Windowsill
Primrose δωμάτιο - μια γραφική διακόσμηση των παραθύρων (23 φωτογραφίες) Primrose δωμάτιο - μια γραφική διακόσμηση των παραθύρων (23 φωτογραφίες)
Primrose βρίσκεται σε κήπους και διαμερίσματα, και ένα ετήσιο εργοστάσιο χρησιμοποιείται συνήθως για να διακοσμήσετε δωμάτια. Ένα λουλούδι ασημένιο αποτελείται από πέντε πέταλα και μπορεί να είναι είτε λευκό, κίτρινο, κόκκινο, ή μπλε.
Κάλυμμα περβάζι παραθύρου: νέα ζωή του παλιού ιδρύματος (21 φωτογραφίες)Κάλυμμα περβάζι παραθύρου: νέα ζωή του παλιού ιδρύματος (21 φωτογραφίες)
Ένα διακοσμητικό περβάζι παραθύρου μπορεί να αναπνέει νέα ζωή σε παλιά σχέδια παραθύρων. Μια τέτοια απόφαση σχεδιασμού θα εγκριθεί σίγουρα από εκείνους που δεν είναι έτοιμοι για ριζικές αλλαγές, αλλά είναι πρόθυμοι για αλλαγή σκηνικού.
Εγκατάσταση παραπετασμάτων παραθύρου: επιλογή υλικού, χαρακτηριστικά εγκατάστασηςΕγκατάσταση παραπετασμάτων παραθύρου: επιλογή υλικού, χαρακτηριστικά εγκατάστασης
Η εγκατάσταση παραθύρου δεν είναι μια περίπλοκη διαδικασία, αλλά η εργασία είναι έντονη. Ωστόσο, με τη σωστή προσέγγιση και τα υλικά ποιότητας, αυτή η διαδικασία δεν θα πάρει πολύ χρόνο.
Ξύλινο περβάζι παραθύρου - απαραίτητο στοιχείο του συστήματος παραθύρων (21 φωτογραφίες)Ξύλινο περβάζι παραθύρου - απαραίτητο στοιχείο του συστήματος παραθύρων (21 φωτογραφίες)
Τα ξύλινα περβάζια παραθύρων εκτελούν ταυτόχρονα διάφορες λειτουργίες Είναι απαραίτητο όχι μόνο να επιλέξετε σωστά τα στοιχεία, αλλά και να εκτελέσετε εγκατάσταση υψηλής ποιότητας.
Πίνακας παραθύρου - ορθολογισμός, ευκολία, εφευρετικότητα (24 φωτογραφίες)Πίνακας παραθύρου - ορθολογισμός, ευκολία, εφευρετικότητα (24 φωτογραφίες)
Όταν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί ο χώρος σε εσωτερικούς χώρους με μεγάλη απόδοση, τότε το περβάζι του παραθύρου πίνακα θα επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Μετά από όλα, μπορεί να είναι πτυσσόμενο, γωνιακό και σταθερό με ενσωματωμένα συρτάρια.
Πλαστικά περβάζια παραθύρων: οικεία σχεδίαση (22 φωτογραφίες)Πλαστικά περβάζια παραθύρων: οικεία σχεδίαση (22 φωτογραφίες)
Πλαστικά παράθυρα προσελκύουν με τα πρακτικά χαρακτηριστικά τους και την αισθητική τελειότητα. Είναι εύκολο να διατηρηθούν, ελαφρύ σε βάρος και οικονομικά προσιτό. Η εγκατάσταση περβάζων παραθύρων PVC δεν είναι δύσκολη, και η δυνατότητα επιλογής προϊόντων ...
Πλαίσιο παραθύρου από μάρμαρο - μια πολυτελή λεπτομέρεια ενός μοντέρνου εσωτερικού (23 φωτογραφίες)Πλαίσιο παραθύρου από μάρμαρο - μια πολυτελή λεπτομέρεια ενός μοντέρνου εσωτερικού (23 φωτογραφίες)
Πέτρινα περβάζια παραθύρων είναι μια εξαίσια και κομψή διακόσμηση του πίνακα παραθύρων. Με την κατάλληλη φροντίδα, τέτοια περβάζια παραθύρων εξυπηρετούν εδώ και δεκαετίες.
Πλαίσιο σκυροδέματος - μια νέα ζωή παλαιών κατασκευών (20 φωτογραφίες)Πλαίσιο σκυροδέματος - μια νέα ζωή παλαιών κατασκευών (20 φωτογραφίες)
Το περβάζι παραθύρων από σκυρόδεμα είναι ένα πολύ σπάνιο, αλλά παρόλα αυτά σχέδιο σχεδιασμού, το οποίο έχει χαρακτηριστικά υψηλής αντοχής και ανθεκτικότητας.
Πέτρα πέτρινο παράθυρο: αξιόλογη αρχοντιά (23 φωτογραφίες)Πέτρα πέτρινο παράθυρο: αξιόλογη αρχοντιά (23 φωτογραφίες)
Η επιλογή ενός πέτρινου παραθύρου καθορίζεται από τον προϋπολογισμό. Τα φυσικά περβάζια παραθύρων από πέτρα είναι πολλές φορές πιο ακριβά, αν και θα διαρκούν περισσότερο και καλύτερα. Αν έχετε λίγα χρήματα ή θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, μπορείτε να παραγγείλετε με ασφάλεια μια τεχνητή πέτρα.
Θέση για να διαβάσετε στο διαμέρισμα: δημιουργήστε μια ζεστή γωνιά (26 φωτογραφίες)Θέση για να διαβάσετε στο διαμέρισμα: δημιουργήστε μια ζεστή γωνιά (26 φωτογραφίες)
Μπορείτε να εξοπλίσετε ένα χώρο ανάγνωσης ακόμα και σε ένα διαμέρισμα με περιορισμένη έκταση - απλά πρέπει να αποθηκεύσετε μαλακά εσωτερικά αντικείμενα και να ρυθμίσετε το σωστό φωτισμό.
Διακοσμητικό παραθυρόφυλλο: ιδέες διακόσμησης που όλοι θα ήθελαν (27 φωτογραφίες)Διακοσμητικό παραθυρόφυλλο: ιδέες διακόσμησης που όλοι θα ήθελαν (27 φωτογραφίες)
Τα όμορφα διακοσμημένα παράθυρα προσφέρουν άνεση και ομορφιά στο δωμάτιο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διακοσμήσετε αυτό το στοιχείο, καθιστώντας το συνολικό εσωτερικό σχέδιο πιο ολοκληρωμένο και ολιστικό.
Φορτώστε περισσότερο

