Καρέκλα μασάζ - αυτόνομο γραφείο για προσωπική χρήση

Καρέκλα μασάζ - μια πολυλειτουργική συσκευή για την επίδραση του υλικού στο σώμα. Η συσκευή μιμείται τους χειρισμούς ενός επαγγελματία μασέρ. Χρησιμοποιώντας ένα υψηλής τεχνολογίας σχεδιασμό, δημιουργούνται άνετες συνθήκες για την αποτελεσματική υποστήριξη της υγείας και την καλή ξεκούραση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Καρέκλα μασάζ με 3D τεχνολογία

Καρέκλα μασάζ με λειτουργία κατά του άγχους

Μπεζ καρέκλα μασάζ

Χαρακτηριστικά της καρέκλας μασάζ

Ο σχεδιασμός είναι εξοπλισμένος με ενσωματωμένα στοιχεία που ελέγχονται από μηχανισμό κίνησης:

 • σύστημα κυλίνδρων - περιστρεφόμενα εξαρτήματα προς τα πάνω και προς τα πίσω και προς τα πίσω προσομοιώνουν το πάτημα, το πάτημα, τη ζύμωση και άλλες ενέργειες.
 • Σύστημα συμπίεσης αέρα - Τα μαξιλάρια αέρα συμπιέζουν και διαστέλλουν τμήματα του σώματος, εκτελούνται επίσης τεχνικές όπως τέντωμα και στρίψιμο.
 • vibrodisks - παρέχουν πολύπλοκες δονήσεις που διεγείρουν τους μυς.

Οι σύγχρονες ηλεκτρικές καρέκλες μασάζ παρέχονται με μια ποικιλία προγραμμάτων, που προβλέπουν τη μελέτη των προβληματικών σημείων των μυϊκών ομάδων, του μυοσκελετικού συστήματος και των νευρικών απολήξεων.

Καρέκλα μασάζ CASADA

Καρέκλα μασάζ σε μια θήκη

Λειτουργικότητα εγκατάστασης

Τα μοντέλα βασικού εξοπλισμού παρέχουν ένα ελάχιστο σύνολο συσκευών:

 • αερόσακοι?
 • κύλινδροι ·
 • στατικά πέλματα με μανταλάκια για τη μελέτη των σημείων βελονισμού.
 • Χρονοδιακόπτης
 • το σαρωτή.

Ο βασικός εξοπλισμός σας επιτρέπει να εκτελέσετε τεχνικές όπως ζύμωμα, χτυπήματα, δονήσεις, σιάτσου, εντυπωσιακές.

Καρέκλα μασάζ με οθόνη

Καρέκλα μασάζ τηλεχειριστηρίου

Τα μοντέλα συσκευών υψηλής ποιότητας είναι εξοπλισμένα, εκτός από το συνηθισμένο σύνολο συσκευών, με λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας:

 • Βάση HRI - καθορίζει τον καρδιακό ρυθμό και εντοπίζει σημεία πόνου.
 • θέρμανση με υπέρυθρες ακτίνες - ανακουφίζει από τον πόνο, διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία.
 • 3D τεχνική - τα βίντεο μετακινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις με αυξημένη ένταση.

Οι κατασκευαστές παράγουν επίσης τροποποιήσεις φυτών με προσαρτημένες μονάδες για τσάι, ένα ολοκληρωμένο σύστημα πολυμέσων και μπανιέρες με υδρομασάζ. Για να επιλέξετε το σωστό εξοπλισμό ανάμεσα στις τρέχουσες προσφορές, αξίζει να εξεταστεί μια εκτεταμένη επισκόπηση των καρέκλες μασάζ.

Σύγχρονος σχεδιασμός καρέκλας μασάζ

Μασάζ καρέκλα για το σπίτι

Το κύριο μέρος των καρέκλες μασάζ έχει 8 κύριες λειτουργίες και 3 επιπλέον:

 • μασάζ της πλάτης, τα χέρια, τα πόδια, τα πόδια - εκτελείται με βάση τα συστήματα κυλίνδρων και ένα μηχανισμό συμπίεσης αέρα?
 • αντίκτυπο με το 3D εφέ - η πίεση σε διάφορα μέρη του σώματος προέρχεται ταυτόχρονα από διαφορετικές πλευρές.
 • τα τεντώματα - οι αερόσακοι παρέχουν ένα αποτέλεσμα τεντώματος συγκρατώντας τη ζώνη ώμου και τα κάτω πόδια.
 • σάρωση σώματος - με βάση πληροφορίες σχετικά με τα ανατομικά χαρακτηριστικά, επιλέγεται ένα μεμονωμένο πρόγραμμα χειρισμού υλικών.
 • Θέση "μηδενικής βαρύτητας" - το φορτίο στο μυοσκελετικό σύστημα απομακρύνεται ως αποτέλεσμα αλλαγής της θέσης της δομής από κάθετη σε ανάκλιση. Οι μύες χαλαρώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η πρόσθετη λειτουργικότητα περιλαμβάνει έλεγχο smartphone, ενσωματωμένο μουσικό εξοπλισμό και συμπαγή μορφή για τη θέση "μηδενικής βαρύτητας".

