ποιότητας συναρμολόγηση επίπλων οποιουδήποτε τύπου και μάρκας. Επίσης πραγματοποιείται αποσυναρμολόγηση παλαιών επίπλων.
 2. Εγκατάσταση υδραυλικών εγκαταστάσεων. Εγκατάσταση μπανιέρων, νεροχύτες, ντους, τουαλέτες, μπιντέδες, βρύσες πραγματοποιείται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.
 3. Επισκευή υδραυλικού εξοπλισμού. Η δέσμη προτάσεων περιλαμβάνει τη διάγνωση συστημάτων των συσκευών, την αντιμετώπιση προβλημάτων, τη διάθεση ελαττωματικού εξοπλισμού. Παραγγείλετε μια υπηρεσία επιστάτη στο σπίτι εάν χρειάζεστε, για παράδειγμα, την επισκευή διαρροών, την αντικατάσταση εξαρτημάτων, την αφαίρεση μιας αποχέτευσης ή την προσαρμογή της λειτουργίας των υδραυλικών εγκαταστάσεων. Ένας ειδικός θα βοηθήσει στην απόρριψη παλιών υδραυλικών εγκαταστάσεων αν η συσκευή δεν μπορεί να επισκευαστεί.
 4. Εγκατάσταση εξοπλισμού κουζίνας.Αν χρειαστεί να εγκαταστήσετε ένα πλυντήριο πιάτων, αερίου ή ηλεκτρικού σόμπα, πλυντηρίου ρούχων και άλλου πολύπλοκου εξοπλισμού, οι έμπειροι ειδικοί μας θα συνδέσουν γρήγορα και αποτελεσματικά τη συσκευή στα συστήματα μηχανικής υποδομής.
 5. Εγκατάσταση θερμοσίφωνα και επισκευή. Ο πλοίαρχος για μια ώρα είναι πολύ έμπειρος στα χαρακτηριστικά της εγκατάστασης εξοπλισμού θέρμανσης νερού οποιουδήποτε τύπου, αναθέτει την εγκατάσταση της συσκευής σε ειδικό.
 6. Εγκατάσταση φίλτρου νερού. Θα σας βοηθήσουμε να εξοπλίσετε επαγγελματικά το σύστημα παροχής νερού με συσκευές καθαρισμού της απαιτούμενης κατηγορίας, θα σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την εργασία με φίλτρα.
 7. Εγκατάσταση υποδοχών και διακοπτών. Ο οδηγός θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τη σωστή τρέχουσα συσκευή, εάν έχετε αμφιβολίες για την επιλογή, εγκαταστήστε γρήγορα και οικονομικά κάθε είδους υποδοχές και διακόπτες.
 8. Εγκατάσταση κουτιών διακλάδωσης, ηλεκτρικών πινάκων, ασφαλειών στην θωράκιση. Οι εργασίες πραγματοποιούνται από αρμόδιους ειδικούς που έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία, διαθέτουν ειδικό εξοπλισμό και εξοπλισμό.
 9. Εγκατάσταση πλακιδίων. Παρέχονται υπηρεσίες στους πελάτες, όπως βοήθεια από ειδικούς για την επιλογή πλακιδίων, την παράδοση, την αποσυναρμολόγηση των παλαιών τελειωμάτων και την προετοιμασία της επιφάνειας, καθώς και την επαγγελματική τοποθέτηση πλακιδίων. Οι έμπειροι ειδικοί πραγματοποιούν αποτελεσματικά και γρήγορα εργασίες με πλακάκια οποιασδήποτε κατηγορίας πολυπλοκότητας.
 10. Κρεμασμένες εικόνες, ράβδοι κουρτινών, ράφια. Ο πλοίαρχος διαθέτει εργαλεία και εξοπλισμό για μία ώρα για γρήγορη και αξιόπιστη εγκατάσταση εσωτερικών στοιχείων σε επιλεγμένη επιφάνεια. Παραγγείλετε μια υπηρεσία από εμάς αν χρειαστεί να κρεμάσετε μια φωτογραφία, έναν καθρέφτη ή έναν πολυέλαιο. κρεμάστε ένα ντουλάπι, τηλεόραση ή εγκαταστήστε περσίδες, ένα κουνουπιέρα, μια ράβδο κουρτίνας. Εάν είναι απαραίτητο, εκτός από την εγκατάσταση του γείσου, ο αρχηγός του σπιτιού θα σας βοηθήσει να κρεμάσετε με ακρίβεια το τούλι, τις κουρτίνες, τις κουρτίνες διαφορετικής πολυπλοκότητας.
 11. Επισκευή εργασιών τελικής επεξεργασίας. Εάν απαιτείται ένας ειδικός για την ανέγερση ενός μικρού διαμερίσματος, τρυπήστε τις τρύπες, τραβήξτε το τοίχο, επικολλήστε ταπετσαρία στην επιφάνεια ή γυψίστε το, καλέστε την υπηρεσία του οδηγού για μια ώρα, η οποία θα ολοκληρώσει την εργασία λαμβάνοντας υπόψη όλες τις επιθυμίες του πελάτη.
 12. Μικρές οικιακές επισκευές. Ο σύζυγος θα ενημερώσει την πλατφόρμα για μία ώρα, θα κτυπήσει το πινακίδα, θα αντικαταστήσει τον λαμπτήρα, θα σταθεροποιήσει τις λαβές των θυρών και θα βοηθήσει να διορθώσουν άλλα οικιακά προβλήματα.

Εάν ο πλοίαρχος καλείται για μια ώρα για ένα σκοπό, για παράδειγμα, να εγκαταστήσει έναν πολυελαίμονα, αλλά κατά τη διάρκεια ενός άλλου προβλήματος που ανακαλύφθηκε με τη μορφή της εξάλειψης μιας διαρροής στην κουζίνα, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να υπολογίζει στην επείγουσα βοήθεια του ειδικού μας.

Υδραυλική επισκευή

Εγκατάσταση εξοπλισμού

Εγκατάσταση κλειδώματος θυρών

Πώς να καλέσετε τον πλοίαρχο για μια ώρα;

Η απάντηση είναι απλή - καλέστε τον αριθμό μας! Δεν θα αφήσουμε τη λύση στο πρόβλημά σας για αργότερα, αλλά αμέσως θα επιλέξουμε έναν υπάλληλο που διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα και προσόντα.

Ζείτε μόνος ή σε μια καθαρά γυναικεία επιχείρηση και δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε την επισκευή επίπλων ή την απλή αντικατάσταση ενός λαμπτήρα; Καλέστε μας - θα τακτοποιήσουμε τα πάντα και μπορείτε να περάσετε το χρόνο και την ενέργεια σας σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς!

Δεν θέλετε να πάρετε βρώμικα, αναζητήστε εργαλεία ή ζητήστε φίλους να βοηθήσουν με την αναδιάταξη / μεταφορά βαρών ή την επισκευή / ανάλυση του εξοπλισμού; Πιστέψτε με, υπάρχουν άνθρωποι που θα το κάνουν πιο γρήγορα - να διατάξει την αναχώρηση των εργαζομένων σε μια κατάλληλη στιγμή για εσάς!

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)