Κομψή διακόσμηση του διαδρόμου με ταπετσαρία (64 φωτογραφίες)

Σχεδόν όλοι μας, αργά ή γρήγορα, αρχίζουμε να κάνουμε επισκευές στο διαμέρισμά μας. Μην στερήσετε τέτοια προσοχή το διάδρομο του διαμερίσματος. Ωστόσο, δεν είναι όλοι γνωρίζουν πώς να πραγματοποιήσουν σωστά επισκευές στο διάδρομο. Μετά από όλα, πρέπει να εξετάσετε ένα τεράστιο αριθμό διαφορετικών παραμέτρων, ειδικά όταν πρόκειται για την πλήρη στυλιζαρίσματος του δωματίου.

Διακόσμηση διαδρόμου ταπετσαρίας 2019

Διακόσμηση τοίχου στο διάδρομο με ταπετσαρία

Διακόσμηση του διαδρόμου με μπεζ ταπετσαρία

Διακόσμηση λευκού διαδρόμου

Διακόσμηση ταπετσαρίας λευκού διαδρόμου

Και σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας τα βασικά μυστικά της διενέργειας επισκευών στο διάδρομο του διαμερίσματός σας. Συγκεκριμένα, θα σας πούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την επιλογή ταπετσαρίας, τη χρήση και τις δυνατότητες σχεδίασης. Μετά από όλα, είναι wallpapers που είναι η πιο δημοφιλής επιλογή φινιρίσματος λόγω των ιδιοτήτων τους.

Διακόσμηση του διαδρόμου με τυρκουάζ ταπετσαρία

Διακόσμηση διάδρομου χαρτιού

Διακόσμηση του διαδρόμου με μαύρη ταπετσαρία

Τελειώνοντας το διάδρομο με την κλασική ταπετσαρία

Διακόσμηση του διαδρόμου με floral ταπετσαρία

Ταπετσαρία - τι είναι

Εάν νωρίτερα η επιλογή των ταπετσαριών ήταν εξαιρετικά μέτρια, τότε σήμερα έχει γίνει πραγματικά εντυπωσιακή. Μετά από όλα, μπορείτε να επιλέξετε όχι μόνο ένα μοντέλο ταπετσαρίας και το υλικό τους, αλλά και ένα τεράστιο χρωματικό σχέδιο. Ωστόσο, δεν όλες οι ταπετσαρίες θα φαίνονται καλά στο διάδρομο, επειδή το δωμάτιο είναι αρκετά σοβαρό. Με την έννοια ότι συμβαίνουν μεγάλες μεταβολές της θερμοκρασίας και της υγρασίας, παρατηρείται περιοδική ρύπανση και ενίοτε στενή αλληλεπίδραση με τους τοίχους.

Επιπλέον, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη όχι μόνο οι παραπάνω παράμετροι, αλλά επίσης να μην ξεχνάμε ότι είναι απαραίτητο να δημιουργήσουμε ένα υψηλής ποιότητας εσωτερικό σχεδιασμό που θα εναρμονιστεί τέλεια με το συνολικό στυλ του διαμερίσματος. Αυτό πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή. Λοιπόν, ποιες επιλογές αξίζει να εξετάσετε:

  • Ταπετσαρία για ζωγραφική.
  • Μπαμπού ταπετσαρία.
  • Υγρή ταπετσαρία.
  • Χρησιμοποιώντας ταπετσαρία φωτογραφιών.
  • Συνδυάζοντας ταπετσαρία με πάνελ.
  • Ο συνδυασμός ταπετσαρίας με διακοσμητική πέτρα.
  • Ταπετσαρία για σχέδιο.

Ίσως αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές για τη χρήση ταπετσαρίας στο σχεδιασμό του διαδρόμου σήμερα. Απλά πρέπει να μελετήσετε τις θετικές και τις αρνητικές πλευρές καθενός από αυτούς, και στη συνέχεια να κάνετε μια επιλογή. Το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι όχι μόνο η ποιότητα και η αξιοπιστία του υλικού είναι σημαντική, αλλά και ένας αρμονικός συνδυασμός με τον άλλο σχεδιασμό και το εσωτερικό του διαμερίσματός σας. Εξάλλου, ο διάδρομος είναι ο ενδιάμεσος μεταξύ όλων των άλλων δωματίων και είναι πολύ σημαντικό να εκτελείται σαφώς αυτή η λειτουργία.

