Πάνελ τοίχου Boisery - βασιλική κομψότητα (21 φωτογραφίες)

Εάν ξεκινήσατε την επισκευή του διαμερίσματός σας ή του ιδιωτικού σας σπιτιού, τότε η ερώτηση γίνεται πώς να επιλέξετε το τελειωτικό υλικό για τους τοίχους. Εάν πριν από αρκετές δεκαετίες δεν υπήρχε άλλη επιλογή, τότε όλα ήταν ξεκάθαρα, αλλά σήμερα η επιλογή στην αγορά είναι απλά τεράστια και μπορείτε εύκολα να χαθείτε σε αυτήν.

Boiserie Wall Panels

Boiserie Wall Panels

Boiserie Wall Panels

Μοντέρνο υλικό, το οποίο εμφανίστηκε πρόσφατα στην αγορά, είναι πάνελ τοίχου. Είναι εύκολο να εγκατασταθούν, να έχουν ένα ευρύ φάσμα υφασμάτων και αποχρώσεων. Παράγονται τόσο από φυσικές όσο και από τεχνητές πρώτες ύλες. Σκεφτείτε τι είναι, ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους και πώς να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για τον εαυτό σας.

Boiserie Wall Panels

Τύποι πάνελ τοίχου

Επί του παρόντος, υπάρχουν τρεις κύριες τροποποιήσεις στην αγορά, κάθε μία από τις οποίες έχει τις δικές της παραμέτρους και χαρακτηριστικά. Διαφέρουν ως προς τη μορφή, το στυλ, τις παραμέτρους και τις μεθόδους εγκατάστασης. Η επιλογή των πάνελ τοίχων είναι τεράστια, που σας επιτρέπει να επιλέξετε την ιδανική επιλογή για το σχεδιασμό του εσωτερικού σας. Η εμφάνιση του δωματίου μετά την ολοκλήρωση της επισκευής θα εξαρτηθεί από τον τύπο των πάνελ, οπότε το παίρνετε σοβαρά και υπεύθυνα. Οι τοίχοι σας επιτρέπουν να μεγεθύνετε οπτικά το δωμάτιο και να το κάνετε ευχάριστο και άνετο.

Σήμερα, τα διακοσμητικά πάνελ του Boiserie είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Διακοσμούν τα τείχη του σπιτιού σας με λαξευμένα στολίδια. Ένας τέτοιος σχεδιασμός έχει από καιρό θεωρηθεί δαπανηρός και καθεστώς.

Boiserie Wall Panels

Μετά από όλα, το ξύλο όχι μόνο φαίνεται μαζικό, αλλά δημιουργεί και μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα στυλ. Το Boiserie συμβολίζει την αριστοκρατική υπαγωγή του σπιτιού, τη σταθερή οικονομική κατάσταση και την υψηλή θέση των ιδιοκτητών. Αυτή η επιλογή διακόσμησης χρησιμοποιήθηκε στο εσωτερικό των Βερσαλλιών, στο Ερμιτάζ και στο Παλάτι Laken. Σήμερα, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν το στυλ Boiserie στην παραγωγή διακοσμητικών υλικών. Τα πιο δημοφιλή είναι τα πάνελ τοίχου.

Boiserie Wall Panels

Ποια είναι τα κύρια πλεονεκτήματα των πάνελ τοίχων;

  • Η χρήση των πάνελ τοίχου σας επιτρέπει να αλλάξετε ριζικά το εσωτερικό και το σχεδιασμό ολόκληρου του δωματίου.
  • Μια μεγάλη επιλογή σας επιτρέπει να βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα μεμονωμένο ύφος.
  • Οι τοίχοι μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά της επιλογής σας.
  • Η ευκολία εγκατάστασης σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε τους ίδιους τους πίνακες χωρίς να καλέσετε τον οδηγό και να ξοδέψετε επιπλέον κεφάλαια.
  • Τα πάνελ συνδυάζονται τέλεια με οποιοδήποτε εσωτερικό σχεδιασμό και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά.
  • Αν είναι απαραίτητο, μπορεί να αντικατασταθεί ένας πίνακας, ενώ η στερεή εμφάνιση του τοίχου δεν θα επηρεαστεί.
  • Οι τοίχοι είναι εύκολο να καθαριστούν και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

