Πώς να επιλέξετε μια ηλεκτρική σκούπα: οι επαγγελματίες συμβουλεύουν

"Πώς να επιλέξετε μια ηλεκτρική σκούπα για το σπίτι;" - αυτή είναι η ερώτηση που βασανίζει οποιοδήποτε άτομο. Όχι πολύ καιρό πριν, όταν μόνο μερικά μοντέλα ήταν διαθέσιμα για όλους, κανείς δεν σκέφτηκε καν τα διάφορα χαρακτηριστικά. Η παρουσία μιας ηλεκτρικής σκούπας στο σπίτι των γιαγιάδων μας ήταν ήδη αντιληπτή ως ευτυχία.

Ηλεκτρική σκούπα για το σπίτι

Σήμερα, μπαίνοντας σε ένα κατάστημα οικιακών συσκευών, τα μάτια τρέχουν απλά από την αφθονία των μοντέλων. Επιπλέον, αν κάποια από αυτά είναι αρκετά παρόμοια με τη συνήθη ηλεκτρική σκούπα, τότε το μέρος μοιάζει με διαστημόπλοιο σε μινιατούρα. Η τιμή για διάφορα μοντέλα διαφέρει επίσης σημαντικά. Αλλά το δείγμα είναι πραγματικά καλό, η τιμή του οποίου είναι κοντά στο απαγορευτικό σε σύγκριση με το φθηνότερο "συνεργάτη" του. Και ποια ηλεκτρική σκούπα είναι καλύτερο να επιλέξει;

Γενικά κριτήρια για την επιλογή οικιακής συσκευής

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δώσετε προσοχή είναι πόσο συχνά και πόσο πρέπει να καθαρίσετε. Εάν ζείτε σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου χωρίς παιδιά και χνουδωτά σκυλιά, τότε δεν χρειάζεστε ένα ογκώδες μοντέλο με πολλά ακροφύσια. Και είναι εντελώς διαφορετικό όταν μια οικογένεια έχει ένα μικρό παιδί ή ένα αλλεργικό πρόσωπο.

Σκεφτείτε ποια ηλεκτρική σκούπα για να επιλέξετε για το σπίτι, αξίζει να εξετάσετε τέτοιες στιγμές. Εάν το διαμέρισμα έχει laminate και κεραμίδι, τότε δεν χρειάζεται μια υπερβολικά ισχυρή ηλεκτρική σκούπα. Οποιαδήποτε συσκευή, ακόμη και η πιο οικονομική, θα αντιμετωπίσει απόλυτα τον καθαρισμό τέτοιων επιφανειών. Εάν υπάρχει ένα χαλί μακρύς-σωρός στο δωμάτιο, στο οποίο ένα μωρό σέρνει, τραβώντας ό, τι είναι στο οπτικό του πεδίο στο στόμα του, και μια μακρυμάλλη γάτα κρύβεται στο ντουλάπι, τότε η επιλογή γίνεται λίγο πιο δύσκολη. Είναι επίσης σημαντικό να αποφασίσετε εάν θα επιλέξετε μια ηλεκτρική σκούπα για στεγνό καθάρισμα ή αν απαιτείται ηλεκτρική σκούπα πλύσης.

Αξίζει να εξεταστεί το πού θα αποθηκευτεί η ηλεκτρική σκούπα, επειδή πολλά μοντέλα καταλαμβάνουν αρκετό χώρο. Αν απαιτείται καθαρισμός κάθε μέρα, τότε τραβώντας έξω μια βαριά μηχανή για να την τακτοποιήσετε λίγο και στη συνέχεια να την επανατοποθετήσετε στη θέση σας είναι μια απαράδεκτη πολυτέλεια.

Φυσικά, η τιμή. Υπάρχουν μοντέλα στο κατάστημα των οποίων η τιμή είναι συγκρίσιμη με έναν καλό υπολογιστή. Ως εκ τούτου, πρόκειται να αγοράσετε, θα πρέπει να καταλάβετε σαφώς τι ακριβώς χρειάζεστε και πόσα χρήματα αναμένετε να ξοδέψετε σε αυτή την αγορά.

