Επισκευή τουαλέτας: γρήγορη μετατροπή χωρίς πρόσθετα έξοδα (52 φωτογραφίες)

Το κλειδί για τη δημοτικότητα των πλαστικών πάνελ είναι η αισθητική απόδοση, ένα ευρύ φάσμα υφών και χρωμάτων, χαμηλή συντήρηση, υψηλή αντοχή στη φθορά και πιστές τιμές. Αυτό το υλικό είναι βέλτιστο για περιοχές στις οποίες πρέπει να τηρούνται αυστηρές υγειονομικές απαιτήσεις. Πρακτικοί πίνακες για μια τουαλέτα PVC (αυτή είναι η πιο κοινή επιλογή) μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση μπαλκονιών, διαδρόμων, λότζες.

Η επιδιόρθωση της τουαλέτας επιλέγεται επίσης επειδή το υλικό διατηρείται σε ένα προσιτό τμήμα τιμών και είναι επίσης εύκολο να το εγκαταστήσετε μόνοι σας.

3d πάνελ επισκευής τουαλέτας

Επισκευή τουαλέτας με ακρυλικά πάνελ

Επιδιορθώσεις τουαλέτας Art Deco Panels

Επισκευή τουαλέτας με μπεζ πίνακες

Επισκευή τουαλέτας με λευκούς πίνακες

Επισκευή της τουαλέτας με γυαλιστερά πάνελ

Επισκευή τουαλέτας με πλαίσια με σύνορα

Πώς να επιλέξετε πλαστικό πάνελ για την τουαλέτα;

Το αρχικό υλικό πρέπει να έχει πρόσθετα που είναι υπεύθυνα για την ελαστικότητα του τελικού προϊόντος. Τέτοια μοντέλα μπορεί να είναι ελαφρώς λυγισμένα, προϊόντα κακής ποιότητας, αντίθετα, θα καταρρεύσουν, θα χάσουν το σχήμα τους ακόμη και με αδύναμη μηχανική πίεση. Κατά τη μελέτη της συλλογής, είναι απαραίτητο να συμπιεστεί η άκρη του πάνελ μεταξύ δύο δακτύλων: τα ενισχυτικά δεν πρέπει να αντιδράσουν, ο σχηματισμός των τσακίσεων στην επιφάνεια είναι απαράδεκτος.

Εάν ελαφρώς λυγίζετε την ταινία τοποθέτησης που βρίσκεται κατά μήκος της άκρης, το πλαστικό δεν πρέπει να σπάσει - το ποιοτικό υλικό θα επιστρέψει στην αρχική του μορφή. Σημάδια που πρέπει να είναι επιφυλακτικά κατά την επιλογή: αιχμηρή χημική οσμή, διογκωτικά ενισχυτικά.

Τα προϊόντα ταξινομούνται κατά πλάτος. Για την κάλυψη μιας μικρής τουαλέτας, δεν είναι σκόπιμο να αγοράσετε φαρδιά πάνελ - θα υπάρξουν πολλά απόβλητα. Εάν η επιλογή έπεσε σε ένα μοντέλο με μια εικόνα, πρέπει να επιλέξετε παραλλαγές που δεν απαιτούν τοποθέτηση στο στολίδι. Είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη οι πιθανές ειδικές συνθήκες - π.χ. επικοινωνίες κάλυψης. Οι ειδικοί συστήνουν την αγορά υλικού κατά 15% περισσότερο - πρόκειται για ασφάλιση για λάθος κοπή, θραύση και κόψιμο.

Επισκευή τουαλέτας σε μαύρο και άσπρο

Επισκευή τουαλέτας με κλασικά πάνελ

Επισκευή τουαλέτας με διακοσμητικά πάνελ

Επισκευή της τουαλέτας με ξύλινα πλαίσια

Επισκευή της τουαλέτας με ξύλινη επένδυση

Επισκευή τουαλέτας με πάνελ σε σπίτι

Επισκευή τουαλέτας με πλαίσια με υφή

Επισκευή της τουαλέτας με μπλε πάνελ

Επισκευή τουαλέτας με πέτρινα πάνελ

Δοκιμάστε το φινίρισμα της τουαλέτας με πάνελ PVC: προετοιμασίες, εργαλεία

Για να καθορίσετε την απαιτούμενη ποσότητα επένδυσης, πρέπει να μετρήσετε σωστά την τουαλέτα στο διαμέρισμα. Θα πρέπει να φροντίσετε τα προφίλ υλικού που χρειάζονται για να ολοκληρώσετε τις γωνίες, να σχεδιάσετε τις περιοχές σύνδεσης κοντά στο πάτωμα και την οροφή, να δημιουργήσετε μια πόρτα επιθεώρησης, ντουλάπι, αν είναι απαραίτητο. Ο σχεδιασμός των καλούπων επηρεάζεται κυρίως από το σχεδιασμό του τελειώματος τουαλέτας με πλαστικά πάνελ. Τα προφίλ συνδέονται, αρχίζουν, οροφή, τέλος, εξωτερικά και εσωτερικά.

