Γυψοσανίδα
Πώς να τοποθετήσετε πλακάκια σε γυψοσανίδα: οι επαγγελματίες συμβουλεύουν Πώς να τοποθετήσετε πλακάκια σε γυψοσανίδα: οι επαγγελματίες συμβουλεύουν
Τα πεδία του υλικού hl είναι πολύ διαφορετικά. Μπορείτε να τοποθετήσετε κεραμίδια σε γυψοσανίδα, έχοντας ένα πρακτικό εσωτερικό σε οποιοδήποτε δωμάτιο.
Γύψιμο γυψοσανίδας: μυστικά επαγγελματιώνΓύψιμο γυψοσανίδας: μυστικά επαγγελματιών
Γυψοσανίδα είναι ένα από τα υλικά που απαιτούνται σήμερα, χάρη στην οποία είναι δυνατή η γρήγορη κατασκευή διαφόρων κατασκευών με τα δικά σας χέρια, αλλά η τοποθέτηση μιας κατασκευής είναι μόνο η μισή μάχη, πρέπει να τελειώσετε σωστά ...
Οριζοντίωση της οροφής: βασικές μέθοδοιΟριζοντίωση της οροφής: βασικές μέθοδοι
Ένα πανέμορφο ανώτατο όριο είναι ένας δείκτης ποιότητας επισκευών. Και αν τα ελαττώματα στο δάπεδο ή στους τοίχους μπορούν να κρυφτούν, τότε η οροφή θα πρέπει να είναι επίπεδη και τακτοποιημένη.
Πώς να αφαιρέσετε ρωγμές στην οροφή: οι επαγγελματίες συμβουλεύουνΠώς να αφαιρέσετε ρωγμές στην οροφή: οι επαγγελματίες συμβουλεύουν
Πριν κλείσετε μια ρωγμή στο ανώτατο όριο, πρέπει να προσδιορίσετε την αιτία της εμφάνισής της. Η επισκευή των ρωγμών στην οροφή πραγματοποιείται μόνο μετά από προσεκτική προετοιμασία της ζημιωμένης περιοχής σε μια ορισμένη σειρά.
Διαχωριστικά γυψοσανίδας σε μοντέρνα διαμερίσματα: ευκολία κατασκευής (52 φωτογραφίες)Διαχωριστικά γυψοσανίδας σε μοντέρνα διαμερίσματα: ευκολία κατασκευής (52 φωτογραφίες)
Οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν ενεργά γυψοσανίδα για το διαχωρισμό και τη διακόσμηση. Χρησιμοποιώντας τις συμβουλές των πλοιάρχων, κάνοντας ένα διαμέρισμα από το δικό σας δεν θα είναι δύσκολο.
Γυψοσανίδα στο εσωτερικό (20 φωτογραφίες)Γυψοσανίδα στο εσωτερικό (20 φωτογραφίες)
Γωνιακό γυψοσανίδας είναι μια δημοφιλής λύση για τη μετατροπή του σαλόνι, υπνοδωμάτιο, κουζίνα και άλλα δωμάτια του διαμερίσματος. Εάν θέλετε, μπορείτε να εξοπλίσετε ακόμη και μια θέση για κουρτίνες από γυψοσανίδας.
Γυψοσανίδες για το σαλόνι (21 φωτογραφίες)Γυψοσανίδες για το σαλόνι (21 φωτογραφίες)
Γυψοσανίδες για το σαλόνι, σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. Τα πλεονεκτήματα του γυψοσανίδας ως υλικό φινιρίσματος για το ανώτατο όριο. Σχεδιαστικές επιλογές για την οροφή του καθιστικού με γυψοσανίδες.
Γυψοσανίδα στην κουζίνα (20 φωτογραφίες): μοναδική διακόσμηση του εσωτερικού χώρουΓυψοσανίδα στην κουζίνα (20 φωτογραφίες): μοναδική διακόσμηση του εσωτερικού χώρου
Γυψοσανίδα στην κουζίνα, σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. Τα πλεονεκτήματα του γυψοσανίδας ως υλικού για την κουζίνα. Επιλογές για οροφές γυψοσανίδας, όμορφα παραδείγματα.
Γυψοσανίδες στο εσωτερικό (16 φωτογραφίες): επιλογές σχεδίασης και ιδέεςΓυψοσανίδες στο εσωτερικό (16 φωτογραφίες): επιλογές σχεδίασης και ιδέες
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των οροφών γυψοσανίδας. Σχεδιασμός οροφών από γυψοσανίδες. Τι πρέπει να προσέξετε κατά τη διαδικασία εγκατάστασης ενός γυψοσανίδας οροφής τον εαυτό σας.