Ηλεκτρική σκούπα με δοχείο σκόνης

Ισχύς ως κύριο κριτήριο επιλογής

Στα περισσότερα μοντέλα, η ισχύς τους είναι γραμμένη και πολλοί καταναλωτές καθοδηγούνται από αυτό το κριτήριο ως το πιο σημαντικό. Ωστόσο, η ενδεδειγμένη χωρητικότητα είναι η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η ηλεκτρική σκούπα θα τρώει ηλεκτρική ενέργεια, για την οποία πρέπει να πληρώσετε.

Κατά την απάντηση στο ερώτημα πώς να επιλέξει μια ηλεκτρική σκούπα για ένα διαμέρισμα χωρίς τσάντα, πρέπει να ληφθούν υπόψη δύο εξουσίες. Και το κύριο πράγμα θα είναι ένας τέτοιος δείκτης όπως η καθαρή ισχύς, δηλαδή, αυτός με τον οποίο αναρροφάται ο αέρας και από τον οποίο εξαρτάται από το πόσο αποτελεσματικό θα είναι ο καθαρισμός. Αυτός ο δείκτης υποδεικνύεται στα χαρακτηριστικά του προϊόντος και ακριβώς γι 'αυτό πρέπει να δοθεί η μέγιστη προσοχή.

Έτσι εάν υποτίθεται ότι πρέπει να καθαρίσετε τα λείες πατώματα, τότε είναι αρκετή η χρήσιμη ισχύς των 250 Watt. Αυτή είναι η ελάχιστη ισχύς και η τιμή μιας τέτοιας ηλεκτρικής σκούπας, κατά κανόνα, δεν είναι μεγάλη. Εάν το σπίτι έχει ένα χαλί με ένα μικρό σωρό, τότε αξίζει να εξεταστούν τα μοντέλα με χωρητικότητα περίπου 350 watt.Ένας μακρύτερος σωρός χρειάζεται μια ισχυρότερη συσκευή, αλλά πολύ ισχυρή μπορεί να καταστρέψει την επικάλυψη. Όλα αυτά πρέπει να γνωρίζετε για να επιλέξετε με σιγουριά μια ηλεκτρική σκούπα.

Καθαριστικό χαλιών

Η καλύτερη επιλογή θα ήταν να επιλέξετε ένα μοντέλο με ρυθμιστή ισχύος. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιλέξετε τη λειτουργία ανάλογα με τις συνθήκες καθαρισμού.

Σύστημα φιλτραρίσματος

Ακόμα και ένα παιδί ξέρει πώς λειτουργεί μια ηλεκτρική σκούπα. Η συσκευή τραβάει αέρα μαζί με τη σκόνη και τη βρωμιά, που εγκαθίστανται στο συλλέκτη σκόνης και ο αέρας, που διέρχεται από το σύστημα φίλτρου, σβήνει. Ανάλογα με το μοντέλο, το σύστημα φιλτραρίσματος ενδέχεται να παγιδεύσει συγκεκριμένα σωματίδια σκόνης.

Όταν αποφασίζετε πώς να επιλέξετε μια καλή ηλεκτρική σκούπα και επιλέγοντας ανάμεσα σε μοντέλα με αντικαταστάσιμα ή μόνιμα φίλτρα, αξίζει να επιλέξετε το πρώτο. Αν το φίλτρο είναι βρώμικο, η ισχύς αναρρόφησης χαθεί και τα σωματίδια σκόνης ξεσπούν. Και αν το φίλτρο αντικατάστασης μπορεί να αλλάξει, τότε το μόνιμο θα πρέπει να καθαριστεί. Με την πρώτη ματιά, αυτό είναι πιο οικονομικό, αλλά υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί βλάβη στον κινητήρα της συσκευής και τότε το κόστος θα αυξηθεί σημαντικά.

Εάν το σπίτι είναι αλλεργικό, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε ένα μοντέλο με τα λεπτότερα φίλτρα που παγιδεύουν όλα τα σωματίδια. Σήμερα, τα φίλτρα HEPA κάνουν την καλύτερη δουλειά του. Έτσι, τα φίλτρα κλάσης S είναι σε θέση να συγκρατούν περισσότερο από 90% σωματιδίων από 0,5-1 microns. Αυτό είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια μιας επιδείνωσης μιας αλλεργίας στη γύρη, διότι διαπερνά συνεχώς το σπίτι και είναι δύσκολο να καθαριστεί.

