Boho στυλ στο εσωτερικό των δωματίων (50 φωτογραφίες)

Το στυλ Boho στο εσωτερικό συχνά περιλαμβάνει ένα συνδυασμό ακατάλληλων τμημάτων και χρωμάτων. Και δεν υπάρχει τίποτα που θα εκπλαγεί, επειδή αυτό το στυλ προέρχεται από τη Βοημία, όπου ζούσαν κυρίως τσιγγάνοι. Αυτοί οι νομαδικοί άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για ποικίλους όρους και κανόνες, γιατί εδώ και αιώνες καλλιέργησε τις δικές του στυλιστικές αποφάσεις και μοναδικές εικόνες στο μέσον της. Ίσως γι 'αυτό οι μποέμιοι αποκαλούνταν άνθρωποι της τέχνης που είχαν μια εξαιρετική άποψη για τη ζωή, καθώς και όσοι αρνούνταν να συμμορφωθούν με τα θεμέλια και τους κανόνες της κοινωνίας, προσπαθώντας να ζήσουν δημιουργικά και έντονα.

Φωτεινό σαλόνι Boho στυλ

Το ύφος του boho στο εσωτερικό δεν είναι για το γούστο του καθενός, επειδή είναι πολύχρωμο και περιλαμβάνει τη χρήση διαφόρων φωτεινών αξεσουάρ. Ωστόσο, μερικές εξαιρετικές προσωπικότητες, καθώς και λάτρεις της συλλογής παλιών πραγμάτων θα το εκτιμήσουν. Ένα κλασικό παράδειγμα τέτοιων εσωτερικών χώρων είναι το υπέροχο στυλ boho, που συχνά ονομάζεται boho chic style. Ο σχεδιασμός αυτού του εσωτερικού χώρου προϋποθέτει πλήρη ελευθερία δράσης. Επομένως, εάν είστε ανήσυχοι στους σύγχρονους "κομψούς" εσωτερικούς χώρους, αν είστε δημιουργικός άνθρωπος, αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα αξέχαστο δωμάτιο με τα δικά σας χέρια, τότε το boho chic στυλ σας ταιριάζει.

Στοιχεία κλειδιού στυλ

 1. Το Boho chic στυλ στο εσωτερικό υπονοεί την ελευθερία έκφρασης, γεγονός που καθιστά δυνατή την τολμηρή ανάμειξη διαφορετικών στυλ. Ωστόσο, είναι σημαντικό το συνολικό σχέδιο να διατηρείται στο ίδιο χρώμα.
 2. Σε boho chic, συνιστάται η υπερφόρτωση του εσωτερικού με μια μάζα πράγματα και λεπτομέρειες που, με την πρώτη ματιά, δημιουργούν απόλυτο χάος. Ωστόσο, όλα τα στοιχεία διακόσμησης και τα αξεσουάρ δωματίου πρέπει στην πραγματικότητα να μεταφέρουν τα ενδιαφέροντά σας, το χαρακτήρα και τις φιλοδοξίες σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνηθίζεται να κυριαρχούν όλα τα αγαπημένα και αγαπημένα αντικείμενα, επειδή ο κύριος στόχος του στυλ είναι να προκαλέσει φαντασία, να εμπνεύσει, να παρακινήσει και να αποκαλύψει ικανότητες.

Το στυλ Boho έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • φωτεινά και ζουμερά φυσικά χρώματα.
 • η αφθονία των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και του ξύλου.
 • έλλειψη υψηλής τεχνολογίας.
 • πέτρινο δάπεδο, το οποίο είναι καλυμμένο με χαλιά.
 • ένας συνδυασμός ασυνήθιστων στυλ, υφή, χρώματα.
 • έλλειψη ταπετσαρίας, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι συνηθισμένος γύψος ή βαμμένοι τοίχοι?
 • την αφθονία του σκηνικού και την ελευθερία έκφρασης.
 • το do-it-yourself δουλεύει στους τοίχους, τη δημιουργικότητα σε οποιαδήποτε εκδήλωση?
 • ένα μεγάλο αριθμό φυτών.