Γυψοσανίδα: Μελετάμε τις ποικιλίες και τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής

Το γυψοσανίδας ως υλικό καθολικής φινιρίσματος είναι ένας καμβάς με πυρήνα γύψου και εξωτερικά στρώματα από χαρτόνι. Οι ποικιλίες των προϊόντων χρησιμοποιούνται ενεργά στη διαρρύθμιση των τοίχων και των οροφών των χώρων για διάφορους σκοπούς, την ανέγερση τοξωτών δομών και χωρισμάτων με καμπύλες γραμμές, την επένδυση των διαύλων επικοινωνίας, τις πύλες του τζακιού. Με εμπλουτισμό της βάσης γύψου με τροποποιητικές ενώσεις και εμποτισμό του χαρτονιού με ειδικά διαλύματα παράγονται υλικά από γυψοσανίδες με ορισμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά.

Ταξινόμηση Γυψοσανίδας

Το υλικό τελικής επεξεργασίας με γύψο ταξινομείται σε διάφορες κατηγορίες. Ποικιλίες γυψοσανίδας ανάλογα με τα δομικά χαρακτηριστικά:
 • κανονικό - GKL - ένα καθολικό φινίρισμα χωρίς συγκεκριμένες ιδιότητες.
 • η αντοχή στην υγρασία - GKLV - κατανέμεται με μικρή υγροσκοπικότητα σε σύγκριση με το συνηθισμένο γυψοσανίδα. Η σύνθεση του πυρήνα είναι κορεσμένη με κόκκους σιλικόνης και αντισηπτικά πρόσθετα.
 • πυρίμαχο - GKLO - Βάση γύψου ενισχυμένη με υαλοβάμβακα, εφοδιασμένη με ειδικά πρόσθετα από την καύση.
 • ανθεκτικό στην υγρασία και πυράντοχη - GKLVO - χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή στην υψηλή υγρασία και αντοχή στη φωτιά.
Ποικιλίες γυψοσανίδας για χρήση:
 • τοίχος - εκτελείται σε πάχος 12,5 mm, σχετική ως προσιτό υλικό για την τελική επεξεργασία λείων επιφανειών. Με αυτή την επιλογή, γυψοσανίδας διακοσμούν εσωτερικούς τοίχους, χωρίσματα, κόγχες?
 • οροφή - έχει πάχος 9,5 mm, χρησιμοποιείται στο περίβλημα της κύριας οροφής, η εγκατάσταση των ψευδοροφών σε δωμάτια με υγρασία όχι περισσότερο από 70%?
 • τοξωτό - έχει πάχος 6,5 mm, σχεδιασμένο για τοξωτές λύσεις οποιασδήποτε πολυπλοκότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα ξηρό φύλλο παρέχει ακτίνα κάμψης τουλάχιστον 1000 mm και όταν είναι υγρός αυτός ο δείκτης είναι 300 mm.
 • ακουστική - η πίσω πλευρά του καμβά είναι εξοπλισμένη με επίστρωση απορρόφησης ήχου, οπές με διάμετρο περίπου 1 cm είναι κατασκευασμένες στην μπροστινή επιφάνεια.Ο ακουστικός γύψος δεν μπορεί να είναι στόκος αλλά μπορεί να εφαρμοστεί και βαφή. Το υλικό είναι σχετικό με το σχεδιασμό τοίχων και οροφών στα στούντιο ηχογραφήσεων και σε άλλους χώρους όπου απαιτείται ηχομόνωση.
Ποικιλίες γυψοσανίδας ανά τύπο άκρης και χαρακτηριστικά εγκατάστασης:
 • ευθεία άκρη - Δεν προβλέπονται ραφές PC -
 • εξευγενισμένη άκρη - Ηνωμένο Βασίλειο - η γραμμή σύνδεσης πριν το στόκος είναι εφοδιασμένο με ενισχυτική ταινία.
 • ημικυκλική άκρη στην μπροστινή πλευρά - PLC - γόμωση αρμών.
 • ημικυκλική και εξελιγμένη άκρη στην μπροστινή πλευρά - PLUK - οι αρθρώσεις ενισχύονται πριν από την επένδυση.
 • στρογγυλεμένη άκρη - ЗК - πραγματοποιείται επένδυση αρμών χωρίς ενίσχυση.
Επιλέγοντας τη σωστή επιλογή φινιρίσματος, πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά τον κατάλογο με τις τρέχουσες πληροφορίες και να συμβουλευτείτε ειδικούς στον τομέα της κατασκευής και επισκευής.