Καρέκλα μασάζ στο σπίτι

Καρέκλα μασάζ

Τύποι καρέκλες μασάζ

Όσον αφορά τη χρήση, διακρίνονται 3 τύποι εξοπλισμού.

Vending

Η επαγγελματική έκδοση της συσκευής για την έκθεση στο υλικό είναι εγκατεστημένη σε ιστότοπους με μεγάλη κίνηση, έχει δέκτη χαρτονομισμάτων. Οι περισσότερες φορές βρίσκονται στο εσωτερικό των εμπορικών κέντρων, των δωματίων αναμονής και σε άλλους δημόσιους χώρους. Χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή στη φθορά, εντυπωσιακές διαστάσεις και διαθέτει μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων. Η λειτουργικότητα των καρέκλες πώλησης είναι σχεδιασμένη για συνεχή λειτουργία για αρκετές χιλιάδες ώρες. Το κόστος του προϊόντος ποικίλλει σε μεγάλο εύρος.

Καρέκλα μασάζ κόκκινο

Γραφείο

Εξοπλισμός αυτής της κατηγορίας είναι σε ζήτηση για τη διευθέτηση της άνεσης των εργαζομένων της εταιρείας. Συχνά χρησιμοποιείται σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα και πανσιόν. Τύποι γραφείου καρέκλες μασάζ ξεχωρίζουν σε συμπαγείς διαστάσεις, πωλούνται σε προσιτές τιμές. Ταυτόχρονα, ο λειτουργικός σχεδιασμός περιλαμβάνει εντατική εργασία. Παρέχει μηχανισμό κυλίνδρων και vibrodiscs, εξοπλισμένο με μια σειρά προγραμμάτων.

Αναπηρική καρέκλα

Για το σπίτι

Οι καρέκλες χαλάρωσης για οικιακή χρήση είναι ένα σχέδιο με εντυπωσιακές διαστάσεις. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα τιμών, είναι εύκολο να επιλέξετε προϊόντα μεταξύ των μοντέλων της κατηγορίας προϋπολογισμού και του τμήματος premium. Το πακέτο περιλαμβάνει ένα εξαντλητικό σύνολο λειτουργιών και προγραμμάτων.

Οι καλύτερες καρέκλες μασάζ για το σπίτι περιλαμβάνουν μασάζ κραδασμών, 3D διαδικασίες, υπέρυθρη θέρμανση. Σχεδόν όλα τα μοντέλα συσκευών υλικού για οικιακή χρήση είναι εξοπλισμένα με το πρόγραμμα κατά του στρες.

Μασάζ καρέκλα στο διαμέρισμα

Κριτήρια επιλογής

Εάν δεν ξέρετε πώς να επιλέξετε μια καρέκλα μασάζ για το σπίτι, σκεφτείτε το γεγονός ότι το κόστος της μονάδας ποικίλει ανάλογα με τα λειτουργικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Αξίζει επίσης να δοθεί προσοχή στα ακόλουθα σημεία:

 • σχεδιαστικές διαστάσεις. Οι συμπαγείς τύποι καρέκλες μασάζ είναι, κατά κανόνα, εξοπλισμένοι με ελάχιστες λειτουργίες. Αν σκοπεύετε να αγοράσετε εξοπλισμό για την ομορφιά και την υγεία, εξετάστε μοντέλα με ένα σύνολο προγραμμάτων που παρέχουν μια επαγγελματική προσέγγιση στη μελέτη των προβληματικών περιοχών του σώματος.
 • σχεδιασμό. Στο σχεδιασμό προϊόντων υψηλής ποιότητας χρησιμοποιείται γνήσιο δέρμα. Η πλειοψηφία των συσκευών πρόσκρουσης υλικού διαθέτει κομψή διακόσμηση από οικολογικό δέρμα. Στις επιλογές προϋπολογισμού, η επιφάνεια εργασίας είναι κατασκευασμένη από σύνθεση πολυμερούς.
 • μεθόδου διαχείρισης. Οι προοδευτικοί τύποι καρέκλες μασάζ είναι εξοπλισμένοι με ηλεκτρονικό έλεγχο, η λειτουργικότητα ελέγχεται ηλεκτρονικά.

