Μωβ μπάνιο (20 φωτογραφίες): κομψό και αριστοκρατικό

Το Violet είναι γεμάτο από μαγεία και μυστήριο. Είναι κομψός και αριστοκρατικός, γεμάτος αντιφάσεις. Το πορφυρό μπάνιο είναι πάντα ένας πρωτότυπος και πλούσιος σχεδιασμός σε συνδυασμό με φρέσκες, ασυνήθιστες νότες.

Μωβ λουτρό

Ακόμη και μια απλή κουρτίνα, ένα χαριτωμένο χαλί κάτω από το νεροχύτη ή μια λωρίδα μωβ μωσαϊκού στον τοίχο μπορεί να αλλάξει ριζικά την κατάσταση στο μπάνιο. Το οποίο μιλά για μια πιο ριζοσπαστική χρήση των βασιλικών αποχρώσεων στο εσωτερικό.

Προηγμένη παλέτα

Το ίδιο το μοβ είναι πολύ περίπλοκο. Οι σχεδιαστές συμβουλεύουν να γεμίζουν τα διαμερίσματα με φρέσκες χυμώδεις αποχρώσεις φρούτων Ως αξεσουάρ ή δευτερεύοντα χαρακτηριστικά του εσωτερικού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόνους γκρι-μωβ, μια παλέτα μπεζ-λιλά.

Μωβ πινελιές στο μπάνιο

Οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις:

 1. Φωτεινά βακκίνια (συχνά συνδυασμένα με μαύρα αξεσουάρ για να προσθέσουν βάθος στη συνολική σύνθεση).
 2. Ευχάριστο λιλά (όλες οι μπεζ και μοβ αποχρώσεις με ζεστό υπόντα).
 3. Κομμένο μωβ μούρο (στο εσωτερικό το βάθος του συχνά τονίζεται από λευκά στοιχεία)?
 4. Ουδέτερη λεβάντα (σε τόνους μπεζ και λεβάντας είναι προτιμότερο να διακοσμήσετε την οροφή, νεροχύτη, κεραμίδι, ντουλάπι, έπιπλα, αλλά μην χρησιμοποιείτε μικρά αξεσουάρ με αυτόν τον συνδυασμό χρωμάτων).
 5. Το καστανό κρίνο (οι μπεζ αποχρώσεις φράζουν το έντονο μοβ πορφυρό χρώμα και η χρήση ασημικών και ασημικών εξαρτημάτων καθιστά τον τόνο ακόμη πιο μαλακό και πιο ήρεμο).
 6. Μούσλινο δαμάσκηνο (ένα πολύ όμορφο λεπτό χρώμα, το οποίο οι σχεδιαστές προτείνουν να χρησιμοποιηθούν δομικά, κάνοντας ψηφιδωτά σε αυτή τη μορφή κατά μήκος του νεροχύτη ή του υπουργικού συμβουλίου, διακοσμώντας το δωμάτιο με κουρτίνα ή υπερβολικό χαλί).
 7. Φουσκία με γοητεία (κατάλληλη για τολμηρές και ασυνήθιστες αποφάσεις σχεδίασης και επίσης χρησιμοποιείται ως ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ σε σκοτεινούς εσωτερικούς χώρους και πολύ φωτεινά διαμερίσματα, όπου χρησιμοποιούνται κυρίως μπεζ ή λευκοί τόνοι).

Μωβ πλακάκια στο μπάνιο

Υποσυνείδητα Παιχνίδια

Στη βιολετί παλέτα υπάρχουν και άλλες πολυτελείς επιλογές: διακριτικό χρώμα γλυκίνης, σίγαση μελιτζάνας με μοβ βάση, συμβίωση λιλά-λεβάντας, κλασική μελιτζάνα.

Ανοιχτό μοβ και λευκά χρώματα στο σχεδιασμό του μπάνιου

Κάθε τόνος με τον τρόπο του επηρεάζει το ανθρώπινο υποσυνείδητο, καθώς και συνδυασμούς με άλλα χρώματα. Το ανώτατο όριο, το μωσαϊκό ή τα έπιπλα με λεβάντα θα δώσουν χαλάρωση και αρμονία.

Ο συνδυασμός μπεζ και τόνου φρούτων καταπραΰνει και συντονίζει με ειρηνικό τρόπο. Ένα χαλί, κομοδίνο, κουρτίνα ή ράφι σε πλούσιο λιλά χρώμα θα θέσει μια ρομαντική διάθεση.