Boiserie Wall Panels

Boiserie Wall Panels

Boisery paneling - ένα πραγματικό βασιλικό ύφος

Το πλεονέκτημα αυτού του υλικού είναι μια μοναδική ζωγραφική των πάνελ και μια ποικιλία διακοσμητικών στοιχείων. Το τοπίο πλαισιώνεται από επιχρύσωση που δημιουργεί μοναδική λάμψη και ομορφιά. Εάν ολοκληρώσετε αυτόν τον τρόπο, θα αποκτήσει μια πολυτελή και πλούσια εμφάνιση.

Boiserie Wall Panels

Το Boiserie paneling είναι ιδανικό για το καθιστικό ή το διάδρομο. Ένα πρόσωπο που μπαίνει σε ένα σπίτι με ένα τέτοιο εσωτερικό θα παρατηρήσει αμέσως την κομψή γεύση του ιδιοκτήτη.

Ο συνδυασμός φυσικών υλικών και κλασικών θα επηρεάσει θετικά το σπίτι σας. Η ζεστασιά, το στυλ και η άνεση θα σας ευχαριστήσουν για πολλά χρόνια λειτουργίας. Η αντοχή είναι ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα αυτού του υλικού.

Φυσικά, το κόστος των πάνελ από φυσικά υλικά θα είναι πολύ υψηλότερο από τα πλαστικά ανάλογα. Αλλά η ποιότητα θα είναι επίσης υψηλότερη, και τέτοια προϊόντα θα φαίνονται απλά υπέροχα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι το τέλος δικαιώνει τα κεφάλαια στο 100%. Η φιλικότητα προς το περιβάλλον, η ανθεκτικότητα και η αντίσταση στις εξωτερικές επιρροές θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε ένα παραμύθι από το σπίτι σας. Αυτή είναι η αξία που θα χαρούν τα παιδιά και τα εγγόνια σας.

Boiserie Wall Panels

Οι αποχρώσεις των πάνελ τοίχων

Ατελείωτες δυνατότητες θεωρούνται το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του υλικού. Με αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και ακριβό σχέδιο, καθώς και την ασυνήθιστη ατμόσφαιρα του παλατιού στο δωμάτιο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ιδιωτικό σπίτι, γκαλερί τέχνης, ξενοδοχεία και κινηματογράφους. Αν τελειώσετε τους τοίχους με τα πάνελ Boiserie και θα παράγετε το δωμάτιο με έπιπλα από φυσικό ξύλο, θα έχετε ένα κομψό και εκλεπτυσμένο εσωτερικό.

Το υλικό είναι ασφαλές και πρακτικό, έχει όλες τις απαραίτητες ιδιότητες ανθεκτικότητας και αξιοπιστίας. Τα πάνελ τοίχου αντέχουν τέλεια τις αλλαγές θερμοκρασίας και έχουν επίσης ηχομόνωση και θερμομόνωση.

Αν πάρετε τα πάνελ τοίχου από ξύλο, μπορείτε να εκτελέσετε μια μοναδική διακόσμηση της βιβλιοθήκης ή του εστιατορίου. Οι άνθρωποι θα έρθουν σε ένα τέτοιο μέρος για να θαυμάσουν ένα πραγματικό έργο τέχνης. Τα boisers στο εσωτερικό φαίνονται υπέροχα. Δίνουν την σταθερότητα του δωματίου και ένα υψηλό επίπεδο.

Σήμερα, τα πιο δημοφιλή είναι τα πάνελ τοίχου ιταλικής προέλευσης. Οι πλοίαρχοι από την Ιταλία έχουν αιώνες γνώσης και τιμούν τις παραδόσεις της παραγωγής αυτού του υλικού. Συνειδητοποιούν πάνελ υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Αυτός είναι ένας κατασκευαστής που μπορείτε να εμπιστευτείτε!