Διακόσμηση του διαδρόμου με ταπετσαρία με λουλούδια

Ολοκλήρωση του διαδρόμου με ταπετσαρία κάτω από ένα δέντρο

Τελειώνοντας το διάδρομο με ταπετσαρία με δέντρα

Διακόσμηση του διαδρόμου με ταπετσαρία στο σπίτι

Διακόσμηση μοβ διάδρομο

Ταπετσαρία για ζωγραφική

Μια από τις πιο απλές επιλογές για να δημιουργήσετε σχεδόν οποιαδήποτε εικόνα του εσωτερικού είναι η χρήση ταπετσαρίας για ζωγραφική. Μια τέτοια λύση δεν είναι μόνο αρκετά απλή για την εφαρμογή, αλλά και μία από τις πιο δημοσιονομικές. Έτσι, αν ξεκινήσατε μια επισκευή στο διάδρομο, τότε αυτή η προσέγγιση είναι σίγουρα αξίζει να εξεταστεί. Επιπλέον, μια αρκετά μεγάλη επιλογή του τελικού σχεδιασμού αυτών των wallpapers σας επιτρέπει να εφαρμόσετε σχεδόν οποιοδήποτε εσωτερικό.

Συνολικά, υπάρχουν τρεις συνήθεις τύποι ταπετσαρίας που προορίζονται για ζωγραφική - χαρτί, μη υφασμένα και γυαλί. Καθένα από αυτά έχει τη δική του μοναδική τεχνολογία κατασκευής. Ως αποτέλεσμα, κάθε είδος ταπετσαρίας έχει τα υπέρ και τα κατά.

Μπεζ ταπετσαρία

Διακόσμηση του διαδρόμου με μη υφαντά ταπετσαρία

Ολοκλήρωση του διαδρόμου με γεωγραφικές ταπετσαρίες

Διακόσμηση διαδρόμου με γεωμετρική ταπετσαρία

Διακόσμηση με μπλε διάδρομο

Κατ 'αρχάς, εξετάστε την κλασική έκδοση - χαρτί ταπετσαρία για τη ζωγραφική. Το κύριο πλεονέκτημα τέτοιων ταπετσαριών, καθώς και των δύο επόμενων επιλογών, θα είναι η ευκολία χρήσης. Μετά από όλα, οποιαδήποτε ταπετσαρία για ζωγραφική δεν έχει σχέδια, με αποτέλεσμα να μπορούν να εφαρμοστούν στους τοίχους γρήγορα και εύκολα. Και η διαδικασία της ζωγραφικής τέτοιων ταπετσαριών δεν ξεχωρίζει.Μπορείτε να εφαρμόσετε τέτοιες ταπετσαρίες όχι μόνο στους τοίχους, αλλά και στην οροφή, δημιουργώντας έτσι μια ενιαία σύνθεση στο διάδρομό σας.

Χαρτί ταπετσαρία

Τα παρακάτω είναι μη υφασμένα ταπετσαρίες. Το χαρακτηριστικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι λόγω της δομής τους είναι σε θέση να καλύψουν εύκολα όλες τις ατέλειες των τοίχων. Και δεν έχει σημασία, είτε απλά χτυπήματα είτε ολόκληρες ρωγμές. Και ο σχεδιασμός των μη υφασμένων ταπετσαριών είναι αρκετά ασυνήθιστο σε σύγκριση με την κλασσική έκδοση, η οποία δίνει ένα αρκετά ευρύ πεδίο όταν δημιουργείτε το εσωτερικό του διαδρόμου. Επιπλέον, η διαδικασία επικόλλησης τέτοιων ταπετσαριών διευκολύνεται κάπως, επειδή δεν χρειάζεται να διαδοθεί η ταπετσαρία με κόλλα - μόνο ένα τοίχωμα είναι αρκετό. Μεταξύ άλλων, είναι μη υφασμένα ταπετσαρία που έχει αυξημένη αξιοπιστία μετά την κόλληση και τη ζωγραφική. Όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, μη υφασμένα ταπετσαρία χρησιμοποιείται συχνά για να διακοσμήσει το ανώτατο όριο.

