Σκύλος κρεβάτι: επιλέξτε έπιπλα για το κατοικίδιο ζώο

Ένας ξεχωριστός χώρος ύπνου είναι απαραίτητος όχι μόνο για ένα καλό ξεκούραση: η δική σας απομονωμένη περιοχή τρέφει την αυτοπεποίθηση του σκύλου. Επιλέγοντας μαλακά κρεβάτια σκύλων, οι ιδιοκτήτες είναι συνηθισμένοι να καθοδηγούνται από τα στιλιστικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και την εμφάνιση του προϊόντος, αλλά αυτή η προσέγγιση είναι ριζικά λανθασμένη - πρώτα απ 'όλα, το τετράποδο μέλος της οικογένειας θα τους αρέσει.

Σκύλος από τη βαλίτσα

Ένα υψηλής ποιότητας και άνετο κρεβάτι σκύλου θα πρέπει να εξυπηρετεί ακόμη και ένα πολύ ενεργό κατοικίδιο για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο σχήμα και το βασικό υλικό όταν επιλέγετε: μικρά ζώα, για παράδειγμα, μαλακές παραλλαγές από πλεκτή υφή και μεγάλες ραμμένες από τζιν με ξαπλώστρες από τη μία πλευρά.

Ξύλινο πάγκο σκύλου

Κριτήρια ιδανικού μοντέλου

Οι κτηνίατροι αναφέρουν 3 βασικούς παράγοντες που καθορίζουν την καταλληλότητα και την ευκολία των προϊόντων σε κάθε περίπτωση.

Μέγεθος

Δεν πρέπει να πάρετε το μοντέλο "για ανάπτυξη", πιστεύοντας ότι τα κρεβάτια για μεγάλα σκυλιά θα πρέπει απλά να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερα. Στην πραγματικότητα, αρκεί να προσθέσετε 15 cm στο μέγεθος του κατοικίδιου ζώου - αυτές είναι οι βέλτιστες παράμετροι για μια βελτιωμένη στρωμνή. Τα κρεβάτια για σκύλους μικρών φυλών θα πρέπει να είναι πολύ συμπαγή καθόλου, πολύ ευρύχωρη μια "πλατφόρμα" απλά φοβίζει το ζώο, το κατοικίδιο ζώο δεν θα κοιμηθεί σε αυτό.

Ροζ κρεβάτι σκύλου

Μορφή

Κατά τον καθορισμό της φόρμας προτεραιότητας, θα πρέπει να καθοδηγείται από τις συνήθειες του σκύλου: εάν του αρέσει να κοιμάται για μεγάλο χρονικό διάστημα, καμπυλωτό, ένα μικρό στρογγυλεμένο στρώμα θα έρθει σε πρακτικό. Εάν το σκυλί αρέσει να τεντώνεται στην πλάτη του, θα το ταιριάζει ένα ορθογώνιο προϊόν, εξοπλισμένο με χαμηλές πλευρές. Πολλά κατοικίδια ζώα προτιμούν απαγορευμένα master κρεβάτια και καναπέδες, όχι λόγω του επιβλαβούς χαρακτήρα τους, αλλά επειδή έχουν ένα κρύο ύπνο στο πάτωμα - αξίζει να πάρει προσωπικά, αυτοσχέδια έπιπλα σε μια ανυψωμένη πλατφόρμα.

Σκύλος κρεβάτι με γεωμετρικό σχέδιο

Υλικό

Το υλικό ταπετσαρίας πρέπει να είναι αξιόπιστο και ευχάριστο για το σκυλί, συνιστάται να επιλέγετε φυσικά υφάσματα. Τα κρεβάτια για τα μεγάλα σκυλιά θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα δυνατά αν θέλουν να ξεχυθούν τα πάντα που τους συναντά. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα θα είναι η διαθεσιμότητα αφαιρούμενων καλύψεων.