Υπνοδωμάτιο με μεγάλο παράθυρο τύπου boho

Κρεβάτι με διαφανές θόλο σε στυλ boho

Όμορφα μαξιλάρια boho

Κομψή κρεβατοκάμαρα boho style με συρόμενες πόρτες

Μπλε χρώμα σε εσωτερικούς χώρους Boho

Φωτεινό υπνοδωμάτιο με φωτεινά μαξιλάρια boho

Φωτεινότητα και προσωπικότητα - Χαρακτηριστικά Boho

Boho στυλ στο υπνοδωμάτιο

Το στυλ Boho συνδυάζει ασυγκράτητο

Εξωτερική βεράντα τύπου Boho

Boho στυλ υπνοδωμάτιο λευκό χαλί

Boho στυλ καθιστικό με την αρχική επιτραπέζια λάμπα

Δωμάτιο Boho με πολύχρωμα λευκά είδη.

Μικρό σαλόνι με ξύλινο τραπέζι

Φωτεινό και ευάερο σαλόνι με στυλ Boho

Το φωτεινό μοτίβο boo κουκουβάγιας ζωντανεύει το εσωτερικό του δύο τόνων

Χρώματα

Παρά την έλλειψη αυστηρών παραμέτρων και του δημοκρατικού στυλ, είναι σημαντικό να γνωρίζετε μερικές από τις αποχρώσεις για να ολοκληρώσετε σωστά το σχέδιο ενός δωματίου με τα χέρια σας.

 1. Οι αποχρώσεις θα πρέπει να είναι ζουμερές, ζωντανές και όσο το δυνατόν πιο φυσικές. Για παράδειγμα, εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε πολλές πράσινες και κόκκινες αποχρώσεις για ένα δωμάτιο, τότε θα πρέπει να επιλέξετε όχι ένα δηλητηριώδες ανοιχτό πράσινο ή οξύ κόκκινο χρώμα, αλλά μια σκιά φυσικού γρασιδιού και μούρων.
 2. Το Boho chic επιτρέπει κυριολεκτικά τα πάντα, δεν υπάρχουν κανόνες τριών χρωμάτων. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ακούσετε την εσωτερική κοσμοθεωρία για να πραγματοποιήσετε τις διάφορες παρορμήσεις της ψυχής.
 3. Το boho chic χαρακτηρίζεται από τα ακόλουθα χρώματα: κόκκινο, πορτοκαλί, μπλε, φυσικές παραλλαγές κίτρινου και λεμονιού, αποχρώσεις γρασιδιού. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει την ανάμειξη χρωμάτων.
 4. Εάν δεν υπάρχει καμία επιθυμία να συσσωρεύσετε το εσωτερικό με πολύχρωμα, τότε θα πρέπει να προσπαθήσετε να χτυπήσετε την παλέτα με μια επιλογή υλικών με διαφορετικές υφές. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 4 κύρια χρώματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε λευκό, κίτρινο, πράσινο και καφέ.
 5. Εάν θέλετε να διατηρήσετε την κλασική σειρά και να μην πέσετε σε ταλαιπωρία χρωμάτων, τότε το ουράνιο τόξο της ατμόσφαιρας μπορεί να τονιστεί από μια ποικιλία αποχρώσεων. Έτσι, ο σχεδιασμός των λευκών τοίχων θα είναι διακοσμημένος με καλούπια ή σανίδες με γαλακτώδη απόχρωση. Τα καφέ δάπεδα θα είναι γιορτινά αν βάζετε μια σκιά χαλί από ξηρό φύλλωμα. Τα κίτρινα έπιπλα μπορούν να συμπληρωθούν με μαξιλάρια και κουβέρτες ώχρας. Το πράσινο χρώμα έχει πολλές αποχρώσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν ένα φυσικό σχεδιασμό. Μπορούν να διακοσμήσουν διάφορα αξεσουάρ.

Boho στυλ καθιστικό με όμορφα μπλε στοιχεία.