Μη υφασμένα ταπετσαρία

Διακόσμηση του διαδρόμου με ταπετσαρία με μεγάλο σχέδιο

Ταπετσαρία διακόσμηση με φύλλα

Διακόσμηση του διαδρόμου με ταπετσαρία πατάρι

Τελειώνοντας το διάδρομο με ταπετσαρία σε ένα μικρό μοτίβο

Ολοκλήρωση του διαδρόμου με μεταλλική ταπετσαρία

Στη συνέχεια έρχεται η σπηλιά. Χρησιμοποιούνται συχνότερα στις πρωτότυπες εσωτερικές λύσεις, επειδή χάρη στην τεχνολογία κατασκευής τους, μπορούν να έχουν την πιο διαφορετική υφή. Από τα πιο ομαλά, σε οποιεσδήποτε πιθανές αναγλύψεις - αράχνης, ρόμβους και πολλά άλλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σκουπίδια είναι κολλημένα τόσο εύκολα όπως το χαρτί ή τα μη υφασμένα, αλλά η αποκοπή τους από τον τοίχο είναι πολύ πιο δύσκολη. Τέτοιες ταπετσαρίες είναι κατάλληλες όχι μόνο για τοίχους, αλλά και για οροφές.

Cullet

Είναι απαραίτητο να βάψετε όλες αυτές τις ταπετσαρίες με βαφή διασποράς νερού. Ανάλογα με την επιλεγμένη μπογιά, μπορείτε να δώσετε την ταπετσαρία και την εμφάνιση - θα είναι μεταξένια ή ματ. Τις περισσότερες φορές, η ταπετσαρία για ζωγραφική αντέχει μέχρι και 15 στρώματα χρώσης. Και από αυτόν τον παράγοντα εξαρτάται η αντίσταση στην υγρασία αυτών των wallpapers.

Ταπετσαρία για ζωγραφική

Διακόσμηση του διαδρόμου με μοντέρνα ταπετσαρία

Μοντέρνα διακόσμηση διαδρόμου

Μονόχρωμη διακόσμηση ταπετσαρίας

Μαρμάρινο διακοσμητικό τοίχο

Μπαμπού ταπετσαρία

Στις σκληρές πραγματικότητες της ζωής μιας μεγάλης πόλης, τα φυσικά υλικά, ιδίως οι ταπετσαρίες μπαμπού, κερδίζουν επίσης δημοτικότητα. Πράγματι, λόγω της φυσικότητάς τους, δεν είναι μόνο ασφαλείς στη δομή τους, αλλά και ταιριάζουν τέλεια σε κάθε περίπλοκο εσωτερικό. Μια μεγάλη επιλογή τέτοιων wallpapers θα σας επιτρέψει να τα επιλέξετε εύκολα, με βάση τις δικές σας προτιμήσεις.

Μπαμπού ταπετσαρία στο διάδρομο

Σε γενικές γραμμές, σήμερα σχεδόν όλα είναι κατασκευασμένα από μπαμπού, και η ταπετσαρία δεν αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο, η διαδικασία κατασκευής ταπετσαριών από μπαμπού είναι πολύ περίπλοκη, γι 'αυτό δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως επιλογή προϋπολογισμού. Από την άλλη πλευρά, λόγω των φυσικών ιδιοτήτων του, τέτοιες ταπετσαρίες είναι αρκετά απλές για να ψαρέψουν και δεν απαιτούν ειδικές συνθήκες. Μπορούν να καθαριστούν με απλή ηλεκτρική σκούπα ή να σκουπιστούν με ένα υγρό πανί.

Όσο για τη διακόσμηση των χώρων με τέτοιες ταπετσαρίες, υπάρχουν κάποιες αποχρώσεις εδώ. Ειδικότερα, η ταπετσαρία μπαμπού είναι ένα αρκετά εύθραυστο υλικό, οπότε η κάμψη στις γωνίες, όπως η κλασική ταπετσαρία, δεν λειτουργεί. Και οι απαιτήσεις για την ομαλότητα των τοίχων είναι σοβαρές.