Τα μοντέλα των μεσαίων και των τμημάτων του προϋπολογισμού εκτελούνται με χειροκίνητη και αυτόματη ρύθμιση.

Καρέκλα μασάζ με μηδενική βαρύτητα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Μια καλή επιλογή από καρέκλα μασάζ παρέχει την ευκαιρία να έχετε τις υπηρεσίες ενός αυτόνομου εγχειριδίου γραφείου στο σπίτι ή στο γραφείο. Με τη βοήθεια χειρισμών υλικού:

 • η μυϊκή κόπωση ανακουφίζεται.
 • εξάλειψη προβλημάτων στο κυκλοφορικό σύστημα, μεταβολισμό, μετακίνηση,
 • ο ήχος του δέρματος βελτιώνεται.
 • το άγχος ανακουφίζεται, η διάθεση βελτιώνεται.

Στον κατάλογο των ελλείψεων στον εξοπλισμό παρατηρούνται εντυπωσιακές διαστάσεις - ο σχεδιασμός δεν είναι εύκολος να τοποθετηθεί σε ένα μικρό τετράγωνο τυπικής κατοικίας. Η άλλη πλευρά του τεύχους είναι το κόστος του προϊόντος. Μια πλήρης μελέτη της τραχηλικής σπονδυλικής στήλης, της ζώνης ώμου και των χεριών, της πλάτης, των ποδιών και των ποδιών παρέχεται από ένα σύνολο με ένα σύνολο προγραμμάτων και μόνο τα καλύτερα μοντέλα καρέκλες μασάζ έχουν τέτοια λειτουργικότητα. Ως αποτέλεσμα, το εύρος τιμών της συσκευής αντιπροσωπεύει το μεσαίο και ακριβό τμήμα. Τα μοντέλα προϋπολογισμού έχουν μόνο βασικές επιλογές.

Καρέκλα μασάζ γραφείου

Αντενδείξεις

Τα ηλεκτρονικά εμφυτεύματα, για παράδειγμα, τα βηματοδότη ανταποκρίνονται σε ηλεκτρομαγνητικές επιδράσεις, οπότε αν υπάρχουν στο σώμα, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή έκθεσης υλικού. Σε κάθε περίπτωση, πριν από τη λειτουργία, είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν γιατρό και να μάθετε όλες τις «παγίδες», αντενδείξεις, και υπάρχουν πολλοί από αυτούς:

 • φλεγμονώδεις διεργασίες, νεοπλάσματα;
 • διαβήτη, καρδιαγγειακές παθήσεις,
 • δερματικές παθήσεις, ανοικτές πληγές,
 • πρώιμη εγκυμοσύνη.
 • αιχμηρούς πόνους.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν μπορείτε να το παρακάνετε με τις διαδικασίες του μασάζ υλικού, είναι γεμάτη με συνέπειες. Μία ζώνη έχει επεξεργαστεί για όχι περισσότερο από 5 λεπτά. Διάρκεια συνεδρίας έως 30 λεπτά.

Καρέκλα μασάζ Panasonic

Μια σύντομη επισκόπηση των καρέκλες μασάζ

Fujiiryoki EC-3800

Οι ηγετικές θέσεις στην αξιολόγηση των εγκαταστάσεων επιπτώσεων δημοφιλούς υλικού κατέχονται από προϊόντα γνωστών ιαπωνικών κατασκευαστών. Η μάρκα Fujiiryoki παράγει καινοτόμες καρέκλες μασάζ στο σούπερ premium τμήμα της τάξης των 250-375.000 ρούβλια. Το Fujiiryoki EC-3800 είναι ένα συνδυασμό υψηλής λειτουργικότητας και εξελιγμένου σχεδιασμού και συμπεριλαμβάνεται στις κορυφαίες καρέκλες μασάζ με έξυπνη τεχνολογία. Ένα σύνολο τυπικών τεχνικών για την επίδραση στο σώμα, οι τελευταίες έννοιες του μασάζ υλικού με τη μορφή νωτιαίου τέντωμα - προοδευτικές ιδέες των τεχνικών ιδιοφυιών του ομόσπονδου κράτους του ανατέλλοντος ήλιου είναι ενσωματωμένες στο σχεδιασμό.