Ηλεκτρική σκούπα Electrolux

Ποιες είναι οι ηλεκτρικές σκούπες;

Λίγοι γνωρίζουν πώς να επιλέξουν τη σωστή ηλεκτρική σκούπα. Πρώτα πρέπει να προσπαθήσετε να κανονίσετε αυτές τις οικιακές συσκευές. Μια τέτοια ταξινόμηση είναι πολύ αυθαίρετη, αλλά θα βοηθήσει στην επιλογή.
Το απλούστερο διαχωρισμό για τον καταναλωτή με τη μέθοδο της συλλογής σκόνης θα μοιάζει με αυτό:

 • μια ηλεκτρική σκούπα με σακούλα για τη συλλογή σκόνης.
 • μια ηλεκτρική σκούπα με δοχείο.
 • ηλεκτρική σκούπα με φίλτρο νερού.

Ηλεκτρική σκούπα με σακούλα σκόνης

Εκείνοι που βρήκαν την παλιά ηλεκτρική σκούπα Typhoon που χρησιμοποιούν οι γιαγιάδες μας θυμούνται ότι έπρεπε να καθαρίζονται συνεχώς. Τα μοντέρνα μοντέλα με μια τσάντα δεν απέχουν πολύ από τον πρόγονο τους. Ακόμα όλα τα σκουπίδια απορροφώνται σε μια ειδική σακούλα.

Μικρή ηλεκτρική σκούπα για έπιπλα

Οι σακούλες είναι δύο τύπων: επαναχρησιμοποιήσιμες και αναλώσιμες. Τα πρώτα, κατά κανόνα, είναι κατασκευασμένα από ύφασμα και μετά τον καθαρισμό είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τα σκουπίδια από αυτά. Οι σακούλες από ύφασμα είναι οικονομικές, αλλά ενοχλητικές, επειδή η τσάντα θα πρέπει όχι μόνο να καθαρίζεται, αλλά και να πλένεται.

Το δεύτερο είναι πιο βολικό, αλλά δεδομένου ότι είναι μιας χρήσης, απορρίπτονται μετά τη χρήση. Η τιμή τους δεν είναι μεγάλη, αλλά οι τσάντες είναι κατασκευασμένες για συγκεκριμένα μοντέλα. Και συμβαίνει συχνά ότι μπορεί να μην βρίσκονται στο κατάστημα.

Ηλεκτρική σκούπα με σακούλα σκόνης

Ηλεκτρική σκούπα με δοχείο

Εάν όλα είναι απλά με το οικείο μοντέλο, δεν είναι όλοι γνωρίζουν πώς να επιλέξουν μια ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα για τη συλλογή σκόνης. Αυτά τα μοντέλα διαφέρουν από τους "συναδέλφους" τους με την τσάντα στην αρχή της λειτουργίας. Οι ειδικοί τους αποκαλούν κυκλώνα. Δεν υπάρχει γνωστή τσάντα, αλλά ένα ειδικό δοχείο που καθαρίζεται εύκολα. Και επειδή είναι επαναχρησιμοποιήσιμο, δεν υπάρχει κόστος αγοράς σχετικών προϊόντων.

Για να απαντήσετε στο ερώτημα πώς να επιλέξετε μια ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα, πρέπει να γνωρίζετε την αρχή της λειτουργίας της. Η σκόνη και τα συντρίμμια, που πέφτουν στον σωλήνα, αναρροφώνται σε μια ειδική δεξαμενή και όχι μόνο διέρχονται από το φίλτρο εκεί, αλλά ξετυλίγονται σε μια σπείρα, η οποία επιτρέπει τη διάσπαση των συντριμμιών από τον αέρα. Κατά τη διάρκεια της περιστροφής, η σκόνη συλλέγεται σε ένα σωρό και πέφτει στο κάτω μέρος της δεξαμενής και ο αέρας διέρχεται ελεύθερα μέσω των φίλτρων. Αυτό επιτρέπει όχι μόνο την αύξηση της ισχύος της συσκευής, αλλά και την καλύτερη προστασία του κινητήρα. Μετά από όλα, πολύ λιγότερο βρωμιά παίρνει στα φίλτρα, που επεκτείνει τη διάρκεια ζωής τους.

Μεταξύ των μειονεκτημάτων αυτού του μοντέλου είναι:

 • η τιμή είναι ελαφρώς υψηλότερη από την απλή ηλεκτρική σκούπα.
 • περισσότερο βάρος και μέγεθος.