Διακοσμημένο διάδρομο διαδρόμου

Διακόσμηση του διαδρόμου με εκτυπωμένη ταπετσαρία

Διακοσμητικό διάδρομο τοίχου Provence

Διακόσμηση του διαδρόμου με ταπετσαρία με πουλιά

Διακόσμηση του διαδρόμου με φυτικές ταπετσαρίες

Διακόσμηση του διαδρόμου με ταπετσαρία με μοτίβο

Μπαμπού ταπετσαρία

Αλλά η πλούσια γκάμα χρωμάτων και στιλιστικών γραφικών των μπαμπού θα σας επιτρέψει να τα τοποθετήσετε σε σχεδόν οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Δεν χρειάζεται να το σκεφτεί κανείς ότι επειδή το υλικό είναι φυσικό, τότε έχει ένα χρώμα. Αντίθετα, η παλέτα χρωμάτων των μπαμπού ταπετσαριών είναι πολύ μεγάλη, αλλά ταυτόχρονα, όλα τα χρώματα είναι φυσικά και φυσικά.

Φινίρισμα μπαμπού

Υγρή ταπετσαρία

Πολλοί δεν έχουν ακούσει κάτι τέτοιο όπως υγρή ταπετσαρία. Πρόσφατα, όμως, κερδίζουν τη δημοτικότητά τους. Πράγματι, χάρη στην εξαιρετικά ασυνήθιστη τεχνολογία κατασκευής και εφαρμογής, είναι δυνατή η συγκόλληση υγρών ταπετσαριών ακόμη και στις πιο απρόσιτες θέσεις. Και ο ασυνήθιστος σχεδιασμός τέτοιων ταπετσαριών σας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία να πραγματοποιήσετε το δημιουργικό σας δυναμικό.

Υγρή ταπετσαρία με μοτίβο

Έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτον, αυτές είναι υψηλές αντιστατικές ιδιότητες. Δεύτερον, η υγρή ταπετσαρία δεν συμβάλλει στη συλλογή σκόνης, κάτι που θα έχει πολύ θετική επίδραση στην υγεία οποιουδήποτε ατόμου. Τρίτον, δεν έχουν ραφές, που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα πραγματικά μοναδικό εσωτερικό. Και εκτός από όλα τα άλλα, κρύβουν απόλυτα όλες τις ατέλειες των τειχών. Έχουν καλές θερμικές και ηχομονωτικές ιδιότητες.

Στυλιζαρισμένη υγρή ταπετσαρία

Η διαδικασία εφαρμογής τέτοιων ταπετσαριών είναι αρκετά απλή.Το μόνο πράγμα είναι ότι πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία, οι τοίχοι πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένοι. Διαφορετικά, δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο στην εφαρμογή υγρών ταπετσαριών.
Όσον αφορά τις τιμές αυτών των ταπετσαριών, είναι αρκετά ευρείες. Όλα εξαρτώνται από τη δομή της ταπετσαρίας. Το χρώμα και η υφή της υγρής ταπετσαρίας είναι επίσης αρκετά διαφορετικές. Αυτό τους επιτρέπει να χωρούν εύκολα σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο του διαδρόμου που δημιουργείτε.

Υγρή ταπετσαρία

Χρησιμοποιώντας ταπετσαρία φωτογραφιών

Κλασική ταπετσαρία δεν είναι η πιο δημοφιλής επιλογή, επειδή η χρήση τους είναι ήδη τρελαμένη. Αλλά οι τοιχογραφίες είναι μια μεγάλη λύση για τη δημιουργία ενός καλού εσωτερικού σχεδιασμού. Επιπλέον, στην περίπτωσή μας, η επισκευή και διακόσμηση του διαδρόμου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε ολόκληρο το τείχος, είτε σε συνδυασμό με άλλες επιλογές φινιρίσματος.

Το όνομα, όπως και οι περισσότερες άλλες ταπετσαρίες, το λέει εδώ. Και αυτό σημαίνει ότι η επιλογή των φωτογραφιών ταπετσαρία είναι αρκετά μεγάλη. Επιπλέον, μόνο τέτοιες ταπετσαρίες μπορούν να γίνουν στην τάξη. Αυτό είναι ένα καθοριστικό πλεονέκτημα, ειδικά αν κάνετε μια πλήρη διακόσμηση του δωματίου.