Καρέκλα μασάζ με θέρμανση

Yamaguchi Axiom Champagne

Το πνευματικό τέχνασμα των Ιάπωνων προγραμματιστών, γίνεται στην Κίνα. Έχει μια διευρυμένη λίστα με επαναστατικές έννοιες του αντίκτυπου στο υλικό και εφαρμόζεται στο τμήμα premium. Μία από τις καινοτόμες εφαρμογές είναι η διαχείριση του εξοπλισμού που χρησιμοποιεί ένα smartphone. Το Yamaguchi Axiom YA-6000 είναι εξοπλισμένο με μια συμπαγή λειτουργία για τη θέση μηδενικής βαρύτητας. Η YA-2100 3D Power προσελκύει με την πολυτελή σχεδίαση και την ειδική τεχνική twist effect. Σε αυτή την περίπτωση, το άνω και το κάτω μέρος του σώματος υποβάλλονται ταυτόχρονα σε πίεση από διαφορετικές πλευρές, σαν να στρέφεται το σώμα ενός ατόμου. Η ένταση της κίνησης του μηχανισμού κυλίνδρων με 3D τεχνολογία προσαρμόζεται στις προσωπικές προτιμήσεις.

Yamaguchi μασάζ πρόεδρος

Gess

Το τμήμα υψηλής τεχνολογίας της παραγωγής των περισσότερων εμπορικών σημάτων από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ πραγματοποιείται στα κεντρικά γραφεία της πατρίδας τους και η διαδικασία άμεσης παραγωγής παρέχεται στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας. Αυτός είναι ο τύπος των αγαθών υψηλής ποιότητας με σχετικά προσιτό κόστος.

Χαλάρωση καρέκλα για το σπίτι

Η premium γερμανική μάρκα Gess κατασκευάζεται στην Κίνα. Το Gess Symphonie είναι εξοπλισμένο με προηγμένες τεχνικές χειρισμού υλικού και ποικίλα προγράμματα. Με βάση τα ανθρωπολογικά δεδομένα του σώματος, το σύστημα επιλέγει το βέλτιστο σύνολο χειρωνακτικών διαδικασιών. Με βάση τα συστήματα κυλίνδρων και τους αερόσακους, εκτελούνται τα χέρια, τα πόδια, τα πόδια, τα πόδια. Παρέχεται η θέση "μηδενική βαρύτητα". Το μοντέλο Gess Emotion έχει επίσης μια λειτουργία "μασάζ ρυθμού" - ο συνδυασμός της μουσικής και των επιδράσεων στα μέρη του σώματος επηρεάζει θετικά τα αποτελέσματα των χειρισμών.

Πολυθρόνα με μασάζ ρυθμού

Επανεκκινήστε

Οι κινεζικές τεχνικές μασάζ, σε συνδυασμό με καινοτόμες λύσεις, αποτέλεσαν τη βάση της ιδέας RestArt από το Μεσαίο Βασίλειο. Παρέχεται ευρεία λειτουργικότητα ακόμη και στη γραμμή του προϋπολογισμού. Στην κορυφή των καρέκλες μασάζ της τάξης πώλησης είναι το μοντέλο RestArt RK-2669. Η αυξημένη αντοχή στη φθορά της μονάδας - 4300 ώρες συνεχούς λειτουργίας - μια ανταγωνιστική διαφορά της μάρκας.

Αυτόματη καρέκλα μασάζ

ΗΠΑ Medica Infiniti

Η ανάπτυξη της βορειοαμερικανικής ανησυχίας γίνεται στην Κίνα. Το προϊόν παρουσιάζεται στο premium τμήμα, διαθέτει ένα πρόγραμμα κατά του στρες, τεχνολογία 3D, "μηδενική βαρύτητα", μασάζ με δόνηση, θέρμανση. Η καρέκλα χαλάρωσης για οικιακή χρήση είναι μια προσωπική αίθουσα μασάζ.

Καρέκλα μασάζ του ιαπωνικού κατασκευαστή

Πού είναι κερδοφόρο να αγοράζετε;

Ο εξοπλισμός παρουσιάζεται σε επώνυμα καταστήματα κατασκευαστών και πολυκαταστημάτων. Εάν σκοπεύετε να επιλέξετε μια καρέκλα μασάζ στην καλύτερη τιμή, τότε χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες των ηλεκτρονικών βιτρινών των επίσημων διανομέων. Δοκιμάστε τα μοντέλα συσκευών σε ένα εξειδικευμένο σαλόνι, ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού, συμβουλευτείτε τους ειδικούς. Κατά την παραγγελία των επιλεγμένων προϊόντων, βεβαιωθείτε ότι καθορίζετε τους όρους εγγύησης και τη μεταγενέστερη εγγύηση.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)