Αλλά η ποιότητα του καθαρισμού με αυτή την τεχνική θα είναι υψηλότερη, ceteris paribus, σε σύγκριση με ένα αντίστοιχο τσάντα.

Μικρή ηλεκτρική σκούπα

Ηλεκτρική σκούπα με φίλτρο νερού

Γιατί όλοι αγαπούν τον υγρό καθαρισμό; Η απάντηση είναι απλή, γιατί η υγρή σκόνη δεν μπορεί να πετάξει ξανά. Αυτή η αρχή χρησιμοποιείται σε ηλεκτρικές σκούπες με φίλτρα νερού.Μόλις φτάσετε στη δεξαμενή, η σκόνη συγκρούεται με νερό και, βρεγμένη, πέφτει στο κάτω μέρος. Γνωρίζοντας την αρχή της λειτουργίας, είναι εύκολο να απαντήσετε στο ερώτημα πώς να επιλέξετε μια ηλεκτρική σκούπα με ένα aquafilter. Θα πρέπει να είναι αρκετά ισχυρό και εξοπλισμένο με πρόσθετα φίλτρα.

Το σύστημα αυτό έχει επίσης μειονεκτήματα. Φυσικά, αυτή είναι η τιμή, επειδή μια τέτοια συσκευή είναι ακριβότερη, επειδή είναι τεχνικά πιο περίπλοκη. Και το δεύτερο μείον είναι η ανάγκη να πλύνετε τις δεξαμενές μετά τον καθαρισμό. Εάν σε ένα απλό δοχείο αρκεί να το σφίξετε στο δοχείο, τότε σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ξεπλύνετε και να στεγνώσετε ολόκληρο το σύστημα.

Βιομηχανική ηλεκτρική σκούπα

Προφανώς, κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, τα οποία πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή του τρόπου επιλογής μιας ηλεκτρικής σκούπας.

Αξίζει επίσης να επισημανθεί ξεχωριστά:

 • πλύση ηλεκτρικών σκευών ·
 • ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες?
 • ηλεκτρικές σκούπες-ηλεκτρικές σκούπες.

Ρομπόο ηλεκτρικής σκούπας

Ηλεκτρικές σκούπες

Η διαφορά τους είναι ότι είναι σε θέση να κάνουν υγρό καθαρισμό, πράγμα που σημαίνει ότι εξοικονομούν χρόνο. Στα μοντέλα αυτά υπάρχουν δύο δοχεία: ένα για το νερό με απορρυπαντικό, το δεύτερο για τα απόβλητα. Δεν υπάρχει ανάγκη να χρεώνετε με βρεγμένα κουρέλια και κουβάδες, επειδή η ηλεκτρική σκούπα ψεκάζει το ίδιο το νερό και τα συλλέγει. Ο ιδιοκτήτης θα πρέπει μόνο να πλένει τα δοχεία τους. Υπάρχουν ορισμένες αποχρώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Απαντώντας στο ερώτημα πώς να επιλέξετε μια ηλεκτρική σκούπα για το σπίτι, πρέπει να λάβετε υπόψη το μέγεθος του δωματίου. Εάν πρόκειται για ένα μικρό κομμάτι, τότε η δεξαμενή είναι αρκετή για 2 λίτρα. Αλλά αν θέλετε να πλύνετε ένα μεγάλο διαμέρισμα κάθε φορά, τότε αξίζει να κάνετε μια σοβαρή απόφαση.

Ή αγοράστε μια μικρή και σχετικά ελαφριά ηλεκτρική σκούπα, αλλά κατά τον καθαρισμό θα χρειαστεί να αλλάξετε το νερό αρκετές φορές. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αποσυναρμολογήσετε τη μηχανή και να ρίξετε νερό, κάτι που απαιτεί ένα συγκεκριμένο χρόνο και προσπάθεια. Εάν δεν είστε έτοιμοι για αυτό, τότε αξίζει να εξετάσετε ένα μοντέλο με μεγάλο όγκο δεξαμενής. Μια τέτοια συσκευή θα είναι βαρύτερη, μεγαλύτερη και λιγότερο ελιγμό.

