Σφραγιστικό
Σφραγιστικό για εξωτερική χρήση: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε Σφραγιστικό για εξωτερική χρήση: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Οι ερμητικές ενώσεις χρησιμοποιούνται ευρέως στη σύγχρονη κατασκευή. Είναι σημαντικό να προστατεύετε οποιαδήποτε δομή από την υγρασία και το κρύο, για να δοθεί η δομή ακεραιότητα και πληρότητα.
Πλεονεκτήματα του σφραγιστικού πολυουρεθανίουΠλεονεκτήματα του σφραγιστικού πολυουρεθανίου
Αν χρειαστεί να σφραγίσετε τις συνδέσεις του εξοπλισμού υγιεινής στο μπάνιο, ή ψάχνετε για ένα ελαστικό στεγανωτικό για το ξύλο, ή για τη σφράγιση ρωγμών σε δομές από σκυρόδεμα, τότε η σύγχρονη αγορά προσφέρει πολλά είδη ...
Σφραγιστικό για ξύλο - μια αξιόπιστη λύση στα προβλήματα ρωγμών και ρωγμώνΣφραγιστικό για ξύλο - μια αξιόπιστη λύση στα προβλήματα ρωγμών και ρωγμών
Το σφραγιστικό για το ξύλο είναι πολύ πρακτικό στην καθημερινή ζωή και κατά την επισκευή. Σας επιτρέπει να στερεώνετε σταθερά ξύλινα στοιχεία χωρίς να αφήνετε υπολείμματα και δυσάρεστη οσμή.
Ασφαλτική στεγανοποίηση - στεγανή προστασία της οροφής και της θεμελίωσηςΑσφαλτική στεγανοποίηση - στεγανή προστασία της οροφής και της θεμελίωσης
Ασφαλτικά στεγανωτικά υλικά χρησιμοποιούνται για τη στεγάνωση σύνθετων οροφών, μπλοκ θεμελίωσης. Η άσφαλτος προστατεύει το σκυρόδεμα από την καταστροφή από το νερό, και τις ξύλινες κατασκευές - από αποσύνθεση. Το στεγανωτικό άσφαλτο είναι ένα αποτελεσματικό υλικό για τη στεγανοποίηση των σωλήνων ...
Σφραγιστικό σιλικόνης: η χρήση της σύνθεσης στην καθημερινή ζωήΣφραγιστικό σιλικόνης: η χρήση της σύνθεσης στην καθημερινή ζωή
Τα στεγανωτικά σιλικόνης είναι τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα, χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς - από την κατασκευή ενυδρείων έως τη σφράγιση ραφών διασωλήνωσης στην κατασκευή πολυώροφων κτιρίων. Οι συνθέσεις διακρίνονται από εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, εύχρηστα, ...
Διακόσμηση ακρυλικό σφραγιστικό: δυνατότητες σύνθεσηςΔιακόσμηση ακρυλικό σφραγιστικό: δυνατότητες σύνθεσης
Τα ακρυλικά σφραγιστικά χρησιμοποιούνται για τη σφράγιση αρμών, την συγκόλληση επιφανειών κατά την κατασκευή, τις εργασίες εγκατάστασης και τις επισκευές στις εγκαταστάσεις. Διακρίνονται από απλή εφαρμογή, ελκυστική τιμή, αντοχή και πρακτικότητα. Χρησιμοποιείται στα τελικά στάδια της διακόσμησης ...
Πώς να αφαιρέσετε ρωγμές στην οροφή: οι επαγγελματίες συμβουλεύουνΠώς να αφαιρέσετε ρωγμές στην οροφή: οι επαγγελματίες συμβουλεύουν
Πριν κλείσετε μια ρωγμή στο ανώτατο όριο, πρέπει να προσδιορίσετε την αιτία της εμφάνισής της. Η επισκευή των ρωγμών στην οροφή πραγματοποιείται μόνο μετά από προσεκτική προετοιμασία της ζημιωμένης περιοχής σε μια ορισμένη σειρά.

