Σχεδιασμός έργου ενός αρχοντικού στην περιοχή της Μόσχας

2000 m² πολυτελείας και αίγλη - έργο Sosnovy Bor

Έχουν δημοσιευθεί πρόσφατα πολλά σχέδια σχεδιασμού ευρωπαϊκών και αμερικανικών διαμερισμάτων και νοικοκυριών. Γιατί να μην κοιτάξουμε αυτή τη φορά σε τι εσωτερικούς χώρους οι συμπατριώτες μας που ζουν στην περιοχή της Μόσχας παραγγέλλουν από τους σχεδιαστές; Σας προσφέρουμε μια σύντομη περιήγηση στα πολυτελή δωμάτια του αρχοντικού που έγινε μέρος του έργου Sosnovy Bor. Το εξοχικό σπίτι, διακοσμημένο σε μείγμα μπαρόκ και ροκοκό στιλ χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα υλικά, εντυπωσιάζει με τον πλούτο και την πολυτέλεια.

Αίθουσα

Αν πριν δεν είχατε δει σε ένα δωμάτιο τη χρήση τέτοιων δαπανηρών και υψηλής ποιότητας υλικών για διακόσμηση, έπιπλα και διακόσμηση, στη συνέχεια να είστε υπομονετικοί - το επίπεδο πολυτέλειας, λαμπρότητας και πλούτου θα αυξηθεί με κάθε δωμάτιο. Ίσως δεν μπορείτε να καλέσετε την αίθουσα μια τεράστια αίθουσα, μέσα στην οποία θα βρεθούμε με την είσοδο στο αρχοντικό. Το γυαλιστερό πάτωμα, η λαμπρότητα των καθρεπτών, ο τεράστιος πολυεπίπεδος πολυέλαιος, η σφυρηλατημένη δαντέλα του κιγκλιδώματος σκαλοπατιών - όλα αυτά μιλούν όχι μόνο για την ευημερία των ιδιοκτητών του εξοχικού σπιτιού αλλά και για τις γευστικές προτιμήσεις των πελατών του εσωτερικού σχεδιασμού.

Βασιλική αίθουσα

Τα απίστευτα ψηλά ταβάνια και τα παράθυρα σε δύο επίπεδα επιτρέπουν στο δωμάτιο να γεμίσει με το φως του ήλιου τις περισσότερες φορές και το φως φινίρισμα συμβάλλει στην ακόμα μεγαλύτερη επέκταση του χώρου. Και τα ντουλάπια που έχουν αντικατοπτρίσει πλήρως στο γαλλικό στυλ συνεισφέρουν σε αυτό το αποτέλεσμα. Ένα τέτοιο φωτεινό δωμάτιο μπορεί να αντέξει τόσο το σκοτεινό ξύλο των κύριων θυρών αρκετών πτερυγίων και τα πρωτότυπα αντικείμενα διακόσμησης με σκούρα χρώματα.

Σαλόνι

Αρχίζουμε την περιήγησή μας στην πολυτέλεια των αρχοντικών της Μόσχας με κοινόχρηστους χώρους - σαλόνια και αυτό δεν θα είναι το μεγαλύτερο από αυτά. Ένα σαλόνι με ζώνη τηλεόρασης και τζάκι, η καμινάδα του οποίου είναι επενδεδυμένη με καθρέφτες και επομένως σβήνει τελείως τα όρια του χώρου, είναι ένα παράδειγμα ενός άνετου lounge, για τη δημιουργία του οποίου δαπανήθηκαν πολλές προσπάθειες, χρόνος και χρήμα. Κάθε κομμάτι των επίπλων σχεδιάζεται και συντονίζεται με άλλους συμμετέχοντες στη σύνθεση - από τον πιο όμορφο πολυέλαιο με πολλά κρυστάλλινα στοιχεία μέχρι τις πτυχώσεις στις κουρτίνες του τάφτα. Τα εναρμονισμένα χρώματα επιτρέπουν την εμφάνιση να χαλαρώσετε σε αυτό το σαλόνι.

Καθιστικό με ριγέ κουρτίνες.