Αλλά δεν είναι χωρίς ελαττώματα:

 • Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χαλιά και μερικούς τύπους laminate. Ορισμένοι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι μια ηλεκτρική σκούπα πλυσίματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό χαλιών υπό διάφορες συνθήκες. Ένας από αυτούς θα είναι η αφαίρεση ταπήτων μετά το πλύσιμο για μετέπειτα ξήρανση. Εάν περιμένετε να πλύνετε το χαλί και να το αφήσετε στο πάτωμα, τότε προετοιμαστείτε για το γεγονός ότι θα στεγνώσει για πολύ καιρό και υπάρχει κίνδυνος μούχλας.
 • Μετά τον καθαρισμό, δύο δοχεία πρέπει να πλυθούν και να στεγνώσουν. Εάν αυτό δεν γίνει, θα εμφανιστεί μια μυρωδιά μούχλας, η απαλλαγή από την οποία θα είναι πολύ δύσκολη.
 • Για να καθαρίσετε το δάπεδο, χρησιμοποιείται ένα ειδικό εργαλείο, το οποίο κοστίζει περισσότερο από τα συνηθισμένα.
 • Η τιμή της ίδιας της ηλεκτρικής σκούπας είναι υψηλότερη από αυτή των «γηπέδων».

Ηλεκτρική σκούπα πλυσίματος

Ηλεκτρική σκούπα ρομπότ - μικρή αλλά σκληρή

Μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ είναι ένα εξαιρετικά βολικό πράγμα για τις νοικοκυρές που δεν επιθυμούν να καθαρίσουν, αλλά ταυτόχρονα θέλουν το σπίτι να είναι καθαρό. Μικρό σε μέγεθος, ένας τέτοιος εργαζόμενος θα σέρνει γύρω από το διαμέρισμα για περίπου μία ώρα, προσπαθώντας να συλλέξει βρωμιά στο δοχείο του. Το συν του είναι ότι λειτουργεί χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Πολλά μοντέλα είναι εξοπλισμένα με έναν εικονικό τοίχο, ο οποίος περιορίζει την περιοχή καθαρισμού και δεν αφήνει τον εργαζόμενο να πάει εκεί που δεν ανήκει. Πολλοί από αυτούς είναι εξοπλισμένοι με ειδικούς αισθητήρες που σας επιτρέπουν να παρακάμψετε τα εμπόδια και να χειριστείτε επιδέξια στις γωνίες.

Όταν το επίπεδο φόρτισης πέσει στο ελάχιστο επιτρεπτό, το ίδιο το ρομπότ πηγαίνει στη βάση για φόρτιση. Υπάρχουν επίσης μοντέλα που μπορούν να προγραμματιστούν για καθαρισμό σε συγκεκριμένες ώρες. Σε αυτή την περίπτωση, η ηλεκτρική σκούπα θα αποσυνδεθεί από τη φόρτιση και θα αρχίσει να λειτουργεί. Με την πρώτη ματιά, μόνο την τέλεια οικιακή συσκευή. Αλλά έχει και τα αρνητικά:

 • Ένα μικρό δοχείο σκόνης που γεμίζει γρήγορα και πρέπει να καθαριστεί. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να βρείτε ένα ρομπότ που θα αναβοσβήνει τα φώτα και θα αρνηθεί να εργαστεί μέχρι να καθαριστεί.
 • Δεν είναι πολύ ισχυρή μπαταρία, η οποία περιορίζει το χρόνο χρήσης.
 • Παρά το γεγονός ότι ένα τέτοιο ρομπότ βλέπει εμπόδια, συχνά μπερδεύεται για το τι βρίσκεται στο πάτωμα.Έτσι, πριν ξεκινήσετε τον καθαρισμό, θα πρέπει να συλλέξετε όλα τα καλώδια, τα παιχνίδια, τις κάλτσες, τις παντόφλες κλπ. Από το πάτωμα. Διαφορετικά, έχοντας τυλίξει ένα τρόπαιο στις βούρτσες, το ρομπότ θα αρχίσει πάλι να "παραπονιέται".

Είναι αδύνατο να το θεωρήσετε ως τον μόνο τρόπο να καθαρίσετε ένα μεγάλο διαμέρισμα. Είναι μάλλον μια προσθήκη στην υπάρχουσα ηλεκτρική σκούπα, η οποία κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά και το μωρό απλά τον βοηθάει.

