Μπάνιο ντεκόρ
Νησί άνεσης: μπάνιο Νησί άνεσης: μπάνιο
Οι εσωτερικές τάσεις διαδέχονται ο ένας τον άλλον, φυσικά, όχι τόσο γρήγορα όσο στον κόσμο της βιομηχανίας μόδας, αλλά, παρ 'όλα αυτά, ο εσωτερικός σχεδιασμός υπόκειται σε μοντέρνες τάσεις. Φυσικά, για να κάνετε επισκευές στο διαμέρισμα κάθε χρόνο είναι ανέφικτη, αλλά με την αλλαγή ορισμένων λεπτομερειών, μπορείτε να μετατρέψετε ριζικά το σχέδιο οποιουδήποτε δωματίου, συμπεριλαμβανομένου του μπάνιου. Το μπάνιο δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα
Μεγάλο μπάνιο στο διαμέρισμα: δημιουργήστε τη δική σας γωνιά σπα (121 φωτογραφίες)Μεγάλο μπάνιο στο διαμέρισμα: δημιουργήστε τη δική σας γωνιά σπα (121 φωτογραφίες)
Εάν είστε αρκετά τυχεροί για να γίνετε ιδιοκτήτης ενός μεγάλου μπάνιου, πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά το σχεδιασμό του. Ο μεγάλος χώρος είναι σημαντικός για το σχεδιασμό και όχι για την υπερφόρτωση με περιττές λεπτομέρειες.
Ταπετσαρία στην τουαλέτα: γρήγορος και πρακτικός σχεδιασμός του μπάνιου (104 φωτογραφίες)Ταπετσαρία στην τουαλέτα: γρήγορος και πρακτικός σχεδιασμός του μπάνιου (104 φωτογραφίες)
Η ταπετσαρία στην τουαλέτα ως ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος διακόσμησης είναι σημαντικός ανάμεσα στους περισσότερους γνώστες πρακτικών ιδεών για εσωτερικό σχεδιασμό. Για να καταλάβετε πώς να επιλέξετε τα διακοσμητικά έργα ζωγραφικής στο μπάνιο, αξίζει να εξερευνήσετε τις ποικιλίες τους ...
Πλακάκι για την τουαλέτα: πώς να το επιλέξετε και να το βάζετε μόνοι σας (62 φωτογραφίες)Πλακάκι για την τουαλέτα: πώς να το επιλέξετε και να το βάζετε μόνοι σας (62 φωτογραφίες)
Το κεραμίδι για την τουαλέτα έρχεται σε μια ποικιλία χρωμάτων, τύπων και αποχρώσεων, και μπορείτε να το θέσετε με διαφορετικούς τρόπους. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό, ειδικά εάν προσεγγίζετε δημιουργικά τη διαδικασία.
DIY μπάνιο: πραγματικότητα ή χρήματα κάτω από την αποχέτευση; (84 φωτογραφίες)DIY μπάνιο: πραγματικότητα ή χρήματα κάτω από την αποχέτευση; (84 φωτογραφίες)
Ανεξάρτητες επισκευές στο μπάνιο θα εξοικονομήσουν σημαντικά χρήματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε μια επισκευή του προϋπολογισμού στο μπάνιο ή να αγοράσετε καλύτερα υλικά.
Το μπάνιο σε ένα μοντέρνο στυλ: ποιο εσωτερικό ταιριάζει με το χρόνο (91 φωτογραφίες)Το μπάνιο σε ένα μοντέρνο στυλ: ποιο εσωτερικό ταιριάζει με το χρόνο (91 φωτογραφίες)