Boiserie Wall Panels

Boiserie Wall Panels

Boiserie Applications Panel

Οι ξύλινες πλάκες Boiserie σήμερα έχουν πολλές σχεδιαστικές λύσεις. Η επιλογή των χρωμάτων και των υφασμάτων σας επιτρέπει να τα ταιριάξετε τέλεια στο σχεδιασμό του εσωτερικού σας. Σήμερα, τα πάνελ τοίχων είναι συχνά διακοσμημένα με μεταλλικά στοιχεία, τα οποία προσθέτουν αυστηρό και κομψό στυλ. Φαίνονται πολύ όμορφα και πλούσια, ενώ μοντέλα προϋπολογισμού είναι διαθέσιμα σε κάθε πελάτη.

Boiserie Wall Panels

Οι σχεδιαστές συχνά συνιστούν το συνδυασμό πάνελ διαφορετικών υλικών. Αυτή η προσέγγιση όχι μόνο δημιουργεί ένα μοναδικό σχέδιο, αλλά και καθιστά το κόστος των υλικών βέλτιστο. Συχνά τα πάνελ επιλέγονται όχι μόνο από το σχεδιασμό, αλλά και από τα έπιπλα και τα αξεσουάρ του δωματίου, αφού όλα τα στοιχεία πρέπει να βρίσκονται σε αρμονία μεταξύ τους.

Boiserie Wall Panels

Σε μικρά διαμερίσματα, οι σχεδιαστές συχνά επιφορτίζονται με την τοποθέτηση ζωνών στις εγκαταστάσεις. Και για να το λύσετε, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πάνελ τοίχου. Έτσι, κάθε ζώνη του δωματίου θα επισημανθεί. Οι πίνακες θα τονίσουν τον εσωτερικό σχεδιασμό και θα λειτουργήσουν ως υλικό απορρόφησης του ήχου. Αυτή η προσέγγιση είναι βέλτιστη αν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο δωμάτιο και όλοι κάνουν το δικό του πράγμα.

Boiserie Wall Panels

Οι πίνακες τοίχων Boiserie είναι ένα καθολικό υλικό φινιρίσματος, το οποίο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και στυλ. Εμφανίστηκε πριν από πολύ καιρό, αλλά σήμερα συνεχίζει να απορροφά την αγορά. Τα πάνελ είναι δημοφιλή και σε ζήτηση για διακόσμηση διαφόρων ειδών κτιρίων.

Boiserie Wall Panels

Οι αποχρώσεις της επιλογής πάνελ τοίχου

Οι τοίχοι είναι κατασκευασμένοι από διαφορετικά υλικά και το κόστος τους εξαρτάται από αυτό. Οι γυάλινες πλάκες είναι ιδανικές για τη διακόσμηση της κουζίνας και του μπάνιου, και των ξύλινων ομολόγων για το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο.

Boiserie Wall Panels

Boiserie Wall Panels

Αν θέλετε να επεκτείνετε οπτικά το δωμάτιο, τότε θα ταιριάζουν σε λεπτά και μακριά πλαίσια. Για να δουλέψετε με ένα μεγάλο δωμάτιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πίνακες μεγάλου μεγέθους. Αυτοί οι κανόνες είναι γνωστοί για πολύ καιρό και χρησιμοποιούνται ενεργά από σχεδιαστές οι οποίοι θα κάνουν το διαμέρισμά σας όσο το δυνατόν πιο άνετο.

Boiserie Wall Panels

Boiserie Wall Panels

Κατά την επιλογή των υλικών φινιρίσματος, δώστε προσοχή στο προϊόν όχι μόνο στη συσκευασία, αλλά και χωρίς αυτό. Συχνά χωρίς συσκευασία, το προϊόν έχει διαφορετική εμφάνιση. Η επιφάνεια του πάνελ πρέπει να είναι ομαλή, χωρίς ρωγμές και γρατζουνιές. Ελέγξτε ότι όλα τα πακέτα έχουν το ίδιο χρώμα.

Boiserie Wall Panels

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)