Χαρακτηριστικά της χρήσης γυψοσανίδας

Στα έργα επισκευής και διακόσμησης χρησιμοποιούνται τύποι γυψοσανίδας ανάλογα με τις δομικές ιδιότητες. GKL - συνηθισμένο γυψοσανίδα - γκρίζος καμβάς με μπλε σημάδια. Το υλικό προορίζεται για τοίχους και οροφές σε χώρους με χαμηλή υγρασία, καθώς είναι σε θέση να απορροφήσει την υπερβολική υγρασία από τον αέρα και να το επαναφέρει όταν το μικροκλίμα είναι ξηρό. Η εφαρμογή σε περιβάλλον με υψηλό επίπεδο υγρασίας είναι γεμάτη με παραμόρφωση του γυψοσανίδας και του καλουπιού. GKLV - φινίρισμα ανθεκτικό στην υγρασία - πράσινο με μπλε σήμανση. Σχεδιασμένο για επένδυση επιφανειών τοίχου και οροφής σε χώρους με υψηλό συντελεστή υγρασίας, είναι επίσης σημαντικό για το σχεδιασμό των πλαγιών παραθύρων. Οι κόκκοι σιλικόνης σε σύνθεση γύψου παρέχουν χαμηλή απορρόφηση υγρασίας και τα αντισηπτικά πρόσθετα είναι σχεδιασμένα να αντιστέκονται στο σχηματισμό μικροοργανισμών. Ταυτοχρόνως, το GKLV δεν εφαρμόζεται σε υλικά ανθεκτικά στην υγρασία, είναι απλά σε θέση να ανέχεται καλά την περιβαλλοντική υγρασία. Χρησιμοποιώντας κλινοσκεπάσματα που προστατεύουν από την υγρασία κατά την τοποθέτηση ενός μπάνιου ή κουζίνας, επιτελούν προστασία με την εφαρμογή αδιάβροχου στόκου / αστάρι / βαφή. GKLO - πυρίμαχο γυψοσανίδας - γκρίζος καμβάς με κόκκινη σήμανση. Επισκόπηση δυνατοτήτων:
 • ο πυρήνας του γύψου είναι ενισχυμένος με υαλοβάμβακα.
 • έχει πυρίμαχο εμποτισμό.
 • Χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση βιομηχανικών χώρων με αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιάς, αγωγών επικοινωνίας, αγωγών επένδυσης, πύλων τζάκι, ηλεκτρικών πινάκων.
Το πυρίμαχο φινίρισμα έχει σημασία και για τη διαμόρφωση των φύλλων των μεταλλικών θυρών με πυράντοχο και για το σχεδιασμό του αττικού χώρου γύρω από τις καμινάδες. Το GKLVO είναι ένας τύπος γυψοσανίδας ανθεκτικός στην υγρασία - πράσινο με κόκκινη σήμανση. Το υλικό προορίζεται για προσανατολισμένες επιφάνειες σε χώρους με υψηλό συντελεστή υγρασίας και κίνδυνο πυρκαγιάς.Η γυψοσανίδα ανθεκτική στην υγρασία είναι σημαντική για την επένδυση των συγκροτημάτων μπάνιου στη διακόσμηση του μπάνιου και της κουζίνας. Γυψοσανίδα μπροστά - GKLF - ένα πανί κίτρινου χρώματος. Το υλικό προορίζεται για εξωτερική επένδυση, είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Λαμβάνοντας υπόψη το γυψοσανίδας ως φινίρισμα, αξίζει να εξεταστεί η χαμηλή αντοχή του υλικού: με σημαντική μηχανική πρόσκρουση, σκασίματα ή βλάβες σχηματίζονται στον καμβά. Είναι επίσης σημαντικό το περίβλημα γυψοσανίδας να καταλαμβάνει πολύ χρήσιμο χώρο.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)