Το μπάνιο σε μοντέρνο στυλ μπορεί να διακριθεί από μια ήρεμη σειρά, την παρουσία φυσικών υλικών και την ενισχυμένη λειτουργικότητα. Ένα τέτοιο δωμάτιο αντιστοιχεί στο πνεύμα της εποχής και χαρακτηρίζεται από άνεση.
Μικρό μπάνιο 4 τ.μ.: ποιο είναι το πλεονέκτημα μιας μικρής περιοχής (57 φωτογραφίες)Μικρό μπάνιο 4 τ.μ.: ποιο είναι το πλεονέκτημα μιας μικρής περιοχής (57 φωτογραφίες)
Ένα μικρό μπάνιο 4 τετραγωνικών μέτρων δεν προσφέρει ειδικές ευκαιρίες για το σχεδιασμό του, ωστόσο, με τη σωστή προσέγγιση και την ορθολογική χρήση του κάθε εκατοστού, μπορείτε να επιτύχετε πολύ κομψά αποτελέσματα.
Αρχικές ιδέες σχεδίασης για ένα μικρό μπάνιο: αυτό που είναι πιο δημοφιλές σήμερα (61 φωτογραφίες)Αρχικές ιδέες σχεδίασης για ένα μικρό μπάνιο: αυτό που είναι πιο δημοφιλές σήμερα (61 φωτογραφίες)
Κομψές και σύγχρονες ιδέες για τη διακόσμηση ενός μικρού μπάνιου. Μάθετε πώς να σχεδιάζετε σωστά ένα δωμάτιο, να επιλέξετε το σωστό υδραυλικό και έπιπλα, τα φωτιστικά, πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα και εάν χρειάζεται διακόσμηση σε ένα μικρό μπάνιο.
Εσωτερικό μπάνιο: πώς να διατηρήσετε στυλ σε ένα δωμάτιο οποιουδήποτε μεγέθους (58 φωτογραφίες)Εσωτερικό μπάνιο: πώς να διατηρήσετε στυλ σε ένα δωμάτιο οποιουδήποτε μεγέθους (58 φωτογραφίες)
Το εσωτερικό του μπάνιου υποδηλώνει μια ήρεμη και άνετη ατμόσφαιρα, επειδή από αυτό το δωμάτιο αρχίζει το πρωί. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη σωστή επιλογή των επίπλων και υδραυλικών ειδών.
Μικρό μπάνιο σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα: ενδιαφέρουσες συμβουλές από κορυφαίους σχεδιαστές (61 φωτογραφίες)Μικρό μπάνιο σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα: ενδιαφέρουσες συμβουλές από κορυφαίους σχεδιαστές (61 φωτογραφίες)
Ένα μικρό μπάνιο προκαλεί πάντα κάποια ταλαιπωρία, αλλά η διαθεσιμότητα σύγχρονων υλικών και πολλές ιδέες σχεδίασης σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο και να αυξήσετε οπτικά το χώρο σε ένα μικρό μπάνιο.
Πώς να κανονίσετε έπιπλα μπάνιου ώστε το εσωτερικό να μην είναι βαρετό; (54 φωτογραφίες)Πώς να κανονίσετε έπιπλα μπάνιου ώστε το εσωτερικό να μην είναι βαρετό; (54 φωτογραφίες)
Η επιλογή των σωστών επίπλων μπάνιου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μπορούν να υπάρχουν πολλές αποχρώσεις, και επομένως λάθη. Πώς να αποφύγετε τέτοια σφάλματα; Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή επίπλων μπάνιου;
Μεταφορτώστε περισσότερα