Ένα άλλο σαλόνι, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του σπιτιού, είναι επίσης ένα άνετο και απίστευτα αισθητικό μέρος για να χαλαρώσετε. Τα στοιχεία της ζωής στη χώρα αντανακλώνται στο πολυτελές εσωτερικό - λαμπτήρες από σφυρήλατο σίδερο, μενταγιόν και τοίχο, ξύλινα έπιπλα, αφθονία ζωντανών φυτών και ακόμη και η παρουσία ενός floral print στην ταπετσαρία των επικαλυμμένων επίπλων και των χαλιών δαπέδου θυμίζει την εγγύτητα στη φύση.

Σφυρήλατα σίδερα στο σαλόνι

Σε όλα τα δωμάτια αυτού του αρχοντικού, δίνεται μεγάλη προσοχή στη διακόσμηση των παραθύρων, συχνά οι κουρτίνες λειτουργούν ως στοιχείο προφοράς, που γίνεται το επίκεντρο της προσοχής. Αυτό το σαλόνι δεν αποτελούσε εξαίρεση - αυστριακές κουρτίνες από κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα με μεγάλη λωρίδα, φυσικά, προσελκύουν την προσοχή.

Φωτιζόμενες στήλες

Η ξενάγησή μας στα σαλόνια ενός μεγάλου αρχοντικού συνεχίζεται και βρισκόμαστε σε ένα δωμάτιο με μικρότερο εσωτερικό, αλλά χωρίς μικρότερη κλίμακα από το ίδιο το δωμάτιο. Ζεστές, φυσικές αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση και την επίπλωση του σαλόνι, που δημιουργήθηκε για χαλαρωτικές διακοπές. Τα μπαρόκ στοιχεία δεν μπορούσαν να μπουν σε αυτό το δωμάτιο και η ατμόσφαιρά του μπορεί να ονομαστεί και μέτρια, αλλά ταυτόχρονα πολύ λειτουργική.

Home cinema

Αυτό το δωμάτιο, το οποίο λειτουργεί ως οικιακό θέατρο με μια τεράστια απαλή ζώνη, μπορεί επίσης να θεωρηθεί χώρος χαλάρωσης. Σκούρο διακοσμήσεις τοίχων, βαθιές αποχρώσεις σε έπιπλα, τοπικό φωτισμό - όλα σε αυτό το δωμάτιο χαλάρωσης δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που είναι άνετη για την παρακολούθηση βίντεο με την οικογένεια ή τους επισκέπτες.

Τραπεζαρία

Και αυτή είναι η υπόθεση της κύριας τραπεζαρίας. Ένα ευρύχωρο δωμάτιο με ευρύχωρο τραπέζι και άνετες καρέκλες, πολυθρόνες μπορούν να φιλοξενήσουν ένα σημαντικό αριθμό επισκεπτών.Για άλλη μια φορά, η διακόσμηση ανοίγματος παραθύρων γίνεται μια από τις βασικές πτυχές της ιδέας σχεδιασμού δωματίου. Ταφικά σοκολάτα Οι γαλλικές κουρτίνες και οι ζωγραφικές κλωστοϋφαντουργικές κορνίζες floral-animalistic είναι εντυπωσιακές.

Εσωτερική τραπεζαρία

Στο φόντο της ελαφριάς ταπετσαρίας κλωστοϋφαντουργίας ροδάκινου με floral μοτίβο, το σκοτεινό ξύλο των θυρών και ο σχεδιασμός των ντουλαπιών εμφάνισης φαίνονται εξαιρετικά. Η αντίθεση των χρωμάτων δίνει δυναμική στη ρύθμιση και η λαμπρότητα των καθρεπτών και του γυαλιού προσθέτει ένα στοιχείο πολυτέλειας και κομψότητας.

Η κουζίνα

Στο ισόγειο υπάρχει επίσης μια ευρύχωρη κουζίνα κλασικού στιλ. Η γυαλάδα των στοιχείων από ανοξείδωτο χάλυβα σε φόντο διακόσμησης και επίπλων σε παστέλ χρώματα φαίνεται πολυτελή. Αλλά, φυσικά, δεν ντουλάπια κουζίνας έγινε το κέντρο της προσοχής, αλλά ένα τεράστιο νησί, που περιέχει όχι μόνο τα συστήματα αποθήκευσης, αλλά ένα νεροχύτη και εστία.