Η μέθοδος τοποθέτησης φωτογραφιών ταπετσαρίας δεν διαφέρει από την κλασική περίπτωση. Αυτή είναι ακριβώς η διαδικασία που περιπλέκεται από το γεγονός ότι για επισκευές υψηλής ποιότητας είναι απαραίτητο να παρατηρήσετε ακραία ακρίβεια, διαφορετικά θα δημιουργήσετε ελαττώματα στην εικόνα της ταπετσαρίας φωτογραφιών. Η κατηγορία τιμών τέτοιων ταπετσαριών φωτογραφιών είναι επίσης διαφορετική, ως επί το πλείστον εξαρτάται από την υφή και το υλικό της ταπετσαρίας η ίδια, καθώς και από το αν τα αγοράζετε ή το έθιμο-να τα κάνετε.

Τοιχογραφία στο διάδρομο

Συνδυάζοντας ταπετσαρία με πάνελ

Συχνά, πραγματοποιεί επισκευές στο διάδρομο που συνδυάζουν διάφορες τεχνικές και υλικά. Ένα εντυπωσιακό παράδειγμα είναι ένας τέτοιος συνδυασμός ταπετσαρίας και διαφόρων πάνελ. Αυτή η προσέγγιση δεν είναι κατάλληλη για όλους, για παράδειγμα, εάν σχεδιάζετε το διάδρομο σας με το στυλ του μινιμαλισμού, τότε ο συνδυασμός θα είναι εξαιρετικά ακατάλληλος. Αλλά στην περίπτωση του κλασσικού στυλ, χρησιμοποιείται πολύ συχνά. Ακόμα κι αν δεν επιδιώκετε μια ολοκληρωμένη τυποποίηση του δωματίου, μια τέτοια προσέγγιση θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα μάλλον πρωτότυπο σχέδιο του διαδρόμου σας.

Ταπετσαρίες και πίνακες

Το κύριο πλεονέκτημα της ιδέας του συνδυασμού των υλικών φινιρίσματος είναι ότι με τη χρήση διαφόρων τύπων φινιρίσματος μπορεί να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη στιλίωση του χώρου. Φαίνεται ότι οι απλοί τοίχοι μπορούν να διακριθούν έτσι ώστε να γίνουν το κύριο στοιχείο του εσωτερικού σας. Και αυτό επεκτείνει σε μεγάλο βαθμό όλα τα όρια σχεδιασμού.

Ως εκ τούτου, υπάρχουν πολλές επιλογές για το συνδυασμό ταπετσαρίας και πλαισίων. Τις περισσότερες φορές, κόβουν το κάτω μέρος των τοίχων με πάνελ, περίπου το ένα τρίτο, αφήνοντας το υπόλοιπο κάτω από την ταπετσαρία. Παρόλο που είναι δυνατές και άλλες επιλογές. Για παράδειγμα, σε ορισμένα στυλ, συχνά εισάγονται μικρά παρεμβύσματα στους τοίχους, διαχωρίζοντάς τα έτσι από το γενικό εσωτερικό. Υπάρχουν πολλές επιλογές για έναν τέτοιο συνδυασμό, και ως επί το πλείστον περιορίζονται μόνο από τη φαντασία σας.

Ταπετσαρίες και πίνακες στο διάδρομο

Διακόσμηση τοίχου με ρόμβους

Διακόσμηση του διαδρόμου με ταπετσαρία με τριαντάφυλλα

Διακόσμηση τοίχου σε γκρι με εκτύπωση

Γκρι διακόσμηση διαδρόμου

Ο συνδυασμός ταπετσαρίας με διακοσμητική πέτρα

Όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, χρησιμοποιείται διακόσμηση τοίχων με διακοσμητική πέτρα, συχνά, σε συνδυασμό με άλλους τύπους διακόσμησης, ιδίως με ταπετσαρία. Αυτή η προσέγγιση σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα πραγματικά μοναδικό εσωτερικό ή να πραγματοποιήσετε μια πολύ πρωτότυπη στυλιζαρίωση ολόκληρου του διαδρόμου. Επιπλέον, η διακοσμητική πέτρα είναι αρκετά φτηνή, αλλά ταυτόχρονα είναι σε θέση να δώσει ένα ιδιαίτερο βλέμμα στο διάδρομό σας.