Στοιχεία διακόσμησης μπάνιου

Η φαντασία και η δημιουργική προσέγγιση των σχεδιαστών στην ανάπτυξη των αξεσουάρ που απαιτούνται για τα μπάνια επιτρέπουν στα συνηθισμένα πιάτα σαπουνιού, χαλιά, γάντζους πετσετών και οθόνες για να καλύψουν το χώρο κάτω από το μπάνιο για να κάνουν ένα διακοσμητικό στοιχείο του δωματίου. Μια εντελώς νέα ματιά σε αυτά τα χρηστικά αντικείμενα που είναι απαραίτητα στο μπάνιο τους επιτρέπει να γίνουν διακοσμητικά και μεμονωμένα σχεδιαστικά στοιχεία ενός σημαντικού κτιρίου.

Μια ποικιλία διακοσμητικών αξεσουάρ μπάνιου

Οι χρόνοι των πλαστικών αξεσουάρ μπάνιου έχουν περάσει πολύ.Σήμερα, αυτά τα στοιχεία που απαιτούνται για τις διαδικασίες ύδατος είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά, μερικές φορές απροσδόκητα υλικά, και οι ποικιλίες των μορφών τους και οι μέθοδοι διακόσμησης είναι καταπληκτικά:
 • τα παραδοσιακά πιάτα σαπουνιού αντικαταστάθηκαν από βολικούς διανεμητές υγρού σαπουνιού από γυαλί, κεραμικά, μέταλλο και ακόμη και από φυσική πέτρα.
 • τα μακρόχρονα γνωστά αγκίστρια πετσέτας αντικατέστησαν ορθογώνια ή στρογγυλά ανοιχτά ράφια και κόγχες από φυσικό ξύλο, σφυρήλατα μεταλλικά άγκιστρα διαφόρων σχημάτων, κατόχους από δομές σχοινιών και πλεγμένα από ράβδους με τη μορφή κιβωτίων συστήματος αποθήκευσης.
 • σουβέρ - γυαλιά για οδοντόβουρτσες, χτένες και καλλυντικά πινέλα από χρωματιστό, κυματοειδές ή μωσαϊκό γυαλί, πολύχρωμα κεραμικά, πολύτιμα ξύλα, πέτρες.
 • οι μοντέρνοι κάτοχοι για χαρτί υγείας φαίνονται σαν σφυρηλατισμένοι γάντζοι, σύνθετα γεωμετρικά σχήματα ραφιών, σωλήνες ορείχαλκου, ξύλινοι ή μεταλλικοί δακτύλιοι.
 • καλύπτοντας τον ελεύθερο χώρο κάτω από τη δομή της μπανιέρας, σήμερα είναι δυνατή η κατασκευή πλαστικού οποιουδήποτε χρώματος ή απομίμησης φυσικών υλικών, διαφόρων ειδών από φυσικό ξύλο, MDF με ασυνήθιστη δομή, ακόμη και δυνατότητα τοποθέτησης καθρέφτη, μαρμάρου ή κεραμικών οθονών.
 • τα χαλιά για το μπάνιο σήμερα μπορούν να υφανθούν από κλαδιά ή νήματα από ξύλινα στοιχεία ή φυσικά βότσαλα στη θάλασσα, με χνουδωτό ή λείο υπνάκο με διάφορες εκτυπώσεις και σχέδια.
Η δημιουργία μιας χαλαρωτικής ατμόσφαιρας στο μπάνιο διευκολύνεται σε μεγάλο βαθμό από την παρουσία ζωντανών φυτών σε κεραμικά αγγεία και λουλούδια σε διαφανή γυάλινα ή κρυστάλλινα αγγεία. Ένα άλλο στοιχείο που σας επιτρέπει να κάνετε θεραπείες νερού σε ευχάριστες και άνετες συνθήκες είναι η ακριβής εφαρμογή μεμονωμένων διακοσμητικών στοιχείων στο γενικότερο στυλ του μπάνιου.

Διακόσμηση μπάνιου διαφόρων στυλ

Ένας ειδικός κατάλογος αξεσουάρ για μπάνια οποιουδήποτε στυλ θα σας επιτρέψει να επιλέξετε αξεσουάρ που θα διακοσμήσουν το δωμάτιο και θα εκπληρώσουν πλήρως τις άμεσες λειτουργίες τους:
 • τα αξεσουάρ για μπάνιο σε κλασικό στιλ θα πρέπει να επιλέγονται από φυσικά υλικά, οι διανεμητές υγρών σαπουνιών, οι χτένες και οι οδοντόβουρτσες από κρύσταλλο, φυσική πέτρα και χρυσαφένιες μεταλλικές πετσέτες και κατόχους χαρτιού υγείας είναι οι καλύτερες.
 • το θαλάσσιο στυλ είναι πολύ δημοφιλές στο σχεδιασμό ενός μπάνιου, το οποίο περιλαμβάνει τη χρήση θαλάσσιων χαρακτηριστικών, αξεσουάρ με τη μορφή αστερίας, κοχύλια από γυαλί φυσικών αμμώδεις αποχρώσεις, με την εικόνα των ιστιοφόρων, των αγκυρών, των κατοίκων της θάλασσας.
 • η αίθουσα μπάνιου, που γίνεται σε εθνικό στυλ, θα πρέπει να διακοσμηθεί με λεπτομέρειες από κεραμικά, φυσικό ξύλο, πέτρα με σχέδια με τη μορφή εθνοτικών στολίδια?
 • η βάση του σύγχρονου στιλ υψηλής τεχνολογίας είναι η χρήση ενός μεγάλου αριθμού επιλογών για αξεσουάρ από γυαλί και χρώμιο διακόσμηση στοιχεία στο μπάνιο?
 • το παραδοσιακό μπάνιο είναι διακοσμημένο με αντικείμενα κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο, πέτρες, φυτικές εκτυπώσεις, κεραμικά φλιτζάνια για χτένες και οδοντόβουρτσες, απλά μεταλλικά στηρίγματα και ράβδους για πετσέτες, κουρτίνες και χαρτί υγείας.
Μια αναλυτική αναθεώρηση των αξεσουάρ για το μπάνιο θα σας επιτρέψει να επιλέξετε μια επιλογή που συνδυάζει τις πρακτικές και αισθητικές ανάγκες του δυνητικού ιδιοκτήτη του δωματίου. Το μπάνιο είναι ένας πολύ προσωπικός χώρος διαμονής στο σπίτι ή στο διαμέρισμα, σε σύγκριση με άλλα δωμάτια του σπιτιού, χρησιμοποιείται μόνο από τα μέλη της οικογένειας, γι 'αυτό θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα για τη λήψη διαδικασιών νερού και να παρέχει μια ευκαιρία για να αποκαταστήσει τη δύναμη και να δημιουργήσει μια καλή διάθεση.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)