Τα πάνελ τοποθετούνται στο κιβώτιο - ξύλινες σχάρες 20x50 mm ή μεταλλικό προφίλ. Το βήμα ανάμεσα στους κατακόρυφους ή οριζόντιους οδηγούς του πλαισίου είναι συνήθως 50-60 εκ. Το κιβώτιο είναι στερεωμένο στη βάση με πείρους, πρέπει να εισέρχονται στον τοίχο 5-6 εκ. Για την εκκίνηση της τοποθέτησης πλαισίων PVC στο πλαίσιο, χρησιμοποιούνται βίδες μεγέθους 15-20 χιλ.

Οι επιλογές για το φινίρισμα της τουαλέτας με πάνελ περιλαμβάνουν τη δυνατότητα χρήσης υγρών καρφιών ή άλλων συγκολλητικών συνθέσεων για κεραμίδια, αν οι τοίχοι είναι αρχικά τελείως ομαλοί (δηλαδή χωρίς κιβώτιο). Σπάνια, η επισκευή τουαλέτας στον Χρουστσόφ αναπτύσσεται σύμφωνα με αυτό το σενάριο, αλλά σε σπίτια των πάνελ υπάρχουν πιθανότητες.

Επισκευή τουαλέτας με συνδυασμένα πάνελ

Επισκευή τουαλέτας με καφέ πάνελ

Επισκευή τουαλέτας με κόκκινα πλαίσια

Επισκευή τουαλέτας με πλαστικοποιημένα πάνελ

Επισκευή τουαλέτας σε σοφίτα

Επισκευή τουαλέτας με πάνελ MDF

Επισκευή τουαλέτας από πάνελ με καλούπια

Τοποθέτηση του πλαισίου επισκευής τουαλέτας

Επισκευή της τουαλέτας με ψηφιδωτά πάνελ

Εάν σχεδιάζεται η χρήση ξύλου για το πλαίσιο, είναι απαραίτητο να προεπεξεργαστεί με ενώσεις που αποτρέπουν την αποσύνθεση, προστατεύουν από βλάβες από μικροοργανισμούς. Οι τοίχοι και οι οροφές μπορούν επίσης να προετοιμαστούν αρχικά για να ενισχύσουν τη μελλοντική επένδυση και να προστατεύσουν τις επιφάνειες από έντομα και μούχλα.

Λίστα εργαλείων:

  • ένα κατσαβίδι, ένα διάτρητο, τρυπάνια διαφορετικών μεγεθών για σκυρόδεμα και ξύλο.
  • παζλ, σφυρί, μέτρο ταινιών?
  • συρραπτικό και επίπεδο κατασκευής.
  • Δείκτες σήμανσης.
  • ψαλίδι για μέταλλο (εάν έχει επιλεγεί ένα τέτοιο πλαίσιο).

Σπάτουλες, βούρτσες θα χρειαστούν για να λειτουργήσουν με το αστάρι, ένα στεγνωτήριο μαλλιών κατασκευής μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο εδώ.

Επισκευή τουαλέτας με μαρμάρινη επένδυση

Επισκευή της τουαλέτας με ογκομετρικά πάνελ

Επισκευή της τουαλέτας με απλά πάνελ

Επισκευή επισκευής τουαλέτας

Επισκευή της τουαλέτας με πάνελ άμμου

Επισκευή τουαλέτας με πλαστικά πάνελ

Επισκευή τουαλέτας με πλαστικά πάνελ

Επισκευή τουαλέτας με πάνελ πλακιδίων

Επισκευή τουαλέτας με πάνελ οροφής

Επιδιορθώστε την τουαλέτα με πλαστικά πάνελ: συμβουλές από ειδικούς

Πριν κάνετε τις επισκευές στην τουαλέτα χρησιμοποιώντας πλαστικά πάνελ τοίχου, θα πρέπει να καθαρίσετε όλες τις επιφάνειες απολεπισμένου χρώματος, παλιές ταπετσαρίες. Ενώ το ξύλο θα στεγνώσει μετά τον εμποτισμό με προστατευτικές ενώσεις, μπορείτε να καταφέρετε να επεξεργαστείτε την οροφή και τους τοίχους με ένα αστάρι σε δύο στρώσεις. Αν η επισκευή θα συνοδεύεται από αντικατάσταση της τουαλέτας, είναι προτιμότερο να την αποσυναρμολογήσετε εκ των προτέρων.