Μωβ μωβ στο μπάνιο

Χρώματα συνεργάτες

Το πορφυρό μπάνιο επιτρέπει τη διακόσμηση με τη μορφή "συνολικού", όπου όλα τα στοιχεία είναι διακοσμημένα σε διάφορες αποχρώσεις μιας παλέτας. Ωστόσο, ο σχεδιασμός μοιάζει πολύ πιο ενδιαφέρον, όπου συνδυάζονται μερικά ριζικά διαφορετικά χρώματα ταυτόχρονα. Έτσι τα μωβ κεραμίδια για το μπάνιο θα γίνουν αμέσως πιο υφή και φωτεινά, αν το βάθος τόνου επισημανθεί με μπεζ έπιπλα και λευκά ειδών υγιεινής, και ως δευτερεύοντα αξεσουάρ για να χρησιμοποιήσετε χαλιά και κουρτίνες χρώμα "φούξια".

Τα κύρια χρώματα των συνεργατών είναι λευκά, όλες οι αποχρώσεις γκρι, μπλε, χρυσού και ελιάς.Για να δημιουργήσετε ένα ασυνήθιστο σχέδιο μπάνιου, μερικοί εμπειρογνώμονες προτιμούν να πειραματιστούν με μια σμαραγδένια παλέτα.

Γκρι μωβ μπάνιο

Απαλή τόνους κρέμας χρησιμοποιούνται για να δώσουν την εσωτερική απαλότητα. Φαίνονται καλά ως βασικό χρώμα για την πρόσοψη επίπλων (για παράδειγμα, ντουλάπια), για τοίχους και οροφές (χρησιμοποιήστε κεραμικά πλακίδια ως υλικό τελειώματος ή απλά βαφή πάνω από τις επιφάνειες).

Για τους λάτρεις της βιαιότητας και των αυστηρών σχεδίων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιο ασυνήθιστους συνδυασμούς. Για παράδειγμα, για να σχηματίσουν φόντο από κεραμικά πλακάκια βιολετί ή λιλά, συμπληρώνοντας με έπιπλα από μαόνι, εστιάζοντας στο ντουλάπι και το νεροχύτη. Μικρά αξεσουάρ και μια λωρίδα ψηφιδωτών στον τοίχο και γύρω από την οροφή είναι φτιαγμένα σε ασημένιες αποχρώσεις που μιμούνται τη μεταλλική λάμψη.

Lilac μοβ τοίχο μπάνιο σχέδιο

Ταμπού στο σκοτάδι

Μερικοί σχεδιαστές αντιτίθενται έντονα στη χρήση μαύρου χρώματος στο εσωτερικό. Το πορφυρό μπάνιο θα γίνει αμέσως ζοφερό και άβολο. Ακόμη και μια μικρή κουβέρτα ή μαύρη πρόσοψη επίπλων μπορεί να ανατρέψει τη χρωματική αρμονία στο δωμάτιο.

Το μαύρο μπορεί να εισαχθεί πολύ προσεκτικά σε ένα σύνθετο κεραμικό μωσαϊκό. Μια άλλη επιλογή είναι ένα μαύρο μοτίβο στο νεροχύτη, το οποίο θα φαίνεται οργανικά, δεδομένης της γενικής αρχιτεκτονικής σχεδίασης.

Σκούρο μωβ μπάνιο

Στυλ χώρου

Η πολυπλοκότητα της μοβ παλέτα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διαφορετικά στυλ στο μπάνιο, χρησιμοποιώντας μόνο το χρώμα και το παιχνίδι με υφές. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σχετικώς απλό σχέδιο, από καιρό σε καιρό, το τροποποιώντας με τη χρήση νέων χαρακτηριστικών: ένα αποκλειστικό ντουλάπι, ένα φωτεινό κουρτίνα ή κουρτίνα, μωσαϊκά, κεραμικά πλακίδια κοντά στο νεροχύτη για διακοσμήσεις από φυσική πέτρα.

Μωβ βάθρο στο μπάνιο

Αρχική τοποθεσία για SPA

Ο συνδυασμός των μοβ τόνων και των πράσινων τόνων θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα φρεσκάδας και γαλήνης στο δωμάτιο. Ως βάση, χρησιμοποιήστε ένα πανί λεβάντας. Η διακόσμηση οροφής και τοίχου σε αυτό το χρώμα είναι ευπρόσδεκτη. Τα έπιπλα μπορεί να είναι σε αποχρώσεις μπεζ παλέτας.