Ηλεκτρική σκούπα με βούρτσα turbo

Ηλεκτρική σκούπα ηλεκτρικής σκούπας

Απαντώντας στο ερώτημα πώς να επιλέξετε μια ηλεκτρική ηλεκτρική σκούπα για το σπίτι, αξίζει να φανταστείτε τι φαίνεται αυτή η συσκευή και ποιες λειτουργίες έχει. Είμαστε όλοι συνηθισμένοι στο γεγονός ότι η ηλεκτρική σκούπα είναι ένα μεγάλο σώμα, από το οποίο απλώνεται ένας εύκαμπτος σωλήνας με βούρτσα. Αλλά υπάρχουν κάθετα μοντέλα που αντιπροσωπεύουν μια μεγάλη σφουγγαρίστρα. Στο κάτω μέρος υπάρχει μια βούρτσα και δίπλα είναι ένας κάδος απορριμμάτων.

Τέτοιες συσκευές είναι πολύ ελαφρές και συμπαγείς, γεγονός που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούνται σε μικρά διαμερίσματα. Η λαβή είναι τηλεσκοπική, πράγμα που καθιστά δυνατή την τοποθέτησή της έτσι ώστε ο καθαρισμός να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετος και δεν χρειάζεται να λυγίζετε.

Μια τέτοια ηλεκτρική σκούπα μπορεί να λειτουργήσει τόσο από το ρεύμα όσο και από τις μπαταρίες. Το τελευταίο είναι πιο βολικό, δεδομένου ότι τα καλώδια δεν τεντώνονται γύρω από το διαμέρισμα, αλλά το φορτίο διαρκεί περίπου 30-40 λεπτά. Για να καθαρίσετε μια μικρή περιοχή, αυτό αρκεί, αλλά σε ένα ευρύχωρο διαμέρισμα μια ηλεκτρική σκούπα θα είναι βοηθός, όχι το κύριο εργαλείο. Με μια συμβατική ηλεκτρική σκούπα, μια τέτοια ηλεκτρική σκούπα είναι κατάλληλη όταν χρειάζεται να αφαιρέσετε γρήγορα τη βρωμιά. Για παράδειγμα, ένα δοχείο λουλουδιών έπεσε, ένα παιδί σε βρώμικα παπούτσια έτρεξε γύρω από το διαμέρισμα, μερικά μικρά πράγματα διάσπαρτα. Εάν έχετε μια τέτοια σκούπα, μπορείτε να επαναφέρετε γρήγορα την παραγγελία σας χωρίς να βγείτε από τις κάψες μια μεγάλη ηλεκτρική σκούπα.

Ηλεκτρική σκούπα με φίλτρο νερού

Όταν υπάρχουν ζώα στο σπίτι

Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να αφαιρέσετε το μαλλί από τα χαλιά. Ένα χνουδωτό κατοικίδιο ζώο είναι σε θέση να μετατρέψει το σπίτι στην κόλαση όταν το πεσμένο μαλλί κολλά σε πράγματα και εξαπλώνεται σε όλο το σπίτι. Και δεδομένου ότι τα αστικά ζώα έχουν αποτύχει από καιρό να συμμορφώνονται με τους κανόνες της γέμισης δύο φορές το χρόνο, και molt σχεδόν συνεχώς, μαλλί μπορεί να σας οδηγήσει τρελό. Αλλά το πιο ενοχλητικό είναι ότι ακόμη και μια καλή ηλεκτρική σκούπα δεν αντιμετωπίζει πάντα αυτή τη μάστιγα. Κάτι άλλο χρειάζεται εδώ - ένα ειδικό turbo brush για καθαρισμό.

Η αρχή της δουλειάς του είναι ότι μια περιστρεφόμενη βούρτσα συγκεντρώνει το μαλλί, τα μαλλιά, τα νήματα και τα παρόμοια από το δάπεδο και τα αναστρέφει πάνω σε αυτά. Οι ειδικές τρίχες δεν επιτρέπουν τη διαφυγή σκουπιδιών, και μερικές πέφτουν στο δοχείο απορριμμάτων και μερικές παραμένουν στη βούρτσα. Ο σχεδιασμός του σας επιτρέπει να αφαιρέσετε το περιστρεφόμενο τμήμα και να το καθαρίσετε

Αν έρθετε στο κατάστημα, θα έχετε μια σαφή ιδέα για το πώς λειτουργεί η ηλεκτρική σκούπα και ποιες παραμέτρους θα πρέπει να εξετάσετε, τότε η επιλογή θα είναι απλή. Ακόμη και γύρω στην ίδια τιμή, υπάρχουν μοντέλα που ποικίλλουν ευρέως στα χαρακτηριστικά τους.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)