Κοινή σύνθεση

Στα περισσότερα καταστήματα κατοικίδιων ζώων μπορείτε να βρείτε τα ακόλουθα στοιχεία:

  • ξαπλώστρες πλαισιωμένες από τις πλευρές - συχνά αποκτώνται εάν αναμένεται απόγονος ή όταν κατοικούν μεγάλα κατοικίδια ζώα στο σπίτι.
  • στρογγυλεμένα καλάθια λυγαριάς με ένα μαλακό μαξιλάρι μέσα - αυτή είναι μια άνετη κουκέτα και μια προστατευόμενη περιοχή για μικροσκοπικές φυλές.
  • στρώματα - τα πιο κοινά κρεβάτια για μεγάλα σκυλιά, που χρειάζονται ανοιχτό χώρο, προτιμούν να χαλαρώσουν, να απλώνουν τα πόδια τους.
  • τα αναδιπλούμενα μοντέλα μοιάζουν με master beds · θα απευθύνονται σε απίστευτα κατοικίδια ζώα.

Οι πρακτικές πλαστικές παραλλαγές καταλαμβάνουν μια ιδιαίτερη θέση - είναι ανθεκτικές στη φθορά, θα υπομείνουν τυχόν χειρισμούς κατοικίδιων ζώων, είναι εύκολο να πλυθούν, αλλά είναι δύσκολο να τις ονομάζεις βολικό, εδώ σε κάθε περίπτωση χρειάζεσαι ένα απαλό σκουπίδι.

Καλάθι σκυλιών

Πώς να βρείτε το τέλειο "κρεβάτι" για ένα κατοικίδιο ζώο;

Μια ξαπλώστρα για μεσαίου μεγέθους σκυλιά ή μεγάλα σκυλιά θα πρέπει να είναι πολύ άνετα, διαφορετικά το κατοικίδιο ζώο, καθόλου αμηχανία, θα καταλάβει τον καναπέ του πλοιάρχου.Οι εκπρόσωποι των μεγάλων φυλών ευνοούν τα έπιπλα τους σε μια ανυψωμένη πλατφόρμα: αισθάνονται σαν μέλη της οικογένειας εάν δεν κοιμούνται άμεσα στο επίπεδο του δαπέδου.

Πλεκτό κρεβάτι σκύλου

Τα κρεβάτια για μικρά σκυλιά, κατά κανόνα, φαίνονται πολύ όμορφα: είναι τακτοποιημένα και μικροσκοπικά, συχνά μοιάζουν με σπίτια κούκλας. Αυτές οι αγάπες συχνά χρειάζονται έναν κλειστό χώρο στον οποίο μπορείτε να κρύψετε, κυριολεκτικά αφήνοντας μόνο την άκρη της μύτης έξω.

Στρογγυλό κρεβάτι σκυλιών

Αν θέλετε να δημιουργήσετε!

Αυτός ο τομέας των προϊόντων κατοικίδιων ζώων έχει υψηλές τιμές και αν η μέθοδος κατασκευής του εργοστασίου δεν είναι το πιο σημαντικό κριτήριο επιλογής, τίθεται το ζήτημα του πώς να φτιάξετε ένα κρεβάτι σκυλιών με τα χέρια σας.

Σκύλος κρεβάτι με πουλόβερ

Χιλιάδες μοτίβα και μοτίβα είναι σε κοινή πρόσβαση, αλλά εάν δεν υπάρχει εμπειρία ραφής, μπορείτε να δημιουργήσετε μια άνετη περιοχή ανάπαυσης από ένα πουλόβερ που έχει ξεπεράσει το δικό του: κόψτε το λαιμό και τα μανίκια, γεμίστε προσεκτικά με πολυεστέρα ή μαλακό ύφασμα και ράψτε τις τρύπες. Από τα μανίκια γεμάτα με το ίδιο υλικό, μπορείτε να κάνετε σύνορα και να τα ράψετε στην περίμετρο. Ένα τέτοιο προϊόν είναι κατάλληλο για ένα κατοικίδιο ζώο με ήρεμο χαρακτήρα που δεν συνηθίζει να τσιμπίζει και να ακονίζει τα νύχια στα έπιπλα.

Στρώμα για σκύλους

Το προϊόν τζιν θα είναι ισχυρότερο. Κάθε σπίτι έχει αρκετά ζεύγη που μπορούν να ανακυκλωθούν εύκολα!

Ο αφρός πολυουρεθάνης μπορεί να είναι μια εξαιρετική βάση (αντί του συνηθισμένου ελαστικού αφρού), καθώς διατηρεί το σχήμα του τέλεια και προσαρμόζεται στα περιγράμματα του σώματος, διευκολύνει το φορτίο στη σπονδυλική στήλη. Το υλικό που χρησιμοποιείται για το κάλυμμα δεν πρέπει μόνο να είναι ανθεκτικό, αλλά και εύκολο να πλυθεί, συνιστάται να ράβεις τουλάχιστον δύο τέτοια προϊόντα κάθε φορά, έτσι ώστε συχνά να αφαιρούνται και να πλένονται. Ιδανική εάν η ξαπλώστρα δεν απορροφά υγρασία - έτσι μπορείτε να αποφύγετε την εμφάνιση δυσάρεστων οσμών στο διαμέρισμα.