Αξεσουάρ μπάνιου, πετσέτες, κουρτίνες και κεραμικά διακοσμητικά γύρω από την μπανιέρα και το νεροχύτη θα πρέπει να είναι κορεσμένο χρώμα δαμάσκηνου. Αλλά το μωσαϊκό, τα χαλιά και τα μικρά αξεσουάρ είναι ευπρόσδεκτα σε ένα λαμπερό σμαράγδι χρώμα. Η διάθεση δημιουργείται εύκολα με τη βοήθεια πολύχρωμων μικρών αντικειμένων: αρωματικά κεριά και ξηρές ανθοδέσμες με λεβάντα.

Μωβ αξεσουάρ μπάνιου

Μοντέρνο μπάνιο με μωβ τόνους

Ο πειρασμός των ανατολικών παραδόσεων

Η ιαπωνική σχεδίαση αιχμαλωτίζει πάντα με την πολυπλοκότητα και το ιδιαίτερο χρώμα της. Τα ακόλουθα εξαρτήματα είναι χαρακτηριστικά για το ανατολικό εσωτερικό:

 1. Ξύλινα έπιπλα.
 2. Ζεστά χρώματα ως βάση (για το φινίρισμα του δαπέδου, της οροφής, το μεγαλύτερο μέρος των τοίχων)?
 3. Μωσαϊκό λιλά με κεραμικά πλακίδια.
 4. Εικόνα των ανθών sakura ως βασικό στοιχείο του σχεδιασμού του δωματίου.
 5. Συνδυασμός αποχρώσεων από σκούρο ιώδες και πολύ ελαφρύ λιλά.
 6. Ιαπωνικά τοπία που βασίζονται σε κεραμικά ψηφιδωτά.
 7. Οι διακοσμητικοί ανεμιστήρες της παραδοσιακής ανατολικής μορφής, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πλήρες διακοσμητικό αξεσουάρ.
 8. Εικόνες του Sakura σε μωβ μοτίβα?
 9. Ματ άχυρο και χαλιά από ανατολίτικο στυλ.
 10. Μπαμπού αξεσουάρ?
 11. Κουρτίνες με ανατολίτικα στολίδια.
 12. Εκλεπτυσμένος φωτισμός οροφής.

Ιαπωνικά μινιμαλιστικό στυλ στο μπάνιο με μωβ προφορά

"Αιώνιο" κλασικό σε βασιλικό χρώμα

Ο κλασικός σχεδιασμός στο εσωτερικό του μπάνιου είναι η αρμονία της μοβ παλέτας με λευκές, γκρι και χρυσές αποχρώσεις. Ασυνήθιστα σχέδια στα βάθρα, στο μπάνιο, στην άκρη των τοίχων, στην οροφή και στον νεροχύτη είναι επίσης ευπρόσδεκτα.

Το Classic είναι μια δαπανηρή κατεύθυνση. Κεραμικό φινίρισμα, ξύλινα χαρακτηριστικά, διακόσμηση με φωτιστικά, υδραυλικά - όλα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και να φαίνονται αξιοσέβαστοι και πλούσιοι.

Βιόλα-μπεζ κλασικό στυλ μπάνιου

Κίτρινο-μπεζ κλασικό μπάνιο

Χώρα - άνεση και τρυφερότητα

Τα κύρια χαρακτηριστικά του "ρουστικού" ύφους είναι η χρήση ξύλινων επίπλων, η αφθονία των φυτικών ντεκόρ και η παρουσία μάζας μικρών λεπτομερειών. Ένα ωραίο καλάθι πλυντηρίου τοποθετείται κάτω από το νεροχύτη. Οι κουρτίνες χαρακτηρίζονται από την εκτύπωση "κλουβί" ή τη διασπορά μικρών λουλουδιών.Υδραυλικά σε λιλά χρώμα φαίνεται θεαματική.

Φως στη μωβ μπανιέρα

Ανοιχτό μωβ και γκρι χρώματα στο μπάνιο

Μωβ, μαύρο και άσπρο χρώμα στο σχεδιασμό του μπάνιου σε μοντέρνο στυλ

Μωβ τοίχο στο μπάνιο

Art Deco μωβ επισημαίνει μπάνιο

Μωβ νιπτήρα και ντουλάπι μπάνιου

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)