Σφραγιστικά: ποικιλίες, χαρακτηριστικά, πεδίο εφαρμογής

Σφραγιστικά - συνθέσεις για σφράγιση αρμών, επεξεργασία ρωγμών και κενών, επιφάνειες συγκόλλησης, χρησιμοποιούνται ευρέως στην κατασκευή και την επισκευή. Οι ποικιλίες του προϊόντος χρησιμοποιούνται για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Οι κύριες ποικιλίες σφραγιστικών

Τα προϊόντα για σφράγιση ποικίλουν ως προς τη σύνθεση, τον σκοπό, τη μέθοδο εφαρμογής και άλλες παραμέτρους:
 • Το στεγανωτικό σιλικόνης βασίζεται σε ελαστικό σιλικόνης, σχεδιασμένο για εργασίες με επιφάνειες από ξύλο, μέταλλο, πλαστικό, γυαλί, κεραμικό και εμαγιέ.
 • ακρυλικό είναι κατασκευασμένο με βάση τις ακρυλικές ρητίνες · χρησιμοποιείται για την επεξεργασία υλικών από ξύλο, κατασκευές γυψοσανίδας, δομές σκυροδέματος και τούβλων.
 • οι ενώσεις ακρυλικού-λατέξ συχνά χρησιμοποιούνται για τη στεγανοποίηση αρμών στους άξονες εξαερισμού της συσκευής, στα ανοίγματα των θυρών και των παραθύρων, στην κατασκευή πλαισίων. Εξαιρετική πρόσφυση υλικών από γυαλί και ξύλο, σχετικές με την εργασία με βαμμένες επιφάνειες, σε στεγνό σοβά και μοριοσανίδες.
 • η πολυουρεθάνη είναι ιδιαίτερα κολλητική σε ένα ευρύ φάσμα υποστρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων σκυροδέματος και μετάλλου, ξύλου και πλαστικού, κεραμικών και πέτρας.
 • η άσφαλτος είναι κατασκευασμένη από τροποποιημένη πίσσα, απαραίτητη για την κατασκευή και επισκευή οροφών και προσόψεων και χρησιμοποιείται για εσωτερική εργασία.
 • Το καουτσούκ είναι κατασκευασμένο με βάση το συνθετικό καουτσούκ, έχει υψηλό επίπεδο αντοχής στην υγρασία, καθώς και η έκδοση bitumen του προϊόντος, είναι σε ζήτηση κατά τη διάρκεια εξωτερικών και εσωτερικών εργασιών.
 • τα στεγανωτικά θειόλης - που ονομάζονται επίσης καουτσούκ πολυσουλφιδίου - κατασκευάζονται από υγρή θειόλη και πολυμερές που περιέχει θειόλη. Χρησιμοποιείται κυρίως για σφράγιση κατασκευών από σκυρόδεμα και οπλισμένο σκυρόδεμα.
 • Το προϊόν χαρακτηρίζεται από υψηλές θερμομονωτικές ιδιότητες, παρουσιάζει πρόσφυση σε διάφορα δομικά υλικά, έχει σημασία όταν σφραγίζει και κολλάει σκυρόδεμα, μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές, για εργασίες με γυαλί και πολυμερή.
Πριν αγοράσετε ένα στεγανωτικό, πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά τον τρέχοντα κατάλογο με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και να επιλέξετε την κατάλληλη ποικιλία για τις επερχόμενες εργασίες κατασκευής και επισκευής.

Ακρυλική σύνθεση: ποικιλίες και εφαρμογές

Το προϊόν προορίζεται κυρίως για εσωτερική χρήση · 2 υποομάδες διακρίνονται από τη σύνθεση:
 • μη αδιάβροχα στεγανωτικά με βάση ακρυλικό. Φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, κατάλληλο όταν εργάζεστε σε εξαιρετικά στεγνές επιφάνειες.
 • αδιάβροχη εκδοχή ακρυλικού στεγανοποιητικού. Το προϊόν ανέχεται άνετα τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, είναι σύνηθες στη διάταξη του μπάνιου και της κουζίνας.
Μετά από πλήρη ξήρανση, τα ακρυλικά στεγανοποιητικά υλικά επικαλύπτονται με μια χρωστική ουσία με βάση το ακρυλικό.