Στη συνέχεια, η βάση έχει επισημανθεί για να εκτιμήσει το μέγεθος και τον αριθμό των ραγών που θα χρειαστούν για το κιβώτιο. Αν τα πάνελ είναι τοποθετημένα κάθετα, οι ράβδοι θα είναι οριζόντια και αντίστροφα.

Η εγκατάσταση των οδηγών ξεκινά πάντα από ομοιόμορφους χώρους, τότε το πλαίσιο είναι χτισμένο εκεί όπου είναι απαραίτητο να καλυφθούν οι επικοινωνίες, να τραβήξουν γωνίες. Για να οριζοντίσετε τη δοκό, χρησιμοποιήστε το επίπεδο του κτιρίου, για να εξαλείψετε τις στρεβλώσεις, χρησιμοποιούνται επιπρόσθετες επενδύσεις.

Πριν από την τοποθέτηση των πάνελ, είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε τις διαστάσεις και το μοτίβο, ειδικά εάν υπάρχει μεσαίο περίγραμμα, περίγραμμα ή συνδεδεμένο στολίδι. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να ενωθούν οι πίνακες που είναι διακοσμημένες με μοναδικά κομμάτια διάσπαρτα σε διάφορα προϊόντα: εδώ θα πρέπει να σχεδιάσετε προσεκτικά την τοποθέτησή τους σε σχέση με το άλλο.

Επισκευή τουαλέτας με τυπωμένα πάνελ

Επισκευή τουαλέτας με πάνελ PVC

Επισκευή τουαλέτας με πηχάκια

Επισκευή πίνακα

Επισκευή τουαλέτας σε στυλ ρετρό

Επισκευή τουαλέτας με πίνακες με εικόνα

Επισκευή τουαλέτας με ασημί πλαίσια

Επισκευή τουαλέτας γκρι πάνελ

Επισκευή τουαλέτας με πάνελ κάτω

Τα προφίλ εκκίνησης είναι μεταξύ των υποχρεωτικών στοιχείων εγκατάστασης - χωρίς αυτά, η επένδυση δεν θα αποκτήσει την απαιτούμενη τακτοποιημένη εμφάνιση. Εάν τα τυπικά λευκά προφίλ γωνίας δεν ταιριάζουν στο φινίρισμα, μπορείτε να τα κάνετε χωρίς αυτά - τα πάνελ μπορούν να ενωθούν με την κατάλληλη εφαρμογή (αυτή είναι μια επιλογή για εσωτερικές γωνίες).

Σε περίπτωση που οι τοίχοι είναι ομοιόμορφοι, τα υγρά καρφιά εφαρμόζονται στην επιφάνεια σε λωρίδες πάχους 1-1,5 cm. Για να διανεμηθεί μια άλλη επιλογή - κόλλα πλακιδίων - χρησιμοποιείται μια μυτερή σπάτουλα. Συχνά υπάρχουν μετρητές νερού στον πλευρικό τοίχο, για την ασφαλή διακόσμησή τους, μπορείτε να εισαγάγετε συρόμενα πλαίσια ή να κάνετε ένα αυτοσχέδιο παράθυρο με μια πόρτα.

Οι αρχές της επένδυσης τοίχου και οροφής είναι σχεδόν πανομοιότυπες, αλλά πρέπει να ληφθούν υπόψη πολλές λεπτότητες. Πρώτον, είναι συχνά απαραίτητο να τοποθετούνται κατακόρυφα και οριζόντια κουτιά, πίσω από τα οποία είναι κρυμμένοι οι κόμβοι επικοινωνίας. Στην περίπτωση του ανώτατου ορίου, υπάρχει ανάγκη εισαγωγής προβολέων.

Η επισκευή της τουαλέτας με τα πάνελ είναι ένας τρόπος προϋπολογισμού της επένδυσης του μπάνιου, που απαιτεί την υγιεινή και την αντοχή στην υγρασία των εφαρμοζόμενων υλικών επένδυσης. Για να δημιουργήσετε έναν αρμονικό σχεδιασμό αυτού του συμπαγούς δωματίου, είναι προτιμότερο να καταφύγετε σε πλαστικά πάνελ που έχουν ένα ήσυχο ελαφρύ μονοφωνικό χρώμα ή είναι κατασκευασμένα σε μια φυσική φυσική χρωματική παλέτα.

Επισκευή τουαλέτας με γυάλινα πλαίσια

Επισκευή της τουαλέτας με σκοτεινούς πίνακες

Εγκατάσταση του πίνακα επισκευής τουαλέτας

Επισκευή τουαλέτας με πάνελ με μοτίβο

Επισκευή τουαλέτας και πάνελ μπάνιου

Επισκευή τουαλέτας με φωτεινά πάνελ

Επισκευή τουαλέτας στα πράσινα μαρμάρινα πλαίσια

Επισκευή της τουαλέτας με πράσινα πάνελ

Επισκευή της τουαλέτας με χρυσά πάνελ

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)