Σε κλασικό ύφος

Διακόσμηση παραθύρων

Τα τεράστια παράθυρα από το δάπεδο έως την οροφή επιτρέπουν στο φως του ήλιου να εισέλθει στο δωμάτιο, αλλά για το σκοτάδι, υπάρχει ένα αξιόπιστο σύστημα φωτισμού με τη μορφή μιας σύνθεσης με κρεμαστά φωτιστικά. Ο χώρος των παραθύρων, όπως πάντα, είναι διακοσμημένος με chic - ένας συνδυασμός αυστριακών και ρωμαϊκών κουρτίνων με άλογο, καλλιτεχνικές εικόνες σε κεραμικά πλακίδια, τα οποία είναι επενδεδυμένα με τους χώρους μεταξύ των παραθύρων, φαίνονται αρμονικά και εορταστικά.

Κύριο υπνοδωμάτιο

Περνάμε στον δεύτερο όροφο, όπου βρίσκονται τα ιδιωτικά δωμάτια και ένα από αυτά είναι το κυρίως υπνοδωμάτιο. Αυτό το απίστευτα ευρύχωρο δωμάτιο με ένα μεγάλο κρεβάτι είναι διακοσμημένο με λιγότερη κομψότητα από τις εγκαταστάσεις του πρώτου ορόφου. Ευχάριστες αναζητούμενες αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται στη διακόσμηση του υπνοδωματίου δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα για ύπνο και χαλάρωση.

Ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με καθρέφτη

Συνήθως, ο χώρος στο κεφάλι του κρεβατιού χρησιμοποιείται ως τοίχος προφοράς, αλλά σε αυτό το δωμάτιο το επίπεδο καθρέφτη στο ντουλάπι παίζει επαρκώς αυτόν τον ρόλο. Αν έχετε ακόμα λίγη πολυτέλεια, δώστε προσοχή στις κουρτίνες με λαμπρεκίνες, παρεμποδισμένες ραμμένες με φούντες.

Το μπάνιο

Το μπάνιο δίπλα στην κρεβατοκάμαρα δεν είναι κατώτερο από αυτό σε πολυτέλεια και λαμπρότητα. Είναι δύσκολο να καταλήξουμε σε έναν πιο λειτουργικό και ταυτόχρονα πολυτελές συνδυασμό υδραυλικών εγκαταστάσεων, διακόσμησης και επίπλωσης σε αυτό το ευρύχωρο δωμάτιο. στην οποία υπήρχε ένα μέρος ακόμη και για ένα καθρέφτη τραπέζι.

Ένα μπάνιο

Ακόμη και μικρά βοηθητικά δωμάτια, όπως ένα μπάνιο, γίνονται με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Εκτός από το λειτουργικό φορτίο, κάθε κομμάτι του εσωτερικού είναι επίσης ένα στοιχείο διακόσμησης.

Παιδικό δωμάτιο

Προσοχή στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα

Και αυτό είναι ένα παιδικό υπνοδωμάτιο, το σχεδιασμό του οποίου χρησιμοποίησε επίσης στοιχεία μπαρόκ και κλασικό στυλ. Τα φωτεινά συστήματα αποθήκευσης αποτέλεσαν τη βάση για το σχεδιασμό της θέσης για το κρεβάτι. Όπως γνωρίζετε, τα παιδιά προτιμούν μικρούς χώρους για ύπνο, ζεστές "γωνιές" όπου μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς. Και πάλι, στα δωμάτια των προσωπικών δωματίων, τώρα δίνεται μεγάλη προσοχή στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και τα χαλιά.

Μωρό δωμάτιο

Και ένα ακόμη παιδικό δωμάτιο, αλλά αυτή τη φορά για ένα πολύ μικρό παιδί. Το ευρύχωρο δωμάτιο, διακοσμημένο σε ευαίσθητα, παστέλ χρώματα, κατακλύζεται κυριολεκτικά από το φως του ήλιου. Τα λευκά έπιπλα, τα ελαφριά χαλιά και το σύστημα φωτισμού διαδραμάτισαν επίσης σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση ενός καθαρού και εύχρηστου περιβάλλοντος για τα παιδιά.