Όλα για τα περβάζια παραθύρων: μεγέθη, υλικά, στυλιστικές δομικές λύσεις

Ένα περβάζι παραθύρου δεν είναι μόνο ένα στοιχείο που συμπληρώνει μια κατασκευή παραθύρων. Είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος του εσωτερικού, και μερικές φορές η βάση για τη δημιουργία πολυτελών εγκαταστάσεων σχεδιασμού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, για άλλη μια φορά, μελετώντας τον κατάλογο των προϊόντων του αντίστοιχου προφίλ, αξίζει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες σχετικά με τα περβάζια παραθύρων.

Υαλοπετάσματα ανά τύπο υλικού

Τα περβάζια παραθύρων μπορούν να κατασκευαστούν από μια μεγάλη ποικιλία υλικών.Η επιλογή εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά της κατασκευής παραθύρων, το μέγεθος του παραθύρου, την έννοια του σχεδιασμού και τις προτιμήσεις των ίδιων των ιδιοκτητών διαμερισμάτων. Ποικιλίες παραπετασμάτων ανά τύπο υλικών:
 • Ένα δέντρο. Τα περβάζια παραθύρων είναι κατασκευασμένα από είδη δένδρων με προϋπολογισμό (οι καμβάδες επεξεργάζονται προσεκτικά με όλα τα είδη προστατευτικών και ενισχυτικών ενώσεων) και από ξύλο ελίτ (μαόνι, μεράντι). Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας είναι ισχυρό, ανθεκτικό, ικανό να αντέξει προσωρινές παραμορφώσεις. Ωστόσο, όλες οι ποικιλίες παραπετασμάτων ξύλου χρειάζονται προσεκτική φροντίδα.
 • Φυσική πέτρα. Αυτό το είδος σχεδιασμού φαίνεται αυστηρό, ακριβό και όμορφο. Κλασικά υλικά - όνυχα, μάρμαρο, γρανίτη. Τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα φαίνονται κομψά και μοναδικά σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Ωστόσο, όλες οι φυσικές καμβάδες είναι αρκετά ακριβές.
 • Τεχνητή πέτρα. Υψηλής ποιότητας υποκατάστατα φυσικής πέτρας προσομοιώνουν με επιτυχία κάθε φυσική υφή. Μια λεπτομερής σύγκριση των τιμών και της ποιότητας θα οδηγήσει σε ένα μόνο συμπέρασμα - η φυσική πέτρα μπορεί ασφαλώς να αντικατασταθεί με τεχνητά ανάλογα.
 • Ξύλινα πάνελ, MDF. Οι σανίδες ξύλου είναι ανθεκτικές στην υγρασία. Είναι αισθητικοί και ανθεκτικοί, εύκολοι στη φροντίδα. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα είναι η δυνατότητα επιλογής της αρχικής υφής (από την μίμηση μιας μαρμάρινης επιφάνειας στη δημιουργία υφής ξύλου).
 • PVC Τα περβάζια PVC παραθύρων έχουν εξαιρετική απόδοση. Είναι ισχυρά, ανθεκτικά, μην σαπίσουν, μη παραμορφώσετε. Επιπλέον, στην τιμή είναι πολύ προσιτές.
Η επισκόπηση των βασικών υλικών είναι πολύ συνοπτική. Επιπλέον, η επιλογή του περβάζι παραθύρων δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο από την επιλογή του υλικού. Υπάρχουν πολλές άλλες σημαντικές παράμετροι.