Ταπετσαρία και πέτρα

Τις περισσότερες φορές, διακοσμητικές πέτρες διακρίνουν πόρτες ή γωνίες στο διάδρομο, αφήνοντας το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χώρου των τοίχων για ταπετσαρία. Μπορείτε, όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, να χρησιμοποιήσετε διακοσμητική πέτρινη επένδυση στο ένα τρίτο του τείχους. Αλλά όχι άλλο, αλλιώς μπορεί να υπάρχει μια εντύπωση ψυχρότητας και σοβαρότητας ολόκληρου του διαδρόμου. Αυτό, φυσικά, δεν είναι επιθυμητό, ​​διότι είναι ο διάδρομος που είναι ο κύριος αγωγός σε άλλους χώρους. Και θα πρέπει να είναι φιλικό και να σας κάνει να θέλετε να μετακινήσετε, οπότε προσπαθήστε να μην το παρακάνετε με διακοσμητικά κομμάτι πέτρα, να το χρησιμοποιήσετε με μέτρο.

Ταπετσαρία και πέτρα στο στυλ της χώρας

Μεταξωτά ταπετσαρία για διάδρομο

Διακόσμηση με μπλε διάδρομο

Ολοκλήρωση του διαδρόμου με τριγωνική ταπετσαρία

Διακόσμηση του διαδρόμου με ταπετσαρία με μοτίβο

Τελειώνοντας το διάδρομο με βελούδο ταπετσαρία

Διακόσμηση του διαδρόμου με ταπετσαρία βινυλίου

Το φινίρισμα με διακοσμητική πέτρα δεν είναι δύσκολο.Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε σωστά όλα τα υλικά και, άμεσα, να εκτελέσετε εργασίες φινιρίσματος. Με την κατάλληλη προσέγγιση, η διακόσμηση με διακοσμητική πέτρα σε συνδυασμό με την ταπετσαρία στο διάδρομο θα σας εξυπηρετήσει πιστά για πολλά χρόνια.

Ταπετσαρία και πέτρα στο διάδρομο

Ταπετσαρία για σχέδιο

Ξεχωριστά, αξίζει να σημειωθεί η ειδική ταπετσαρία για σχεδίαση. Είναι πολύ παρόμοια με ταπετσαρία για ζωγραφική, αλλά σε αντίθεση με αυτά, προορίζονται ειδικά για ζωγραφική με διάφορα γραφικά εργαλεία. Μια παρόμοια λύση χρησιμοποιείται συχνά σε διάδρομους όπου υπάρχουν μικρά παιδιά. Μετά από όλα, δεν έχει κάθε παιδί ξεχωριστό δωμάτιο και κάθε παιδί πρέπει να συνειδητοποιήσει το δημιουργικό του δυναμικό.

Ταπετσαρία για σχέδιο

Φωτεινή διακόσμηση διαδρόμου

Διακόσμηση με κίτρινο διάδρομο

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της ταπετσαρίας για τη ζωγραφική είναι η εύκολη αντικατάστασή τους. Αυτό σας επιτρέπει να ενημερώνετε περιοδικά το διάδρομό σας, χωρίς μεγάλες επισκευές, και να δώσετε νέο χώρο σε νέους καλλιτέχνες. Παρόλο που δεν είναι απαραιτήτως νέος - αν αγαπάτε τον εαυτό σας και γνωρίζετε πώς να σχεδιάσετε, μπορείτε να αναλάβετε με ασφάλεια τα πιο τολμηρά έργα, ώστε όχι μόνο να ικανοποιήσετε την δημιουργική σας πείνα, αλλά και να δώσετε στο διάδρομό σας μια ορισμένη γοητεία.

Το κόλλημα τέτοιων ταπετσαριών σε ολόκληρο το τείχος δεν έχει νόημα, εκτός και αν ο ίδιος είστε καλλιτέχνης. Και στην περίπτωση των παιδιών, αρκεί να κάνει με το τρίτο μέρος του τείχους ή το μισό. Το πάνω μέρος μπορεί να κολληθεί με κλασική ταπετσαρία. Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε ελαφρά χρώματα με φωτεινά ένθετα, για πλήρη αρμονία με το μελλοντικό βαμμένο κάτω μέρος του τοίχου σας.

Ταπετσαρία για το σχέδιο στο διάδρομο

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)