Τα παιδιά πρέπει να εξηγηθούν ότι τα σπίτια και τα ψάθινα κρεβάτια σκυλιών δεν είναι παιχνίδια, ότι μόνο τα κατοικίδια ζώα μπορεί να είναι μέσα σε αυτά. Τα ζώα θα πρέπει να αισθάνονται ότι αυτός ο τόπος ανήκει σ 'αυτούς, ότι κανείς δεν θα την καταπατήσει.

Art Nouveau κρεβάτι σκύλου

Υπάρχει χώρος για πρωτοτυπία σε αυτόν τον κλάδο: ορισμένοι βιοτέχνες προσαρμόζουν οικιακά αντικείμενα για τις ανάγκες των κουταβιών. Συγκεκριμένα, για ένα μικρό σκυλί, μπορείτε να αδειάσετε τη βαλίτσα, να το εξοπλίσετε με ένα μαλακό στρώμα και να το βάλετε σε ένα σταθερό βάθρο. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το καπάκι δεν θα μπορούσε να χτυπήσει τυχαία. Κάνουν επίσης όμορφες ξαπλώστρες πλεκτές - πλέκουν πολύχρωμα "cheesecakes" από μεγάλα νήματα.

Σκυλί κρεβάτι με κουβούκλιο

Εάν δεν γνωρίζετε πού θα ήταν κατάλληλο ένα ψηλό ξύλινο κρεβάτι σκυλιών με τη μορφή ενός κρεβατιού, να έχετε κατά νου την εγγύτητα των συσκευών θέρμανσης και των περιοχών όπου συμβαίνουν συχνά ρεύματα. Είναι επίσης ανεπιθύμητο να τοποθετηθεί μια κουκέτα στην πόρτα που οδηγεί στη βεράντα ή το μπαλκόνι. Εάν χρησιμοποιείτε ένα στρώμα ή άλλη χαμηλή επιλογή, δεν μπορείτε να το τοποθετήσετε στο μπάνιο, στην κουζίνα, στο διάδρομο, όπου τα δάπεδα έχουν τελειώσει με κεραμικά ή άλλα πλακάκια - είναι πολύ κρύο εδώ, το ζώο μπορεί να κρυώσει.

Σκύλος κρεβάτι στα πόδια

Οι κτηνοτρόφοι μοιράζονται την εμπειρία τους: είναι προτιμότερο να επιλέξετε ξαπλώστρες που ανεβαίνουν 8-10 εκατοστά πάνω από το πάτωμα. Σε αυτή την περίπτωση, το κατοικίδιο ζώο δεν κινδυνεύει από υπερβολική δροσιά, θα κοιμηθεί "στο κρεβάτι", όπως και άλλα μέλη της οικογένειας.

Αρχικό κρεβάτι σκύλου

Συνιστάται να τηρείτε πάντα το χώρο που επιλέγονται από τα ζώα για ξεκούραση - πολλά σκυλιά δεν μπορούν να δεχτούν επαρκώς την κίνηση του στρώματος ή την ξαφνική αλλαγή του εσωτερικού χώρου, αρνούνται να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους έπιπλα εάν μετακινηθούν σε άλλο μέρος.

Σκύλος κρεβάτι με μαξιλάρι

Τέλος, μια ακόμη συμβουλή από τους επαγγελματίες: Μην κλείσετε την εξωτερική επίδοση της ξαπλώστρας, αναμένετε ότι για πολλά χρόνια θα είναι τόσο επιτυχημένη όσο είναι τώρα, ταιριάζει στο εσωτερικό. Εάν ο σκύλος χαίρεται να περνούν χρόνο σε αυτό, αυτό σημαίνει ότι σε κάποιο σημείο του θα μασήσει, slobbery, γδαρμένο, αλλά το κύριο πράγμα είναι ότι το κατοικίδιο ζώο είναι άνετο σε αυτόν!

Πάγκος σκύλου με πλευρές

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)