Cozy ζεστό σαλόνι boho

Φωτεινό εσωτερικό καθιστικό με τζάκι Boho

Ενδιαφέρουσα σχέδια μποχ χρώματος

Μικρό σαλόνι με στυλ στυλ με σμαραγδένους τοίχους

Το γκρι χρώμα εξισορροπεί τη φωτεινότητα του στιλ boho

Έμφαση σε έναν μπλε καναπέ σε ένα εσωτερικό στυλ Boho

Τυρκουάζ κρεβατοκάμαρα

Έπιπλα

 1. Για σαλόνια είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε επικαλυμμένα έπιπλα. Ένας άνετος καναπές, αρκετές πολυθρόνες εναρμονίζονται απόλυτα με ένα ελαφρύ γυάλινο τραπέζι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δερμάτινα έπιπλα, αλλά θα πρέπει να αραιώνεται με ένα σωρό από μαξιλάρια διαφορετικών χρωμάτων και στυλ.
 2. Για ένα μικρό δωμάτιο, η υπερφόρτωση εξαρτημάτων μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση κατάθλιψης. Είναι καλύτερα να επιλέξετε ψάθινα έπιπλα. Για παράδειγμα, έπιπλα μπαστούνι για αυτό το στυλ θα ήταν μια εξαιρετική λύση.
 3. Για την κουζίνα με τη μορφή τραπεζαρίας, οι πάγκοι αντί για καρέκλες και τα βαριά ξύλινα τραπέζια θα είναι κατάλληλα. Εάν δεν θέλετε να είστε ογκώδης, τότε θα πρέπει να σηκώσετε πάγκους σε κομψά πόδια από χάλυβα.
 4. Το Boho chic στυλ καλωσορίζει τεχνητά ηλικίας ή αντίκες. Για παράδειγμα, στο καθιστικό είναι σκόπιμο να τοποθετήσετε ένα παλιό ντουλάπι ή ένα σφυρήλατο στήθος.
 5. Η κομοδίνα με σκόπιμα τραχιά συρτάρια ή πόρτες θα ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου.
 6. Για την κουζίνα, είναι καλύτερα να επιλέξετε απλά ρουστίκ τραπέζια και ράφια, αντί για νεόδμητες προσόψεις επίπλων.

Boho σαλόνι με πολύχρωμα μαξιλάρια

Όμορφα έπιπλα για να δημιουργήσετε ένα εσωτερικό στο στυλ του boho

Συρταριέρα σε μποφό

Φωτεινή πολυθρόνα σε στυλ boho

Οι εμπνευσμένες από Boho πολύχρωμες λεπτομέρειες δημιουργούν μια μεγάλη διάθεση

Boho έπιπλα υπνοδωματίου στυλ

Boho έπιπλα σαλόνι στυλ

Boho εσωτερικό σαλόνι υψηλό σαλόνι.

Αξεσουάρ

Οποιοδήποτε δωμάτιο πρέπει να περιλαμβάνει εξαρτήματα που θα πρέπει να είναι διαφορετικά: πιασάρικα, όμορφα, μερικές φορές αντιφατικά. Τα αξεσουάρ πρέπει να είναι για εσάς. Μπορεί να είναι ένα κολάζ μικρών αντικειμένων που συναρμολογήθηκε μαζί με παιδιά με τα χέρια σας, μια ασυνήθιστη πολύχρωμη εικόνα που σχετίζεται με κάποια γεγονότα στη ζωή σας. Ο σχεδιασμός του δωματίου δεν πρέπει να είναι τυχαίος · προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε ειδικά πράγματα που προκαλούν συσχετισμούς και έχουν προσωπικό ιστορικό.

 1. Μόνο μερικά εξαρτήματα μπορούν να μετατρέψουν ένα μικρό υπνοδωμάτιο. Η παλιά σκάλα, η οποία έχει εξυπηρετήσει την ηλικία της, μπορεί να θεραπευτεί με μια νέα ζωή, αν την τοποθετήσετε στο σχεδιασμό του δωματίου. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρεμάστρα, έχοντας επεξεργαστεί προηγουμένως την ξύλινη επιφάνεια με γυαλόχαρτο και επικαλυμμένο με φυσικό έλαιο ή κερί.
 2. Κοντά στο κρεβάτι στον τοίχο μπορείτε να κρεμάσετε μια ινδική παγίδα των ονείρων. Ο εσωτερικός σχεδιασμός του δωματίου συμπληρώνεται με κάλυμμα από λινό, που καλύπτει το κρεβάτι. Οι λυχνίες μπορούν να γίνουν με τα χέρια σας, χρησιμοποιώντας ένα φαρδύ κορδόνι όπου το καλώδιο ταιριάζει, και οι αποχρώσεις μπορούν να γίνουν από μικρά κύτταρα καναρίνι.
 3. Τα τείχη και οι οροφές μπορούν να διακοσμηθούν με τραπεζομάντιλο ή κασκόλ της παλιάς γιαγιάς. Μπορούν ακόμη να χρησιμοποιηθούν αντί για κουρτίνες.