Διαστάσεις των παραθύρων

Για να μετρήσετε το επιθυμητό μέγεθος του περβάζι παραθύρου, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις εσοχές που θα μπορούσαν να παραμείνουν μετά την αποσυναρμολόγηση με την παλιά δομή. Ένας σύγχρονος δυνητικός αγοραστής είναι ελεύθερος να επιλέξει τα αγαπημένα του προϊόντα. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να κάνετε για να παραγγείλετε απολύτως οποιοδήποτε σχέδιο. Παρόλα αυτά, οι τυποποιημένες παράμετροι των παραθύρων παραμένουν αμετάβλητες και πρέπει να τις γνωρίσετε:
 • Το μήκος των τυποποιημένων πλαισίων είναι 4600-6000 mm. Κατά κανόνα, οι έτοιμες λωρίδες των 6 μέτρων πωλούνται σε καταστήματα, τα οποία απλώς αποκόπτονται εάν είναι απαραίτητο.
 • Πλάτος - 100-1000 mm σε βήματα των 50 mm. Ένα τέτοιο μεγάλο "κενό" στις παραμέτρους επιτρέπει τη χρήση δομών για διαφορετικά τοιχώματα (που σημαίνει πάχος τοιχώματος). Τα στοιχεία ταιριάζουν όσο το δυνατόν πιο οργανικά και ένας καλά διατηρημένος χώρος είναι προσεγμένος και άνετος.
 • Το πάχος είναι από 18 έως 22 mm. Όσο πιο παχύ είναι το ιστό, τόσο υψηλότερη είναι η απόδοση. Ο καμβάς μπορεί να αντέξει σοβαρά φορτία και διατηρεί την τέλεια αρχική του εμφάνιση για πολύ περισσότερο χρόνο.
Αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι το περβάζι παραθύρου πρέπει να φθάνει τουλάχιστον 10 mm, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εμποδίζονται οι συσκευές θέρμανσης. Εκτός από τις διαστάσεις, το επιλεγμένο μοντέλο πρέπει επίσης να πληροί όλες τις απαιτήσεις ποιότητας. Διαφορετικά, ακόμη και οι ιδανικές παράμετροι δεν θα αποτελέσουν το κλειδί για μια μακρά και επιτυχημένη λειτουργία του προϊόντος.

Το σχήμα του παραθύρου

Το περβάζι παραθύρου πρέπει να συμπληρώνει το δωμάτιο με το σχήμα του. Οι γραμμές, ο όγκος, η υφή του σχεδίου πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της εσωτερικής μόδας και λειτουργικότητας. Διακρίνονται τα ακόλουθα έντυπα:
 • Άμεση;
 • Bay windows;
 • Σύνθετο σχήμα.
 • Παράθυρα με πάγκους.
Η πιο συνηθισμένη επιλογή, αιχμαλωτίζοντας με την πρακτικότητα της - στενά περβάζια παραθύρων. Ο σχεδιασμός φαίνεται συνοπτικός, κομψός και οικονομικός.

Χρώματα περβάζι παραθύρων

Συνήθως το χρώμα των περσίδων παραθύρου αντιστοιχεί στο χρωματικό σχήμα ολόκληρης της δομής του παραθύρου. Τα πιο συνηθισμένα χρώματα και αποχρώσεις για περβάζια παραθύρων:
 • Μαύρο;
 • Brown
 • Σοκολάτα
 • Λευκό
 • Κρέμα?
 • Καφές
 • Λευκή βελανιδιά.
 • "Μάρμαρο"?
 • Wenge;
 • Μαόνι;
 • Meranti;
 • Cherry
Κάθε χρώμα ταιριάζει σε ένα συγκεκριμένο στυλ στο εσωτερικό.Μαύρο και σοκολατένιο τόνο για πατάρι ή μοντέρνο στυλ. Wenge, κερασιά ή μαόνι για κλασικά διαμερίσματα. Οι λευκές δομές παραθύρων είναι ευπροσάρμοστες. Σε γενικές γραμμές, οι δομές παραθύρων χαρακτηρίζονται από ένα απίστευτα ευρύ φάσμα. Παράθυρα παραθύρων μπορούν επίσης να επιλεγούν για κάθε γούστο, επιλέγοντας ένα μοντέλο λαμβάνοντας υπόψη τις μικρότερες λεπτομέρειες. Το κυριότερο είναι να μην παραμελούν ποτέ θέματα ποιότητας.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)