Σφραγιστικό συγκολλητικό σιλικόνης: ιδιότητες και χαρακτηριστικά εφαρμογής

Το υλικό για εσωτερική και εξωτερική χρήση, είναι πολύ επιτυχημένο στην αγορά των κτιριακών πόρων σε σύγκριση με την ακρυλική έκδοση του προϊόντος. Το σφραγιστικό σιλικόνης είναι ιδιαίτερα απαιτητικό όταν συναρμολογεί πόρτες, μπλοκ παράθυρα, μεταλλικές κατασκευές. Υπάρχουν 2 υποτύποι στεγανωτικών με βάση τη σιλικόνη:
 • με σκληρυντικό ξυδιού. Το υλικό είναι σε ζήτηση για τη διευθέτηση των χώρων όπου παρέχονται αυστηρές υγειονομικές απαιτήσεις.
 • στεγανωτικά σιλικόνης με ουδέτερη σύνθεση. Συχνά χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία μεταλλικών και γυάλινων αεροπλάνων.
Η σύνθεση σιλικόνης εφαρμόζεται στην ξηρή και χωρίς λίπος επιφάνεια της βάσης, ο χρόνος πήξης είναι 30 λεπτά, η περίοδος πλήρους ξήρανσης είναι 24 ώρες. Μια σύντομη επισκόπηση των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων των προϊόντων:
 • υψηλή αντοχή στην παραμόρφωση, ευελιξία.
 • διάρκεια ζωής - έως 20 έτη.
 • εξαιρετικές ιδιότητες αντοχής στις ακτίνες UV, υγρασία,
 • αντοχή στις κλιματικές αλλαγές - διατηρεί ένα εύρος θερμοκρασιών από -50 ° C έως + 200 ° C.
 • το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για στεγανοποίηση πλαστικού, δεν χρησιμοποιείται σε υγρά υποστρώματα.
Το στεγανωτικό σιλικόνης δεν είναι βαμμένο, το προϊόν διατίθεται σε διάφορα χρώματα, πράγμα που σας επιτρέπει να επιλέξετε την επιλογή για το σχεδιασμό της επεξεργασμένης επιφάνειας.

Σύνθεση πολυουρεθάνης: Επισκόπηση χαρακτηριστικών

Το υλικό χαρακτηρίζεται από υψηλή πρόσφυση στους περισσότερους τύπους δομικών και τελικών πόρων. Το προϊόν χρησιμοποιείται ως στεγανοποιητική και συγκολλητική ουσία, λόγω των εξαιρετικών ιδιοτήτων ελαστικότητας και ανθεκτικότητας, είναι σε θέση να αντέχει σε σημαντικές μηχανικές καταπονήσεις. Η θερμοκρασία λειτουργίας της εφαρμογής είναι έως -10 ° C, λειτουργεί υπό κλιματολογικές συνθήκες από -60 ° C έως + 80 ° C. Ο τύπος στεγανωτικού πολυουρεθάνης μπορεί επίσης να σκληρύνει υπό την επίδραση του νερού, πράγμα που επιτρέπει τη χρήση της σύνθεσης για την εξάλειψη διαρροών διαφορετικής φύσης. Επίσης, το υλικό αξίζει προσοχής ως ποιοτικό πόρο στην κατασκευή και επισκευή του συστήματος πρόσοψης. Το κύριο μειονέκτημα του συγκολλητικού συγκολλητικού πολυουρεθάνης είναι η παρουσία επιβλαβών συστατικών στη σύνθεση. Οι ποικιλίες των στεγανωτικών έχουν διαφορετική συνεκτικότητα, διατίθενται με τη μορφή διαλύματος, πάστας, ταινίας με διπλής όψεως προστατευτικό χαρτί. Όταν επιλέγετε ένα υλικό για στεγανοποίηση επιφανειών, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη τις δομικές ιδιότητες και τα λειτουργικά χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)