Διαμερίσματα για ένα νεαρό ζευγάρι

Συνολική έκταση: 60 τ.μ.
Αριθμός δωματίων: 2
Αριθμός μπάνιων: 1

Από τις πρώτες στιγμές της συζήτησης, ερωτεύτηκα αυτό το έργο. Πολύ παρόμοια με τις απόψεις και τις ιδέες των παιδιών, η προθυμία να πειραματιστούν και το "no begge" μου δωροδόκησαν. Διακριτικό, βίαιο εσωτερικό. Ξύλο συν το βασιλιά των λουλουδιών - γκρι, σκυρόδεμα υφή και λευκό ως φόντο. Το ίδιο το σπίτι ήταν πολύ διατεταγμένο σε αυτό το στυλ - ψηλά ταβάνια των 3,40μ., Παράθυρα στο πάτωμα, πολύ κομψή διακόσμηση πρόσοψη και εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους. Το μόνο που παρέμεινε ήταν να διαθέσει το μικρό χώρο όσο το δυνατόν πιο λογικά και εργονομικά. Ως αποτέλεσμα, διανεμήθηκε χώρος καθιστικού με κουζίνα, μια σακκάβα κρυμμένη πίσω από μια παλιά ξύλινη πόρτα απέναντι από το μπάνιο και 2 ζώνες στο υπνοδωμάτιο - ένα υπνοδωμάτιο (ένα κρεβάτι σε όλο το πλάτος του δωματίου) και ένα χώρο εργασίας. Επίσης, κατόπιν αιτήματος των πελατών, πολλά ράφια αναλύθηκαν - κύβοι γύρω από την τηλεόραση και μια μονάδα ραφιών ενσωματωμένη στον τοίχο.

Το πιο δύσκολο δούλευε με ένα παλιό δέντρο από το οποίο κατασκευάστηκαν οι πόρτες και τα τραπέζια. Το δέντρο δεν θέλησε να υπακούσει και άλλαξε το σχήμα του λόγω αλλαγών στην υγρασία και τη θερμοκρασία. Ήταν πραγματικά παλιό, αποσυναρμολογημένο παλιό αχυρώνες από την Ολλανδία. Ήταν επίσης απαραίτητο να σκεφτούμε ένα σύστημα συρόμενων θυρών. Σε γενικές γραμμές, τα πάντα συλλέχθηκαν κυριολεκτικά για λεπτομέρειες, όπως συμβαίνει συχνά όταν τίποτα δεν είναι τυποποιημένο και έτοιμο να σας αρέσει.
Στο c / u, εκτός από τα κεραμίδια, χρησιμοποιήσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον υλικό, μικροσκέπασμα, το οποίο επεξεργάστηκε το ντουλάπι των κατασκευαστών με τα χέρια τους κάτω από το νεροχύτη και τα ράφια ενσωματωμένα στον τοίχο.

Ως αποτέλεσμα, όλοι ήταν πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Για 2 χρόνια, παιδιά ζουν σε αυτό το διαμέρισμα.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)