Boho αξεσουάρ στυλ

Boho wall posters

Κεριά με δίσκο τύπου boho

Διακοσμήσεις για το εσωτερικό σε στυλ boho

Boho στυλ μαξιλάρι

Φώτα στυλ Boho

Όμορφη φωτεινή κρεβατοκάμαρα τύπου Boho

Υπνοδωμάτιο στυλ Boho

Boho στυλ καθιστικό με ξύλινα σκαλιστό τραπέζι

Δημιουργία εσωτερικού χώρου κουζίνας

Οι βασικοί κανόνες του boho chic στυλ στο εσωτερικό της κουζίνας δεν είναι πολύ περίπλοκοι.

 1. Ένα παιχνίδι χρωμάτων. Ο σχεδιασμός της κουζίνας περιλαμβάνει ένα μείγμα από στυλιστικές παραλλαγές και μια αναταραχή των χρωμάτων. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να αποχρωματίσετε ορισμένες λεπτομέρειες του εσωτερικού. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια λαμπερή φυτική κουρτίνα στο παράθυρο, ένα πολύχρωμο σύνολο πιάτων ή ένα σετ κουζίνας. Για να το κάνετε αυτό, επιλέγεται το πιο αγαπημένο και λαμπερό χρώμα για να αναμορφώσετε τα ντουλάπια ή το τραπέζι, κάτι που θα σας επιτρέψει να τα διακρίνετε ευνοϊκά.
 2. Δημιουργικό χάος στο εσωτερικό της κουζίνας. Φυσικά, αυτό δεν είναι ένα άπλυτο πεδίο, βρώμικα πιάτα ή ένα πλήρες χάος. Το εσωτερικό στυλ του boho προϋποθέτει μια χαοτική τάξη, όταν όλα τοποθετούνται και σχεδιάζονται με σύνεση. Σε αυτή την περίπτωση, τα διαφανή δοχεία και τα διάφορα βάζα για τα σιτηρά που είναι τοποθετημένα σε ανοικτά ράφια θα φαίνονται εξαιρετικά. Τα τηγάνια, τα μπαχαρικά, τα νιφάδες, τα τηγάνια κρέμονται πάνω από το νησί της κουζίνας ή απευθείας στον τοίχο. Πολύχρωμες κανάτες, αποξηραμένες ρίζες, κύπελλα, διακοσμητικά στοιχεία, σαλάτα, που δημιουργούνται από τα χέρια σας - όλα θα δώσουν έμφαση στο στυλ boho στο εσωτερικό της κουζίνας.
 3. Boho στυλ στο εσωτερικό εσωτερικό της κουζίνας είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς χωρίς ζωντανά φυτά και λουλούδια. Για την κουζίνα, τα βότανα που φυτεύονται σε γλάστρες είναι τέλεια.Μπορεί να είναι κρεμμύδια, ρίγανη, μέντα, βασιλικός, θυμάρι, μαϊντανός, κισσός και άλλοι.
 4. Η πολυτέλεια της Βοημίας θα προσθέσει κεντρικό φωτισμό. Ο υπερβολικός πολυέλαιος σε αυτή την περίπτωση μπορεί να γίνει η κύρια διακόσμηση του εσωτερικού χώρου. Ως εκ τούτου, μπορείτε να επιλέξετε μια λαμπερή λάμπα στο ύφος του boho, καθώς και να δημιουργήσετε έναν πολυέλαιο με τα χέρια σας.
 5. Χρήση ξύλινων στοιχείων. Ο τρόπος ζωής του Boho είναι ένας τρόπος αυτο-ανάπτυξης, καθώς και η αυτογνωσία της ανθρώπινης ψυχής. Ως εκ τούτου, είναι ένα δέντρο, ως σύμβολο πνευματικής ανάπτυξης, που είναι ένα σημαντικό κομμάτι της κουλτούρας του boho. Ο εσωτερικός σχεδιασμός πολύ συχνά περιλαμβάνει ξυλουργικές εργασίες, καθώς και τη χρήση ξύλινων αντικειμένων. Μπορεί να είναι ένα ξύλινο δάπεδο, διακοσμημένο με ένα χαλί, τοίχους από ξύλο.

Boho κουζίνα στυλ

Κουζίνα με στοιχεία στυλ Boho.

Boho τραπεζαρία στυλ

Φωτεινή πολυθρόνα στο στυλ του boho

Κομψά καφενεία για το σαλόνι με το στυλ του boho

Δωμάτιο με στυλ Boho με στήθος

Σοφίτα υπνοδωμάτιο σε στυλ boho

Αρχικό σχεδιασμό καρέκλας boho

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)